Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1339633.html

Muut / Muut / Muut / Sekalaiset
12.9.2021

e-kouluratsastuskilpailut (harjoitus)

Tervetuloa Perttulan Ratsastajien E- koulukilpailuharjoituksiin!

Vihdoin pääset kilpailemaan omassa rauhassa ilman kuljetuksia ja aikataulustressiä! Perttulan Ratsastajat järjestävät E-kouluratsastuskilpailut, joihin osallistutaan lähettämällä ratsastetusta radasta video. Erinomainen mahdollisuus ratsukoille, jotka eivät kilpailupaikalla suoriudu aivan yhtä hyvin kuin kotonaan.
Tarvitset osallistuaksesi ohjelman mukaisen kouluradan kirjaimineen ja kuvaajan.

Kilpailut ovat harjoituskilpailut ja tulokset julkaistaan Perttulan Ratsastajien Facebook-sivulle.

Ajankohta:
24.09.2021 klo 20.00 mennessä.
Kilpailija lataa videon suorituksesta YouTube -sivustolle, ohjeet kuvaamiseen ja lataukseen kutsun lopussa.

Radan arvostelee:
Hanna-Maija Alalauri
Kilpailujen Johtaja:
Tea Kaivoluoto
Kanslia:
Hanna-Maija Alalauri, hanna.alalauri@gmail.com,
whatssapp: 0504304685
Otsikoi yhteydenotto: ”E-kilpailut”

Edellytykset osallistumiseen:
Suositellaan voimassa olevaa kilpailulupaa (Seura- Alue-, Kansallinen A-, Kansainvälinen A-). Kilpailulupa ei ole pakollinen.
Terve hevonen. Passia ei tarkisteta.

Sijoittuminen:
Luokassa sijoittuu 25% korkeimmat pisteet kerännyttä ratsukkoa. Sijoittuneille lähetämme ruusukepalkinnon postitse.
Pöytäkirjat lähetetään kaikille ratsukoille sähköpostitse.

Lähtömaksu:
Lähtömaksu 20€ maksetaan Perttulan Ratsastajien tilille FI57 5300 1720 1319 64 ennen 20.09.2021.

Luokat ovat avoimet kaikille:
1 Helppo C:2 2000 (rata B )
2 Helppo B K.N. Special 2015 (rata B )
3 Helppo A:1 2009 (rata B b)
4 Vapaavalintainen pitkän radan ohjelma HeB-VaB (rata A)

Osallistuminen:
Ratsukko saa halutessaan osallistua niin moneen luokkaan kuin tahtoo, suositus on kuitenkin, ettei samana päivänä kuvata enempää kuin kaksi rataa. Osallistujamäärää ei ole rajattu/luokka.
Ilmoittautumiseksi riittää lähtömaksu (20€/luokka) 20.09.2021 mennessä Perttulan Ratsastajien tilille, FI57 5300 1720 1319 64 viestikenttään ratsastajan & hevosen nimi ja luokan/luokkien numero/(t). Rata arvostellaan vasta kuin lähtömaksusuoritus on tehty.
Esim: Maija Meikäläinen, Hobunen. lk 2,3

Osallistua voi jo heti kutsun julkaisun jälkeen. Lähetä seuraavat tiedot; Ratsastajan nimi, hevosen nimi, ratsastajan seura, luokat joihin ratsukko osallistuu sekä linkki videoon/videoihin sekä postiosoite mahdollisia palkintoja varten sähköpostiosoitteeseen: hanna.alalauri@gmail.com viimeistään 24.09.2021 klo 20 mennessä otsikolla ”E-kilpailut, Ratsastajan nimi, Hevosen nimi”.
Ilmoittautumisajan puitteissa tehdyistä peruutuksista palautamme lähtömaksun, mikäli rataa ei olla lähetetty arvioitavaksi. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista, ja radoista jotka on jo lähetetty arvioitaviksi emme palauta ilmoittautumismaksua.
Ratsastajalla tulee olla siisti ratsastusasu, kypärä on pakollinen. Suojat ja raippa sallitaan radalla. Apuohjia ei sallita, suitsitus kilpailusääntöjen mukaisesti.

Arvostelu:
Radat arvostellaan luokka kerrallaan, tulokset ilmoitetaan valmistumisjärjestyksessä Perttulan Ratsastajien Facebook-sivuille. Huomioithan, että osallistujamäärästä riippuen arvostelu ja tulosten laskenta voi kestää mahdollisesti muutamia päiviä.
Kaikille osallistujille lähetetään radan pöytäkirja sähköpostitse.
Radat arvostelee kouluratsastaja Hanna Alalauri, jolla on kilpailukokemusta nuorten hevosten luokista aina Small Tourin Inter I radoille saakka ( & Verden nuorten hevosten maailmanmestaruus 2021)

Palkinnot:
Jokaisen luokan 25% parhaiten sijoittunutta palkitaan ruusukkeilla. Ruusukkeet lähetetään sijoittuneille postitse.
Luokassa 4 kaikki radat arvostellaan yhdenvertaisina. Esim. Matti Meikäläinen ratsastaa HeB radan saaden siitä 65%. Maija Meikäläinen ratsastaa VaB radan saaden siitä 64%. Matti voittaa luokassa siis Maijan, koska radat lasketaan yhdenvertaisiksi vaikeusasteesta huolimatta.

Radan kuvaus:
Rata suoritetaan ohjelmaan kuuluvalla, kirjaimin merkityllä kouluradalla (luokat 1-3 20mx40m, luokka 4 20mx60m). Radan voi rakentaa aitojen puuttuessa vaikka puomeista, kirjaimet selkeästi näkyvissä.
Kuvaus suoritetaan C-kirjaimesta. Videon tulee olla yhtäjaksoisesti kuvattu, pätkittyjä videoita ei arvostella. Kuvaus tulee aloittaa n.5-10 sekuntia ennen kuin ratsukko suuntaa pituushalkaisijalle ja lopettaa lopputervehdyksen jälkeen vapaaseen käyntiin. Huomioithan, mikäli videolta puuttuu esimerkiksi pituushalkaisijalle kääntyminen tai loppupysähdys ja vapaaseen käyntiin siirtyminen, vaikuttaa se pisteytykseen.
Välttele liiallista zoomausta, jotta radan tiet voi arvioida mahdollisimman selvästi.

Videon lataaminen YouTubeen:
Kirjalliset ohjeet löydät alta:
https://support.google.com/youtube/answer/57407?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=fi
Tervetuloa mukaan e-

Hinta: 20€

Suomi / Uusimaa Yritys ID: MRY-RQ2-BR