Markkinoiden yleiset ohjeet

Voinko ilmoittaa Hevostalli.netin markkinoilla ilmaiseksi?

Vastaus: Kyllä. Sinun pitää vain rekisteröityä markkinoiden käyttäjäksi.

Miten pystyn jättämään ilmoituksen markkinoille?

Ensin markkinoille täytyy rekisteröityä. Tämän jälkeen voi ilmoituksen jättää ilmoitushallinan kautta. Ilmoitushallintaa pääset, kun rekisteröidyt ensin palveluun.

Miten pystyn lisäämään kuvan ilmoitukseeni?

Vastaus: Voit itse liittää kotikoneeltasi kuvat ilmoitukseesi valmiin lomakkeen kautta. Lomake on osa ilmoituksen jättämistä. Kuvat maksat kätevästi tekstiviestillä tai verkkomaksamisella. Kuvia voi maksimissaan lisätä kolme kappaletta yhteen ilmoitukseen. Maksaminen tekstiviesteillä Hevostalli.netin palveluissa on ohjeistettu täällä.

Voiko yritykseni mainostaa Hevostalli.netin markkinoilla?

Vastaus: Kyllä. Yritysten on rekisteröityessä valittava ilmoittajaksi yritys. Yritys myös maksaa joistakin palveluista eri hinnan kuin yksityinen ilmoittaja. Hinnat ilmoitetaan aina kun palvelusta veloitetaan. Henkilö, joka ilmoittaa markkinoilla yksityisenä henkilönä yrityksensä tuotteita ja palveluita, menettää oikeuden käyttää markkinoita. 

Mikäli haluat parempaa näkyvyyttä pystymme tarjoamaan yrityksille muuta näkyvyyttä Hevostalli.netissä

Kuinka kauan ilmoitukset pysyvät markkinoilla?

Vastaus: Ilmoitukset pysyvät näkyvissä 30 päivää ilmoituksen jättämisestä. Oman ilmoituksen voi poistaa kuitenkin jo aikaisemmin, jos se on vanhentunut.

Jos rekisteröin itseni markkinoille, niin käyvätkö tunnukseni ja salasanani keskustelufoorumiin?

Vastaus: Eivät käy. Tällä hetkellä tunnukset ovat vain markkinoille. Keskustelufoorumissa ei ole rekisteröintiä. Hevostalli.netin palvelun uudistamisen myötä tunnus ja salasanakäytäntö on toteutettu niin, että tuleviin palveluihin käy sama tunnus ja salasana - on rekisteröinti tehty mihin Hevostalli.netin osioon hyvänsä. Keskustelufoorumiin ei kuitenkaan ole tarkoitus tehdä rekisteröintiä.