Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1322398.html

Vuokralle haetaan / Hevoset / Ponit
30.9.2020

Etsitään hevosystävää

Moi! Olen 19-vuotias tyttö Hämeenlinnasta ja etsiskelisin hevosytävää, jonka kanssa pääsisi touhuilemaan arkisin. Etsinnässä minulla on iso poni tai hevonen. En tarvitse kilpailu/valmennusmahdollisuutta vaan lähinnä rentoa hyvänmielen touhuilua. Ratsastusmahdollisuus plussaa, mutta ei välttämätöntä. Eli käy myös ns.hoitohevonen

Minulla on ollut 3 vuokraponia ja tällä hetkellä on yksi vuokraponi, jonka luona käyn viikonloppuisin(pieni poni, jolla ei voi ratsastaa). En ole ratsastanut n.vuoteen entisen vuokraponin vaihdettua omistajaa, joten hevosen/ponin tulisi olisi melko rauhallinen ja luotettava, jonka kanssa voisin taas palata mahdollisuuksien mukaan ratsastuksen pariin. Olen opiskelija, joten suuria summia minulla ei ole varaa laittaa hevosen vuokraukseen, mutta tallitöillä voin tehdä mielelläni. Autoa minulla ei ole, joten olisi hyvä jos talli sijaitsisi kohtuullisen pyöräilymatkan päässä tai hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Jos sinulla olisi minulle sopiva nelijalkainen vailla vuokraajaa/hoitajaa otathan yhteyttä, vastaan mielelläni kysymyksiin!

Hämeenlinna / Kanta-Häme Yksityinen ID: 254-VAZ-0UE