Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1310870.html

Myydään / Varusteet / Ratsastus / Hevoselle
21.3.2020

Ilmaiset postikulut yli 50€ tilauksiin*, ja lahja kaupan päälle yli 100€ tilauksiin!

Tarjoamme nyt kaikkiin yli 50€ ostoksiin verkkokaupasta ILMAISET toimitukset* 31.3. Saakka! Toimitustapana normaali postipaketti (nouto postin pisteestä tai matkahuollon lähellä -paketti). Tarjous ei koske rehusäkkejä (rehuille vain nouto myymälästä). Tee ostokset rauhassa kotona, ja valitse sinulle sopivin Postin tai Matkahuollon noitopiste!

Nyt juuri saapui uusi kuorma supersuosittua FARRIERS FORMULAA, tutkitusti tehokasta kavioille! Nyt 2 x 5kg eli tuplapaketti tarjoushintaan 175€ (norm. yht. 194€), ja kaviot kuntoon!

Löydät meiltä niin Equestrian Stockholmin, Kingsleyn, Derriere Equestrianin ratsastajan alusvaatteet, Kingslandin, Pikeurin, Kepin, Farrier's Formulan kavioille, StHippolyten rehut, Aviformin nivelravinteet, Nutrolinin jne.!

Koko maailma painii nyt koronaviruksen aiheuttamien ongelmien kanssa. Haluamme tiedottaa osaltamme viruksen etenemistä hidastavista toimenpiteistä, sekä mahdollisuuksistamme auttaa asiakkaitamme. Yksityisenä pienyrityksenä teemme todella kaikkemme jotta pystymme pitämään palvelumme avoinna. Alla tarkemmin toimista meillä: 

Just Dressage on avoinna nyt lyhennetysti;
- arkisin ma-pe klo 13-18
- la klo 10-14

Olemme ottaneet maaliskuun alusta käyttöön tehostetut puhdistustoimet pinnoille & desinfioinnin, mm. ovenkahvat, katkaisijat jne. Henkilökuntamme ei tule töihin sairaana. Tehostamme myös henkilökunnan käsienpesua, ja pitämme turvaväliä asiakkaisiin. Myymälässämme on myös käsidesi-kassalla asiakkaitamme varten, ja myös maksupäätteet puhdistetaan & desinfioidaan jokaisen asiakkaan jälkeen. 

Asiointi ilman ihmiskontaktia: Voit asioida meillä myös verkossa http://www.Just-Dressage.fi ja valita toimitustavaksi veloituksettoman noudon myymälästä. Halutessasi voit soittaa meille kun olet tulossa, ja voimme jättää ennakkoon verkossa maksetut tuotteet myymälämme eteen ovelle. 

Voit tehdä tilauksen myös soittamalla 040-6386814 tai sähköpostitse info@just-dressage.fi , ja voimme lähettää sinulle ennakkolaskun tuotteista, jos et halua/pysty käyttää verkkokauppaamme. Voit myös puhelin- ja sähköpostitilauksissa valita toimitustavaksi postituksen, matkahuollon tai veloituksettoman noudon myymälästämme Espoon Tapiolasta!

P.S: Huhtikuussa julkaistaan Just Dressagen UUSI VERKKOKAUPPA!! Luvassa lisää tarjouksia ja uutuuksia: stay tuned!

http://www.Just-Dressage.fi
Sateenkuja 1
02100 Espoo
info@just-dressage.fi
P. 040-6386814
Facebook.com/justdressagefi
Instagram: @justdressagefi #justdressagefi

Espoo / Uusimaa Yritys ID: 1VT-23V-S