Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1298238.html

Vuokralle tarjotaan / Hevoset / Hevoset
8.9.2019

Kaksi tammaa vailla osaavia ratsastajia

Etsitään osaavia ratsastajia kahdelle tammalle Vihtijärvelle. Tallilla oma, valaistu kenttä, pieni estekalusto, loistavat maastot, lämmin vesi ja sisävessä. Hevoset asuvat pääasiassa pihatossa, mutta karsinat ja iso hoitotila lämmittimellä käytössä

Pienikokoinen (säkä n. 155cm luokkaa), 4v pv tamma jota ratsastettu viime syksy ja kevät etsii win-win sopimuksella ratsastajaa. Omistaja keskittyy hoitamaan maastoilun, juoksuttamisen, maastakäsittelyt ja kevyemmät kenttäilyt treenipäivien lomassa. Vuokraajalla mahdollisuus keskittyä enemmän treenaamiseen, valmentautumiseen ja ensi kesänä kisaamiseen oman mielenkiinnon mukaan. Tamma on kiltti ratsastaa, omaa hyvät askellajit ja hyppää mielellään - selästä käsin ei kuitenkaan vielä hypätty. Tammalla käy ratsuttaja erikseen, joten ratsutuspaikkoja ja -palveluita turha tarjota.

Lisäksi kooltaan hieman isompi 6v sh-tamma, säkä 157cm luokkaa, jolla kisattu helppoja luokkia koulussa etsii lisäliikuttajaa 3-4 kertaa viikossa kentälle ja maastoon. Tällä hetkellä varsa alla, mutta palaa takaisin normaaliin liikutukseen nyt syksyn tullen. Liikkuu hyvin omalla moottorilla, osaa perusasiat, ja tykkää hypätä. Tamma on aktiivinen ja puuhakas joten ei aloittelija ratsu. Kiltti käsitellä, mutta testaa helposti rajojaan ja ratsastaessa ratsastajan pitää osata kertoa mitä tehdään. Vuokra 10 € / kerta + mahdollinen pieni apu tallitöissä.

Ei ylläpitomahdollisuutta kummallekaan, mutta muita diilejä kuunnellaan. Suokki muuttamassa ratsuttajan luokse kesän kilpatreeniin maaliskuussa, mutta toiveissa että vuokraaja pystyisi tuolloin vielä jatkamaan mukana kuvioissa.

jonna.harjunen@kavokerr.com
0451334021

Hinta: 10€

Puh: 0451334021 Vihtijärvi / Uusimaa Yksityinen ID: 34G-VHK-0S4