Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1287731.html

Myydään / Varusteet / Ratsastus / Ratsastajalle
14.4.2019

Kevään uutuuksia Just Dressagella!

Just Dressage myymälä suorastaan pursuaa ihania kevään uutuuksia! Löydät meiltä heti niin Equestrian Stockholmin, Kingslandin, Animon, Anna Scarpatin, Ankyn, HV Polon, Eskadronin, Harrys Horsen kuin House of Horsesin tuotteet, ja lisäksi upeat Kingsleyn saappaat sekä KEP Italian kypärät! Kisapaitoja ja takkeja löytyy heti valyava valikoima: valitse heti hyllystä tai kustomoidaan sinulle unelmiesi kisatakki tai frakki Animon tai Lotus Romeon valikoimista :) Muista myös hiertymisiä ehkäisevät super mukavat Derriere Equestrianin ratsastajan alusvaatteet: koko valikoima kaikkine väreineen HETI toimitukseen verkkokaupasta tai noutamalla myymälästä!

Hevoselle löydät meiltä niin huippulaadukkaat Kingsleyn nahkatuotteet ja satulat, kuin edullisemman mutta tyylikkään SD Designin, Premier Equinen loimet, Harrys Horsen suositut suojat, Equestrian Stockholm huovat jne., Animon, Kingslandin ja kustomoitavan Anna Scarpatin, Trustin kuolaimet yms.!

Rehupuolelta löydät meiltä aina heti Suomen laajimman valikoiman St Hippolyten rehuja heti hyllystä, sekä maahantuomamme markkinoiden tehokkaimman lisäravinteen kavioille, Farriers Formulan! Lisäksi saat meiltä niin Nutrolinin, Eggersmannin, Black Horsen, Norran kuin Chia de Gracian koko valikoiman.

Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi myymäläämme Espoon Tapiolaan, sekä verkkokauppaamme http://www.Just-Dressage.fi !

Espoo / Uusimaa Yritys ID: 1VT-23V-S