Shettis

Etsin vuokraajaa 1-2 kertaa viikossa.poni on n 27-vuotias.ponilla saa mennä itsenäisesti koulua kentällä.
Välillä voi pukittaa.mutta muuten kiltti.lisätietoja saa kysymällä.etsin luotettavaa vuokraajaa.poni asustaa pohjois Espoossa.bussilla pääsee n 700 m
Poni on 109cm.
Painoraja 50kg ja pituus 160-162
Hinta 100€ kuukaudessa

Ilmoitukseen »


100€
@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

Eilen 11:28
Yksityinen ID: 3D6-15W-YRX
Shettis

Etsin vuokraajaa 1-2 kertaa viikossa.poni on n 27-vuotias.ponilla saa mennä itsenäisesti koulua kentällä.
Välillä voi pukittaa.mutta muuten kiltti.lisätietoja saa kysymällä.etsin luotettavaa vuokraajaa.poni asustaa pohjois Espoossa.bussilla pääsee n 700 m pysäkiltä.
Hinta 100€ kuukaudessa

Ilmoitukseen »


100€
@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

Eilen 11:24
Yksityinen ID: 3D6-15W-YRX
Shetlanninponi ajoon

Etsitään shettisruunalle reipasta nuorta, joka haluaisi ajaa ponilla 1-2 kertaa viikossa. Ostettiin raviponiksi pojalle mutta hänellä ei kiinnostus tunnu riittävän. Toimiva ja kiltti ajaa. Meillä on oma rata tilan mailla joten liikenteen sekaan ei tarvitse lähteä. Jos löytyy kiinnostusta raveihin niin tätä voi treenata sitä varten ja osallistua esim. korttikurssille. Poni ei ole startannut. Toki voi touhuta muutakin, esim. juoksuttaa tai käydä maastossa taluttamassa. Kysy lisää!
elina@hannulantalli.fi

Ilmoitukseen »


10€
@ Lähetä viesti »
Kaarina / Varsinais-Suomi

19.11.2019
Yksityinen ID: LL3-WNG-MX
NF-tamma espoossa

Tarjoan vuokralle Espoossa, julkisten varrelta 142cm korkeaa NF-tammaa. Poni on kiltti, mutta vaatii kuitenkin osaavan ratsastajan, jotta tekee kunnolla töitä.
Tallilla ei ole maneesia, joten olethan säänkestävä.
Poni on tasoltaan HeB, re80, yksittäisenä hypännyt jopa 120cm.

1krt viikossa 20e, 2krt viikossa 15e.

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

18.11.2019
Yksityinen ID: 2I0-67U-6SZ
Osaava iso poni

Osaava, kiltti, herkkä 15-vuotias iso poni etsii vuokraajaa 2-4 krt/vko. Taitavalle junnulle tai pienelle aikuiselle tässä mahdollisuus vaikka kilpailla. Etsinnässä osaava kuski kaikkeen tekemiseen; maastoon, sileälle ja esteille. Sk 146cm.

Jos kiinnostuit, laita viestiä :)

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Janakkala / Kanta-Häme

16.11.2019
Yksityinen ID: 1OF-28W-2JQ
Poniruuna maneesitallilla

140cm korkea, rotevahko poniruuna etsii tositarkoituksella vuokraajaa 1-2x viikossa Nurmijärven Perttulaan maneesitallille. Ensisijaisesti sileälle ja maastoiluun, saa valmentautua. Kilpailumahdollisuus katsotaan tapauskohtaisesti.

Ponilla on aiemmin kilpailtu heC-B ja 80cm. Osaa perusjutut, kuten väistöt, peruuttaa ja tekee ihan nätisti avot ja sulut. Laukanvaihdot yksittäisenä osannut aiemmin, nyt treenin puutteen vuoksi ruosteessa. Käynyt ratsastuskoulussa pari vuotta hommissa ja toiminut siellä hyvin kaikentasoisilla ratsastajilla. Oppinut kuitenkin hieman laistamaan töistä, joten vaatii napakan ja määrätietoisen ratsastajan. Maastoiltu melko paljon vuosien varrella, eikä yleensä ainakaan säiky mitään maastossa. Hoitaessa peruskiltti, tosin on ahne ruualle, joten vaatii käsiteltäessäkin tietynlaista napakkuutta, ettei yritä jokaiselle mahdolliselle ruokakipolle/heinätupolle tunkea.

Tallilla maneesi, kaksi kenttää ja useampia hoitopaikkoja. Ihmisen iloksi löytyy lämmin kahvio/tallitupa ja ulkohuussi.

Soveltuu myös pienehkölle aikuiselle (pituus/painoraja noin 165cm/65kg).

Voidaan myös vuokrata estekäyttöön, mikäli sopiva motivoitunut ja näppärä estepainotteinen ratsastaja löytyy. Estekäyttöön vuokratessa edellytetään 2x/vko käymistä ja säännöllistä valmentautumista.

Hinta 80e/kk tai 120e/kk riippuen käyntikertojen määrästä.

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Nurmijärvi / Uusimaa

16.11.2019
Yksityinen ID: 13U-3K9-S9P
Vanhempi ruuna

Vuokralle tarjotaan 1-3 krt viikossa pohjois-siuntiossa 145cm vanhempi poniruuna. Kiltti, reipas ja osaava, mutta maastovarmaksi en voi luvata. Sopii myös lapsille ja talutusponiksi. En anna esteille enkä enään valmentautumiseen.

Tallilla hyvä kenttä, ravirata, joitain maastoja sekä maneesi. Oma auto/kyyti tarvitaan.

En vaadi säännöllistä käymistä enkä vakituisia päiviä. Tässä olen todella joustava. Hinta myös neuvoteltavissa.

Kerrotko millaista diiliä itse haet, niin jutellaan lisää!
Parhaiten tavoittaa tekstiviesteillä tai whatsapp.
p. 040 778 6163

Ilmoitukseen »


25€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0407786163
Siuntio / Uusimaa

15.11.2019
Yksityinen ID: 2J6-R5O-KWH
Poneja rentoon harrasteluun

Pornaisten laukkoskella on hevosia ja poneja vuokraukseen. Löytyy laiskasta reippaaseen ja pv tammasta lämppäreihin, isoon poniin, vuonikseen, tinkeriin ja shettikseen. Tasoiltaan heb - hea. Ratsuja hyvän mielen tätihömppäilyyn, vaikka kaveruksille tai vanhempi-lapsi kombolle.

Talli on pieni kotitalli. Löytyy 20x60m kenttä valolla, kylmä vesi ja ulko wc. Tallilla käy myös opettaja, jonka tunneille voi halutessaan osallistua. Tunnit ovat keskiviikkoisin ja pienryhmätunteja, tunneilla 3-6 ratsukkoa. Tuntien hinta 30e. Myös yksäri/paritunti mahdollisuus. Opettaja on cr painoitteinen.
Tallilla rento ja mukava pääasiassa aikuisharrastajista sekä muutamista kivoista teineistä ja äiti-lapsi kombeista koostuva porukka. Hevoset asuvat osa pihatossa laumana ja osa karsinoissa. Hevoset hoidetaan yksilöllisesti ja kengitykset 6-8 viikon välein, raspaukset, rokotukset, laserhoidot, läpiratsastukset yms säännöllisesti. Itsenäisen ratsastuksen hinta on 8 kerran kortilla 160e, jolloin kerta hinnaksi jää 20e. Ilman korttia kerta hinta on 22e. Hinnat sis alv. Tallin nettisivut ovat https://ratsutila-helmi4.webnode.fi/

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Pornainen / Uusimaa

14.11.2019
Yksityinen ID: 1BA-DMH-CI9
Poniruunalle pitkäaikainen vuokraaja

Vuokrataan omalla tallillaan poniruunaa, sk.125cm. Enintään ratsastajan paino 47kg ja pituus 155cm luokkaa, ei nyt ihan sentin tai gramman päälle ole. Ei sovi kovin tanakalle ratsastajalle.

Poni on ratsastaessa reipas, ei kuitenkaan pommi, joka on valmis räjähtämään mihin tahansa ilmansuuntaan. Kuitenkin jos ei ymmärrä mitä vaaditaan ja ratsastaja antaa ristiriitaisia apuja, se alkaa käymään kierroksilla ja alkaa sitten värkkäämään hyvinkin voimakkaasti. Sama homma jos pääsee väsymään ja jos ponin väsymisestä huolimatta vaan jatketaan ratsastusta.
Maastossa menee kivasti, ei kyttäile joka puskaa ja tykkää seikkailla.

Poni ostettiin alunperin lapsille ja hoitotoimet ja talutusratsastus käynnissä sujuukin rauhallisesti. Ei kuitenkaan kestä heiluvaa ratsastajaa ja ratsastajalla pitää olla tasainen tuntuma. Ei siis kestä esim. aloittelijaa ravin opetteluun, sillä menee totaalisesti paniikkiin, jos selässä pompitaan tai ohjista kiskotaan.

Tällä hetkellä meillä ei ole ponille sopivan kokoista ratsastajaa, jonka vuoksi nyt vuokrataan. Ponin lihaskunto on tällä hetkellä aivan surkea ja kunnonkohotus täytyy aloittaa maltillisesti.

Vuokraajan toivoisin käyvän kaksi kertaa viikossa.

Ponia koulutetaan koko ajan eteenpäin ja se olisi innokas myös kokeilemaan hyppäämistä.

Jos tuntuu, että ponin PITKÄAIKAINEN vuokraus kiinnostaa, ota yhteyttä sähköpostitse. Kerrothan samalla itsestäsi ja taidoistasi rehellisesti.

Tallimme sijaitsee 45min ajomatkan päässä Rovaniemeltä Ranuan suuntaan.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Ranua / Lappi

13.11.2019
Yksityinen ID: 2LZ-ICC-1XX
Shetlanninponi / Espoo

Tarjotaan vuokralle arkipäivisin 1-2 kertaa viikossa shetlanninponitamma. Sopii talutusratsastukseen pienille lapsille tai itsenäiseen ratsastukseen jo ratsastuksen perusasiat osaavalle. Poni on hoidettaessa kiltti, ratsastaessa saattaa lähteä portille päin jos ratsastaja ei ole hereillä. Poni on maastovarma ja sillä voi myös ajaa. Tallilla on kenttä ja hyvät maastoreitit. Painorajoitus 45kg. Talli sijaitsee Pohjois-Espoossa lähellä Röylää, bussilla pääsee perille. Etsitään ensisijaisesti pidempiaikaista vuokraajaa, 15€/kerta.

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

12.11.2019
Yksityinen ID: LI5-WBO-OL
Russ tamma ja shettistamma

Kahdelle vanhemmalle ponille etsitään ratsastajia ja hoitajia kerran tai kaksi vkossa.
Kyseessä on 20 v.Russ tamma , joka sopii aloittelevalle perusasioiden opetteluun , kuin myös jo osaavammalle lapselle. Se tulisi kevyeen harrastuskäyttöön. Poni on kiltti ja rauhallinen.
Toinen poni on vanha shettistamma, joka olisi tosi sopiva ensimmäiseksi poniksi esim. taluttaen äiti/lapsi projekti.
Molemmille poneille etsitään vastuuntuntoista ratsastajaa ja hoitajaa itsenäiseen luotettavaan ratsastukseen ja hoitamiseen.
Ponit asuvat Nurmijärvellä yksityistallilla jossa ulkokenttä ja turvallinen maastotie.
Hinta sovitaan erikseen tilanteen mukaan.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: +358503005383
Palojoki / Uusimaa

10.11.2019
Yksityinen ID: U9F-TX7-GS
Kaksi ponia ja kaksi hevosta tarjolla vuokralle

Sitoutunutta pitkäaikaista vuokraajaa etsitään pienelle maalaistallille 20km jkl keskustasta, myös bussiyhteys. Kivat maastot ja rauhallinen pikkutallin miljöö. Luotettava pitkäaikainen vuokraaja hakusessa, joka ei säistä kavahda, ja jolle ulkokenttä olosuhteet on tuttu juttu. Hepat on osaavia ja kilttejä hoitaa ja tallilla mahdollisuus myös valmentautua. Ylläpitokin omalta tallilta onnistuu. Yht.otot mieluiten soittamalla/watsapp 0458962880/ Jaana

Ilmoitukseen »


70€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0458962880
Jyväskylä / Keski-Suomi

10.11.2019
Yksityinen ID: 3AH-LLQ-BNH
Vuokralle poni 140cm -150cm.

Vuokralle 2 isompaa ponia. New Forester ja kirjava risteytys. Kiltit ponit. Kilpailtu esteillä ja kouluratsastuksessa.
Koulutustaso helppo A.

Sopii myös vähemmän ratsastaneille mahdollisesti ohjatusti.

Kysy rohkeasti lisää !

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Nurmijärvi /Lepsämä / Uusimaa

10.11.2019
Yksityinen ID: 1U9-T78-9Y3
Kaksi Ponia 125cm vuokralle

Vuokralle kiltti musta poniruuna 125cm. Kilpailtu esteillä, menestynyt kivasti.
Kouluratsastustaso helppo B. Vahva ketterä poni jolla voi ratsastaa pieni aikuinenkin.
Toinen poni on kiltti herttainen valkoinen tamma.
H.20eur/h.

Katso kulkuyhteys pk-seutu Lepsämä.

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Nurmijärvi /Lepsämä / Uusimaa

10.11.2019
Yksityinen ID: 1U9-T78-9Y3
Kiltti shettis alle kouluikäiselle talutukseen

Vuokrataan Espoon Nupurissa alle koulukäiselle taluturatsastukseen kilttiä shettistä, pihanurmella tai maastoiluun. Kenttää meillä ei ole.

Voin taluttaa, tai vanhemmat voivat hoitaa talutuksen itse. Vanhempien/vanhemman läsnäolo pakollista.

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
ESPOO / Uusimaa

9.11.2019
Yksityinen ID: 39F-419-CR9
RAUHALLINEN ISO PONI

Kamu-poni etsii luotettavaa ja säänkestävää vuokraajaa! Superkiltti ja rauhallinen tyttönen, enemmän diesel kuin turbomalli, tasoltaan HeB ja re 80cm, korkeus 146cm, vankkarakenteinen.
Kamu asustaa Vuorelassa Vuorelan tallilla. Bussilla pääsee melkein tallin kohdalle, omalla autolla Kuopiosta ja Siilistä noin 10min. Tallilla on valaistu kenttä ja kivat maastot.
Ensisijaisesti toivomme vakiovuokraajaa, joka pystyy sitoutumaan tiettyyn päivään ja -aikaan, mutta myös yksittäiset vuokraustunnit onnistuvat. Vuokraus on omatoimista ratsastusta, vuokraajan tulee osata varustaa ja riisua poni ratsastuksen jälkeen.
Hinnat 160eur/10 kerran kortti tai 18eur irtotunti. Talutusratsastukset onnistuvat Kamulta mainiosti myös, hinta: 15eur/30min (oma taluttaja) tai 18e/30min. (taluttaja tallilta). Ajanvaraus etukäteen.

Ilmoitukseen »


16€
@ Lähetä viesti »
Siilinjärvi / Pohjois-Savo

5.11.2019
Yksityinen ID: 1QK-38G-FSM
2017 synt. tamma

Etsitään ylläpitokotia kokeneen aikuisen luota max n. 150 km säteeltä Tuusulasta (jotta omistajalla kohtuullinen matka käydä välillä tammaa katsomassa) 2017 syntyneelle tammalle, e. fwb (sij. 130-taso) i. rp. Kiva, kiltti, ihmisiin luottava varsa. Madotettu, rokotettu, vuoltu, raspattu+sudenhamp. poistettu, irtopalakuvattu. Muuttuneen elämäntilanteen vuoksi ehdottoman hyvään ja luotettavaan kotiin, mahdollisuus todella pitkäaikaiseen diiliin sen oikean ihmisen ja kodin löytyessä (ei siis tarkoitusta myydä "alta pois"), mahdollista harkita myös myöhempää ostomahdollisuutta. Toki lyhyempikin diili huomioidaan, jos tarvitset vaikka omalle varsalle kaveria. Suvun puolesta saattaisi olla kykyä estepuolelle, mutta tulevaisuuden valmentautuminen tai kilpaileminen ei ole mitenkään pakollista, elämäntehtävä voi olla myös ihan jokin muu.
Kysy lisää s-postitse!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Mäntsälä / Uusimaa

5.11.2019
Yksityinen ID: FPX-WKQ-VT
Ratsastukseen, ohjasajoon tai kärryttelyyn

Tarjotaan vuokralle aikuiselle, lapselle tai äiti-lapsi poniksi shettistä. Ponilla voi ajaa kärryillä, ohjasajaa ja ratsastaa. Kaikki käy tyyppi! Kentällä tai maastossa. Kiltti hoitaa ja liikuttaa eikä pelkää mitään. Ei kuitenkaan liian lepsu saa olla :) Tallilla kiva porukka, valaistut kentät, hyvät maastot ja hoitotilat. Vähintään kerran viikossa, useamminkin saa tulla! Julkiset ei tallille kulje.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
ojakkala / Uusimaa

5.11.2019
Yksityinen ID: BWY-C44-B2
Vuokraajaa etsii 139cm osaava poni

Etsitään luotettavaa vuokraajaa Kangasalle newforest ponille. Poni on osaava 20v ruuna, joka tarvitsisi liikutusta ja rapsutuksia. Milo on todella kiltti hoitotoimenpiteissä. Ratsastaessa kiltti ja osaava, hieman herkkä joten olisi hyvä että vuokraajalla jo hallussa perusasiat. Ei pukittele, hypi pystyyn tai tee mitään muutakaan yllättävää. Aiemmin kilpaillut aina 120cm/hea tasolle joten loistava opetusmestari. Vuokraaja saa mennä molempia lajeja. Poni asuu maneesitallilla. Tallilla mahdollisuudet valmentautua. 20 e kerta.

Lisätietoja tmiemmisaarikko@gmail.com/0504927778

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Kangasala / Pirkanmaa

1.11.2019
Yksityinen ID: 14H-9WW-GVL
suokki

Vuokraajaa etsii 2 kertaa viikossa suokki ruuna. Ruuna on ex ravuri nyt toiminut ratsuna 6 vuotta, mutta osaa päästää menemään ellei ratsastaja ole hereillä. Nyt siis etsitään täysi ikäistä osaavaa ratsastajaa joka ei anna periksi, omaa pitkän pinnan ja on äärettömän rehellinen ja tarkka. Mikäli alkoi kiinnostamaan haasteellinen kaveri laita viestiä ja jutellaan lisää. Herra asuu hämeenkyrössä

Ilmoitukseen »


12€
@ Lähetä viesti »
HÄMEENKYRÖ / Pirkanmaa

1.11.2019
Yksityinen ID: 2RQ-JCO-UGB