Ihana poni etsii vuokraajaa

Syyskuun puolella on hakusessa ponille vuokraaja, joka pystyy käydä säännöllisesti 2-4 kertaa viikossa. Vuokraajan mitat saavat olla max 165cm/60kg. Poni soveltuu pienikokoiselle aikuiselle tai nuorelle tai lapselle, eli kaikki huomioidaan. Haen ihmistä, joka aidosti pystyy sitoutua vuokraukseen ja ymmärtää vastuun. Tallilla mukavat ja hyvät puitteet harrastamiseen muttei maneesia.

Kyseessä jo hieman vanhempi poni, joten tekeminen olisi eritoten hyvän mielen puuhastelua rennolla mielellä, eli tämä ei sovellu enää vaativaan treeniin eikä esteille tai puomeille, muuten saa puuhastella vapaasti. Maastossa poni vaatii jo vähän osaavampaa ratsastajaa, eli maastoa harkitsen vasta kun poni tullut tutuksi ja tällöinkin hevoskaverin seurassa sillä voi hieman katsella ympärilleen ja testata. Hoitotilanteissa tämä on superkiltti, ei tee mitään tyhmyyksiä ja on täten lastenkin hoidettavissa, mutta toki aina osaavan aikuisen seurassa. Soveltuu erinomaisesti talutusratsastukseen pienille lapsille tai vaikka alkeiden opetteluun. Kentällä ei osaa ihmeitä, mutta on kovin yritteliäs.

Jos täytät kyseiset kriteerit ja poni voisi mahdollisesti kuulostaa sinulle sopivalta kaverilta, niin ole rohkeasti yhteydessä ja kerro itsestäsi ja mitä toivot vuokradiililtä. Vuokrauksesta tehdään kirjallinen sopimus. Aikuisten yhteydenotot.

Ilmoitukseen »


23€
@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

Eilen 14:04
Yksityinen ID: 2VS-C5S-K4
Kiltti iso poni vuokralle 2krt/vko Pohjois-Sipoossa

Tarjotaan vuokralle syyskuun alusta lukien (tai sopimuksen mukaan) kiltti iso poni Sipoon Linnanpellossa maneesitallilla.

Poni on kiltti ja kiva käsitellä. Maastovarma yksin ja ryhmässä ja kentällä/maneesissa ponilla pärjää vähemmänkin ratsastanut (ponin taso n. Helppo B ja jatkuvasti viedään eteenpäin). Sopii myös ns. tätiratsuksi.

Vuokraajalta toivon hyvää istuntaa ja pehmeää kättä tai kiinnostusta valmentautua/maastoilla. Myös omistaja voi pitää tunteja. Alaikäisiltä edellytän, että vanhemmat osallistuvat harrastukseen.

Ponin kokoraja 65 kg/165cm.

Tiedustelut aluksi sähköpostitse.

Ilmoitukseen »


25€
@ Lähetä viesti »
Sipoo / Uusimaa

9.7.2020
Yksityinen ID: 1RZ-9LS-XHT
Osaava ponitamma puoliylläpitoon/vuokralle

Nykyisen pitkäaikaisen vuokraajan lopettaessa ponista riippumattomista syistä, etsitään koulupainotteista ratsastajaa isolle 13 vuotiaalle ponitammalle. Ponilla on kilpailtu heA asti, osaa avot, sulut sekä vaihdot. Ratsastaessa herkkä ja eteenpäinpyrkivä, mutta nuorempi rohkea ratsastaja pärjää myös hyvin. Kaikki hoitotoimenpiteet sujuu ongelmitta, maastoiltu myös paljon. Ponin pitkä historia tiedossa, ollut samalla omistajalla yli 8 vuotta ja ostettu suoraan kasvattajalta. Poni asuu Loviisassa, tallilla on upeat maastot, iso kuitupohjanen kenttä sekä maneesi. Hyvät mahdollisuudet valmentautua ja saa myös kilpailla halutessaan.

Poni on kuntoutunut kesän aikana lihasrevähdyksestä ja on nyt omistajan raskauden takia kesälaitumella. Palaa kotitallille takaisin treeniin elo/syyskuun vaihteessa.

Tästä kiva laadukas harrasteponi pienelle aikuiselle tai näppärälle junnulle. Alaikäisen ratsastajan kohdalla vaadin vanhempien suostumuksen sekä tuen.

Kerron mielelläni lisää ponista sekä käytännön asioista sähköpostitse.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Loviisa / Itä-Uusimaa

9.7.2020
Yksityinen ID: 365-RB3-UDU
Laadukas pikkuponi

Vuokraajaa etsii 9v 114cm welsh mountain ruuna. Ponin kokorajat max 45kg/155cm.

Koulupuolella taitaa HeB-HeA asiat. Esteillä hyppää 50-60cm rataa. Omaa ihanan positiivisen asenteen hypätä.

Läpiratsastetaan tarpeen mukaan, jotta pysyy hyvin avuilla.

Vaatii napakan ja määrätietoisen kuskin. Ei aloittelijalle eikä aralle. Osaa olla vahvatahtoinen poni.

Asuu pienellä kotitallilla Lohjalla, vanhemmalla oltava hevostaustaa tai opetuksessa on käytävä. Ei vuokrata lasten leluksi. Etsitään kuskia joka haluaa kehittyä, tämän kanssa se onnistuu. On tosi opettavainen poni ja pienestä koostaan huolimatta osaava ja hyvin avuilla.

Parhaiten tavoittaa viestillä. Poni on mahdollista saada myös puoliksi ylläpitoon kotitallilla.

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0504944673
LOHJA / Uusimaa

7.7.2020
Yksityinen ID: MM6-81F-WZ
Nf-poni etsii pitkäaikaista ystävää

Nf-tamma (143cm) etsii pienikokoista aikuista kaikenlaiseen harrastamiseen. Kiltti ja rauhallinen pääsääntöisesti mutta löytyy luonnetta ja joskus myös säpsypäiviä. Toivoisin ihmistä joka ratsastuksen lisäksi myös juoksuttelis, ohjasajais ja treenais myös maastakäsittelyä. Autan mielelläni alkuun ja valmennuksissa saa käydä. Tallilta löytyy kenttä ja jonkinverran maastoja.

Jos etsit hevosystävää ja menet hevosen ehdoilla niin laita viestiä ja kerro itsestäsi.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Ilmajoki / Etelä-Pohjanmaa

5.7.2020
Yksityinen ID: 2OI-Z4I-PFL
3 v. tamma

Annetaan ylläpitoon kokeneelle aikuiselle (tai näppärälle junnulle, jolla kokenut aikuinen mukana) : kevyt, ryhdikäs 3 v. tamma, emä n. 167 säkäinen fwb, joka kisannut 130 asti, isä ratsuponi?. Mieluusti n. 150 km säteeltä Järvenpäästä, kokemusta varsoista+nuorista edellytetään. Mahdollista ottaa ylläpitoon myös nykyiseltä tallilta käsin (Järvenpää, sisäänratsastus/ratsutus/valmennusapua saatavilla). "Sen oikean" ihmisen löytyessä myös myöhemmästä ostomahdollisuudesta on mahdollista neuvotella, ensisijaisesti kuitenkin haussa pitkäaikainen ylläpitokoti, omistaja ei ole myymässä ns. alta pois, joten voit siis rauhassa viedä eteenpäin/halutessasi myöhemmin valmentautua/kilpailla tms. Tulee noin vuoden kasvussa jäljessä, joten kasvaa varmasti vielä joka suuntaan, vasta tänä keväänä alkanut muuttua kropaltaan, tällä hetkellä n. 150 cm ?. Kiltti, "helppo", silti ripauksella kilpahevosluonnetta. Peruskäsittelyä tehty suht monipuolisesti, sisäänratsastusta ei vielä mietitty, koska kasvanut hitaasti.

Ilmoitukseen »Puh: 0405265562
Järvenpää / Uusimaa

5.7.2020
Yksityinen ID: FPX-WKQ-VT
Poni ruuna Lohjalla

Olisiko täällä kiinnostuneita vuokraamaan ihanaa, kilttiä ja taitavaa poni ruunaa Lohjalla 2-3x viikossa? Tallilla mahtavat puitteet esim lämmin maneesi. Turun moottoritien läheisyydessä eli tallille on myös helppo tulla. Valmennus mahdollisuus. Ponilla mahdollista ratsastaa ja valmentautua sileellä. Ratsastajan taso HeB .
Aikuisten yhteydenotot. Kirjallinen vuokrasopimus tehdään. Etsitään sitoutunutta ja pitkäaikaista vuokralaista ( ei vaik kesän ajaksi). Maksukyvyllinen. Halukas kehittymään itse ja ponin kanssa.
Laitathan viestiä ja kerrot itsestäsi. Minkä tasoinen ratsastaja olet? Ratsastus kokemus? Millaista ja millaisella diilillä etsit vuokraponia?

Ilmoitukseen »


35€
@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

5.7.2020
Yksityinen ID: 17B-JOB-3OD
Iso poni 10.-18.7.

Tarjolla ohjattua ratsastusta kentällä yhtenä tai useampana päivänä ko. ajanjaksolla. Ei aloittelijalle. Sinun tulee hallita ratsu kaikissa askellajeissa ja osata istua harjoitusravissa. Talllille ei pääse julkisilla. Painoraja 60 kg.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Lapppeenranta / Etelä-Karjala

5.7.2020
Yksityinen ID: 2NH-Q6Z-93B
Iso kouluponi Sipoossa

HeB/HeA tasoinen iso poniruuna (säkä n.149cm) etsii koulupainotteista vuokraajaa 1-3 krt/viikko. Ponilla saa kilpailla omakustanteisesti, omistajalta löytyy traileri.

Haussa vuokraaja, joka hallitsee oman tasapainon ja omaa hyvän istunnan kaikissa askellajeissa, ponilla on suht iso laukka. Toivottavaa olisi, että vuokraaja kävisi ainaki satunnaisesti valmennuksissa. Tallilla on täyspitkä maneesi, iso kenttä ja hyvät maastot. Tallilla käy paljon eri valmentajia. Tallille ei kulje julkiset.
Poni on kiltti hoitaa ja käsitellä, ratsastaessa sopivan reipas ja toimii pienillä avuilla. Laukassa voi hieman innostua, mutta pysyy käsissä. Ei tee mitään tyhmää (pukittele tms). Tarvitsee kuitenkin varman ratsastajan.

Hyppääminen erikseen sovittavissa. Poni on maastovarma sekä yksin että porukassa.

Hinta 25 e/kerta tai sovitaan pakettihinta. Maksu kuun alussa ja vuokrapäivät joustavasti sovittavissa.

Ilmoitukseen »


25€
@ Lähetä viesti »
Sipoo / Uusimaa

1.7.2020
Yksityinen ID: 22C-E7F-YD1
Hevonen maastoiluun ja maastakäsin, poni kaikkeen tekemiseen

Etsitään kiireellä hädän edessä luotettavaa vuokraajaa säännöllisesti tekemään Lohjan Virkkalaan hevosen tai/ja ponin kanssa.
Poni shettistamma, kiltti ja kiva vaikka ponimainen, sopii lasten talutusratsusta kehittyneemmälle pienikokoiselle ratsastajalle sileälle, esteille ja maastoon.
Tamma lv, aiemmin paljon ratsastettu, mutta alkuvuosi jouduttii ottaa hyvi kevyesti ja etsinkin tälle ihmistä maastoiluun ja maastakäsin tekemiseen, suhteen edetessä toimii myös sileällä ja esteillä, esteitä rakastaa.
Molemmat enemmän ystäviä kuin työkoneita.
Tallilla maneesi, kenttä, estekalustot, kivat maastot, siistit tilat, sisävessa ja lämmin vesi, mukava pieni porukka, ihan mahtava tallinpitäjä ja muutenkin tosi viihtyisä, rauhallinen paikka, jossa on hyvä harrastaa ja hevosten sekä ihmisten olla.

Hinta diilin mukaan. Talli 10-15min ajomatkan päässä Lohjan keskustasta, Virkkalassa Mårbackantiellä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Lohja / Uusimaa

1.7.2020
Yksityinen ID: Q87-QH1-HA
Shettis

Yli metrin korkea shettis ruuna kaipailee pientä taitavaa vuokraajaa(max50kg) kotitallilleen Hattulaan, poni on kiltti mutta hieman jäärä joten vuokrataan vain tomeralle mutta lempeälle ja kärsiväiselle ratsastajalle. Tästä melkein kuin oma poni käyttöösi! Vuokraajan tulee olla vähintään 14v

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Hattula / Kanta-Häme

30.6.2020
Yksityinen ID: 1VO-AXZ-V8R
Shettis etsii ratsastajaa

Poni etsii napakkaa ratsastajaa.sopii äiti tytär poniksi eli toimii talutusratsuna hyvin.ponilla kesäihottuma eli pitää osata loimittaa ja rasvata.tarve olisi 2 kertaa viikossa.

Ilmoitukseen »


12€
@ Lähetä viesti »
Tuusula / Uusimaa

30.6.2020
Yksityinen ID: 3GM-F96-8OV
Tarjotaan poni vuokrattavaksi

Etsitään 5v shetlanninponi tammalle vuokraajaa
Säkää n.101cm

Poni on kiltti, mutta pilkettä silmäkulmasta löytyy. Ajo ja ratsastus onnistuu. Ei osaa ihmeempiä selästä, mutta ei etsitä ponin taitojen eteen päin viejää. Osaa hypätä ja siitä tykkää. Poni tykkää myös maastoilla. Raviponin alku. Sopii hyvin poniratsastajalle joka haluaa kokemusta nuoresta ponista. Rohkeutta ja sisukkuutta tarvitsee tämän kanssa. Pituus ja painorajat n.155cm ja 45kg. Katsotaan ratsastaja kohtaisesti ponin ehdoilla.

Ratsastus vain ponia eteen päin vieneen silmän alla.
Etsitään säännöllisesti tai säännöllisen epäsäännöllisesti käyvää.

Ilmoitukseen »


10€
@ Lähetä viesti »
Kokkola / Keski-Pohjanmaa

29.6.2020
Yksityinen ID: YMH-DTM-S
p-espoossa 2krt/vko poni vuokralle

Pihattotalli tarjolla mukava poni tamma sk:147cm kenttä löytyy tallin pihasta aitamaton.
Ihanat maastot tarjolla maksu kykyiselle ja oma auto helpottaa tallille pääsyä.
( ratsastajan taso he B vuokrauskokemusta pitää olla 70kg 170cm)
Ponilla voi myös ajaa opetettu ajolle.

Ponilla mahdollista tulla myös talutusratsastukseen.

Ilmoitukseen »


170€
@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

27.6.2020
Yksityinen ID: 2UI-6OJ-A5O
Risteytysponi

Vuokralle tarjotaan 12 vuotias risteytysponi. Kiltti ja monipuolinen. Kaiken ikäiset tervetulleita , mahdollisuus talutus ratsastukseen tai itsenäiseen vuokraamiseen osaavalle. Aloittelijoille myös ohjattuja tunteja . Tule katsomaan ja kokeilemaan. Mahdollisuus myös vain hoitaa ja tehdä maastakäsittelyä. Omistaja aina paikalla mikäli olet alle 16 tai kokemusta ei vielä ole. Tallilla hyvät maastot . Ponin säkä 135 cm. Tallille ei tule busseja . Virolahti

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0405284421
virolahti / Kymenlaakso

25.6.2020
Yksityinen ID: 24Z-COI-M0Y
Poniruuna Kylmälässä

Tarjoan vuokralle pienempää poniruunaa Kylmälässä maneesitallilla. Poni on kiltti, mutta kujeilee jos annat mahdollisuuden, joten vaatii tarkat rajat. Ratsastaessa aluksi käynnisteltävää mallia, mutta tyypillisesti kuumuu herätessään kun innostuu tehtävästä. Estepuolella osaavampi, koulupuolella tekee HeB tasolla+ avoja yms. Hyppäämään pääsee kun yhteistyö sujuu ponin kanssa.

Kokonsa puolesta maksimimitat ratsastajalle n. 160cm ja 50kg.
Vuokraaja etsinnässä 1-2krt viikossa. Tallille ei kulje julkisia.

Alaikäiseltä toivon vanhemman yhteydenottoa, tai vähintään yhteystietoja jotta voin keskustella vanhempien kanssa. Kerrothan viestissäsi hieman omaa taustaasi hevosten parissa ja mitä haluaisit vuokrahevosen kanssa tehdä.

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

25.6.2020
Yksityinen ID: 2I0-67U-6SZ
Eestinhevosruuna maneesitallilta Äkönmaalta

Vuokrataan 1-3 krt viikossa kiltti 19-vuotias eestinhevosruuna Pinsiön/Äkönmaan alueelta. Kiltti ja rauhallinen käsiteltäessä, ratsastaessa hieman hidas, osaava saa liikkumaan kivasti eteen. Tasoltaan HeB/HeA, esteitä ei hypätty pitkään aikaan.
Alaikäisellä vuokraajalla oltava aikuinen aina mukana tallilla.

Hinta: 20 € krt

Lisätietoja sähköpostitse!

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Äkönmaa/Pinsiö / Pirkanmaa

24.6.2020
Yksityinen ID: 2E7-3CA-TP4
P-Espoossa 2krt/vko sileälle ja maastoiluun nuorta ponia

Pihattotalli tarjolla mukava poni tamma sk:147cm kenttä löytyy tallin pihasta aitamaton.
Ihanat maastot tarjolla maksu kykyiselle ja oma auto helpottaa tallille pääsyä.
( ratsastajan taso he B vuokrauskokemusta pitää olla 70kg 170cm)
Ponilla voi myös ajaa opetettu ajolle.

Ponilla mahdollista tulla myös talutusratsastukseen.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

23.6.2020
Yksityinen ID: 2UI-6OJ-A5O
Sastamalassa/Vammalassa

vuokraajaa etsivät russponitammat 2kpl. Korkeudet n.125cm. Osaavalle ratsastajalle (tai ajajalle), vähän vanhempi junnu tai miksei pieni aikuinenkin, tai mahdollista ottaa myös nuorempi mutta vain jos huoltaja on taluttaen ja autellen matkassa mukana. Kilttejä hoitaa. Toinen heB tasoa ja toinen perusratsastettu (laukat vasta opettettu ja aika vauhdikkaat vielä) Tallilta löytyy kenttä. Julkisilla ei pääse. 50e/kk per poni kerran viikossa käyden, 90e/kk per poni kaksi kertaa viikossa käyden. Alaikäisiltä huoltajien yhteydenotto.

Ilmoitukseen »


50€
@ Lähetä viesti »
Sastamala / Pirkanmaa

22.6.2020
Yksityinen ID: W3S-MZI-8G
Kärryttelyyn

Miniponi kaipailee kärryilevää vuokralaista. Kiltti muttei automaatti. Tallilta lähtee kivoja pikku lenkkejä. Oma auto pakollinen

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Hausjärvi / Kanta-Häme

21.6.2020
Yksityinen ID: LVW-WGV-K3