11v fwb tamma

Etsitään hoitajaa/"vuokraajaa" 11v fwb tammalle Lempäälässä. Hevonen on tällä hetkellä sairaslomalla, mutta kuntoutus takaisin käyttöön alkaa syksyn aikana.
Tarkoitus löytää hoitaja joka kävisi 1-3krt/vk. Omien opiskeluiden ja töiden yhdistäminen tuottaa välillä haastetta talli arkeen, jotenka apukädet olisi tarpeen.
Päiviin kuuluisi karsinan siivous, ruokien teko, rapsuttelu, harjailu ja mahdollisesti käynti/ravityöskentely selästä käsin (jos hoitajan taidot riittävät ja ymmärrys siihen että hevonen on vasta kuntoutumassa takaisin käyttöön) ja/tai maasta työskentely.
Lisätietoja saa kysymällä.
Raha ei vaihda tässä diilissä omistajaa, tärkeintä löytää hevoselle hyvä hoitaja:)

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0408381271
Lempäälä / Pirkanmaa

Eilen 21:08
Yksityinen ID: UWS-TAS-QY
Osaava suomenhevosruuna

23v sh-ruuna etsii vuokraajaa Rengossa 1x vko. Osaava (HeA). 163cm. Vaatii jämäkän käsittelijän/ratsastajan. Kiltti mutta kokeilee kyllä rajojaan hieman pilke silmäkulmassa joten vaatii tiukat rajat ja kurin.
Liikennevarma, pieniä vihreitä mörköjä välillä kyttäilee. Pieni kotitalli jossa valaistu kenttä ja maastoja. Etsitään aikuista, luotettavaa ja säänkestävää ihmistä. Vuokra sovittavissa/tallitöillä.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Hämeenlinna / Kanta-Häme

Eilen 08:31
Yksityinen ID: 3AU-0N9-TTV
Lv-tamma

Liikuttajaa etsitään Rengossa entiselle ravurille. Säkä 158cm ja sirorakenteinen. Kaunis kuin karkki. Kiltti ja kaikki hoitotoimet onnistuu moitteetta.Reipas, herkkä ja kuumuu herkästi mutta pysyy kyllä hanskassa. Maastovarma.
Pääasiallisesti kentällä ratsastamiseen mutta jos yhteistyö pelittää niin maastoonkin pääsee yksin tai yhdessä muiden kanssa.
Ratsuna kehittyy koko ajan, tällä hetkellä tasoltaan sellainen että kaikki askellajit pystyy kentällä läpi ratsastamaan.
Pieni kotitalli, kiva pieni talliporukka, valaistu kenttä ja maastoja löytyy.
Hinta sovittavissa/tallitöillä.
Etsin aikuista, säänkestävää ja luotettavaa ihmistä. Laita viestiä niin keskustellaan lisää.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Hämeenlinna / Kanta-Häme

Eilen 08:24
Yksityinen ID: 3AU-0N9-TTV
Puoliylläpitoon 10v. Sh-tamma

Etsin 10v. sh-tammalle vuokraajaa, mielellään puoliylläpitäjää. Kyseessä mukavaluonteinen, kiltti, seurallinen tamma, joka ei pure eikä potki. Kaikki hoitotoimenpiteet onnistuu ongelmitta. Tykkää lapsista ja on lastenkin hoidettavissa. Ratsuna noin helppo c/b tasoinen, herkkä avuille ja omalla moottorilla kulkeva. Mukava liike, pienellä treenillä vaikka koulukentille. Maastossa kulkee kaverin kanssa ongelmitta, yksin alkaa jännittämään.
Ravuritaustainen, mutta ollut pelkästään ratsuna viimeiset 3v. Mahdollisuus vaikuttaa tulevaan talli/pihattopaikkaan, kunhan järkevän (maks.
30min) matkan päässä Lahdesta.
Etsinnässä luotettava, hyvät hevosmiestaidot omaava vuokraaja. Kysy lisää :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Lahti / Päijät-Häme

16.9.2020
Yksityinen ID: 2AZ-WD1-2EW
1krt/vko kouluratsastukseen osaavalle

Osaavalle ratsastajalle tarjolla kouluratsastukseen puoliverinen kerran viikossa. Olethan luotettava ja hevosmiestaitoinen ja ratsastustasolta vähintään helppo A.

Hinta: sovitaan, mahdollisuus maksaa pienellä tallityöllä (ei karsinan siivousta). Laita viestiä ja kerro taidoistasi.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Mikkeli / Etelä-Savo

16.9.2020
Yksityinen ID: 2UV-M3B-GK8
Pv tamma

Suurikokoinen pv-tamma etsiskelee vuokraajaa, joka sitoutuu vähintään kerta viikkoon käymiseen. (1-2krt) Hevonen on ennemmin "tätiratsu", kuin koulukenttien liitokavio. Sopii paremmin hyvänmielen höntsäilyyn kuin tiukkaan vääntämiseen. Kiltti ja rohkea luonteeltaan. Ei keuli tai esitä levadea. Ei ole vuosiin nyt hypätty, mutta pienet esteet eivät ole varmasti este, homman osaavan kuskin kanssa. Hevosella tämä taito on varmasti ruosteessa.

Vuokraajalla oltava riittävät hoito ja ratsastustaidot itsenäiseen toimimiseen. Maalaisjärkeä ja ehdottomasti luotettava.

Hyväpohjainen valaistu kenttä löytyy. Tallille ei kulje julkiset, mutta nopeakulkuinen, hyvä tie perille. Tallitöitä ei tarvitse tehdä, mutta hevonen ja varusteet on huollettava huolellisesti. Koeratsastus maksullinen, hupikokeilijoiden vuoksi.

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0456567469
Nokia siuro / Pirkanmaa

15.9.2020
Yksityinen ID: 2WX-583-MO4
Laadukkaita"eläkeratsuja" Kellokoskella KK-vuokraukseen

Symphony Stable
on maneesitalli Kellokoskella, jossa hyvät puitteet vuokraukselle.

Tarjoan KK-vuokraukseen pitempiaikaisesti säännölliseen 2 x viikossa vuokraukseen:

* pieni kouluhevonen rauhallisempaan
laadukkaaseen harrastamiseen aikuiselle,
joka arvostaa leppoisaa sileällä
työskentelyä hyvissä, rauhallisissa
puitteissa maneesitallilla

* Shetlanninponi kaipaa vakkari junnua
aikuisen seurassa ja valvonnassa
ratsastamaan ja
hoitamaan 2-3 kertaa viikossa.

* lisäksi etsin kouluhevosilleni ratsastajaa
kevyempään, mutta laadukkaaseen
liikuttamiseen tasolla he A-vaativa B.

* Myös tallin siivousavusta ja hevosten
hoidosta, varustehuollosta ym
innostunutta ,ensisijaisesti aikuista tai
junnua, jolla kokemusta
hevosten ja varsojen käsittelystä
ja halu touhuta vapaaehtoisesti
ns. "apu-aatuna" olisi tarvetta!

Tavoitat parhaiten ja nopeimmin soittamalla tai tekstiviestillä puhelimitse, muistathan jättää nimesi ja yhteystietosi, jotta voin vastata, KIITOS.

Ilmoitukseen »


230€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0400638939
Kellokoski / Uusimaa

15.9.2020
Yritys ID: 3I5-6Y9-V0X
SYMPPIS WESTERNHEVONEN

Konkarikisaaja ja -osaaja, kiltti, rauhallinen ja nöyrä vanhempi westernheppa etsii vuoraajaa.
Ohjausta lajiin saa halutessaan; paljon lajin kursseja, teemapäiviä ja ohjausta sekä istuntaan että ratsastukseen.
Sopii myös vähemmän ratsastaneille, joilla kiinnostusta opetella westernratsastusta.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Nurmijärvi / Uusimaa

15.9.2020
Yksityinen ID: 3ES-E1G-YE5
Suokki etsii vuokraajaa

Luotettavaa vuokraajaa etsii piensuokki ruuna 148 korkea,1-2 krt/vkossa, todella kiltti.
Tällä hetkellä toipuu jalkavammasta joten ratsastus on vain käyntiä.
Jos etsit turpaterapiaa ja rauhallista menoa laittele viestiä.
Tallille ei pääse julkisilla ja aikuisten yhteydenotot.

Ilmoitukseen »


10€
@ Lähetä viesti »
Järvenpää / Uusimaa

15.9.2020
Yksityinen ID: 13G-UR1-NBB
Suomenhevoset tamma 11v

11v. Suomenhevos tamma etsii itsellensä reipasta ja tunnollista vuokraajaa. Vuokraajan olisi hyvä olla aikuinen tai 16-vuotiaasta ylös päin. Olisi myös hyvä jos vuokraaja on rauhallinen ja osaa käsitellä suomenhevosia tai herkkiä hevosia kokonaisuudessa. Ratsastaessa hevosella pitää olla herkät avut. Hevonen on herkkä avuille, mutta silti vaativa. Hevosella on suuri sydän ja äärettömän kiltti. Kepposia sillä välillä tulee, niin on hyvä jos osaat olla rauhallinen hevosen kanssa. Hevonen on mukava käsitellä ja rakastaa maastoiluja ja esteitä. Tykkää mennä myös sileällä. Rakastaa kaiken laista toimintaa. Esim: maastoiluja, vaelluksia, esteitä, koulua, leikkejä, jumpaamista ja lännenratsastusta(aloitus vaiheessa tässä lännenratsastuksessa). Sileällä liikkuu Helppo C ja esteitä hyppää 100cm. On hypännyt 120cm, mutta ei heti ole siihen kummiskaan valmis. Maasto ja liikenne varma. Vuokraaja kävisi 3krt/vk. Ratsastus raja on 1-4h maximi päivälle. Hevonen asuu hevosopistolla ja käytössä on kentät, maneesit ja maastot.
Hinta on 200€/kk
Soita tai lähetä numeroon viestiä.
046 576 4525

Ilmoitukseen »


200€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0465764525
Ypäjä / Kanta-Häme

14.9.2020
Yksityinen ID: 2IX-07U-2P5
Kokeneelle aikuiselle vuokraheppa

Etsitkö hevosta, jolla riittää intoa oppia, ajoittain vauhtia ja sähäkkyyttä, käsiteltäessä rauhallisuutta ja ennen kaikka mahdollisuutta kehittyä yhdessä valmennuksissa vaikka kisaluokkiin?

Etsinnässä hieman raa'alle hevoselle hevosmiestaitoinen, aikuinen ja osaava vuokraaja maneesitallille kerta/kahteen viikossa. Ei julkisia yhteyksi. Ei kovin isolle ratsastajalle.

Laita viestiä, niin vaihdetaan ajatuksia lisää!

Ilmoitukseen »


25€
@ Lähetä viesti »
Uusimaa / Uusimaa

14.9.2020
Yksityinen ID: 3HM-ZDN-61T
Osaava pv-ruuna Nokialla

Tarjotaan vuokralle osaava pv-ruuna 1-2krt/vko. Nykyinen vuokraaja aloitti opiskelut, joten nyt uusi vuokraaja etsinnässä.
Ruuna on kiltti, maastovarma ja diesel-mallia, tekee vain sen mitä pyydetään. Pääsääntöisesti vain sileän työskentelyyn ulkokentällä ja maastoiluun. Tallille ei pääse julkisilla, joten oma auto oltava.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Nokia / Pirkanmaa

14.9.2020
Yksityinen ID: THU-JQY-ES
Näpsäkkä poni etsii vuokraajaa

Vuokralle tarjotaan 1-2krt viikossa näppärä poni. Vastaa helppo b-a tasoa ja hyppää kevyesti 110cm asti. Mennyt kenttää joten ei turhia säpsyile. On herkkä ja kuumuu mutta vaatii ratsastajalta jalan käyttöä. Eli sopivasti jämäkkyyttä sekä rentoa asennetta niin poni on mutkaton. Mahdollisuus valmentautua säännöllisesti omistajan toimesta. Sopivan ratsastajan löytyessä saa kilpailla joka lajissa. Talli sijaitsee janakkalassa. Lisätietoja sähköpostilla. Kerrothan samalla tasostasi jne

Ilmoitukseen »


25€
@ Lähetä viesti »
janakkala / Kanta-Häme

14.9.2020
Yksityinen ID: 1OD-QAA-DUM
Herkkä ja osaava fwb

Työ- ja opiskelukiireiden vuoksi etsinnässä osaava ja kokenut ratsastaja. Ei ole ihan pakottavaa tarvetta saada vapaapäiviä, mutta helpottaisi omaa elämää. Joten.. 10v. fwb ruuna, osaa väistöt, avot, sulut, vaihdot ja hyppää myös innoissaan isompiakin esteitä. Ehkä jollekin esteratsastajalle vuokrahevonen? Hevonen on todella herkkä ja yhteistyösuhteen kehittyminen vie aikaa, vaatii kokeneen hevosen käsittelijän, ei siedä liikaa painetta. Kuoren alta paljastuu kuitenkin aivan superihana ja taitava kaveri. Ei maastoiluun, ratsastuskoululaiselle, ei lapselle eikä edellä mainittujen koulutemppujen alkeisharjoitteluun.. Istunnalle herkkä, valmentautuminen suotavaa. Hinnasta ja kaikesta voidaan sopia. Laita viestiä!

Ilmoitukseen »


40€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0504119204
Kaarina / Varsinais-Suomi

13.9.2020
Yksityinen ID: 3J1-NPY-SSN
Hea tasoinen pieni hevonen tallitöitä vastaan

15v kokenut heA tasoinen 150cm kokoinen irlannincob tamma etsii vuokraajaa. Hepan kanssa voi maastoilla, treenailla pikku kisoihin, valmentautua. Etsitään vain luotettavaa hevosen ehdoilla menevää ihmistä. Mahdollisuus tehdä tallitöitä myös. Painoraja 70kg hevosen pienen koon vuoksi.

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
lapinjärvi / Itä-Uusimaa

13.9.2020
Yksityinen ID: 23O-YH0-MWB
Suomenhevostamma vailla liikuttajaa

Hakusessa osaava täysi-ikäinen vuokraaja 15-vuotiaalle suomenhevostammalle Hämeenkyrössä. Kiltti 155cm monipuoliseen harrastukseen. Hyvät maastot ja valaistu kenttä käytössä. Tarve olisi vähintään 2-3krt vkossa.

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Hämeenkyrö / Pirkanmaa

13.9.2020
Yksityinen ID: ZT0-LBX-1M
Kouluhevonen Nurmijärvi

Tarjoan vuokralle koulusukuisen pv:n 1 x vk maneesittomalla tallilla Nurmijärvellä. Koska hevosta valmennetaan tavoitteellisesti, se ei sovellu kokemattomalle ihmiselle. Vuokralaiselta edellytetään aikuista ikää, omaa autoa, koska julkisilla ei pääse, sekä joustavaa luonnetta, hyviä hevosmiestaitoja ja empaattista asennetta hevosta kohtaan. Hevonen tykkää seurustella ihmisten kanssa, joten toivon ihmistä, jota kiinnostaa muukin hevosen hoito kuin ratsastus. Ratsastajan koko voi olla max 167 cm ja 65 kg. Hevosen säkä 164 cm. Vuokralainen ei voi hypätä hevosella. Hevosen ratsuttaja voi valmentaa vuokralaista eri maksusta. Veloitan myös koeratsastuksesta.

Video hevosesta:
https://www.facebook.com/pirkko.saalinki/videos/3755936621105428

Ilmoitukseen »


25€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0400339590
Nurmijärvi / Uusimaa

13.9.2020
Yksityinen ID: 2ID-YUX-BBZ
Kiltti ruuna vailla säänkestävää ja luotettavaa vuokraajaa

Luottovuokraajamme muuttaessa opiskelujen perässä toiselle paikkakunnalle olisi etsinnässä uusi luottoihminen meidän tiimiin! Olethan sään kestävä ja luotettava, sillä tallilla ei ole maneesia, vaan säiden armoilla mennään. Omakustanteisesti on mahdollista vuokrata lähistöllä olevia maneeseja.

Hevonen on 153 cm ruuna, jolla on pilkettä silmäkulmassa. Ei ole tuhma, mutta tämän kanssa ei tule taatusti tylsää! Omaa hyvän työmoraalin ja yrittää aina parhaansa, kunhan kuski osaa vain pyytää. Uusia ihmisiä testaa menemällä sieltä mistä aita on matalin. Ei hypi pystyyn tai potki tms., maastossa laukatessa saattaa joskus perä nousta. On kuitenkin muutoin erittäin kiltti ("kaikki käy" tyyppi) ja kaikkien käsiteltävissä. Sopii niin tavoitteelliseen treenaukseen kuin höntsäilyynkin, joten hakusessa ensisijaisesti ratsastaja sileällä ja halutessaan maastoiluun. Hevosen tullessa tutummaksi on myös mahdollista hypätä. Hyppää kivasti ja taipuu koulussa helppoon B/A:han, mutta ratsutetaan kokoajan eteenpäin.

Toivoisin, että vuokraaja pystyisi sitoutumaan 1-2 kertaa viikossa ja hoitaa kaikki sovitut asiat hyvin (varusteet, hevosen liikutus, omien jälkien siivous ym). Vuokrauksen hinta on 15e/kerta, mutta vuokraa on mahdollista alentaa tallitöillä.

Vuokraajalta vaaditaan 18 vuoden ikää tai vanhempien läsnäoloa tallilla. Tallille ei kulje julkiset.

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Tuusula / Uusimaa

12.9.2020
Yksityinen ID: P7S-QIE-VR
kevyeeseen liikutukseen

hakusessa olisi lv tammalle maastakäsin liikuttajaa/vuokraajaa, 1-2 krt viikossa. Tällä hetkellä hevosella eläinlääkärin määräämä kuntoutus menossa, joten tämän takia tällä hetkellä vain maastakäsin liikutusta, myöhemmin ratsastuskin mahdollista. Tamma on kiltti luonteeltaan ja hoidettaessa, mutta vaatii jämäkän ja määrätietoisen ihmisen. Ei anna mitään ilmaiseksi, mutta kun kemiat kohtaa tamma on todella miellyttämishaluinen.

toivon sinun olevan täysi-ikäinen ja toimivasi hevosen ehdoilla.

Etsin pitkä aikaista liikuttajaa joka haluisi liittyä meidän tiimiin!

Missi asuu Aurassa, julkiset eivät kulje tallille joten oma auto/kyyti oltava!

hinta on neuvoteltavissa käynti kertojen mukaan!

Ilmoitukseen »


10€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0405198587
Aura / Varsinais-Suomi

12.9.2020
Yksityinen ID: 8DD-YU8-40
PV-Ruuna Pohjois-Espoo

Pohjois-Espoossa pitkä-aikaista luotettavaa täysi-ikäistä vuokraajaa etsii iso (180cm) Pv-ruuna.

Hevonen on tasoltaan n. Heb. On kiltti, mutta luonteikas, joten vaatii kokeneen ratsastajan joka ei pienistä hätkähdä ja on tottunut haastavampiikiin tapauksiin.

Tallilla hyvät puitteet, iso kenttä, hyvät maastot (Espoon ratsastuspolut kulkee vierestä) mutta ei maneesia!

Talli sijaitsee Pohjois-Espoossa, bussilla pääsee Espoon keskustasta.

Tarve pääsääntöisesti 1krt/vko

Ota yhteyttä mikäli tuntuu että tässä olisi sinulle sopiva kaveri :)

Puh: 0456041844/ Suvi

Ilmoitukseen »


100€
@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

11.9.2020
Yksityinen ID: 33O-JQ6-FV6