Etsitään vuokraajaa/hoitajaa puoliveriselle

Etsin luotettavaa ja säänkestävää vuokraajaa ruunalleni. Tarve olisi 1-3 kertaa viikossa, vaihdellen arkisin tai viikonloppuisin. Tehtäviin kuuluisi hevosen hoito, ratsastus maastossa tai kentällä, juoksutus, kengityksen/eläinlääkärin valvominen (sovittaessa) sekä hevosen kanssa seurustelu tms. Toivoisin vuokraajan olevan luotettava henkilö, joka aidosti nauttii hevosen seurasta ja niiden parissa touhuamisesta.

Hevoseni on 16-vuotias kimo puoliveriruuna. Säkä 155 cm ja siro rakenteinen. He A, re 80 cm. Erittäin kivan luonteenomaava sekä kaikin puolin todella killtti käsitellä. Ratsastaessa kiltti ja eteenpäin pyrkivä. Vaatii kuitenkin osaavan ratsastajan, jotta kulkee oikeinpäin. Rakastaa hyppäämistä sekä maastoilua.
Nuorempana kilpailimme ja hyppäsimme aktiivisemmin, mutta nyt iän myötä on vauhtia hidastettava. Joten etsinkin vuokraajaa rentoon menoon kentällä niin maaasta kuin selästäkin sekä maastoiluun.

Talli on 12- hevosen siisti maalaistalli, jossa on käytössä kenttä sekä maastoja. Talli sijaitsee Klaukkalassa ja sinne pääsee parhaiten autolla.

Tässä diilissä ei rahaa vaihdeta, tärkeintä on sopivan henkilön löytyminen.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Klaukkala / Uusimaa

16:14
Yksityinen ID: 1KB-YCD-SOG
Kiva ruuna maneesitallilla Tuusulassa

Etsitään leppoisalle kaksikolle kolmatta pyörää maneesitallille Tuusulaan etupäässä sileään työskentelyyn, mutta myös maastoilu kaverin kanssa tai pikku hyppelöt onnistuvat. Jos olet lisäksi kiinnostunut muusta tekemisestä hevosen kanssa ratsastuksen ohella, niin se on ehdottomasti plussaa.

Hevonen on mukava ja suht. osaava, omaa 3 laadukasta askellajia ja liikkuu omalla moottorilla, eikä tee tyhmyyksiä. Se ei ole kuitenkaan ”automaatti”, joten puuhailussa tämän pojan kanssa ei käy ikinä aika pitkäksi!

Toivon, että olet täyspäinen, huumorintajuinen, autoileva aikuinen, jolle hevosen hyvinvointi on se kaikkein tärkein asia.

Jos kiinnostuit, laita viestiä ja katsotaan josko kemiat kohtaisivat!

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

14:53
Yksityinen ID: 1AE-1TE-IJ7
Leppoisaan harrastamiseen

Sympaattinen ja monipuolinen ruuna etsii vuokraajaa 2-3 kertaa viikossa, Hevonen asuu pääkaupunkiseudulla maneesitallilla, julkisten kulkuyhteyksien varrella.
Etsimämme henkilö on tasonsa tietävä ja sitoutumishaluinen ja kykyinen. Sopivan henkilön löytyessä on myös mahdollista yksityistunti esim kerran viikossa.
Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Jos kiinnostuit, kerro lyhyesti itsestäsi ja mitä odotat hevoselta ja yhteistyöltä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

11:36
Yksityinen ID: 210-H9A-MIB
lv ori ja pikkuponi tamma

Luotettavaa ja itsenäisesti pärjäävää vuokraajaa etsii n. 160cm lv ori, hyvä ajaa ja ratsastaa ja n. 100cm ponitamma, ponimainen, voi välillä pukata. Ei ajettu.

Tallilla ei kenttää, mutta peltoja ja maastoja löytyy paljon.

50e per turpa / kk. Saa käydä niin usein kun pääsee/haluaa.

Ilmoitukseen »


50€
@ Lähetä viesti »
Iitti / Kymenlaakso

Eilen 17:25
Yksityinen ID: 31M-QO6-25Y
Etsimme hevosmiestaitoja ja yhteisöllisyyttä

Islanninhevosia ja pikku-shettiksiä Tampereella

Haaveiletko yhteisöllisestä tallitiimistä, hurmaavan yksilöllisistä hevosystävistä ja hevosvastuusta?Etsimme luotettavia, sitoutuvia (täysi-ikäisiä) ja yhteistyökykyisiä vuokraajia idylliselle muutaman islanninhevosen ja kahden shetlanninponin maalaistallillemme, joka sijaitsee kaupungin kupeessa. Tallillemme pääsee TKL:n bussilla. 

Hevosemme elävät yhdessä laumassa isolla pihattolaitumella. Vaikka tallitiimimme on yhteisöllinen ja auttavainen, edellytämme tiimiläisiltämme hevosen käsittelytaitoja sekä kykyä toimia myös itsenäisesti ja vastuullisesti hevosten kanssa.
 

Arvostamme hevosmiestaitoja, maastakäsin harjoituksia, kontaktityöskentelyä ja kokonaisvaltaista kiinnostumista hevosen hyvinvoinnista. Koska painotamme toiminnassamme hevosen ja ihmisen välistä yhteistyötä, etsimme hevosillemme sopivia ”omia ihmisiä”. Ratsastuksessa painotamme halua oppia ja kehittää askellajiratsastustaitoa. Tallillamme on mahdollisuus osallistua myös ratsastustunneille ja esim. maastakäsittelykoulutuksiin.
Etsimme erityisesti sellaisia ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan myös mukana yhteisöllisissä hevoshankkeissa ja syventymään esim varsankoulutukseen tai kantavan tamman elämään.
Toki ratsastaakin saa :). Toivomme tiimiläisiltämme sitoutumista ja halua kuulua näiden hevosten elämään pidempään.
Sovimme tarkemmista yksityiskohdista ja tiimikustannuksista sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos kiinnostuit, kerro itsestäsi, hevosarvoistasi ja hevoskokemuksistasi. Mieti myös, kuinka paljon sinulla on aikaa ja sitoutumisvalmiutta hevosille ja millaisia taitoja sinulla on. Tiimiläisyytemme asettuu vuokrauksen ja ylläpidon välimaastoon.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Lempäälä / Pirkanmaa

Eilen 17:05
Yksityinen ID: SJ4-KSR-O2
Talutustunteja

Haluatko palata hevosen selkään pitkästä aikaa? Oletko ollut aina kiinnostunut hevosista, muttet ole uskaltanut kokeilla ratsastusta? Nyt olisi mahdollisuus ottaa talutustunteja kiltillä ja rauhallisella puoliveriruunalla kauniissa maisemissa tai kentällä. Aikuisille ja yli 12-vuotiaille. Painoraja ratsastukselle 80 kiloa. Asustelemme Pohjois-Espoossa. Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Ilmoitukseen »


18€
@ Lähetä viesti »
ESPOO / Uusimaa

Eilen 09:16
Yritys ID: AVP-EKN-YS
Kwpn-tamma etsii vuokraajaa

Etsitään luotettavaa, sitoutunutta ja täysi-ikäistä vuokraajaa 15-vuotiaalle 168cm säkäiselle kwpn-tammalle. Tarve 2-3krt/viikko. Tamma osaa heB asiat plus avot, sulut, vaihdot. Aikoinaan kisannut Hollannissa 140 luokkia, viime aikoina hypätty 100cm tehtäviä. Maastoilee myös yksin tai kaverin kanssa, mutta yksin vaatii napakan kuskin.
Kiltti ja rauhallinen käsitellä, mutta ratsastaessa voi olla välillä reaktiivinen (=saattaa pukittaa/säikkyä). Vuokraajan tulisi olla siis melko kokenut ja rohkea.
Tammalla saa osallistua tunneille/valmennuksiin, myös kisoja voidaan miettiä kunhan yhteistyö sujuu.
Laita viestiä niin kerron mielelläni tammasta lisää!

Ilmoitukseen »


10€
@ Lähetä viesti »
Siilinjärvi / Pohjois-Savo

20.2.2020
Yksityinen ID: 26J-V82-8G4
Kiva iso poniruuna etsii vuokraajaa

Etsitään reipasta ja säänkestävää vuokraajaa kylmäveriselle ponille, säkä n 140 cm. Osaa helppo C asiat, enempi laiska kuin reipas, mutta oma moottori löytyy ja hieman ponimaista luonnetta. Maastossa vaatii päättäväisyyttä jos sattuu mörköjä puskiin, muuten maastoilee kivasti itsekseen.

Tallilta löytyy hyvin valaistu kenttä ja paljon maastoreittejä. Etsinnässä aikuinen vuokraaja. Tallille ei pääse julkisilla. Vuokrauspäivät ma-pe välille, harvemmin vapaata viikonloppuisin.

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Talma / Uusimaa

20.2.2020
Yksityinen ID: TX0-SZ4-WG
Vuokraaja hevoselle 1-2 *viikossa

Iso koulupolle kaipaa liikuttajaa kerran pari viikossa ! Polle osaava !
Omatoiminen ja luotettava vuokraaja siis hakusessa. Tallilla hyvä kenttä. Soita
0443035630

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0443035630
Yliskulma / Varsinais-Suomi

20.2.2020
Yksityinen ID: 1XM-8WB-O2H
Kolme hevosta

Etsitään vuokraajaa/vuokraajia kolmelle hevoselle:

Trakehner ruuna, 13v.
-osaava kouluhevonen, HeA/VaB
-vaatii ratsastajalta hyvää kehonhallintaa, sekä välillä huumorintajua
-säkä 175cm


6v pv-tamma
-ensisijaisesti sileän työskentelyyn/maastoiluun
-herkkä istunnalle, mielyttämishaluinen
-säkä 170cm


Herkkä ja näppärä pv-tamma
-estehevonen, ensisijaisesti sileän työskentelyyn.
-vaatii ratsastajalta huumorintajua, rentoutta sekä hyvää hermoa. Ei tee tyhmää, mutta innostuu helposti.
-säkä 160cm

Kaikilla hevosilla saa valmentautua ja se on myös toivottavaa. Myös vain maastoilut/käyntiratsastus onnistuu, jos haluat sellaista.

Hevoset asustavat kangasalla maneesitallilla, ratsastamaan pääsee maneesiin arki aamuisin/päivällä, lauantaisin klo 18-->, sunnuntaisin vapaasti käytettävissä.

Hinta 20€/kerta, mutta pieniä tallihommia pitäisi pystyä tekemään. Mm hevoselle ruuat, heinäverkon täyttäminen, yms helppoja hommia.

Jos haluat/pääset käymään useammin, on hinta neuvoteltavissa.
Saa kisata!

Etsin maalaisjärkeä käyttävää, sekä luotettavaa ihmistä joka pitää hevosta kuin omanaan sekä pystyy sitoutua!

Ilmoitukseen »


25€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0409620343
Kangasala / Pirkanmaa

20.2.2020
Yksityinen ID: 2EK-SOB-7P0
Ihana tamma maastoiluun ja/tai esteille

10-vuotias puoliverinen koulutamma etsii vuokraajaa maastoiluun Tuusulassa. Mahdollisuus myös hypätä, tallilla maneesi, hyvät estekalustot ja estetunteja. Tamma on todella kiltti ja miellyttävä luonteeltaan. Sillä on kuitenkin kilpahevosen reaktiot ja energiataso, joten vuokraajan tulisi olla kokenut ratsastaja. Tykkää maastoilusta tosi paljon ja on maastovarma, hieman kuumuu. Hyppää erittäin mielellään, mutta ei ole siinä maailman näppärin ;) Tamma on 164cm korkea ja sirorakenteinen.

Tallille on aika huonot julkiset liikenneyhteydet. Vuokrahinta on 15 e maastoilulle ja 20 e esteille. Ota yhteyttä ja kerro hieman itsestäsi :)

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Puh: 040-5109012
Uusimaa / Uusimaa

20.2.2020
Yksityinen ID: 16F-YMU-OS
Mukavia suomipolleja

Kolme mukavaa ja rauhallista suomipollea vuokrattavana reippaille, itsenäisille ja ennen kaikkea sitoutuneille ja hevosnaistaitoisille aikuisille.
Hepat ovat valmiita ratsuja (helppo B) ja niillä on maastoiltu paljon.
Poku 150cm, ratsastajan maxpaino 70kg
Tuplis 148cm maxpaino 70 kg
Marru 153cm maxpaino 75 kg
Hepat hyötyisivät tällä hetkellä eniten ratsastajista, jotka tykkäävät herkistellä, jumpata ja ratsastaa takajalkoja alle.
Valmennuksiin osallistuminen mahdollista ja suotavaa.
Vuokraajilta toivomme reipasta ja iloista otetta tallitöihin.
10-kortti 150e
karoliina.ahola@mandaatti.fi

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Pirkkala / Pirkanmaa

19.2.2020
Yritys ID: 1DO-GQ8-9D3
Yksityistunteja Espoossa

Osaavalla rats.opettajan omalla ratsulla yksityistunteja 42v. kokemuksella. hevosen luonne on 10 ja rats.op. on pätevä, Ypäjältä 1993 valmistunut. Vain soitot, en vastaa viesteihin.

Ilmoitukseen »Puh: 040-7695210
Espoo / Uusimaa

19.2.2020
Yksityinen ID: 363-LKT-IWQ
Kiva suomenhevos ruuna

Huumorintajuista, täysi-ikäistä ja leppoista vuokraajaa etsitään meidän pikku tiimiin!

Kultamussukka 17-vuotias suokkiruuna kaipaisi köpöttely kaveria 1-2 kertaa viikko sileälle ja maastoon. Osaa perusasiat kentällä, väistöt yms sujuu. Kun osaa ja jaksaa vaatia niin saa esiin hyvin liikkuvan kaverin. Tykkää maastoilla hirmuisesti selästä tai maasta käsin.

Joskus autot jännittävät, varsinkin alkuun uuden ihmisen kanssa osaa testailla ja väittää että on kauheita asioita tai kentällä on kuulemma hirveän raskasta eikä muka jaksa liikkua, mm. ei jaksa nostaa laukkaa tai ylläpitää laukkaa. Itse kun ei välitä ja on määrätietoinen, niin ei hevostakaan kiinnosta. Käyttää kyllä hyväkseen jos itseä jännittää, tai jos väsyttää ni johan laiskottaa. Lukee ja ottaa ihmisestä kaiken irti. Tutustuessaan ja luoton kasvaessa sieltä kuoriutuu oikea kultamussukka. Ei kuumu tai törttöile, mutta ei kuitenkaan pystyynkuollut. Herkkä suustaan, kiva istua ilman satulaakin, hitaasti vertyvä.

15e kerta tai sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, mikäli koet sopivasi joukkoomme iloiseen!

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Hattula / Kanta-Häme

18.2.2020
Yksityinen ID: 2HZ-OH8-F2
Reipas ruuna etsii vuokraajaa Haukiputaalla

Osaava ruuna etsii vuokraaja Haukiputaalla 1-2 krt/vko. Ei maneesia, mutta hyvä ulkokenttä ja erinomaiset maastot. Ei esteratsastukseen. Bussipysäkille alle 200 m.

Ilmoitukseen »


10€
@ Lähetä viesti »
Puh: 040-5959948
Haukipudas / Pohjois-Pohjanmaa

18.2.2020
Yksityinen ID: 316-I7O-7LQ
7 v peruskoulutettu pv-ruuna etsii vuokraajaa

Kiltti 175 cm ruuna etsii vuokraajaa 1-2 krt/vko Äimärautiolla. Maneesi, ratsastuskenttä ja maastot käytössä. Estehyppelöt jätetään omikstajalle..

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0405410544
Oulu / Pohjois-Pohjanmaa

18.2.2020
Yksityinen ID: 316-I7O-7LQ
3-vuotiaaksi kääntynyt tamma

Etsitään mahdollisimman pitkäaikaista ylläpitokotia kokeneen, mieluusti aikuisen tai vaihtoehtoisesti näppärän juniorin luota, kokemusta varsoista/nuorista oltava. Mahdollinen osto neuvoteltavissa myöhemmin, jos ylläpitäjä haluaisi ostaa tamman itselleen tai mahdollisuus vain pelkkään ylläpitoon, eikä omistajan ole tarkoitus myydä tammaa altasi pois. Eli "turvallisin mielin" voisit tätä viedä jatkossa eteenpäin, ratsuttaa, mahdollisesti valmentautua ja viedä radoille, jos satut olemaan kipailemisesta kiinnostunut. Toki muukin elämäntehtävä käy. 6/17 syntynyt tamma, i. iso ratsuponi (hyväksytty kantakirjaan), e. n 167 cm fwb, joka suorittanut 120-130-tasolla. Irtopalakuvattu, vuoltu, kengätty edestä, madotukset ja rokotukset kunnossa, raspattu, sudenhamp poistettu, irtohypytetty, kuljetettu ym. Kysy rohkeasti lisää, tekstari tai soitto.

Ilmoitukseen »Puh: 0405265562
Järvenpää / Uusimaa

18.2.2020
Yksityinen ID: FPX-WKQ-VT
Suomenhevosruuna ja tädinkuljetin

Vuokrataan tätikuljettimien mersu, todella kiltti liinakko suomenhevosruuna. Tämän hevosen sydän on kultaa.
Tällä herralla ei ole kiire mihinkään tässä elämässä. Hyvänä rehun käyttäjänä lisäliikunta ei ole pahitteeksi tälle dieselmoottorille. Toisaalta, liikettä ja osaamistakin kentällä toki löytyy (heb/a), ja osaavalle niitä mielellään kyllä väläytteleekin.
Maastoon lähtee yksinkin mielellään ja onkin siellä pirteämpi. Ollut meillä vetohevosena maastoissa. Jarrut löytyy. Tällä hepalla voi myös vaikkapa vikeltää tai ajaa osaamisen mukaan. Kaikki käy tyyppi.
H.15€/krt/vko. Kk vuokrauksella 2x vkossa hieman edullisemmin.
Tallimme on pieni ja rauhallinen maalaistalli, nopeasti ajettavien kulkuyhteyksien varrella.
Talli sijaitsee Kouvolan ja Iitin rajalla, 7km Kuusankoskelle, 17km Kouvolaan. Tule mukaan harrastamaan meille, mukavaan talliyhteisöön. Myös muita vuokrahevosia/poni

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0407213084
Iitti / Kymenlaakso

18.2.2020
Yritys ID: 18C-73U-RKF
Osaava PV-ruuna

Ojakkalassa 7-hevosen maalaistallilla tarjolla vuokralle 2x viikossa osaava Vaativa-A tasoinen ruuna. Ruuna on kiltti ja tekee mielellään töitä, tykkää puuhata ihmisen kanssa muutenkin. Ei ole mikään räjähtävä pommi, mutta ei pystyynkuollutkaan, joskus saattaa ilopukin heittää.
Vuokraajaa etsitään sileälle tai maastoon, hyppyhevonen tämä ei ole. Tallilla on iso kenttä ja kävelymatkan päässä maneesi, jota voi vuokrata.
Ratsastajan pitäisi olla jo vähän osaavampi, että pystyy ratsastamaan hevosen oikeinpäin =)

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Vihti / Uusimaa

18.2.2020
Yksityinen ID: 34M-5UB-L9S
11v suokki ruuna

Vuokralle tarjotaan 1-2 krt viikossa suokki ruuna Janakkalassa maastoiluun, mahdollisesti myös kentällä työskentelyyn.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Janakkala / Kanta-Häme

18.2.2020
Yksityinen ID: 2YD-FG9-5PE