Etsitään luotettavaa vuokraajaa

Etsitään säänkestävää ja luotettavaa vuokraajaa espoossa kouluratsastukseen ja maastoiluun. Tunneilla käyminen hyvin suositeltavaa ja tallilta löytyy hyviä valmentajia. Hevonen ei ole opetusmestari joten vuokraajalta edellytetään hyviä hevosmiestaitoja sekä kokemusta herkistä hevosista. Kerrothan jo ensimmäisessä viestissä millaiseen tarkoitukseen etsit vuokrahevosta sekä hieman ratsastushistoriastasi.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

Eilen 21:31
Yksityinen ID: 3B4-N0C-C2R
”Vuokraaja”

Löytyisiköhän täältä sopivaa ”vuokraajaa” meille osaksi tiimiä, joka haluaisi käydä kerran viikossa tai parikolme kertaa kuussa yksityistunnilla (tunnin pitää hepan omistaja, ratsastuksenohjaaja) ja silloin tällöin käydä hoitamassa hevosta, jos ei itse päästä tallille. Tunnit kouluratsastusta tai puomitunteja. Hevonen osaava ja kiltti iso 175cm puoliverinen, joka menee kivasti aloittelevammillakin ratsastajilla. Hoitopäivinä olisi ohjelmassa puuhailua hevosen kanssa esim. perus harjailua ja muita tallijuttuja, kentällä voi ratsastaa käyntiharjoituksia tai jos/kun yhteistyö alkaa sujua niin voi lähteä maastoon kävelemään. Hoitopäivinä saa ratsastaa ainoastaan käyntiä. Voi myös talutella.

Voisit olla sopiva henkilö, jos haluat harrastaa saman hevosen kanssa ohjatusti sekä tykkäät myös itsenäisestä tallipuuhailusta hevosen kanssa, vaikka säännöllisempi vuokraaminen ei ole nyt ajankohtaista. Joskus meillä saattaa olla myös reissuja/tapahtumia hepan kanssa joihin voi lähteä halutessaan mukaan tai voi autella myös meidän toisen hevosen kanssa jos niin tykkää.

Tallille päästäkseen tarvitsee oman auton. Tunneilla ei hypätä esteitä. Tunnin hinta 50€, hoito/maastopäivät maksuttomia. Voidaan harkita myös 16-17v vuokraajaa jos pääsee esim mopoautolla tallille vuoden ympäri. Hoitopäivinä jos haluaa hoitamisen lisäksi ratsastaa, saa mennä vain käyntiä, ei lainkaan ravia eikä laukkaa. Hoitopäiviä olisi silloin tällöin eli voi olla että jollakin viikolla ei ole hoitotarvetta tai joskus vaikka sairastumisen sattuessa vaikka parikin päivää sillä viikolla. Tai jos haluat autella myös toisen hevosemme kanssa niin hoitopäiviä voi olla useamminkin.

Kertoisitko itsestäsi oleelliset infot viestissäsi vähän pidemmästikin kuin joku 1-2 lausetta ja kiva jos pohdit valmiiksi tykkäisitkö tällaisesta ”vuokrailusta”, eli hyvä huomioida että itsenäistä ratsastusta tässä hommassa ei ole niitä maastolenkkejä lukuunottamatta. Mutta hyvän mielen heppa (hepat), kiva talliympäristö ja ilmeisesti ihan mukiinmenevät omistajatkin tarjolla jos haluat meiän tiimiin liittyä. :D

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Tuusula / Uusimaa

Eilen 19:18
Yksityinen ID: 2SY-WYE-SV9
Itsenäistä Ratsastusta/Ratsatustunteja

Meidän "Tätitiimiin" mahtuu pari maalaisjärjen omaavaa tyyppiä mukaan

Ratsuina tarjolla omalla pikkutallilla pari ISOA ruunaa sekä yksi vähän pienempi (155...muhku sekin...;)

Hevoset toimivia ja osaavia.

Näille pärjää ihan perustason ratsastaja mutta kokemusta huolehtia sekä toimia turvallisesti on tärkeää.

Tärkein kriteeri on että hoidat ja huolehdit hevosen hyvin sekä ennen että jälkeen ratsastuksen ♥️

Sekä olet kiinnostunut oppimaan myös itsenäisen ratsailun ohella tunneilla

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Vihti / Uusimaa

3.7.2020
Yksityinen ID: 2Y8-DD6-FJI
Sh ruunalle vuokraaja 1-2krt/vko, Nurmijärvi

Justus 14v. etsii reipasta, säänkestävää, huumorintajuista aikuista ulkoilukaveria hömpöttelyyn 1-2krt/vko.
Justus on iso ja luonteeltaan herkkä mies jota ei auta komentaa joten muita työkaluja täytyy hevosenkäsittely pakista löytyä kuin pakottaminen ja komentaminen.
Häntä ei voi mainostaa pommin varmana maastomopona sillä on aavistuksen epävarma ja tästä syystä kuskin tulisi olla reipas ja rohkea joka viestii hevoselle että kaikesta selvitään, silloin Justus on parhaimmillaan. Aran ratsastajan kanssa jännittää ja silloin reagoi helpommin pelottaviin asioihin.
Hän on myös siirtynyt osa-aika eläkkeelle joka tarkoittaa sitä ettei kestä huonon polven takia kentällä rankempaa työskentelyä. Kentällä siis työskentely pääsääntöisesti käynnissä. Maastossa voi mennä sitä tahtia kuin haluaa, kunhan huomio pohjat (ei lujaa kovilla teillä).

Mikäli sinulta löytyisi ylimääräistä aikaa (myös kesän jälkeen) hevosteluun niin kerro itsestäsi lisää sähköpostilla.
Tallille ei kulje julkiset joten oma auto (tai laina-auto, ei olla niin tarkkoja) kovin käytännöllinen.
Justus ei etsi ylläpitokotia.

Ilmoitukseen »


10€
@ Lähetä viesti »
Nurmijärvi / Uusimaa

3.7.2020
Yksityinen ID: 1LC-1WV-LRS
Kaksi vuonohevosta etsii täysi-ikäisiä vuokraajia Pirkkalassa

Iso ruuna (sk. 155cm) ja tamma (sk.143cm) etsii omatoimisia ja säänkestäviä vuokraajia pikkutallilla Pirkkalassa. Bussi kulkee vain satunnaisesti, joten oma auto on eduksi. Tallilta löytyy kenttä, jossa hyvä pohja säässä kuin säässä. Harrastekäytössä oleva ruuna etsii alkaen heti monipuolista ja määrätietoista kaveria niin maastoiluun kuin kentällä menoon.

Kisakäytössä oleva tamma etsii viikoittaista vuokraajaa syyskuusta alkaen, toki ennen sitäkin jo onnistuu satunnaisesti. Tamman vuokraajalta toivon pientä kokoa ja intoa hypätä esteitä kerran viikkoon tai kahteen nykyisen estevuokraajan muuttaessa talveksi opiskelemaan.

Omatoimiset, sään kestävät aikuiset vuokraajat hakusessa, jotka osaa touhuta hevosten kanssa itsenäisesti. Hevoset ovat rauhallisia monitoimihevosia, joiden kanssa voi touhuta oikeastaan kaikkea mitä mieleen juolahtaa. Testaavat uusia ihmisiä alkuuun, mutta alkukankeuden jälkeen helppoja käsitellä.

Pyrin vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin, mutta valitettavasti kaikki viestit eivät ole aiemmin löytäneet perille. Kysy rohkeasti lisää ja tule kokeilemaan

Ilmoitukseen »


10€
@ Lähetä viesti »
Pirkkala / Pirkanmaa

3.7.2020
Yksityinen ID: Z5L-YEY-HW
Tamma ja ruuna hakevat vuokraajaa 2x viikossa

Haetaan pitkäaikaisia, sitoutuneita vuokraajia kahdelle hevoselle. Hevoset ovat osaavia pv-hevosia. Ensisijaisesti vuokraan aikuisille, mutta mahdollisesti myös nuorelle, jonka vanhempi mukana harrastuksessa. Hevoset asuvat tallilla, jossa kenttä ja hyvät maastot.
Edelliseen ilmoitukseen sain kyselyitä paljon, mutta enää en vastaa nimettömiin viesteihin.

Jos olet aikuistenoikeest hakemassa heppakaveria itsellesi ja aiot harrastukseen sitoutua, niin soittele, kerron hevosista lisää.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0408425939
Paimio / Varsinais-Suomi

3.7.2020
Yksityinen ID: 8CX-FGJ-GG
Kouluruuna

Osaavalle aikuiselle kouluhevosen alku eteenpäinvietäväksi. Erittäin kiltti. Laadukas, jos osaa tuoda sen potentiaalin esiin. Kerron mielelläni lisää.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Vantaa / Uusimaa

2.7.2020
Yksityinen ID: 1F2-TCH-JWC
Komia kouluruuna Valkeakoskella

Hei sinä topakka aikuinen, nyt olisi helmi tarjolla vuokralle. Isokokoinen ruunan rumpsukka joka taitaa vaikka piffit ja paffit jos sille tuulelle tuleepi. Mallia diesel eikä potkimalla etiäpäin kulje ellei sitä osaa pyytää. Luonteikas mutta erittäin rakastettava. On aikoinaan kisattu kenttää, joten maastot menee vaikka päällään seisten eikä hätkähdä turhia. Rakastaa hypätä mutta iän vuoksi pompitaan vain iloksi. Kenttä löytyy kotitallilta ja ainakin osasta vuokraa mielellään tallitöinä :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 040-5740585
Valkeakoski / Pirkanmaa

2.7.2020
Yksityinen ID: 1T3-QGW-DDR
Opetusmestari etsii vuokraajaa

Etsin luotettavaa täysi-ikäistä vuokraajaa herrasmiesruunalleni, sileälle ja maastoiluun 1- 2 krt/vko. Hevonen asustaa täysihoitotallilla Haukiputaalla, ei maneesia. Julkisilla pääsee tallin viereen.

Ilmoitukseen »


10€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0405959948
Ii / Pohjois-Pohjanmaa

2.7.2020
Yksityinen ID: 2QU-7JM-0H9
Lv-tammalle liikutusapua

Omistajan raskauden vuoksi etsitään pieneen tiimiin täysi-ikäistä, pitkäaikaista, luotettavaa ja hevosenkäsittelytaitoista liikutusapua (ratsain) raa'alle ex-ravuritammalle 1 x vko. Hevonen on kiltti, mutta reipas ja vaatii päättäväisen, mutta lempeän ratsastajan. Hevonen on hitaasti lämpenevä eikä pidä vaihtuvista kuskeista, joten toiveena mahdollisuus sitoutua pidemmäksi aikaa, vähintään loppuvuodeksi. Etsinnässä win-win -diili, jossa raha ei liiku tai taitavalle kuskille voidaan maksaa myös pientä vaivanpalkkaa.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Pornainen Halkia / Uusimaa

1.7.2020
Yksityinen ID: XQS-NH7-YE
7-vuotias ruuna

Tarjolla vuokralle 7-vuotias lv-ratsu ruuna. Maastovarma ja osaa kentällä he b-asiat. Koulutetaan kokoajan lisää. Tallilla kenttä ja paljon maastoja. Iso, 168 säkäinen ja äärettömän kiltti. Ei ravitaustaa. Tallille ei pääse julkisilla, talli Janakkalan viralassa.

Joko 25€/ kerta tai Sovitaan kuukausi maksu.

Ilmoitukseen »


25€
@ Lähetä viesti »
hämeenlinna / Kanta-Häme

1.7.2020
Yksityinen ID: MIH-R3R-PR
Hieno suomenhevonen

Hyvinkään kupeessa maneesitallilla hirmu hieno suokki. Hyppää kevyesti 100cm ja koulupuolella taitaa vaihdot sun muut härpäkkeet :) Liikkeiltään laadukas ja kulkee ryhdikkäässä muodossa. Äärimmäisen herkkä painolle ja onkin hyvin tarkka siitä, että ratsataja on tasapainoinen ja vakaa. Hyppää ja maastoilee mielellään.
Automaatti tai tasaluonteinen hevonen tämä ei ole, eli etsinnässä ihminen joka pärjää myös haastavampien tapausten kanssa. Hoidettaessa kiltti, mutta puuhakas ja utelias. Tallilla käy säännöllisesti sekä este- että kouluvalmentajia, kilpaileminen ok.

Etsitään täysi-ikäistä, luotettavaa ja pitkäaikaista vuokraajaa
Tarve vuokraajalle vaihtelevasti 1-3 krt viikossa. Hinta neuvoteltavissa.

Laita viestiä ja kerro itsestäsi niin jutellaan lisää.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Hyvinkää / Uusimaa

1.7.2020
Yksityinen ID: 1GW-KMY-MLQ
Iso kouluponi Sipoossa

HeB/HeA tasoinen iso poniruuna (säkä n.149cm) etsii koulupainotteista vuokraajaa 1-3 krt/viikko. Ponilla saa kilpailla omakustanteisesti, omistajalta löytyy traileri.

Haussa vuokraaja, joka hallitsee oman tasapainon ja omaa hyvän istunnan kaikissa askellajeissa, ponilla on suht iso laukka. Toivottavaa olisi, että vuokraaja kävisi ainaki satunnaisesti valmennuksissa. Tallilla on täyspitkä maneesi, iso kenttä ja hyvät maastot. Tallilla käy paljon eri valmentajia. Tallille ei kulje julkiset.


Poni on kiltti hoitaa ja käsitellä, ratsastaessa sopivan reipas. Laukassa voi hieman innostua, mutta pysyy käsissä. Ei tee mitään tyhmää (pukittele tms). Tarvitsee kuitenkin varman ratsastajan.

Hyppääminen erikseen sovittavissa. Poni on maastovarma sekä yksin että porukassa.

Hinta 25 e/kerta tai sovitaan pakettihinta. Maksu kuun alussa ja vuokrapäivät joustavasti sovittavissa.

Ilmoitukseen »


25€
@ Lähetä viesti »
Sipoo / Uusimaa

1.7.2020
Yksityinen ID: 22C-E7F-YD1
Hevonen maastoiluun ja maastakäsin, poni kaikkeen tekemiseen

Etsitään kiireellä hädän edessä luotettavaa vuokraajaa säännöllisesti tekemään Lohjan Virkkalaan hevosen tai/ja ponin kanssa.
Poni shettistamma, kiltti ja kiva vaikka ponimainen, sopii lasten talutusratsusta kehittyneemmälle pienikokoiselle ratsastajalle sileälle, esteille ja maastoon.
Tamma lv, aiemmin paljon ratsastettu, mutta alkuvuosi jouduttii ottaa hyvi kevyesti ja etsinkin tälle ihmistä maastoiluun ja maastakäsin tekemiseen, suhteen edetessä toimii myös sileällä ja esteillä, esteitä rakastaa.
Molemmat enemmän ystäviä kuin työkoneita.
Tallilla maneesi, kenttä, estekalustot, kivat maastot, siistit tilat, sisävessa ja lämmin vesi, mukava pieni porukka, ihan mahtava tallinpitäjä ja muutenkin tosi viihtyisä, rauhallinen paikka, jossa on hyvä harrastaa ja hevosten sekä ihmisten olla.

Hinta diilin mukaan. Talli 10-15min ajomatkan päässä Lohjan keskustasta, Virkkalassa Mårbackantiellä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Lohja Virkkala / Uusimaa

1.7.2020
Yksityinen ID: Q87-QH1-HA
Vuokrahevosia ja yksityisvalmennuksia Siuntio

Tallillamme on pienimuotoista vuokraus- ja tuntitoimintaa.

Pyrimme auttamaan ratsastajia löytämään sopivan hevosen itselleen ja monipuolisen harrastamismuodon. Tallillamme on laidastalaitaan erilaisia ihmisiä. :)

Lisätietoa ja hinnaston löytää täältä:
https://www.as-stable.com/

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Kahvimaa, Siuntio / Uusimaa

1.7.2020
Yritys ID: 24R-J79-KYY
Laadukas Koulutamma puoliylläpitoon kilpailevalle

Iso laadukas koulutamma 3x/ vk valmentautumisesta ja kilpailemisesta kiinnostuneelle ratsastajalle.

Hevonen on herkkä istunnalle ja tammamainen.
n.176cm HeB-HeA tasoinen. Liikettä vaativiin luokkiin. Hevonen ikäistään jäljessä 8v, sillä annettu kasvaa.

Tallilla ei ole maneesia

Ilmoitukseen »


300€
@ Lähetä viesti »
Nummela / Uusimaa

1.7.2020
Yritys ID: 24R-J79-KYY
Westernheppa vauvasta vaariin

Kiltti, vakaa ja turhia säikkymätön konkariosaaja etsii westernistä kiinnostunutta vuokraajaa.
Paljon lajin kursseja ja teemapäiviä, mahdollisuus opetella ohjatusti.
Luonnonmukainen maastakäsittely ja karjanpaimennus vakiona.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Nurmijärvi / Uusimaa

1.7.2020
Yksityinen ID: 3ES-E1G-YE5
Vuokralle tarjotaan

Haemme aikuista, pidempiaikaista, sitoutuvaa ja luotettavaa vuokraaja nuorelle suokkitammalle. Jonkin verran pitää olla ratsastanut, tamma on vasta ratsun alkutaipaleella. Nyt on ratsutettavana Loimaalla Miukun tallissa elokuun loppuun. Tänä aikana sinne on sovitusti mahdollista tulla tammaan tutustumaan. Tätä kannattaa tulla katsomaan.
Jos kiinnostut, voit pitää pollea kuin omaasi eli hoidat hyvin ja ratsastat säännöllisesti. Vuokra sovitaan, kun ratsun rahkeet etenemiseen selviävät. Oletettavasti tästä on tulossa melko mukava ratsu. Tällä on myös ajettu. Ota yhteyttä rohkeasti, teen 3-vuorotöitä, että ota mieluusti yhyeyttä sähköpostilla tai viestillä ensin. Voi olla, etten pysty puhelimeen vastaamaan.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0505224029
LOIMAA / Varsinais-Suomi

30.6.2020
Yksityinen ID: 1DB-MTF-VER
Osaava ratsuruuna

Osaava ratsu etsii vuokraajaa 2-3 kertaa viikossa
-HeA-VaB
-Esteille vain joskus ja jouluna, valvovan silmän alla
-Opetusmestari joka ei anna pitään ilmaiseksi, kiinni ei voi jäädä istunnalla eikä kädellä
-Valmentautua saa omakustanteisesti niin paljon kun tahtoo
-Maastoilee vain kaverin kanssa

Kiva pieni kentällinen talli
Ei julkisia

Hinta on kk hinta joka maksetaan aina kuun alussa kyseiseltä kuukaudelta

Vain täysi-ikäiselle.

Ilmoitukseen »


150€
@ Lähetä viesti »
Hyvinkää / Uusimaa

30.6.2020
Yksityinen ID: 34H-XIX-HVW
Pv ruunalle vuokraajaa

Nurmijärven perttulassa olisi 14 vuotias pv ruuna vailla vuokraajaa.
Ruuna on harraste hevonen ja osaksi vielä projekti. On osaava, mutta taidot olleet muutaman vuoden ruostumassa, joten niissä on vielä hiomista. Mukava hevonen ratsastaa ja on yritteliäs eikä joka asiasta tarvitse tämän kanssa tapella. Ei ole pystyyn kuollut, mutta ei mikään rehaajakaan. Jarrut toimii. On toiminut opetus hevosena, joten sietää myös ratsastajan virheitä.
Tallilta löytyy 2 isoa kenttää sekä maneesi. Tarve 1-2 kertaa viikossa. Välillä myös mahdollisuus osallistua tunneille.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Nurmijärvi / Uusimaa

30.6.2020
Yksityinen ID: 18L-RFJ-SPJ