Liikutusapua isolle ruunalle

VUOKRATAAN /ETSITÄÄN LIIKUTTAJAA!

Etsimme tiimiimme kokenutta; vähintään HeB tasoista, säänkestävää, tunnollista, mielellään täysi-ikäistä ja rohkeaa kuskia. Olethan myös rauhallinen, etkä hätkähdä, mikäli hevonen näkee kentän laidalla pikku-ukkoja, tai suorittaa ylimääräisiä pelastautumisliikkeitä.

Goljatti on n. 170cm, He B tasoinen, 18v, herkkä ruuna, jolla ikä ei paljon jaloissa paina. On hieman omalaatuinen hassuttelija. Kiltti käsitellä, mutta osaa myös testailla tilaisuuden tullen. Maastoilee mielellään, kulkee yksin ja porukassa, liikennevarma. Myös ajoon sen taidon osaavalle. Valmentautuminen mahdollista, ja toivottavaa mikäli kiinnostusta löytyy.

Tallillamme on hyvä valaistu kenttä sekä kivoja maastoja. Toiveissa käyntejä olisi 2 kertaa viikossa. Julkiset eivät kulje, joten oma auto pakollinen. Vuokraajalle kuuluu myös karsinan siivous.

Hinta 1x viikossa käynti 10e, 2x viikko yht. 15 e tai sovittavissa oleva diili.

Ilmoitukseen »


10€
@ Lähetä viesti »
Janakkala / Kanta-Häme

12:32
Yksityinen ID: O1R-N4F-YX
Kiltti PV tamma

Tarjotaan vuokralle Hollolassa kiltti Tamma. Tamma on osaava ja innokas tekemään töitä. On todella mussukka jonka kanssa voi tehdä mitä vain, missä vain. Ei keuli, ei pukita, ei ryöstä.

Etsimme koulupainoitteista ja maastoilusta pitävää ihmistä. Välillä voi hyppiäkkin.

Talli on pieni maalaistalli, valaistu kenttä ja pieniä maastoja ympärillä. Tallille ei kulje bussit. Mieluiten täysi-ikäinen vuokraaja joka etsii pitkäaikaista ystävää ❤️.

Laita viestiä 0451757850 jos kiinnostuit.

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0451757850
Hollola / Päijät-Häme

11:10
Yksityinen ID: YIZ-G8P-2O
Hollola ex ravuri

15v kiltti lämpönen ruuna etsii liikuttajaa/hoitajaa/ystävää.
Ei ihmeempiä osaa, rentoon maastoiluun/puskailuun sopiva. Ratsastajalta kokemusta mielellään ex ravureista/aiempia vuokrahevosia, pehmeä käsi ja avut omaava. Maastoseuraa löytyy. Painoraja n.65kg.
Hollola

Ilmoitukseen »


123€
@ Lähetä viesti »
LAHTI / Päijät-Häme

Eilen 20:29
Yksityinen ID: 1UF-LRI-BYX
Kiltti suomenhevostamma

Kiltti, 16-vuotias suomenhevostamma etsii vastuuntuntoista ja sitoutuvaa vuokraajaa. Tamma on erittäin maastovarma, tallilla hyvät miltei autottomat maastot. Ei pelkää autoja, traktoreita tms.

Mahdollisuus myös valmentautua ja se olisi toivottavaakin, heppa osaa heA asioita, mutta vaatii napakan ratsastajan joka osaa pyytää selkeästi. Toiveissa olisi osaava täysi-ikäinen, tai napakka nuori jolla halu kehittyä ja kehittää hevosta.

Ei esteille.

Tarve olisi 1-3 kertaa viikossa, käynneistä voidaan sopia aina etukäteen. Hevonen on mainio opetusmestari, kiltti käsitellä ja toimiva joka tilanteessa, luonteeltaan leikkisä. Tästä jollekin aivan ihana, hyvätapainen hyvänmielen ratsu.

Asustaa Korialla, Kouvolassa. Laita viestiä jos olet mukavaa heppakaveria vailla :)

Hinta: 20e/kerta

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Kouvola / Kymenlaakso

Eilen 19:53
Yksityinen ID: 1EG-SHL-UA1
Hattulassa vuokralle tai puoliyp

Useampia hevosia tarjolla vuokralle väh 2krt viikossa. Vuokraajan kriteerit :oma auto, säänkestävä, maalaisjärki, täysi-ikäisyys ja kokemusta vähintään 8 vuotta,pärjäät itsenäisesti hevosten kanssa.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
HATTULA / Kanta-Häme

Eilen 18:01
Yksityinen ID: 1VO-AXZ-V8R
Iso kouluruuna

Iso näyttävä kouluruuna vuokralle 3 krt/vk.
Sijainti 10 min Riihimäeltä, Hausjärvellä.
Olethan osaava (väh heA) ja tottunut menemään isolla hevosella sekä hevosmiestaitoinen.
Ensisijaisesti valmentautumisesta kiinnostuneelle.
Saa myös kisata. :)

Ilmoitukseen »


250€
@ Lähetä viesti »
Riihimäki-Hausjärvi / Kanta-Häme

24.10.2021
Yksityinen ID: 2Q1-LV0-7YZ
Rentoon harrasteluun kaveri

11v lv ruuna kaipailisi ystävää rentoon harrasteluun, maastoiluun selästä tai maastakäs. On maastovarma, ei ryöstä. Etsitään säänkestävää vuokraajaa joka kävisi ainenki kerta viikkoon tai saa myös useamminkin käydä.

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Oitti / Kanta-Häme

24.10.2021
Yksityinen ID: 1RC-OWG-SOU
Kiltti tamma rentoon harrasteluun maneesitallilla

Etsimme vuokraajaa 8v tammalle rentoon maastoiluun ja kevyeen sileän ratsasteluun maneesitallilla 1-2 krt/vko. Hevonen on kiltti ja melko herkkä, ei kuitenkaan tee tyhmyyksiä. Säkä n 168 cm. Tallilla hyvä henki ja mahdollisuus käydä koulutunneilla haluttaessa. Toivomme aikuista sitoutunutta ihmistä joka huolehtii sekä hevosesta että varusteista sovitusti. Ei ihan aloittelijalle.
Lisätietoja meilitse.

Ilmoitukseen »


30€
@ Lähetä viesti »
Kirkkonummi / Uusimaa

24.10.2021
Yksityinen ID: 251-1VF-8UI
7v puokkiruuna, 170 säkäinen maneesitallilla

Vuokrataan sileälle/koulutyöskentelyyn 1krt viikko vakiopäivälle 7v isohko ruuna. Ti-pe päivät valittavissa.
Hevonen asuu Kustavintie 599 Masku, inkisen tallilla.

Vuokraajan tulee olla täysi ikäinen ja oltava hyvä kokemus hevosista, koska Matso on nuori 7v ja ei ole automaatti vaikka kiltti ja yritteliäs onkin, välillä osaa kuitenkin olla luonteikas.
Ratsastajan tulisi olla vähintään kuvitteellisesti tasolla he B jotta Matson kanssa pärjäisi hyvin itsenäisesti , olisi hyvä jos olisi ennestään kokemusta vuokrahevosista/omistushevosista ratsastuskoulujen lisäksi.
Matso on hoidettaessa Super kiltti, taluttaessa voi kujeilla mutta ei karkaa ikinä, ja ratsastaessa myös kiltti.

Matso osaa helppo B tason asiat mutta ei päästä ratsastajaa ihan helpolla. (ei vuokrata kisaamiseen eikä esteille)
Maapuomeja saisi mennä halutessa.
Tallilla maneesi ja iso valaistu kenttä mitkä käytettävissä.
Matsoa en voi taata maastovarmaksi, koska ei ole siihen totutettu tai käyty maastossa säännöllisesti, eli vuokrataan kentälle/maneesiin.
Saa valmentautua kotitallilla halutessa, mutta ei ole pakko.

Kokeiluratsastuksesta myös 15e maksu.
Laita sähköpostia alkuun jos kiinnostaa.

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Masku / Varsinais-Suomi

23.10.2021
Yksityinen ID: V5W-LM5-8I
Ratsastusta Hämeenkyrössä

Hämeenkyrössä Heinijärvellä tarjolla ohjattua ratsastusta, Hevosilla ja poneilla.
Kaikki hevoset ja ponit ovat perusluonteeltaan kilttejä ja toimivia.
Pihalla valaistu ratsastuskenttä + estekalustoa, sekä hyvät maastot.
Monipuolista hyvän mielen harrastamista, maastoilua, kärryillä ajelua, ilman satulaa ratsastusta jne.
Mahdollisuus treenata tavoitteellisemmin sekä myös kilpailla.
Sopii hyvin kavereille/ sisaruksille jotka haluavat käydä yhdessä ratsastamassa.
Myös pidemmän ratsastus tauon jälkeen hyvä mahdollisuus nousta uudelleen satulaan.
Yksilöllistä ohjausta.
Myös vuokrausta.

Kysy lisää, Puh 0440167556
Hinnat sis alv.

Ilmoitukseen »


25€
@ Lähetä viesti »
Hämeenkyrö / Pirkanmaa

23.10.2021
Yksityinen ID: 219-L1L-YZV
Tamma sileälle

Vuokralle tarjotaan 7v pv tammaa pääasiassa sileälle. Tamma on sirohko ja n. 163cm. Herkkä ja omalla moottorilla eteenpäin kulkeva. Nuoren ikänsä vuoksi vaatii kuitenkin päättäväisen ratsastajan. Aralle ei sovi, sillä silloin voi keksiä kytätä sitä sun tätä. Ei heittele ratsastajia selästä. Kiltti ja mukava käsitellä. Vuokraajalta toivotaan hyviä hevosmiestaitoja ja tunnollisuutta, sekä täysi-ikäisyyttä (myös taitavaa junnua voidaan harkita, jolla vanhemmat mukana harrastuksessa, vanhempien yhteydenotto). Haussa pitkäaikainen vuokraaja, joka pääsisi käymään säännöllisesti 1-2 krt/vko, ei mahdollisuutta vakipäiviin vaan päivät sovitaan viikoittain. Tallilla kenttä ja maneesi, ei ratsastuskoulu toimintaa. Mitään ihmeellistä kiemuroita tai GB-tason koukeroita ei tarvitse osata, mutta hyvät perus ratsastustaidot tulee olla (HeB) ja kyky ratsastaa hevonen oikein päin. Aloittelijoita en valitettavasti voi ottaa. Mahdollisuus valmentautua sileälle. Tallille ei kulje julkiset, joten oma auto tai kyyti oltava.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Lempäälä / Pirkanmaa

22.10.2021
Yksityinen ID: 2SZ-SDM-SWT
Vuokraaja etsinnässä

Hei!

Etsin vuokraajaa suunnilleen 2 krt/vk 16-vuotiaalle entiselle GP-tasoiselle esteruunalle. Hevonen sijaitsee Kirkkonummella Stall Silverbackassa. Hän on toipunut jännevammasta eli edelleen liikutusta lisäillään pikku hiljaa ja hevosen ehdoilla on tärkeää edetä. Tällä hetkellä hänellä voi työskennellä ravissa ja laukassa n. 20-30min sekä kävellä niin paljon kuin haluaa.

Hevonen on säkäkorkeudeltaan 178cm eli omaa isot askeleet. Hän on myös istunnalle herkkä, joten ratsastajalla on tärkeä olla rento ja vakaa olemus sekä mielellään jo jonkin verran kokemusta lajista. Hän on kuitenkin äärettömän kiltti ja sympaattinen sekä rakastaa ihmisten kanssa seurustelua. Maastossa hän on todella luotettava sekä yksinään että seurassa.

Kerron mielelläni lisää sähkpostitse!

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Kirkkonummi / Uusimaa

22.10.2021
Yksityinen ID: RN4-CHI-JW
Ylläpitoon tarjotaan

Pitkäaikaiseen ylläpitoon tarjotaan heA-asiat osaava 18-vuotias pv-ruuna (sekä 165) mieluiten omalla tallillaan Vihdissä. Hevosella on valmentauduttu sileällä säännöllisesti, se pärjää maastossa yksin tai yhdessä ja on helppo käsiteltävä ja perusterve. Estekäyttöön hevonen ei sovellu. Hevosen myyntiä voidaan myös harkita mutta vain ylläpidon kautta. Ole yhteydessä, niin kerron lisää.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Vihti / Uusimaa

22.10.2021
Yksityinen ID: 2NW-O74-0V9
Vuokrataan ihana pikkuruuna

Etsitään vuokraajaa 18-vuotiaalle 155cm ruunalle, joka on todella kiltti ja kiva käsitellä ja tykkää touhuta ihmisen kanssa. Se on heA tasoinen ja ennen minulle tuloa ollut lähes koko ikänsä ratsastuskoululla, jossa se on ollut monien eri tasoisten ratsastajien suosiossa.

Se on melko laiska, mutta osaavan ratsastajan kanssa liikkuu kivasti eteen. Sami kuuntelee istuntaa hyvin (olen mennyt sillä usein pelkällä kaulanarulla), eikä se sakota ratsastajan virheistä.

Sami saattaa välillä säikkyillä joten vaatii ratsastajalta rentoutta, rohkeutta ja hyvää tasapainoa. Erityisesti uudet ratsastajat Sami saattaa testata.

Sami asuu yksityistallilla itä-Helsingissä. Tallillamme ei valitettavasti ole maneesia, mutta valaistu kenttä ja mukava talliporukka löytyy. Hinta 25e/krt jos käy kerran viikossa, 20e/krt jos käy useammin. Toivottavaa (mutta ei pakollista) olisi että vuokraaja pääsisi käymään arkena päiväsaikaan.

Otathan yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen eljaala.serafina@gmail.com jos kiinnostuit Samista, olet täysi-ikäinen, säänkestävä ja luotettava ja pidät hyvää huolta hevosesta:)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Vantaa / Uusimaa

20.10.2021
Yksityinen ID: 28V-W5V-XI
Espoossa rentoon puuhailuun pv-tamma 2krt/vko

Mukava pv-tamma kaipaa leppoisiin metsäseikkailuihin rentoa osaavaa aikuista jolla kokemusta ennestään yksin puuhailusta tallilla. Eli vuokraajalla olisi useamman vuoden kokemusta itsenäisesti puuhailusta tallilla osaat laittaa itse hevosen kuntoon etkä pelkää lähteä maastoon yksin.
Tarjolla olisi mukava tamma jolla vtj:ssa kukkopatti jonka takia tarvii sännöllistä liikutusta. Meillä on oma kenttä jossa voit puuhailla maastaksäin juoksuttaen,ohjasajaen tai puomi jumppaa.
Meillä käytössä rungoton satula. Ei maneesia 6-hepan pieni kotitalli. Aikuisporukka tarvetta olisi apu käddelle 1-2krt/vko.
Kokeilu maksullinen. Omistaja joustava ja rento.

Ilmoitukseen »


145€
@ Lähetä viesti »
Kirkkonummi / Uusimaa

20.10.2021
Yksityinen ID: 2UI-6OJ-A5O
Osaavalle koulupainotteiselle ratsastajalle

Vuokraajaa etsitään marraskuun puolesta välistä/joulukuun alusta alkaen kiltille 5 vuotiaalle pienelle (vajaa 155cm korkealle) puoliveritammalle.

Hevonen on kiltti käsitellä. Ratsastaa herkkä ja reipas, mutta fiksu. Tällä hetkellä noin helppo B tasoinen, mutta kehittyy kokoajan. Järkevä ikäisekseen myös maastossa.

Etsinnässä osaava, täysi-ikäinen koulupainotteinen vuokraaja 1-2 kertaa viikossa, jolla on jo aikaisempaa kokemusta nuorten hevosten kanssa työskentelystä. Toivomuksissa olisi pidempiaikainen vuokraussuhde. Mahdollisuus halutessaan myös valmentautua ja kilpailla ainakin koulupuolella.

Tallilla kenttä, jota huoletaan ympäri vuoden sekä maastoja ja peltoja, joissa ratsastaa. Talli Nurmijärvellä, noin 35km päässä Helsingin keskustasta, noin 20km päässä Järvenpäästä ja noin 25km päässä Hyvinkäältä.

Ilmoitukseen »


150€
@ Lähetä viesti »
Uusimaa

20.10.2021
Yksityinen ID: 209-2KO-EWH
Ratsastaja/liikuttaja joulukuuksi

Etsinnässä ratsastaja! 6 v. ruuna Valo kaipaisi liikuttajaa joulukuussa omistajan työkeikan ajaksi ja toki liikutusapu kelpaisi ennen ja jälkeenkin joulukuun.

Etsinnässä jämäkkä ja kokenut hevosihminen, joka kestää säätä. Valo on vahva helppo B tasoinen harrasteratsu, joka maastoilee mielellään, hyppää ihan kivasti ja koulupuolellakin potentiaalinen, jos ratsastaja osaa pyytää. Vielä vähän voimaton, kasvanut isoksi. Pääosin rauhallinen, lupsakka ja hitaanpuoleinen. Joskus kuitenkin jännittyy ja eroahdistuu, jolloin voi tehdä sivuloikkia tai muuten hötkyillä. Sekoitus junttia ja herkkistä. Oisi hyvä jos ratsastaja tykkää maastoilla, sillä kentäntapainen ei välttämättä kurakeleillä ole optimaalinen. Ratsastuseuraa löytyy varmasti välillä, mutta yksinkin pitää pärjätä.

Hevonen asuu yksityistallilla Saukkolan kylällä, n. 25 min Jyväskylästä ja Muuramesta. Oma auto tarpeen. Kerron mielelläni lisää.

Ilmoitukseen »


10€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0404140759
Jyväskylä / Keski-Suomi

20.10.2021
Yksityinen ID: OBN-K6H-KZ
Lämppärille höntsääjää

Etsin kotitallille 19 vuotiaalle mummohevoselle liikuttajaa.
160 cm lyhyt runkoinen lämppäri jota on ikänsä ratsastettu. Tykkää suorittaa kentällä ja mennä pellolla, autoja pelkää joten maastomopo ainesta se ei ole. Esteitä sillä ei voi hypätä vanhan selkävaurion takia, se on toisinaan erittäin energinen ja varma ratsastaa, olen käyttänyt sitä myös terapiaratsuna koska sen luonne on kultaa.
Vuokrata voi joko 10 € kerta tai 100 € kk.
Kerron tammasta lisää sähköpostitse.

Ilmoitukseen »


10€
@ Lähetä viesti »
Hämeenkoski / Päijät-Häme

20.10.2021
Yksityinen ID: 2ML-166-WLV
Kaksi hevosta ja miniponi

Meidän luottohoitaja muuttaa ja meillä jää valtavat kengät täytettäviksi. Mikiponille ja Kahdelle lämpöselle on etsinnässä omat hoitajat/vuokraajat, jotka liikuttavat hevosia tavalla tai toisella ja mahdollisesti osallistuvat tallitöihin.

Jekku on ihana mini, jolla voi kärrytellä, tai pienempi ihminen ratsastaa. Taitava ratsu hän ei ole, mutta kuljettaa kyllä kiltisti selässään arvokasta lastia. Myös maastakäsin puuhastelussa hän on hyvä, kentällä ja lenkkeillen.

Ella on meidän hessuhopo, ratsuna osaa tasan pitää ihmisen selässä. Yksin ja yhdessä jolkottelee tiellä, vaikkei itse vielä ymmärrä että miksi näin tehdään. Kiltti ja ihmisrakas tamma.

Leevi onkin näistä se osaavan, kilpaillaan harrastelijatasolla koulua ja esteitä. Leevillä on mahdollista myös valmentautua ja vaikka kisata jos sellainen on haaveena.

Tallille ei kulje julkiset ja alaikäiset vain vanhempien läsnäollessa. Tuntitoimintaa en pidä, mutta kaikessa autetaan alkuun.

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Oitti / Kanta-Häme

20.10.2021
Yksityinen ID: LVW-WGV-K3
Superkiltti siro tamma

Vuokralle tarjotaan tallityö-optiolla superkilttiä 150cm siroa risteytystammaa. Maastakäsin tehty paljon, kunnioittaa ihmistä ja on erittäin seurallinen. Omaa arabiverta joten herkkä, muttei sähäkkä.

Aluksi pelkkään maastakäsittelyyn (juoksutus, harjaus, taluttelu, agility ym mitä nyt keksiikään) ja myöhemmin ratsastukseen. Tamman selässä on oltu vasta pari krt joten siinä aivan projekti ja annetaankin myöhemmin ratsastukseen vain kokeneelle ja osaavalle ihmiselle.

Meillä ei ole kenttää, mutta peltoa ja paljon maastoreittejä löytyy!

Tässä diilissä raha ei vaihda omistajaa :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Eno, Joensuu / Pohjois-Karjala

19.10.2021
Yksityinen ID: A0A-O97-AU