Ratsu koulupainotteiselle

Sopivan henkilön tullessa vastaan etsin hevoselleni vuokraajaa 1-2 kertaa viikossa. Hevonen on 10-vuotias esh-ruuna, säkäkorkeus n. 163cm. Hevonen on tasoltaan vahva vaativa B.

Hevonen on herkkä ja kuuliainen, rakastaa rapsutuksia ja kehuja. Ehdottoman kiltti kaikissa hoitotoimenpiteissä. Vuokraajalta edellytän että käy valmennuksissa säännöllisesti, meillä käy todella mukava ja tehokas valmentaja (vain 30e/krt) ja tallilla toki käy muitakin valmentajia viikottain. Hevonen on Orivetin maneesitallissa.

Vuokraajan tulisi olla suht pienikokoinen (housukoko max. 38) sillä satulan istuin on lyhyt eikä siis kovin tilava. Toivoisin löytäväni henkilön, joka huolehtii hevosesta ja varusteista kuin omistaan.

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Päijät-Häme

09:17
Yksityinen ID: HWP-QL4-7T
Lännenratsu Lempäälän Kuljusta 2-3 krt/vko

Lännenratsu Lempäälän Kuljusta 2-3 krt/vko

Nyt olisi tarve löytää ihana ihminen, jolla kiinnostaa erityisesti harrastuspohjaisesti lännenratsastus/puskailu/maastoilu/ranch trail/working equitation. Kisaaminen voi tulla kyseeseen, jos sopiva kuski ilmaantuu.

Todella sosiaalinen, sympaattinen, kiltti, rehellinen, nöyrä iso ja rotevahko tamma, sk. 146 cm etsii toista liikuttajaa. Ikä 9 v. Pystyy kantamaan 170 cm pitkän ratsastajan kevyesti, painoraja n. 70 kg.

Ollut ikänsä kuolaimeton, ratsastetaan bosalilla tai sidepulleilla. Käytössä vain lännenvarusteet.

Ratsastettu klassista koulua ja viime vuodet lännenratsastusta, ihan vain harrastusmielessä. Osaava ja kuuliainen, voi olla välillä vähän reipas ratsastettava. Ei tee kuitenkaan mitään tyhmyyksiä, ei ryöstä, eikä pukittele. Maasto/liikennevarma yksinkin.

Hoidettaessa oikea sylikoira, rakastaa huomiota ja rapsutuksia ja viihtyy ihmisen seurassa vain vaikka maastakäsitellen tai maastossa talutellen.

Etsinnässä mielellään pitkäaikainen, vastuuntutoinen ja luotettava täysikäinen henkilö, jolla ehkä jo vähän kokemusta lännenkuvioista tai halu siirtyä lännenratsastuksen pariin valmentajan turvin. (Lännenvalmentaja asuu naapurissa.)

Tampereelle 15 km ja bussi tulee reilun 1 km päähän. Tallilla oma valaistu/aidattu hyväpohjainen kenttä ja kohtalaisiin maastoihin pääsee suoraan pihasta.

Kysy lisää soittamalla tai laittamalla sähköpostia.

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0449770057
Lempäälä / Pirkanmaa

Eilen 20:06
Yksityinen ID: 9LK-YEP-GQ
Simppeli ruuna

Vuokralle tarjotaan simppeli ja kiltti 167 säkäinen ruuna,sirohko,herkkä vaatii hyvin kehonsa hallitsevan ratsastajan.
Vuokraus kerrat sovittavissa.
Myos ylläpito/puoliylläpito onnistuu nykyiseltä
tallilta.
Ruuna on noin helppo b tasoinen,nöyrä ja kiltti
käsitellä.Asustaa maneesitallilla,jossa mahdollisuus osallistua omakustanteisesti
tunneille/valmennuksiin.

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Mäntsälä / Uusimaa

Eilen 14:40
Yksityinen ID: 2R2-PTX-KIL
Kiltti puoliveritamma

Hevonen on 167 cm korkea ja täysin jopa lasten käsiteltävissä. On kuitenkin reipas, muttei tee mitään tyhmiä. Hyvä kunto, suht osaava. Entinen estehevonen, mutta nykyään ei esteitä hypätä. Sovittaessa ohjatusti voimme katsoa pieniä esteitä.

Hevonen asuu maneesitallilla, jossa on hyvä porukka, josta löytyy esim maastoseuraa.

Etsin vuokraajaa, joka oikeasti haluaa kehittyä ratsastajana, tulee kun lupaa ja ymmärtää, ettei hevosenpito ole ilmaista :) En etsi hoitajaa enkä kertaviikkoon kävijää.

Lisäksi sinun tulisi ottaa tunteja, saat käyttää tallilla käyviä opettajia tai tuoda omasi. Kunhan tyyli on pehmeä ja hevosta kunnioittava.

Omistajana olen rento ja reilu ja joskus saatan pyytää käymään ilmaiseksikin, jos itselle tulee meno.

Sinun tulisi pystyä käymään 2 kertaa viikossa ja enemmänkin saat käydä. Jos pystyt käydä useammin, on hinta edullisempi. Hevosen päiväkohtaiset kulut täällä ovat 27 euroa. Tämä on siis päivän vuokrahinta. Kaksi kertaa viikossa = 50e/vko ja kolmas, jos maastoilu 15 euron hintaan.

Otathan yhteyttä koko nimellä?

Ensimmäinen kokeilu hevosen osalta ilmainen, mutta tunnin hinta tulisi maksaa. Saat enemmän irti, jos kokeilet heti osaavan valmentajan silmien alla :)

Ilmoitukseen »


27€
@ Lähetä viesti »
Tuusula / Uusimaa

Eilen 10:43
Yksityinen ID: 1WO-Q39-96Z
Ihana nuori ruuna

Vuokralle tarjotaan 2 kertaa viikossa pienellä rauhallisella maalaistallilla 5-vuotias pv-ruuna. Säkäkorkeus lähes 180cm eli myös ratsastajalla saisi olla pituutta. Ruuna on erittäin kiltti mutta silti hakusessa vähän osaavampi ratsastaja jotta ruuna edistyy tasaisesti koulutuksessa. Hienot liikkeet ja erittäin mielyttämisen haluinen ratsastaa. Oppii nopeasti ja keskittyy hyvin ratsastaessa. Hoitaessa saattaa olla hieman sählä ja siinä vaatii topakan käsittelijän. Tällä hetkellä tasoltaan noin he B- he A. Tallilla mahdollisuus valmentautua. Ota rohkeasti yhteyttä jos kiinnostuit niin kerron mielelläni lisää!

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Parainen / Varsinais-Suomi

Eilen 01:02
Yksityinen ID: 2ZR-6PT-F54
Arabi tamma

Maastoilusta nautiskeluun järkevä arabitamma.
Omalla tallillaan. 2 kertaa viikossa.
Entinen matkaratsastushevonen.

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Tuulos / Kanta-Häme

14.9.2019
Yksityinen ID: 8TR-DY6-GW
Yksityistunteja Espoossa

Hyvin osaavalla ja kiltillä rats.open ratsulla yksi paikka vapaana, myös bussilla pääsee lährlle. Tämä ruuna käy ihan kaikille! Koulutettu rats.op.jolla on 41v. kokemus alalta. Lisätietoja vain soittamalla rats.op.. M. Aalto [ROK 3, 91-93]

Ilmoitukseen »Puh: 040-769 5210
Vantaa / Uusimaa

14.9.2019
Yksityinen ID: 363-LKT-IWQ
Kiltti ja osaava suokkiruuna koulukentälle ja rentoon maastoiluun

Kiinnostaako sinua yhteistyö luotettavan ja hyvän työmoraalin omaavan 14-vuotiaan suomenhevosruunan kanssa?

Paikkakunnan vaihdon vuoksi joudumme luopumaan nykyisestä hyvästä vuokraajastamme ja etsimme nyt uutta liikuttajaa ruunallemme. Toivomme löytävämme aikuisratsastajan, joka voisi käydä ratsastamassa 1-3 kertaa viikossa. Kisaaminenkin on sallittua, muttei mitenkään välttämätöntä.

Hevonen on pääasiassa kouluratsu, tasoa helppo A. Se hyppää erittäin mielellään matalia esteitä, mutta pidämme estepuuhat vain satunnaisena hupina. Maastoilu sujuu hyvin kaverin kanssa, yksin maastoillessa voi kyttäillä puskia ja silloin tällöin ottaa äkkilähdön.

Säkäkorkeus on 162 cm, mutta ruuna vaikuttaa kokoaan isommalta. Ruuna on rauhallinen ja kiltti ja haluaa tosissaan toimia ihmisen mieliksi. Luonnetta ja omaa tahtoa kuitenkin löytyy, eli hevosen kanssa on oltava jämäkkä ja johdonmukainen, jottei hepo yritä mennä siitä, missä aita on matalin. Häijy se ei ole ikinä.

Hevosen tallitavat ovat hyvät, kaikki hoitotoimet sujuvat helposti.

Hevonen on herkkä istunnalle ja edellyttää ratsastajalta kevyttä kättä. Määrätietoinen ote satulaan kiivettyä on tarpeen, jotta saat hevosen kytkettyä pois energiansäästövaihteelta. Sen jälkeen ruuna on hyvin kuulolla ja tekee töitä erittäin tosissaan. Haasteena pieni etupainoisuus ja vasemman takajalan saaminen töihin täysipainoisesti. Näitä ominaisuuksia hevonen jumppaa myös ratsuttajan kanssa säännöllisesti, ja edistystä tapahtuu koko ajan.

Toivomme, että tuleva vuokraaja ottaisi itsenäisen ratsastuksen lisäksi välillä myös tunteja hevosemme kanssa, kuten itsekin teemme. Meille on tärkeää, että hevonen pysyy herkkänä ja liikkuvana ja kaikki sillä ratsastavat noudattavat samoja periaatteita. Itse olen kankea tules-vaivainen tätiratsastaja, lisäksi hevosella ratsastaa 17-vuotias tyttäreni.

Mainoslause luottokaverimme luonteesta: Muutamia vuosia sitten, kun ruunamme oli vielä Hurja Orhi, teinityttäreni ratsasti sillä vauhdikkaita laukkaympyröitä ulkokentällä talvipimeässä ilman satulaa. Samalle kentälle tultiin juoksuttamaan vauhkoa tammaa, ja meidät yllätti vielä ilotulitus taivaalla. Äitinä olin pienessä paniikissa kentän laidalla. Mitä teki Orhimme? Laukkasi ympyrää keskittyneesti, kun kerran käskettiin - viis veisasi sekä tammasta että ilotulituksesta :)

Hevonen asuu vielä lokakuun ajan Hyvinkäällä ja muuttaa marraskuun alussa Sipooseen leppoisalle maalaistallille. Käytettävissä on kenttä ja hyvät maastot. Saamme käyttää myös ratsastuskoulun maneesia viiden minuutin kävelymatkan päässä. Tallille pääsee HSL-busseilla, pysäkki on lähellä tallia. Maastoilukavereita löytyy, yhteisistä maastoretkistä voi sopia tallin facebook-ryhmässä.

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Puh: 040 507 8 507
Sipoo / Uusimaa

14.9.2019
Yksityinen ID: 1SM-T6Q-K85
Isokokoinen pv-tamma etsii vuokraajaa

7-vuotias, kiltti pv-tamma (säkä n.172cm) Kuopion Ranta-Toivalassa etsii aktiivista ja tunnollista vuokraajaa omistajan äitiysloman vuoksi.

Heppa osaa ratsastaessa perusasiat, maastoiltu paljon ja osaa mennä hyvin yksin. Esteillä vähän kyttäilee, eikä kestä jalkaongelmien vuoksi aktiivista hyppäämistä. Maastossa välillä säpäkkä, tarvitsee topakan ratsastajan, osaa välillä myös testata.
Erittäin kiltti käsitellä ja hoitaa, kunnioittaa ihmistä.

Heppa asustaa Uuhimäellä pikkutallilla, auto olisi hyvä olla. Hepalla mahdollisuus käydä ratsastaen lähitallilla (n.15-20min rats.matka), jossa maneesi, suuri ulkokenttä ja valmentautumismahdollisuus. Upeat maastoreitit myös käytössä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Kuopio / Pohjois-Savo

13.9.2019
Yksityinen ID: 36V-BOB-4EP
Pohjois Tuusula

Etsitään tositarkoituksella vuokraajaa käymään 2 kertaa viikossa. Hevonen on herkkä ratsastaa, ei tarvitse eteenpäin potkia. Tasoltaan n. He A ++ voi maastoilla, saattaa nähdä silloin tällöin mörköjä. Kiltti käsitellä ja hoitaa.
Tallilla oma kenttä ja rata, mukavia maastoja. Tallissa kaikki tarvittavat mukavuudet ja kiva porukka. Valmentautuminen suotavaa. Naapurissa vuokrattuna täyspitkä kenttä sekä valmennuksia tarjolla.

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
tuusula / Uusimaa

13.9.2019
Yksityinen ID: 15X-8KA-F1Z
14-vuotias pv-tamma

14v kiltti pv-tamma etsii vuokraajaa 1-2 kertaa viikossa. Ensisijaisesti sileälle/maastoiluun, mutta myös hyppääminen silloin tällöin ok. Myös valmennuksiin ja tunneille mahdollista osallistua. Tamma on heB ja re120 tasoinen, mutta sileällä vielä työtä oikeinpäin liikkumisen kanssa. Yleensä rauhallinen ja ennemmin eteenpäin ratsastettava. Osaa välillä olla myös reaktiivinen, joten tarvitsee kokeneen ja rohkean ratsastajan.
Vuokraajaa toivon joustavuutta vuokrauspäiviin (teen 3-vuorotyötä), maalaisjärkeä, luotettavuutta ja huolellisuutta hevosen hoidossa. Vuokraajan tulisi olla täysi-ikäinen ja oma auto tarpeen, koska tallille ei pääse julkisilla. Lisätietoja sähköpostitse.

Ilmoitukseen »


10€
@ Lähetä viesti »
Siilinjärvi / Pohjois-Savo

13.9.2019
Yksityinen ID: 26J-V82-8G4
Estetamma

Vuokralle tarjotaan nuorta estetammaa pääsääntöisesti sileälle. Mahdollisuus valmennuksiin (suotavaa) sekä oikean ihmisen osuessa kohdalle kilpaileminen ei poissuljettu.

Hevonen on herkkä, liikkuu omalla moottorilla. Vastaa istuntaan. Saattaa nähdä pieniä vihreitä miehiä ja jännittyy, mutta ei esitä kevätjuhlaliikkeitä. Ei ole valmis, mutta kyseessä ei kuitenkaan ole juuri satulaan totutettu hevonen. Hevosta viedään kokoajan eteenpäin.

Hevonen on mukava, rauhallinen ja kiltti käsitellä.

Vuokraajalta toivotaan:
- hyvää kehonhallintaa, sillä hevonen omaa isohkot liikkeet
- hyviä hevosmiestaitoja
- hoidat hevosen ja varusteet kuin ne olisivat omiasi
- sitoudut käymään sovittuina päivinä
- ymmärrystä nuorista hevosista

Haussa pitkäaikainen vuokraaja n. 2krt/vko, joskus käyntejä voi tulla 3krt

Tallilla hyvät puitteet, julkiset eivät kulje

Otathan yhteyttä ja kerrot itsestäsi, sekä siitä mitä toivot vuokrahevoselta.

Diilissä neuvottelemisen varaa.

Hupikokeilijoiden vuoksi koeratsastuksesta veloitetaan 15€

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Valkeakoski/lempäälä / Pirkanmaa

12.9.2019
Yksityinen ID: 2SZ-SDM-SWT
Hienoliikkeinen hannover tamma hyvillä puitteilla

Tarjotaan vuokralle 2-3x vko erittäin hienoliikkeinen 11v hannover-tamma. On ns. Isoluinen mutta max 160cm korkea.

Taitaa he A. Ei olla vielä hypätty uudessa kodissa. Herkkä ratsastaa, ei sovellu aloittelijoille. Kiltti käsitellä ja ratsastaa.

Tallilla kaikki puitteet kunnolliseen treenaamiseen, Maneesi tulossa syksyllä käyttöön.
Kisata saa, traileria voi vuokrata tallilta tai päästä muiden kyydeillä.

Valmennusmahdollisuus, tallilla käy valmentajia ja on pientä tuntitoimintaa.

Hinta 2x viikossa 200e/kk
3x viikossa 250e/kk. Maneesin tullessa hinta saattaa nousta 10-20e/kk.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0404104800
Askola / Uusimaa

12.9.2019
Yksityinen ID: 2V4-Y5B-NDK
Ylläpitoon 2 v tamma

2 v. tamma, ratsuponi/fwb-risteytys, e. sijoittunut 120+130-tasolla. Etsitään oman elämäntilanteen muuttumisen takia ylläpitokotia miel. max 150 km säteeltä Tuusulasta. Mieluusti pitkäaikainen koti haussa/ylläpitäjän niin halutessa, niin tamman loppuelämän koti. Kokeneelle aikuiselle, mieluusti varsakaverin seuraan. Kiva, kiltti, ihmiseen luottava varsa.
Tiedustele lisää soittamalla 040-526 5562

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: +358405265562
Tuusula / Uusimaa

12.9.2019
Yksityinen ID: FPX-WKQ-VT
Itsenäiseen ratsastukseen

Itsenäiseen ratsastukseen kentällä ja maastoonkin sopimuksen mukaan kiltti tamma.
Mahdollinen äiti/lapsi ratsastukseen myös.

Ilmoitukseen »


10€
@ Lähetä viesti »
Jokioinen / Kanta-Häme

12.9.2019
Yksityinen ID: 2ET-4D2-QA6
Hevosia ja poneja Vantaalla

Ratsut ovat hyvin koulutettuja ja niillä on mahdollisuus myös valmentautua ja kilpailla.
Vuokraajaa kaivataan ratsusta riippuen 1-7krt/päivä.
Tarjolla on ratsuja laidasta laitaan... mm pienemmille lapsille sopivia poneja ja esim hevonen joka kaipaisi ratsastaa valmentautumaan ja kilpailemaan esteille.

http://www.ratsutilaonnenapila.com

Ilmoitukseen »


18€
@ Lähetä viesti »
vantaa / Uusimaa

12.9.2019
Yksityinen ID: 19U-H5H-H3
Kiltti tamma liikuttajaa vailla.

Oman sairasloman takia, etsii 19-vuotias, kiltti, osaava ja luotettava tamma liikuttajaa. Lähes pomminvarma, niin varma kun hevonen vaan voi olla. Kiltti joka tilanteessa, oikea kultahippu! Iän vuoksi ei tavoitteelliseen ratsastukseen, vaikka tasokan onkin.
Huomioithan sijainin, ennen kun laitat viestiä. Tamma asuu lähellä Luopioisia, kanta-hämeen rajalla. Esim Tampereelta +60km, Valkeakoski 45km ja Kangasala +40km!
Hauholta kanta-hämeestä vain noin 10-15km
Olethan sitoutuva, eläinrakas ja toimit hevoslähtöisesti. Tämä tamma tarjoaa sinulle mitä rennointa turpaterapiaa :)

Ilmoitukseen »


10€
@ Lähetä viesti »
Luopioinen/Pälkäne / Pirkanmaa

12.9.2019
Yksityinen ID: 2LP-KSC-2OD
Iso yleisponi

Moi!

Vuokraajan lopettaessa meidän tiimiin etsitään vielä yhtä jäsentä! Tarve olisi 2-3krt viikossa omien opiskelujen ja töiden viedessä paljon aikaa. Kyseessä on 5v fiksu ja kiltti iso poni (147cm). Kantaa hyvin pienen aikuisenkin! On nyt tasoa n. He C mutta kehittyy koko ajan ja nopea oppimaan. Vuokraajalta toivoisinkin osaamista viedä ponia eteen päin. Hypätty pieniä, mutta nyt keskitytty enemmän sileällä menemiseen. Saa käydä halutessaan valmennuksissa! Maastoilee myös mielellään, maastovarma. Nuoren iän vuoksi välillä pilkettä silmäkulmassa, mutta ei missään nimessä ole ilkeä. Poni asuu Hollolan Herralassa yksityistallilla, kulkee huonosti julkiset joten oma auto/kyyti suotavaa.

Vuokraajalta toivoisin ehdottomasti kokemusta, maalaisjärkeä ja luotettavuutta. Kyseessä kuitenkin silmäteräni ;)

Laita ihmeessä viestiä jos poni olisi just sun tarpeisiin sopiva

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Hollola / Päijät-Häme

12.9.2019
Yksityinen ID: A0A-O97-AU
Sph ruuna

Sph ruuna tarjotaan vuokralle motivoituneelle ja myös valmennuksista kiinnostuneelle ratsastajalle. Heppa on perus kiltti ratsastaa, mutta ei kuitenkaan sovellu aralle/vähäisen kokemuksen omaavalle ratsastajalle, koska saattaa joskus jekkuilla, jos ratsastaja vain matkustaa. Tallilla valaistu aidattu kenttä. 1-2 krt vko/50-100e ja valmennuksiin hevonen maksutta.

Ilmoitukseen »


50€
@ Lähetä viesti »
kausala / Kymenlaakso

11.9.2019
Yksityinen ID: 1EB-N3G-DL1
Vuokraajaa 2-3 x viikko sh-tammalle, Lempäälä

Tarjotaan vuokralle mukava 9 v. suomenhevostamma lähinnä kouluratsasteluun. Tasoltaan perusasiat osaava (+väistöt). Kiltti hevonen käsitellä, mutta oman arvonsa tunteva, osaa olla myös jääräpää tilaisuuden tullen. Nyt hieman ruosteessa ja tarvitsee lisää liikuntaa ja voimaa. Etsinkin nyt osaavaa ratsastajaa, taitavaa hevosen käsittelijää, joka olisi kiinnostunut vaikka hevosen eteenpäin viemisestä. Tää tamma on huippukiva tyyppi!
Talli sijaitsee Lempäälässä, valaistu kenttä löytyy.
Kerron mielelläni lisää spostilla!

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Tampere / Pirkanmaa

11.9.2019
Yksityinen ID: 1YR-Q59-7SN