Etsitään talo ja talliyhdistelmää vuokralle

Etsitään talo ja talliyhdistelmää vuokralle. Myös mahdollinen osto myöhemmin. Hämeen tai pirkanmaan aluueelta. Mukaanlukien satakunta.

Ilmoitukseen »


1234€
@ Lähetä viesti »
Valkeakoski / Kanta-Häme

16.11.2019
Yksityinen ID: F9D-UPV-UN
Halutaan vuokrata maatila

Etsimme pidemmäksi aikaa vuokralle maatilaa, jossa hevosten pito mahdollisuus. Sijainti Varsinais-Suomi, Länsi-Uusimaa, Kanta-Häme tms. Olemme remonttitaitoisia.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Turku / Varsinais-Suomi

10.11.2019
Yksityinen ID: 4D1-GI9-4U
Löytyisikö meille koti

Halutaan vuokrata omakotitalo/pientila/maatila Orimattilan, Artjärven, Myrskylän alueelta (myös lähialueet huomioidaan) kohtuu vuokralla. Luksusta emme etsi, mutta sähköt ja vesi (wc ja suihku) oltava, pihasauna plussaa, vähintään kolme huonetta ja keittiö. Eläimet pitää olla sallittu ja muutamalle hevoselle pitäisi löytyä paikat. Pienet remontit onnistuu. Meistä saisi pitkäaikaiset vuokralaiset. Laita viestiä, kaikki huomioidaan

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Orimattila / Päijät-Häme

29.10.2019
Yksityinen ID: PAU-1WX-D7
Työssäkäyvä harrastaja etsii tilaa

Työssäkäyvä harrastaja haluaa hevoset omaan pihaan, joten etsinnässä olisi hevosenpitoon soveltuva paikka mieluiten Kirkkonummi/Inkoo alueelta.

Tarve viimeistään 2020 kesällä ja pitkäaikainen vuokralainen tulossa. Myös ostomahdollisuus vuokrauksen jälkeen, jos paikka tuntuu omalta.

Saa olla vaatimatonkin, kunhan vesi ja sähkö kulkee eikä ole homeessa. :) Kaikki tarjoukset huomioidaan.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Kirkkonummi/Inkoo / Uusimaa

22.10.2019
Yksityinen ID: 205-UN4-FCT