KISAKAVERIA PK-SEUDULTA!

Hei, Etsinnässä olisi nyt treenikaveri (Espoo/kirkkonummi/Helsinki alueelta) , jonka kanssa voisi käydä valmennuksissa sekä kisata. Olen tosiaan 13 vuotias tyttö Espoosta. Vanhempani kuskaavat mielellään tallille ainakin 2 kertaa viikossa, mutta olisi hyvä jos tallille kulkisi julkiset. Ratsastusta olen harrastanut hiukan päälle 8 vuotta. Tasoltani olen heB - A, ja esteitä on tullut hypättyä noin 80cm ratoja. Olen ahkera sekä tunnollinen tarvittaessa voin myös tehdä talli töitä yms... Olisin kiinnostunut käymään tallilla 2-3 kertaa viikossa. Yhteydenotot mielellään sähköpostitse. Kerron mielelläni lisää itsestäni silloin...
( aava.tolvanen@gmail.com )

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Uusimaa

11:44
Yksityinen ID: 1AI-VMS-EDB
Etsin treenikaveria koulu- ja esteratsastukseen

Hei,
Etsin Helsingin ja Espoon alueelta treenikaveria este- ja kouluratsastukseen
Olen 15-vuotias tyttö Helsingistä, olen ratsastanut ja ollut hevosten kanssa tekemisissä melkein koko ikäni, pituutta minulta löytyy noin 157cm ja painoa noin 50kg joten en etsi kovin isoa treenikaveria. Olen tasoltani noin vahva heB ja esteitä olen hypännyt 95cm korkuudella.
Voisin vuokrata noin 2-3krt viikossa, tallille pitäisi olla hyvät kulkuyhteydet.
Minut saa parhaiten kiinni, kun laittaa viestiä puhelinnumerooni.
Otathan rohkeasti yhteyttä jos juuri sinulta löytyisi minulle sopiva treenikaveri!

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0443737744
Helsinki, Espoo / Uusimaa

14.11.2019
Yksityinen ID: 25S-EVW-NKQ
Etsitään ponia monipuoliseen harrastamiseen

Moikka! Olisiko jonkun poni/hevonen vailla hoito-/liikutusapua? Olen tunnollinen, säänkestävä ja innokas 16-vuotias lukiolainen ja kokemusta hevosista löytyy reilusti yli 6 vuotta. Olen ollut monta vuotta ratsastuskoulussa, mutta muutamat viime vuodet olen pääasiassa vuokrannut ja hoitanut itsenäisesti hevosia (toki käynyt myös ratsastuskoulussa ja valmennuksissa siinä ohella). Tällä hetkellä käyn hoitamassa ja liikuttamassa maastakäsin kahta shettistä ja on ihan parasta kun pääsee rennosti ja monipuolisesti touhuilemaan! Olisi kiva löytää myös heppakaveri tähän ohelle, jonka kanssa pääsisi touhuamaan monipuolisesti kaikkea (mahdollisesti jopa ratsastamaan tai ajamaan, josta myös kokemusta). Työskentelyssä painotan sitä, että molemmilla on mukavaa eikä treenata hikihatussa. Hevoselle ei ole kriteerejä, vaan olen avoin kaikenlaisille hevosille ja diileille. Ainot rajoittava tekijä on ponin koko. Pituutta minulta löytyy vajaa 170cm ja painoa vajaa 70kg. Myös erityisesti projektit kiinnostavat, sillä on ihan mahtavaa nähdä työn tulos. En toki pistä pahakseni, jos löytyy kokeneempi ja osaavakin hevonen. Tykkään myös mielelläni tehdä tallihommia. En kaipaa mitään hienouksia, mutta jonkinlainen liikutuspaikka olisi hyvä olla (edes maastot tai pelto). Voisin maksaa n. 15€/krt ja toivoisin hevosen asuvan Tampereella tai Kangasalla. Myös muita paikkoja voi ehdottaa, kuitenkin max. 25min Tampereen Linnainmaalta. Kuljen mopolla, kun kelit sallivat, mutta muuten vanhempani kyyditsevät. Toki julkiset plussaa. Viikossa pääsen käymään 1-3krt riippuen hinnasta ja sijainnista. Kerron mielelläni lisää yv:llä!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Tampere / Pirkanmaa

13.11.2019
Yksityinen ID: V2N-0IS-FA
Vailla heppakaveria

Heippa! Olen 12-vuotias tyttö Vihdin Nummelasta, etsisin vuokrahevosta jolla mahdollisuus maastoilla tai muuten vain mennä kentällä, taidot on päässyt jo vähän ruostumaan sillä olen mennyt vajaa vuoden itsenäisesti ravurilla. Olisi kiva jos hevonen olisi maastovarma ja kiltti, myös pientä haastetta saa löytyä, esteitä en ole hypännyt hirveästi joten menisin varmaankin vain koulua kentällä, myös maastakäsin työskentely käy! Jos mahdollista niin vuokran voisin maksaa tallitöillä. :) Tai sitten maksamalla jonkun summan kk

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Vihti/Nummela / Uusimaa

10.11.2019
Yksityinen ID: 162-2DO-AW3
15-vuotias etsii vuokrista

Olen 15-vuotias tyttö Espoosta ja etsin ponia tai pientä hevosta vuokrattavaksi pääkaupunkiseudulta. Tasoltani olen noin HeC-B ja esteillä suunnilleen 70cm, hevosten parissa olen ollut 8 vuotta. Olen kuitenkin kiinnostunut enemmän kouluratsastuksesta. Kisaamisen tarve ei ole suuri mutta satunnaisesti valmennus mahdollisuus on plussaa. Olen aika pienikokoinen joten pystyn menemään myös pienemmillä poneilla. Toivoisin että pääsisin käymään 1-3krt viikossa. Jos kuulostaisin sopivalta vuokraajalta, ota toki yhteyttä!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

10.11.2019
Yksityinen ID: 337-UQA-WNE
Etsin opetusmestaria

Olisiko sinulla opetusmestari vailla vuokraajaa Kotkan lähettyvillä? Olen 20 vuotias ja opiskelen tällä hetkellä ratsastuksenharrasteohjaajaksi.
Tasoltani olen helppo C/B ja re 70cm. Hevosen tulisi olla tasoltaan mieluiten helppo A, jotta pääsen itse kehittymään.

Ota yhteyttä jos sinulla olisi kriteereihin sopiva opetusmestari vailla vuokraajaa, niin kerron itsestäni lisää :)
Puh: 0504409867
Tekstiviestillä saa parhaiten kiinni.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Kotka / Kymenlaakso

9.11.2019
Yksityinen ID: C67-31K-LA
Poni/hevonen

Hei,

Haen vuokraponia tai -hevosta. Olen ratsastanut ja hoitanut hevosia nuorena ja kaksi lastani opettelevat ratsastamista nyt.
Hakusassa ystävällinen poni tai hevonen perheemme ystäväksi. Mielellään mahdollisuus valmentautua tai käydä tunneilla. Lapsistani toinen on tavoitteellinen ja kiinnostunut esteratsastuksesta ja toinen miellällään maastoiilee. Hoidamme hyvin ja luotettavasti sopimuksen mukaan.

Yt. Marjo

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Tuusula / Uusimaa

8.11.2019
Yksityinen ID: 8R3-AUM-3W
Kouluratsu etsinnässä

Etsitään Lohjan alueelta hevosta/isoa ponia kouluratsastukseen. Tallilla toivoisin olevan maneesi näin talvea ajatellen. Esteitä en hyppää, valmentautua voin mielellänikin koulupuolella ja maastoilustakin nautin treenejen ohella. Tasoltani olen HeA ja kokemusta löytyy paljon erilaisista hevosista. Olen valmis käymään useammankin kerran viikossa.
Laita rohkeasti viestiä ja tarjoa minkälaista diiliä vain ja kerron sitten lisää itsestäni. :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Lohja / Uusimaa

2.11.2019
Yksityinen ID: M0I-G5X-2F
Etsitään vuokrattavaa Hyvinkäältä

Heipsan!
Olen 17-vuotias ratsastaja Hyvinkään suunnilta.
Aiempaa vuokraustaustaa löytyy miltei kahden ja puolen vuoden ajalta ja sitä ennen ratsastuskoulusta monen vuoden ajalta.
Tällä hetkellä hevosteluni koostuu kahden hevosen hoitamisesta Hyyppärässä. Näiden lisäksi olisi ihana saada jokin treenikaveri, jonka kanssa päästä kehittymään ratsastuksellisesti.
Vuoden päivät olen hiljakseltaan etsiskellyt vuokrattavaa, ja tämän ajan olen ratsastellut aina vain, kun selkään olen päässyt.
Mitä itse vuokrattavalta toivoisin? Mielellään hevoskokoinen, kiltti ratsu, jolla olisi mahdollista valmentautua epäsäännöllisen säännöllisesti. Toivoisin, että yhteistyön kehittyessä olisi mahdollista päästä hyppäämään satunnaisesti, ihan pientä, sillä itse olen enemmän koulupuolen ratsastaja, mutta esteet kiinnostaisivat myös. Maastoilumahdollisuus olisi plussaa, muttei pakollista.
Aivan mahtavaa olisi, jos hevonen asuisi Hyyppärän seudulla hoidettavieni tavoin, mutta ei todellakaan välttämättömyys!
Ota yhteyttä, mikäli sinulta voisi löytyä kuvailemani kultakimpale, joka kaipailisi ratsastajaa kerran pari viikkoon ja jutellaan lisää.

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Hyvinkää/Hausjärvi / Uusimaa

29.10.2019
Yksityinen ID: 21O-XWZ-MJR
Etsin vuokra hevosta/isoa ponia

Heippa!
Olen Kaisu 22v,nuori nainen. Etsin kilttiä vuokra hevosta/isoa ponia Vantaalta tai lähettäviltä, julkisten kulkuyhteyksien päästä. Olen harrastanut ratsastusta 6 vuotiaasta asti, nyt ollut muutaman kuukauden tauko. En etsi kilpatykkiä, vaan hyvän mielen ratsastukseen kentällä ja välillä maastossa.

Opiskelen aamut ja päivät, joten alkuillat sopis parhaiten 1-2 kertaa viikossa säännöllisesti ja max 80€/kk maksaisin vuokraa. Joskus valmennustuntikin olisi kiva.

Ystävällisin terveisin
Kaisu

Ilmoitukseen »


80€
@ Lähetä viesti »
Vantaa / Uusimaa

28.10.2019
Yksityinen ID: 1UO-CBI-QC1
Poni sileälle ja maastoiluun

Olen rauhallinen, luotettava ja reipas 22-vuotias koulupainotteinen ratsastaja helppo-A tasolla. Etsin mukava ja kiltti hevonen tai iso poni jolla voisin käydä 1-2 kertaa viikossa (omat mitat 162cm/50kg). Haluan työskennellä sileällä mutta myös silloin tällöin käydä maastossa. Hevonen saa mielellään olla ainakin vahva helppo B tasoinen. Käyn mielelläni valmennuksella tai tunneilla. Ei ole väliä onko hevonen enemmän laiska vai löytyykö kaasu heti, vaan kaikki käy! Autan myös mielelläni tallihommien kanssa.

Minulla on epäsäännöllisesti auto käytössä joten helpottaa jos tallille pääsee julkisilla. Maneesi plussa :).

Hinta: 25€

Ilmoitukseen »


25€
@ Lähetä viesti »
Helsinki/Vantaa/Espoo / Uusimaa

24.10.2019
Yksityinen ID: RCJ-MYD-KK
Etsinnässä vuokrahevonen/poni

Olen 13-vuotias tyttö Ikaalisista ja etsiskelen vuokrahevosta/ponia. Olen harrastanut ratsastusta reilun kolme vuotta, käyn ratsastustunneilla joka viikko ja silloin tällöin olen ollut myös valmennuksissa. Etsinnässä olisi siis iso poni tai pieni hevoskaveri, joka olisi hyvin koulutettu ja helppo käsitellä. Toivoisin myös että kyseinen poni/hevonen asuisi Ikaalisissa tai mahdollisimman lähellä. Jos omistat ihanan karvaturvan ja tarvitset liikutusapua tai etsit vuokraajaa, ota yhteyttä niin jutellaan lisää:)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Ikaalinen / Pirkanmaa

22.10.2019
Yksityinen ID: K3Y-3DQ-LB
Osaavalle junnulle ponikaveri

Etsitään osaavalle 17v junnulle treenikaveria mieluiten Espoon alueelta, mutta myös Vantaa/Helsinki mahdollinen. Tallille oltava julkiset yhteydet.

Ratsastuskokemusta löytyy niin opetuksessa ratsastamisesta kuin ilmankin n. 10 vuoden verran. Olen ratsastanut hyvin monenlaisia hevosia sekä myös kouluttanut hevosia. Tasoltani olen Heb+ sekä esteillä ratana n. 80cm.

Etsinnässä 130cm-150cm kokoinen ratsu. (itse olen 156cm) Valmentautumis&kisaamismahdollisuutta ei tarvitse olla, mutta kiinnostusta löytyy jos mahdollisuus on. Pääasia on hyvä suhde hevoseen ja hyvällä mielellä aina hevosen ehdoilla harrastaminen.

Luonteeltani olen vastuullinen sekä kokemusta on useista vastuutehtävistä kuten heppaleirien vetämisestä. Myös tallityöt onnistuvat tarvittaessa ja työskentelen tallitöissä tälläkin hetkellä.

Mikäli vastaan toivettasi, otathan yhteyttä:

0449933992 viesti/soitto
pinja.sjogren@gmail.com

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0449933992
Espoo / Uusimaa

22.10.2019
Yksityinen ID: 2FM-39E-1AU