Etsitään hoitoponia/hoitoheppaa

Heippa!

Olen nuori lukiolainen Helsingistä, ja etsisin itselleni mahdollista edullista vuokrattavaa (opiskelijabudjettiin sopivaa)/hoitoheppaa/hoitoponia.

Tilanteeni on siinä suhteessa erilainen, sillä EN etsi ratsastettavaa tai kisattavaa hevosta. Putosin vuosi sitten pahasti hevosen selässä maastossa, eikä selkäni kestä ratsastusta, tai varsinkaan uutta putoamista. Ponit ja hevoset ovat kuitenkin lähellä sydäntäni, ja kaipaan paljon hevostallien tunnelmaa ja ihania, pehmeitä turpia!

Mitä sitten voisin tarjota?
Pk-seudulla/lähistöllä talliapulaisen hommia, hevosten/ponien maastakäsittelyä, avustusta ja muuta tekemistä hevosten kanssa. Pystyn myös kävellen kävelyttää hevosta, ja kaikkea, mistä sovitaan!
Hyviä vaihtoehtoja esim. ovat hevoset, jolla on jalkaongelmia, eikä voi ratsastaa (kävelyä lukuunottamatta), tai sitten senioiriheppaa, joka kaipaa aktivointia tai rauhallisia kävelyitä lempeellä otteella.

Hevosten kanssa olen touhuillut lapsesta pitäen, osaan olla tarpeen tullen jämäkkä, mutta asenteeni on silti lempeä ja kannustava. En säikähdä helpolla hevosten pienistä oikuista, kunhan hevonen on peruskiltti.

Kokemusta eri eläinlajien kouluttamisesta/treenaamisesta löytyy! Opetan mielelläni temppuja/keksin kaikkea muuta kivaa aktivointia :). Olethan yhteydessä, jos sinulla on talli/hevonen/poni, jossa joku seniori tai muu vastaava heponen kaipaa aktivointia ja lempeän ystävän! Kerron itsestäni mieleläni lisää!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0451847158
Helsinki / Uusimaa

20.1.2021
Yksityinen ID: 2SD-O1S-5SN
Tytölle opetusmestari/höntsäilyponi (Lempäälä)

Etsin Lempäälästä (myös Vesilahti, Akaa, Valkeakoski) 11-vuotialle tytölle sopivaa, tasaista ja kilttiä, ponia tai pientä hevosta, jolla voisi ratsastaa 1-2 x viikossa. Tyttö on käynyt laadukkaassa ratsastuskoulussa tunneilla yli 5 vuotta (taso HeC) mutta on hieman arka hevosten kanssa, joten ponin pitäisi olla hoitaessa kiltti ja mieluummin vähän laiska kuin kovin reipas. Säkätoive väh. 135 cm, sillä tyttö on 160 cm pitkä (ja hoikka). Kenttä, maneesi ja satunnainen valmentautumismahdollisuus tallilla olisi plussaa.

Kuljen aina tallilla tytön mukana ja apuna. Hevoskokemusta löytyy monia vuosia, vaikkakin pääosin ratsastuskouluista. Jos poni on riittävän iso, myös minä voin sitä tarvittaessa ratsastaa.

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Lempäälä / Pirkanmaa

17.1.2021
Yksityinen ID: AVS-PNE-HW
Poni ja opettaja 6v tytölle

Etsinnässä 6v tytölle vuokrattavaa ponia jolla ratsastaa ja jota saa hoitaa ohjatusti. Tyttö käynyt ponitalutus tunneilla mutta ratsastuskoulu ei ehkä ole se mieleinen paikka. Jos sinulta löytyy kiltti poni ja olet innostunut ohjaamaan hoitamisen saloihin ja opettamaan ratsastusta, kerro itsestäsi ja ponistasi sekä hintapyyntösi per kerta. Alueena Itävantaa/lähialueet, toiveena 1-2krt/vk. Maneesitalli olisi kiva jotta sää ei olisi esteenä harrastukselle. Vanhemmille hevoset ja harrastus eivät ole tuttuja mutta aina mukana kylläkin. Yhteydenotot minulle, tytön kummitädille joka hevosihminen.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Vantaa / Uusimaa

16.1.2021
Yksityinen ID: 2LC-FAS-3V5
Kiltti shettis etsinnässä

Etsinnässä kiltti poni 3,5-vuotiaan tytön ja äidin kaveriksi. Talutusratsastukseen, ajoon ja rapsuteltavaksi. Itse olen pyörinyt talleilla lapsesta asti ja kokemusta on myös vuokrahevosista. Pärjäisimme siis ponin kanssa omatoimisesti. Tyttö on jo muutamia kertoja ollut ponin selässä ja tykkäsi kovasti.

Emme voi sitoutua täysin kiinteään päivään, mutta tulisimme paikalle sovitusti ja luotettavasti 3-4krt/kuukausi.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Helsinki ja lähialueet / Uusimaa

12.1.2021
Yksityinen ID: 1Z1-279-ELZ
Kevyeen työhön sopiva poni/hevonen kesäksi ylläpitoon

Etsitään kesän ajaksi (laidunkausi, ainakin kesä-heinä-elo) ylläpitoon kilttiä ja maastossa rauhallisesti toimivaa isoa ponia tai pientä hevosta. Mieluiten ruuna, mutta myös kilttejä laumassa toimeentulevia tammoja voidaan harkita. Järjestämme kesän aikana pienimuotoisesti lapsille ratsastustunteja ja maastoja (pääasiassa taluttaen) sekä hevostenhoidon harjoittelua hevosta kunnioittaen ja rauhallisesti hevostaitoja opetellen. Yhden ratsumme jäädessä varsalomalle, tarvitsemme kesän ajaksi vahvistusta joukkoihin. Kevyitä työtunteja viikossa hevoselle tulisi n 2-4, sen lisäksi omistajan niin halutessa hevoselle voidaan tarjota myös päivittäistä liikuntaa kokeneen aikuisen toimesta.
Tallimme on pieni kotitalli, käytämme läheistä kenttää ratsastukseen. Tallillamme on laidun, jossa porukkaan toimeentuleva voi laiduntaa laumassa tai laumassa toimeentulemattomalle/Hevoselle, joka ei voi syystä tai toisesta laiduntaa voidaan lohkaista pienempi alue. Laitumelle on kuivaheinä tarjoilu, väkirehut tarvittaessa, vesi vapaasti sekä juotto juomisen varmistamiseksi.
Laitumemme sijaitsee aivan tallin vieressä ja hevosia on mahdollista huonolla säällä/tarvittaessa ottaa katokselliseen tarhaan tai talliin. Hoidamme rakkaudella ja huolellisesti hevosesi kesän ajan. Halutessasi saat kuvia ja videoita tiloistamme ja lisätietoja sähköpostilla. Hevosen nouto ja takaisin tuonti onnistuu

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »


12.1.2021
Yksityinen ID: JZH-IAS-VN
Vuokraponi sileälle/maastoiluun

Hei!

Olen parikymppinen ja autollinen nuori nainen Helsinginstä ja etsin pitkäaikaista ystävää 1-2 x vk erityisesti rentoon sileällä työskentelyyn tai maastoiluun. Kokemusta hevosista on reilu 10 vuotta ja tasoltani olen ainakin HeB (HeA asioita on harjoitellaan).

En ole "nuttura kireällä" tyyppiä ja tarkoituksenani on kehittyä ratsastajana ja hevosihmisenä. Nautin myös maastakäsittelystä eli ratsastus ei ole kaikki kaikessa. Myös lännenratsastus on tuttua minulle. Mittani ovat n. 161cm ja n. 52kg eli pystyn toimiman myös ponien kanssa.

Olen käytettävissä parhaiten aamupäivisin ja aikatauluni on joustava. Toisaalta olen myös opiskelija ja teen keikkavuoroissa töitä, joten toivon joustavuutta vuokrauspäiviin. Vakituiset päivät onnistuvat, jos niistä sovitaan. Opiskelijana minulla ei paljon ylimääräisiä tuloja ole, mutta rakasta harrastusta olisi ihana päästä jatkamaan ja olisin valmis maksamaan sovitun kuukausihinnan, kertahinnat noin 15€ tai jokin muu diili (esim. tallitöillä kuitattava).

Otathan yhteyttä, jos kiinnostaa!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

7.1.2021
Yksityinen ID: 31F-SM5-15I
Vuokralle haetaan ponia tai pientä hevosta

Olen 28-vuotias "pieni aikuinen" (160cm) Vantaalta ja etsiskelen itselleni pidempiaikaista treenikaveria. Ratsastustaustaa löytyy pidemmältä ajalta seuraavasti: junnuvuosina kisausta koulua HeB ja esteitä 90cm luokissa alue ja sm-tasolla. Viime vuosina olen valmentautunut/käynyt tunneilla eri talleilla ja minulla on ollut vuokraponi myös aiemmin. Nyt olisi halua kehittyä vielä lisää ja päästä menemään sekä koulua, että välillä myös esteitä.

Olen kokenut hevosten käsittelijä, rauhallinen, johdonmukainen ja tomera, en säikähdä säpsäkämpääkään kaveria. Etsinnässä olisi monipuolinen treeninaveri, joka liikkuu omilla jaloilla ja treenaamaan pääsisi noin 2krt/vko (neuvoteltavissa) mielellään tallilla, jossa on mahdollisuus käydä myös tunneilla tai saa tulla ulkopuolisen valmentajan kanssa. Olethan yhteydessä sähköpostitse tai vaikka wa kautta, jos sinulta voisi löytyä sopiva kaveri treenailuun, otan kaikki vaihtoehdot huomioon! :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0453556684
Vantaa / Uusimaa

6.1.2021
Yksityinen ID: 2UX-JJW-XPK
Harrastekaveria etsimässä

Hei! Olen 24-vuotias ja etsin itselleni uutta vuokrahevosta pääkaupunkiseudun lähettyvillä (Vantaa-Helsinki-Espoo-Kirkkonummi) 1-2 kertaa viikossa. Olen n. 160 cm ja painan alle 50 kg, joten isot ponitkin käy.

Olen ratsastanut yli 12 vuotta (7 vuotta ratsastuskoululla ja 5 vuotta vuokrannut hevosia). Vuokrasin viimeistä vuokrista yli 4 vuotta, joten etsin nytkin pitkäaikaista vuokradiiliä. Tasoltani olen HeB/HeA, mutta en ole koskaan kisannut tavoitteellisesti. Haluaisin löytää mukavan vuokrahevosen, jonka kanssa voisin harrastaa monipuolisesti. Pidän kouluratsastuksesta, mutta tämän lisäksi olisi kivaa päästää välillä rennosti maastoon tai ylittämään esteitä. Osallistun myös mielelläni valmennuksiin välillä. Maneesi ja muut puitteet plussia.

Minulle tärkein asia on kuitenkin se, että hevonen (ja omistaja!) on luotettava ja ystävällinen. Luonnetta saa toki olla.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

2.1.2021
Yksityinen ID: 326-IHO-PS0
Poni ylläpitoon / ostetaan

Olisiko sinulla tarjota ponia ylläpitoon tai jopa myydä? Alle 140cm ja luotettava kokemattomankin lapsiratsastajan kanssa. Lisätietoja sähköpostilla.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Pohjois-Savo

29.12.2020
Yksityinen ID: 1BX-JZ4-145
Ylläpitoon iso poni tai hevonen

Haussa juniorille esteille iso poni tai hevonen. Tarjolla osaava koti jossa ratsastetaan koko ajan valmentajan silmän alla. Upeat puitteet jossa isot tarhat ja halli käytössä.
Ostokin mahdollinen jossain vaiheessa mikäli hevonen on sopiva pitkäaikaiseen käyttöön. Haussa hevonen jolla kisata kehityksen mukaan niin pitkälle kuin taidot ja yhteistyö vie, sileän treenaamista normaaliin tapaan.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0449990010
Oulu / Pohjois-Pohjanmaa

27.12.2020
Yksityinen ID: 2VW-OEP-FUA
Etsitään tavoitteelliseen treenaukseen ponia/hevosta

Hei, olen 13-vuotias tyttö Helsingistä ja etsin vuokralle hevosta/ponia. Haluaisin mennä kouluratsastuksen lisäksi myös esteitä. Haluaisin myös kilpailla. Tällä hetkellä olen hypännyt esteillä 60cm. Ratsastan Helsingissä ratsastuskoululla, mutta nyt haluaisin vuokrahevosen. Voisin mennä itsenäisesti ja joskus käydä valmennuksissa.

Treenauksen lisäksi tykkään puuhata maastakäsin. Voin myös tehdä tallitöitä tai jopa maksaa niillä. Minulla on paljon kokemusta niistä.

Olen luotettava, tunnollinen, säänkestävä ja huolehdin varusteista hyvin. Saan tarvittaessa kyydin, mutta olisi kiva, jos tallille pääsisi julkisilla.

Ilmoitukseen »


10€
@ Lähetä viesti »
Puh: 409311598
Uusimaa / Uusimaa

25.12.2020
Yksityinen ID: 5TJ-YCM-HW