Etsin vuokraponia Seinäjoki/lähialueet

Oon pian 18-vuotta täyttävä Pohjanmaalle muuttanu heppatyttö. Etsin vuokrahevosta/isoa ponia ratsastukseen, toiveissa 2-4 kertaa viikossa. Toiveena mahdollisuus tunneilla käymiseen sekä hyppäämiseen. Ratsastanut oon kymmenen vuotta, tasoltani n. Heb/80cm. Kokemusta aikaisemmista vuokraponeista ja hevosista on useiden vuosien ajalta. Mulle tärkeää on hevosen hyvinvointi ja se että sekä hevosella ja ratsastajalla on hauskaa. Tarjoo rohkeesti jos sulta saattais löytyy mulle heppakaveria vaikka heppasi ei täyttäisi toiveitani. Oon valmis myös kompromisseihin. :)
p. 0443025566

Ilmoitukseen »


1234€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0443025566
Seinäjoki / Etelä-Pohjanmaa

10:51
Yksityinen ID: 1GX-DOO-R2
Maastokaveria

Olen aikuinen autoileva nainen Turengista ja etsin itselleni maastoilukaveria. Olen ratsastellut pienestä lähtien, mutten ole varsinainen kilparatsastaja. Kaipailisin kaveria itselleni maastoilemiseen 1-2 kertaa viikossa, lomilla enemmän. Voin esimerkiksi olla se henkilö, joka käy kävelyttämässä treenikaverisi välipäivänä rauhallisella maastolenkillä tai vaihtoehtoisesti voin lähteä kaveriksi reippaallekin maastolenkille. Pysyn kyydissä vaikka menisimme kovaakin.
Toivoisin hevosen (tai ison ponin) olevan maastovarma ja edes suhteellisen järkevä.

Parhaiten minut saa kiinni WhatsAppilla :)

Millainen diili sinulla olisi minulle? :)

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0443091911
Janakkala / Kanta-Häme

22.10.2020
Yksityinen ID: 2RQ-OBA-Y8Z
Kaveri hakusessa

Etsitään vuokralle hevosta, isot ponitkin huomioidaan.

Oman hevosen pois lähdettyä, etsinnässä kiva hevonen tai poni vuokralle. Kokemusta on kaikenlaisista tapauksista, en pelkää pystyynhyppiviä tai pukittelijoita kunhan ei tee sitä kokoajan tarkoituksena heittää ihminen alas. osaan käsitellä myös oreja ja varsoja, joten hevosen iällä tai sukupuolella ei ole mitään väliä. kenttää ei ole pakko olla, kunhan on esim peltoa jota voi säiden salliessa käyttää tai kenttä ratsastusmatkan päässä.
Pystyn myös tekemään tallitöitä.

Ratsastus ei ole tärkein, voin myös juoksuttaa tai tehdä maastakäsin asioita eli myös varsoja saa ehdottaa :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Varsinais-Suomi

19.10.2020
Yksityinen ID: 382-4V8-X7X
Vuokrahevonen/-poni

Hei!

Etsin 11-vuotiaalle, reippaalle tyttärelleni vuokrahevosta/-ponia, pääkaupunkiseudulta 1-2 kertaa viikossa.

Niina on ratsastanut 2,5 vuotta islanninhevosilla ja toiminut siellä myös hoitajana. Itselläni ei ole erityistä kokemusta hevosten hoitamisesta, mutta lupaan olla Niinan mukana tallilla ja auttaa häntä tarvittaessa. Niina on omatoiminen ja ahkera tyttö.

Tulemme mielellämme tutustumaan ja esittäytymään!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Vantaa / Uusimaa

19.10.2020
Yksityinen ID: CL0-3YS-YI
Pitkäaikainen heppakaveri

Moikka, täällä kirjoittaa 16v (tammikuussa 17v) töissä käyvä lukiolainen Espoosta. Joudun haikein mielin luopumaan pian nykyisestä vuokraponistani itsestäni riippumattomista syistä, joten nyt täytyy alkaa yrittää löytää uutta kaveria. Valmentaudun tällähetkellä HeA ryhmässä, mutta tasokseni uskallan sanoa vahva HeB. Olen enemmän kouluratsastaja eli ei haittaa jos hevosella ei saa/pysty hypätä, mutta tottakai esteet on plussaa. Mittojeni puolesta pystyn menemään myös suurehkoilla poneilla.

Etsin hevosta jonka kanssa pääsisin valmentatumaan, mutta myös puuhailemaan kaikkea rentoa ja kivaa. Tykkään paljon ratsastuksen lisäksi ajamisesta ja maastakäsittelystä. Hevosen tulisi olla peruskiltti ja täyspäinen, mutta esim tammamaiset piirteet tai reaktiivisuus aina välillä ei haittaa. Iällä tai osaavuudella ei oikeastaan ole merkitystä. Olen kaikille kuvioille avoin, mutta lähtökohtaisesti mielessä olisi vuokraus (2+ krt/vko) tai puoliylläpito, ehkä ylläpitokin sopivan diilin löytyessä. Tallin tulisi sijaita järkevän matkan päässä eli Espoo-Vantaa-Kirkkonummi akselilla ja suurta plussaa olisi edes jonkin matkan päähän tuovat julkiset. Minulla on skootteri ja vanhemmat auttavat kuskailuissa.

Kerron mielelläni itsestäni lisää joten jos kiinnostuit edes vähän laita ihmeessä viestiä! Etsinnässä olisi hevosystävä tositarkoituksella, joten olen ehdottoman luotettava ja hoidan aina hommat tunnollisesti. Vanhemmat tukevat ja ovat mukana harrastuksessa.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

17.10.2020
Yksityinen ID: 3H8-TI9-3ED
Etsin rauhallista kaveria siskon tytölleni opetustarkoitukseen

Moikka!

Eli tosiaan ilmoituksen mukaisesti etsin rauhallista ja kilttiä ponia, jota voitaisiin yhdessä hoitaa siskontyttöni kanssa, sekä jolla opettaa häntä ratsastamaan.

Olemme valmiita myös tekemään tallitöitä käyntien yhteydessä, sekä hoitamaan ja ruokkimaan ponin. Emme tarvitse erikoisuuksia tai maneesia, mutta kohtuullisen ajomatkan päästä ponia etsimme :)

Tyttö on 3v, joten kyseessä on siis täysin uuden harrastuksen aloittaminen. Ollut hevosen selässä (säkä n145cm) ja hänelle todella luenteva laji :)

Itselläni on vuosien kokemus hevosista, niin ratsuttamisesta kuin häiriökäyttäytymistapauksista. Nyt on omalla kohdalla ollut muutaman vuoden hevostauko, mutta uskallan luvata ponisi olevan oikein hyvässä hoidossa.

Alustavasti olisimme kiinnostuneita vuokraamaan 1-4krt/kk, mutta kaikki on neuvoteltavissa :) kerrohan myös hintapyyntisi!

Jos poni löytyisi Uudenmaan alueelta, niin se olisi täydellistä!

Jos tavoittelet puhelimitse, niin viestillä saa parhaiten kiinni :)

Terkuin,
Fanni Rajamäki

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0503481658
Helsinki / Uusimaa

16.10.2020
Yksityinen ID: 2C9-IM9-YZU
Etsitään harrasteheppaa tai ponia vuokralle 1-2 krt/vko

Äiti ja tytär etsivät vuokrahevosta tai aikuisen kestävää ponia vuokralle. Tytär 10v., harrastuksena kouluratsastusta ja esteiden alkeet (heC). Äidillä 10 vuoden hevosharrastustausta heB. Kokemusta pv ja suokeista sekä poneista. Tarkoituksena olisi löytää tasapainoinen kaveri kentälle ja maastoon. Tunneillakin mielellään käydään. Ei kilpailutaustaa, tytöllä voisi olla kiinnostusta kilpailemisesta ja esteille, mutta taitoja vielä kartutetaan. Auto käytössä, joten voidaan liikkua Hämeenlinna-Janakkala-Iittala--Hauho-Renkoo-Eteläinen-Hattula-Lammi akselilla.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0504400306
Hämeenlinna / Kanta-Häme

16.10.2020
Yksityinen ID: JCH-RTL-BZ
Lapsiystävällistä ponia/hevosta

Tyttö 9v ja poika 7v haluaisivat kartuttaa poni/hevoskokemusta lähtien alkeista. Eli jos sinulla on mahdollista tarjota lapsilleni elämyskokemuksia hepan hoidosta ja ratsastuksesta korvausta vastaan niin ota yhteyttä. Itselläni on kokemusta jonkin verran hevosista, aikoinaan oli oma. Tallitöitäkään emme kaihda. Asumme Vantaalla joten kiva olisi jos paikka olisi kohtuullisen matkan päässä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
VANTAA / Uusimaa

16.10.2020
Yksityinen ID: 2MM-WZ9-0HN
Äiti ja tytär heppailua

Hei!
5 vuotta täyttävä tyttäreni haluaisi kokeilla heppailua ja etsisin alkuun vuokraponia, jolla hän pääsee alkuun harrastuksessa.
Minulla itsellä on kokemusta hevosista n. 9 vuoden ajalta, joten pärjäisimme neidin kanssa hyvin kaksin. Suurin osa kokemuksesta on saatu nuorempana, mutta parisen vuotta sitten vuokrailin muutamaa hevosta hoitohetkiin ja ratsastukseen.

Miksi vuokraus? Koska työaikani ovat niin vaikeat, että on hankala löytää sopivan tasoista tuntia juuri oikealle päivälle ja kellon ajalle.
Näin myös pääsen viettämään helposti äiti-tytär aikaa.
Poni voisi olla shettis. Itsepäisyyttä ponissa saa olla, koska on tää mun neitikin aika pakkaus. Ajatuksena oli tosiaan ponin hoito ihan kaviosta hännän päähän ja talutusratsastus kentällä, maneesissa ja jopa maastossa.

Poni voisi löytyä max. 30km säteellä Tuusulasta.

Mikäli sinun pikkuponisi sopisi meidän tättähäärälle, niin ottaisitko yhteyttä spostitse! :)
@: suvi.vaisanen94@gmail.com


Ystävällisin terveisin
Suvi ja Matilda

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Tuusula / Uusimaa

13.10.2020
Yksityinen ID: R04-M0B-08
Vuokrahevonen tai poni sileälle

Hei!

Olen parikymppinen ja autollinen nainen Helsingistä, joka etsii pitkäaikaista ystävää vuokralle, erityisesti sileälle 1-2 x vk. Hevoskokemusta löytyy reilu 10 vuotta, tasoni on noin HeB ja tarkoituksena on kehittyä ratsastajana vielä lisää. Ihmisenä olen luotettava, säänkestävä ja tarkka. Lisäksi olen pienikokoinen (n. 146 cm, 50kg) eli ponienkin kanssa ratsastus onnistuu.

Opiskelen ja teen keikkatöitä tällä hetkellä, joten toivoisin joustavuutta päivien suhteen, joskin myös tietyt päivät onnistuvat. Maksimihinta olisi mielellään 15 euroa kerta, kuukausidiili tai osittain tallitöillä kuitattava, sillä opiskelijana en tienaa paljoa, mutta rakkaan harrastuksen jatkaminen on itselleni tärkeää.

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

11.10.2020
Yksityinen ID: 31F-SM5-15I
Hevosystävä maastoiluun

Kaksi säänkestävää parikymppistä siskosta etsii yhtä tai kahta maastokaveria. Kokemusta erityisesti islanninhevosista, mutta meistä saisi hyvät ystävät myös esim. suokille. Etsimme rauhallista ja varmaa hevosta, jonka kanssa saisi viettää kiireettömästi aikaa kerran tai pari viikossa. Suuria vaatimuksia meillä ei olosuhteille ole, koska olemme pitkälti ratsastaneet ja tehneet tallihommia pienellä pihattotallilla. :)

Ota yhteyttä jos ratsusi on maasto- ja hengailukavereita vailla! Pk-seudulta etsimme ja autolla pääsemme myös sinne, minne julkiset eivät kulje.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

9.10.2020
Yksityinen ID: 2RM-2RL-WQN
Pääkaupunkiseutu

Hakusessa säänkestävälle aikuisratsastajalle luotettava ja rauhallinen hevonen tai iso poni 1-2 kertaa viikossa pääkaupunkiseudulla. Kokemusta löytyy, mutta alussa aina hieman arka uuden hevosystävän kanssa, pahan putoamisen seurauksena. Lähinnä maastoiluun, mutta myös valmentautuminen kiinnostaa

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0442042163
Espoo / Uusimaa

9.10.2020
Yksityinen ID: 1GW-CD9-S9Y
Aikuiselle harrastekaveri hakusessa

Täällä etsisi vuokrahevosta 21-vuotias aikuinen, jolla koko ikä kokemusta hevosista. Olen käynyt tunneilla n. 13 vuotta ja ollut myös hevosia ylläpidossa sekä vuokralla. Olen tasoltani HeB ja enemmän koulu- ja maastoratsastaja. Puomit ja pienet esteet menevät myös hyvin. Minulla on kokemusta niin ex-ravureista kuin osaavista hevosista.

Etsisin tosiaan vuokrahevosta harrastekaveriksi 1-2krt viikossa. Olen säänkestävä, maalaisjärjen omaava sekä luotettava nuori nainen. Minulla on auto käytössä joten ei haittaa vaikkei julkisilla tallille pääsisi. Kuitenkin max 30min ajomatkan päässä Lahdesta. Hevoselta toivoisin hyvää luonnetta sekä rauhallista luonnetta. Enimmäkseen olisin kiinnostunut kouluratsastuksesta sekä maastoilusta. Hypätä ei tarvitse välttämättä.

Laita viestiä jos sinulla olisi hevonen vailla vuokraajaa :)

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Lahti / Päijät-Häme

5.10.2020
Yksityinen ID: A0A-O97-AU
Halutaan vuokralle/ylläpitoon

Etsimme pitkäaikaista hevosta ja/tai ponia ylläpitoon omaan pihaan pihattoon. Toiveissa olisi kuitenkin yksilö, jonka kanssa pystyy oikeasti touhuamaan. Mahdollisesti myös osto, mutta ensisijaisesti ylläpitovuokra.
Seurana olisi ic-tamma, joka tulee toimeen kaikkien kanssa.
Kenttämahdollisuutta ei ole, joten kyse olisi lähinnä liikuttamista maastakäsin tai maastossa ratsastaen/ajaen.
Meitä on kaksi aikuista ja kolme lasta, jotka valvotusti saavat myös helliä heppoja.
Lisätietoja viestillä, jonka kautta voidaan vaihtaa numeroita ja soitella.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
SEINÄJOKI / Etelä-Pohjanmaa

5.10.2020
Yksityinen ID: 1P7-2EW-MZQ
Vuokralle hevonen/poni

Hei! Olen 20-vuotias nainen juuri Vantaalle muuttanut. Muuton takia etsin Vantaan lähistöstä, julkisten kulkuyhteyksien päässä olevaa vuokrahevosta tai ponia(pituuteni 163cm paino 65kg).

Olen tasoltani HeB re80cm. Toivon, että hevosella/ponilla saisi valmentautua ja kilpailla.

Kysy lisää, jos sinulla on tarjota vuokralle hevosystävä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0400387332
vantaa / Uusimaa

1.10.2020
Yksityinen ID: 28G-ZFA-U3W
Rehti 21v vuokralainen

Olen 21 vuotias töissä käyvä hevosia arkeensa kaipaava nuori nainen. Etsin hevosta/ponia vuokralle max 3 kertaa viikossa pääkaupunkiseudulta hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Hevosen tulisi olla taitoihini soveltuva, mielellään rento ja lempeä kaveri. Olen harrastanut ratsastusta ratsastuskoulussa 4-5 vuotta. Olen valmis tekemään myös perustallihommia ratsastelun ohella. 158cm/50kg.

Otathan yhteyttä niin keskustellaan lisää!

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0453187087
Espoo / Uusimaa

30.9.2020
Yksityinen ID: 2WP-TXR-NJ8
Kaveriheppa etsinnässä

Moikka!
Etsinnässä olisi 16-vuotiaalle iltalukiolaiselle jonkunlainen vuokraheppa Riihimäen lähettyviltä. Toiveena olisi kiltti kaveri, jonka kanssa ei tarvitsisi vääntää nuttura kireällä, vaan saisi tehdä fiiliksen mukaan - maastoilla, tuupata hyvän mielen koulua tai ihan touhuta maastakäsin. Ratsastus ei ole mulle ykkösasia, toivottavasti ei sullekaan vaan sallit tehdä hepan kanssa muutakin. Ajomahdollisuus ekstraplussaa ja näinollen myös shettis tms mini käy, ne on ihan mun suosikkeja! Jos kuitenkin kyseessä on ratsastettava heppa, toivoisin sen olevan iso, roteva poni tai pieni hevonen. Maks 155cm, itse olen vain viisi senttiä pidempi joten ethän tarjoa sitä korkeinta otusta. Toki jokin raskasrakenteisempi pikkuheppakin käy, äitinikin pääsisi köpsöttämään joskus! Eli tiivistettynä: pikkuponi tai sellainen tätiratsu, vaikka pihan perältä puskamaasturi, kaveriksi arkiaamupäiville haeskelen! ++Rakastan yli kaiken tehdä tallihommia, joten niitä hepan ohessa saa mulle tyrkätä, oikeastaan toivoisinkin niitä sisältyvän diiliin! Liikun arkiaamuina pääosin pyörällä tai mahd julkisilla (mahdollisuus joskus myös kyytiin), joten Riihimäeltä pyöräilyetäisyys, max 16km.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Riihimäki / Kanta-Häme

30.9.2020
Yksityinen ID: I2I-A9Q-ML
Etsitään hevosystävää

Moi! Olen 19-vuotias tyttö Hämeenlinnasta ja etsiskelisin hevosytävää, jonka kanssa pääsisi touhuilemaan arkisin. Etsinnässä minulla on iso poni tai hevonen. En tarvitse kilpailu/valmennusmahdollisuutta vaan lähinnä rentoa hyvänmielen touhuilua. Ratsastusmahdollisuus plussaa, mutta ei välttämätöntä. Eli käy myös ns.hoitohevonen

Minulla on ollut 3 vuokraponia ja tällä hetkellä on yksi vuokraponi, jonka luona käyn viikonloppuisin(pieni poni, jolla ei voi ratsastaa). En ole ratsastanut n.vuoteen entisen vuokraponin vaihdettua omistajaa, joten hevosen/ponin tulisi olisi melko rauhallinen ja luotettava, jonka kanssa voisin taas palata mahdollisuuksien mukaan ratsastuksen pariin. Olen opiskelija, joten suuria summia minulla ei ole varaa laittaa hevosen vuokraukseen, mutta tallitöillä voin tehdä mielelläni. Autoa minulla ei ole, joten olisi hyvä jos talli sijaitsisi kohtuullisen pyöräilymatkan päässä tai hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Jos sinulla olisi minulle sopiva nelijalkainen vailla vuokraajaa/hoitajaa otathan yhteyttä, vastaan mielelläni kysymyksiin!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Hämeenlinna / Kanta-Häme

30.9.2020
Yksityinen ID: 254-VAZ-0UE
Pikkuponia ratsastukseen ja ajamiseen

Äiti ja tytär etsivät pikkuponia ratsastukseen ja ajamiseen noin 1(-2) kerran viikossa. Äidillä on yli 20 v hevoskokemusta ja tytär 9 v ratsastaa säännöllisesti ratsastuskoulussa. Ponin on oltava kiltti ja toimiva. Espoosta tai lähialueelta. Meillä on auto.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Esbo / Uusimaa

29.9.2020
Yksityinen ID: 1GE-BES-KD2
Hevos-/ponikaveri etsinnässä

Hei täällä kirjoittelee 18-vuotiaaksi kääntynyt naisenalku Vantaalta. Etsin itselleni ystävää jolla olisi mahdollisuus päästä kehittymään ja treenaamaan.

Ratsastajana olen napakka ja pärjään monenlaisten hevosten/ponien kanssa. Painan 55kg ja pituutta sen 160cm. Olen säänkestävä enkä pelkää tehdä tallitöitä. Opiskelen tällä hetkellä ratsastuksen ohjaajaksi. Tarjoan sinulle siis paketin luotettavuutta ja huolellisuutta ilman moitteita.

Ratsastus tasoni on HeB/HeA ja re 100cm. Olisi mahtava löytää kaveri jolla treenata monipuolisesti ja ehkä jopa tulevaisuudessa kisakentille.

Minulta saa tulla kysymään lisää ja jos kiinnostuit nii ota ihmeessä yhteyttä!

Olen avoin kaikille diileille :)!

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Vantaa / Uusimaa

28.9.2020
Yksityinen ID: 276-Q0I-RT6