Etsitään vuokraponia/-hevosta sekä hevoskaveria.

Etsin syksyllä 12 vuotta täyttävälle luotettavalle lapselleni pitkäaikaista vuokraponia/-hevosta ja muutenkin hevosystävää. Vuokrahevosta etsitään, koska tyttö haluaa kehittyä ratsastajana ja hevosihmisenä tavalla, jolla ratsastuskoulussa ei oikein voi kehittyä.

Tyttö on säänkestävä, ei pelästy pienistä "ongelmista" ja ratsastanut aktiivisesti tunneilla pari vuotta. Hän käy 1-2 kertaa viikossa tunnilla Peikin tallilla. Kokemusta on koulusta, maastoista ja vähän esteistä. Olisi hyvä, jos poni (tai hevonen) osaisi nuo kaikki, mutta ei mikään pakko, tyttö tykkää kuitenkin tehdä kaikkea monipuolisesti. Hän on hypännyt noin 50cm esteitä ja kouluratsastuksen perusjutut menee, mutta oikeaa taitotasoa on haastava arvioida.

Tyttö on 164cm ja 54kg, Häneltä löytyy suuri intohimo ratsastukseen ja yrittää aina täysillä. Tallille tullaan kun luvataan ja luvatut hommat tehdään.

Ponille ei sen suurempia kriteereitä ole, mutta olisi kuitenkin hyvä jos olisi "peruskiltti", pieni itsepäisyys yms ei mitään haittaa, koska sehän vain kehittää. Mutta etsinnässä on yritteliäs poni jonka kanssa voisi opetella uusia asioita, niin ratsastuksessa ja hevosihmisenä. Olisi hyvä jos poni osaisi perusjutut koulussa ja esteillä ja sillä pystyisi maastoilla. Tyttö voisi hoitaa myös karsinoiden siivoamisen, liikuttaa maasta käsin, viettää paljon aikaa ponin kanssa ratsastuksen ulkopuolella ja muutenkin huolehtia ponista.
Tyttö voisi käydä tunneilla ja itsenäisesti ponin kanssa.

Asumme Espoossa, joten olisi hyvä jos poni/hevonen löytyisi jostain lähiseudulta. Julkiset kulkuyhteydet olisi aina plussaa.

Tyttö voisi käydä katsomassa/ratsastamassa ponilla 1-3 kertaa viikossa. Hänellä olisi päävastuu, mutta itse katson taustalla. Itselläni on hevostaustaa nuoruudesta.

Ottakaa yhteyttä, jos teiltä löytyisi vuokraajaa kaipaava poni/hevonen!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Espoo tai lähiseutu / Uusimaa

11.7.2020
Yksityinen ID: 149-VBH-R7L
Vuokraponi aikuiselle

Etsinnässä kiltti ja maastovarma vuokrahevonen/-poni. Olen säänkestävä aikuinen, ja liikun autolla. Olen alle 160 cm ja normaalipainoinen.

Tallilla olisi mukava käydä muutaman kerran kuukaudessa. Olen aloittanut ratsastuksen lapsena ratsastuskoulussa ja sittemmin siirtynyt vuokraamiseen, sillä nautin eniten maastoilusta. Olen vuokrannut aiemmin esim. issikoita ja paria isoa ponia.

Ihanteellinen tallin sijainti autolla max. 30 min Herttoniemestä tai Espoon keskuksesta noin 15 min.

Kerron mielelläni lisää. :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Helsinki, Espoo, Vantaa, Sipoo / Uusimaa

11.7.2020
Yksityinen ID: 1H5-19Q-TDI
Treenikaveri etsinnässä

Etsinnässä vuokra- tai puoliylläpito hevonen 19 vuotiaalle Helsinkiläiselle.
Ratsastusta olen harrastanut noin 10 vuoden ajan ratsastuskoulussa jonka lisäski olen käynyt puolenvuoden ajan säännöllisesti vuokrahevosen kanssa este- ja kouluvalmenuksissa. Tasoltaan olen HeC/HeB re: 80cm


Etsinnässä siis hevonen tai iso poni jolla pääsisin valmentautumaan ja kisaamaan esteitä ja koulua.
Tykkään kuitenki tehdä paljon muutakin hevosen kanssa ja menen aina hevosen ehtojen mukaan.
Erilaisista hevosista on myös kokemusta.

Hevosen hyvinvointi on mulle todella tärkeetä joten hoidan hevosen aina hyvin ja pidän myös varusteista hyvää huolta.


Mulla on myös auto käytössä!

Jos sulta löytyy mulle sopiva hevonen tai iso poni nii pistä ihmeessä viestiä niin puhutaan lisää :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Uusimaa

11.7.2020
Yksityinen ID: QVH-ERW-8C
Hevonen Vihdin seudulla

Etsin koulupainotteista vuokrahevosta kohtuullisen ajomatkan päästä Vihdistä.

Toiveena maneesitalli ja mahdollisuus työskennellä 1-2 kertaa viikossa.

Olen aikuinen, hevosen hyvinvoinnista huolehtiva autollinen ihminen, joka haluaa kehittää ratsastustaitojaan eteenpäin.
Kerron viestillä mielelläni tarkemmin.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Vihti / Uusimaa

10.7.2020
Yksityinen ID: 39Q-A8S-A6T
Etsitään vuokraponia/-hevosta Kirkkonummelta, Espoosta tai lähialueilta.

Etsitään vuokraponia/-hevosta Kirkkonummelta, Espoosta tai lähialueilta julkisten kulkuyhteyksien varrelta.

Olen säänkestävä, luotettava 16 vuotias tyttö kirkkonummelta ja olen n 166cm pitkä ja normaalipainoinen. Ratsastusta olen harrastanut 10 vuotta ja on kokemusta vuokraponista sekä itsenäisestä ratsastuksesta. Olen tottunut tekemään tallitöitä, joten se ei ole minulle mikään este.

Vuokraponilta/-hevoselta en odota mitään erityistä, vain olen avoin erilaisille diileille, oli sitten rento harrastekaveri tai kilpailukaveri. Tykkään kuitenkin tehdä monipuolisesti kaikkea kuten maastoilla, hypätä, mennä sileellä jne. ja olisi isoa plussaa jos kaikkia noita saisi tehdä, mutta ei ole kuitenkaan mikään pakko.

Kerron mielelläni lisää sähköpostitse!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Kirkkonummi / Espoo / Lähialueet / Uusimaa

9.7.2020
Yksityinen ID: 77T-ETX-UQ
Vuokraponi ratsastukseen tai maastakäsittelyyn

Pienikokoinen (156 cm, 56 kg) 24 v aikuinen etsii vuokraponia/hevosta ratsastukseen tai maastakäsittelyyn Helsinki/Vantaa/Espoo alueelta, julkisten kulkuyhteyksien varrelta. Ratsastan kerran viikossa ratsastuskoulussa, joten voisin käydä ainakin aluksi 1 krt/vk. Olen ratsastanut ratsastuskoulussa 14 vuotta ja tällä hetkellä ratsastan HeB-tasoisessa ryhmässä. Todellista tasoani minun on kuitenkin vaikea arvioida, koska en ole kilpaillut. C-merkin olen kuitenkin suorittanut jo vuosia sitten ja siitä on toivottavasti kehitytty.

Vuokrahevosta etsin, koska toiveenani olisi päästä kehittymään ratsastajana ja hevosihmisenä yhdessä hevosen kanssa tavalla, joka ei kerran viikossa ratsastuskoulussa pyöriessä ole mahdollista. Voisin tarvittaessa myös valmentautua, mutta kilpailemisesta en ole lähtökohtaisesti kiinnostunut. Tavoitteena minulla on rento asenne ja hevosystävällisyys. Olen kiinnostunut ensisijaisesti kouluratsastuksesta, mutta satunnainen hyppääminen tai maastoilu sopii myös, miksei aivan uudenkin lajin kokeilu! Ratsastuksen lisäksi olen kiinnostunut opettelemaan maastakäsittelyä eli mahdollisuus siihen on plussaa. Olen avoin myös diileille, joissa etsitään maastakäsittelijää ilman ratsastusta!

Jos kuulostan sopivalta ihmiseltä tiimiinne, ota yhteyttä viestitoiminnon kautta tai whatsappissa (041 5438597) niin jutellaan!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 041 5438597
Helsinki / Uusimaa

8.7.2020
Yksityinen ID: O6T-Q76-4T
Pullaponia vailla

Olen kolmenkympin korvilla oleva autoileva nainen keskustasta.
Kaipailen elämääni mukavaa tätiratsua tai pullaponia, jonka kanssa voisi viettää aikaa maastakäsin sekä käydä tekemässä vaikka rauhallisia maastolenkkejä.
Hevosten kanssa olen paljon viettänyt aikaa, ratsastuskoulussakin pyörähtämässä nuorempana käynyt, mutta sitä hommaa en kokenut omakseni.
Nyt olen parin vuoden tauon jälkeen alkanut kaivata arkeeni heppakaveria, jota voisi käydä noin kerran viikossa hoitamassa, maksua vastaan tietenkin.
Olisi mukavaa, jos hevonen asustelisi max 30km säteellä keskustasta.
Jos sinulla on tällainen heppa seuraa vailla, niin ota ihmeessä yhteyttä :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
tampere / Pirkanmaa

8.7.2020
Yksityinen ID: 2PT-6VR-EGR
Hyvänmielen ratsu hakusessa

Etsin Sipoosta/ympäryskunnista ratsua(hevonen tai isohko poni), jonka kanssa voisin touhuta 1x/vko. Olen 31v nainen ja touhunnut koko elämäni hevosten parissa. Viimeisimmät 3v epäsäännöllisemmin,perheenlisäyksen vuoksi.

Hevoselta toivon ns "perus kiltteyttä", vaikka kokemusta on vaativimmistakin tapauksista. Nyt etsinnässä kuitenkin hevonen jolla on tasainen luonne ja omaa hyvät tavat :)
Toivon tallilta ainakin kenttää ja maastoja(toivon ratsun olevan maastovarma myös yksin), joita hyödyntää. Plussaa jos on mahdollista osallistua tunneille välillä.

Eli etsinnässä ratsu enemmänkin hyvänmielen hömpöttelyyn, kuin kisakenttien tykkiä.

Olethan yhteydessä mikäli kiinnostuit! Kerrothan viestissäsi teistä hinta pyynnin kera :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Sipoo / Uusimaa

8.7.2020
Yksityinen ID: 1N0-NTS-NE8
Aikuinen Vantaan Seutulasta

Seutulaan muuttanut 35-vuotias iloinen hevostyttö etsii elämäänsä hevosmahdollisuuksia sekä rakkaudesta lajiin, että lisäoppimismielessä. Ohjattua menoa, vuokraamista, hoitoapua - you name it! (n. 1-3 krt viikko)

Olen nuorempana ratsastellut enemmän ja vähemmän, mutta jättänyt harrastuksen vuosiksi vähemmälle (käynyt välissä lähinnä issikoiden kanssa maastoilemassa). Vuosi sitten aloitin Kaarelan Ratsutallilla ”takaisin satulaan” -aikuisryhmässä ja siellä nyt vuoden ajan viikottain palautellut mieleen menneitä oppeja. Tänä kesänä osallistuin myös kolmipäiväiselle estekurssille samaisella tallilla.

En siis ole ratsastuksen järeä ammattilainen, mutta hallitsen ”yhteistyöhaluiset” yksilöt kaikissa askellajeissa. Ihmisten kanssa tulen myös kovin hyvin toimeen positiivisen ja avoimen elämänasenteeni ansiosta.

Olen tällainen eloisa sielu, joka pyrkii enemmän myönteiseen impulsiivisuuteen kuin rajoittavaan jahkailuun.

Olen kooltani 165cm/56kg ja tulen hyvin juttuun myös säpäköiden hevos- ja poniyksilöiden kanssa. En pelästy pienistä ja arvostan pientä luonnettakin.

Toivoisin löytäväni paikan jossa pääsisin oppimaan syvemmin myös hevosten ylläpitoon liittyviä asioita.

Työskentelen tällä hetkellä valokuvaajana, joten työaikani ovat varsin joustavat. Näin ollen voisin käydä tallilla myös aamuaikoihin.

Saa ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
VANTAA / Uusimaa

5.7.2020
Yksityinen ID: 1KL-VWD-RY0
Etsitään vuokralle pientä ponia

Etsitään vuokralle pienikokoista ponia Kangasalla/Ruutanassa tai Itäisellä Tampereella.
Ratsastajina olisi kohta 8v poika ja 4v tyttö. Äiti kulkisi mukana tallilla ja taluttaisi, opeteltaisiin yhdessä heppajuttuja.

Iso plussa, jos ponia voisi äiti ajaa, mutta tämä ei pakollista. Myös muusta ponin hoidosta ja pienistä tallitöistä ollaan kiinnostuneita.

Mikäli sinulta löytyy kuvaukseen sopiva yksilö, laita viestiä ja kerro ponista. 15eur merkitty hinta on vain suuntaa-antava.

Ilmoitukseen »


15€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0505761657
Kangasala / Pirkanmaa

30.6.2020
Yksityinen ID: 28Z-BYJ-MVO
Raviponi

Etsinnässä toimiva ja terve raviponi liisinkiin. Hevoskavereita löytyy. Yhteydenotot sähköpostiin: jaana.niemenmaa@outlook.com

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Kauhajoki / Etelä-Pohjanmaa

30.6.2020
Yksityinen ID: H6D-3CD-PR
Etsitään vuokraponia/hevosta

Hei!
Etsin vuokraponia/-hevosta Espoosta. Myös Vantaalta ja Helsingistä jos tallille kulkee julkiset. Tänä vuonna täytän 17-vuotta. Olen ratsastanut n. 8 vuotta. Tasoltani olen He B re: 80-90. Olen 160 cm pitkä ja painan n. 50 kg. Etsin isoa ponia tai hevosta jonka kanssa pääsisin ratsastamaan monipuolisesti 1-3 krt/ vko. Olen itse ratsastanut enemmän hevosilla joilla riittää virtaa joten mieluiten etsin ponia joka liikkuu hyvin omalla moottorilla.

Lisätietoa saa viestillä!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

30.6.2020
Yksityinen ID: 27P-E4J-5FU
Hevonen/Poni etsinnässä

Hei,täti ratsastaja etsii itselleen rauhallista ja varmaa isoa ponia/hevosta vuokralle jolla voi hypätä esteitä.Ei mitään isoja esteitä.En hae mitään kovin kuumuvaa hevosta vaan rauhallista kaveria.Kokemusta löytyy kyllä hevosista.Kouvolan läheltä etsin :) Hinnasta voidaan neuvotella.Laita viestiä jos sulla on tarjota mulle kaveria pienille esteille.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
kouvola / Kymenlaakso

28.6.2020
Yksityinen ID: 8LM-BXK-K0
Etsinnässä vuokrahevonen/-poni

Heippa! Täällä 14v tyttö Karjaalta etsii vuokraponia/-hevosta. Hevosten kanssa olen ollut tekemisissä melkein seitsemän vuotta. Olen noin 167cm pitkä ja painan suunnilleen 50kg ja ratsastan Helppo C-B tasolla. Etsin vuokraan hevosta tai vähän isompaa ponia jolla pystyisi käydä tunneilla tai valmennuksissa. Jos sinulta tai joltain muulta löytyy Raaseporin alueelta vuokraajaa tarvitsevaa nelijalkaista niin ota toki yhteyttä!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Karjaa / Uusimaa

26.6.2020
Yksityinen ID: 2D2-7LD-2F6
Aikuiselle pariskunnalle hevosystävät?

Luotettavat aikuiset etsivät yhdessä vuokrahevosta/-hevosia (tai ponia toiselle meistä), joilla voisi käydä monipuolisesti puuhastelemassa 1-2x viikossa. Olemme sään kestäviä, joten maneesi ei ole pakollinen.

Olen ratsastanut uudelleen aloitettuani noin 2 vuotta ja Tommi 1,5 vuotta. Olemme käyneet ratsastuskouluissa viikkotunneilla, vuokraamassa, maastovaelluksilla, maastakäsittelemässä, tehneet iltatalleja, opetelleet hevoshieronnan alkeita, käyneet erilaisilla kursseilla.. Olemme todella motivoituneita ja kiinnostuneita kokeilemaan kaikkea. Toivoisimme, että voisimme pääasiassa käydä itsenäisesti ratsastamassa koulua/maastoilemassa ja silloin tällöin tutun valmentajan silmän alla. Heppailujamme voi käydä kurkkaamassa Instagramista nimimerkeillä @nettesatulassa sekä @tommi_ratsailla :)

Asumme Helsingissä, joten toivomme tallin olevan max. 40km säteellä. Auto löytyy.

Olemme kiinnostuneet vaikka minkämoisista diileistä - tärkeintä meille on hyvä ja reilu meininki! Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä s-postitse nettetukiainen@gmail.com :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

25.6.2020
Yksityinen ID: Z1F-AK8-DK
16-v tyttö Veikkola-Vihti-Espoo

Hei!

Etsin vuokrahevosta/ -ponia erityisesti Pohjois-Kirkkonummen alueelta Veikkolasta. Myös Espoosta ja Vihdistä mikäli tallille kulkisi julkiset/ saan mahdollisesti järjestettyä itse kyydin.

Täytän tänä vuonna 17-vuotta, olen 155 cm pitkä ja painan n. 45 kg. Tasoltani olen He B/ re: 80 cm ja olen ratsastanut mm. Vihdin ratsutallilla n. 10-vuotta. Etsin kilttiä isoa ponia tai hevosta jonka kanssa pääsisin ratsastamaan sileällä ja ehkä joskus hyppäämään/ maastoon. Hevosen tulisi olla samalla tasolla, kuin minä. Ei haittaa jos hepalla on virtaa :)

Olen luotettava, rehellinen ja jos en jotain osaa niin uskallan myös pyytää apua. Pidän sovituista asioista kiinni. Ensisijaisesti haen vuokrahevosta nyt kesälle 1-2 krt/ vko ja mahdollisesti voisin jatkaa vuokrausta kesän jälkeen.

Olisi kiva jos nyt kesän aikana voisin tulla aamupäivästä vuokraamaan, koska minulla on usein illasta töitä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Kirkkonummi, Veikkola / Uusimaa

23.6.2020
Yksityinen ID: 3G8-O9M-HFF
Kaksi reipasta nuorta etsii hoito/vuokra/puoli ylläpito hevsta tai ponia!

Moi! Olemme kaksi reipasta nuorta tyttöä jotka etsivät joko vuokra ponit tai vuokra hevoset!

Olemme 15 ja 14v sisarukset ja 166 ja 160cm pitkiä. Olemme harrastaneet ratsastusta vähän päälle 5vuotta ja tällä hetkellä harrastamme ratsastuskoulussa kerran viikossa, sekä valmentaudumme ja kisaamme silloin tällöin!

Etsimme Espoo/ Helsinki / Kirkkonummi alueelta heppakaveria/ heppakaverit jonka kanssa pystyisi kehittymään sekä mahdollisesti kisaamaan koulu että estepuolella!
Paras olisi jos tallille pääsisi julkisilla:)

Laita viestiä jos sulla on kysyttävää tai jos voisit mahdollistaa asian!

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

22.6.2020
Yksityinen ID: 1BO-B86-KTX
Hoitohevosta vailla

Etsin itselleni vuokra tai hoitohevosta tai mieluiten jotain siltä väliltä. Toiveena olisi löytää pidempi aikainen hevosystävä tai useampi Kerava-Järvenpää-Tuusula-Sipoo (lähialueet) sektorilta.
Olen täysi-ikäinen autolla kulkeva opiskelija Keravalta. Kokemusta hevosista löytyy useamman vuoden takaa. Minulla on ollut ylläpidossa useampi eri hevonen sekä olen vuokrannut ja hoitanut eri hevosia. Olen myös työskennellyt 19-hevosen tallilla reilun puolen vuoden ajan. Hevosen käsittelijänä olen varma ja rauhallinen. Olen käsitellyt ihan kaikenlaisia hevosia myös varsoja, ravureita yms. Olen ehdottoman luotettava ja käyn aina kun olen luvannut. Kisoissa on myös tullut autettua. Ratsastajana olen hieman arka, enkä ole kovin taitava, sillä epäsäännöllisesti tullut ratsastettua reilun vuoden. Olen noin 170 cm pitkä joten ihan pienillä poneilla en pysty mennä.

Kävisin mieluusti useamman kerran viikossa hoitelemassa ja auttelemassa. Myös ratsastus kiinnostaa, mutta kuntoudun selkävammasta, joten alkuun pystyn mennä pelkkää käyntiä. Ravia ja laukkaa pystyn mennä vain mini pätkiä. Maastoilu kiinnostaa myös ja olenkin suhteellisen kokenut maastossa. Ratsastus ei ole minulle tärkein asia, vaan hevosten kanssa puuhailu. Kävelytän myös mielelläni maasta sekä juoksutus yms onnistuu. Autan mielelläni myös varusteiden pesussa, ruokien laitossa, missä tahansa tallin askareissa. Lähden myös mielelläni kisoihin tai klinikalle mukaan auttamaan.

Olisi unelma löytää win-win diili, jossa raha ei vaihda omistajaa ja pääsen olemaan avuksi tallilla. Voin antaa sähköpostilla puhelinnumeroni ja sopia kaikesta paremmin. Tulen myös mielelläni käymään ja tutustumaan paremmin.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Kerava / Uusimaa

21.6.2020
Yksityinen ID: 1F4-200-I2C
Vuokraponi hakusessa!

Hei, olen 28 vuotias nainen Tampereelta, ratsastanut 20-vuotta, etsisin itselleni mukavaa vuokra heppaa tai ponia noin krt viikkoon/kaksi krt. Olen 166cm pitkä ja painan noin 64kg. Minulla on ollut omia,koulutettavia,kisattavia ja vuokra hevosia. Olen huumorintajuinen ja mukava tallilainen, autan mielelläni töissäkin! Olen käynyt osaran hevospuolen koulutuksen. Valmentajan suositus löytyy tässä: Hyvin hevosta lukeva ja kuunteleva, siististi ratsastava, ohjeistuksiin sitoutuva ja luotettava ratsastaja. Paljon kokemusta hevosista, pärjää haastavissakin tilanteissa. Ko vahva helppo A

Este tasooni on n.metri :) otathan yhteyttä 0456093838 tai s.postiin Sipemarja@gmail.com

Ilmoitukseen »


25€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0456093838
Tampere / Pirkanmaa

21.6.2020
Yksityinen ID: 846-VG5-3C
Poniystävää Asikkala/Lahti

Täällä pian 15-vuotias tyttö, joka etsii mieluiten isoa ponia tai kilttiä hevosta jonka kanssa puuhailla ja ratsastella edes kerran viikossa. Olen ratsastanut vähän yli 5 vuotta ja myös kisannut esteillä jonkin verran. Nyt käyn ratsastuskoulussa vain kerran viikossa tunneilla, ridakoulu ei kuitenkaan tunnu enään jutultani joten tämän ohessa rennompi vuokrailu olisi kiva. Tällä hetkellä haen siis vaan ponia jonka kanssa rennosti olla, maastoilla ja välillä vaikka hypätä (: Pärjäilen vähän haastavimpienkin ponien kanssa. Olen 160cm pitkä, eli etsin vähän isompaa ponia tai hevosta. Asun Lahdessa, lähellä Paimelaa/Asikkalaa eli mieluiten näiltä suunnilta. Kyyti löytyy, julkisista ei siis ongelmaa.

Laita viestiä numerooni niin jutellaan lisää,
voidaan myös sopia halutessasi maksusta ja tietyt päivät jolloin kävisin. :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0401291790
Lahti/Asikkala / Päijät-Häme

19.6.2020
Yksityinen ID: 6P3-NA6-YI