vuokralle hevosta

Olen kokenut hevosharrastelija, 30v autollinen nainen ja etsin esim. rentoon maastoiluun vuokralle hevosta. Tallityöt onnistuu myös. Käymään pääsisin 1 krt/vk tai useamminkin mahdollisesti. Ensisijaisesti Ylöjärvi/Hämeenkyrö seutu. Viestitellään s-postilla lisää.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Pirkanmaa

09:49
Yksityinen ID: 255-LRK-X3A
Vuokrahevonen Kirkkonummi/Lähialueet?

Heippa!
Vuokrahevosta vailla 23-vuotias nainen Kirkkonummelta. Harrastusta takana jo 10 vuotta.
En etsi heppakaveria niinkään vakavaan menoon, enkä valmentautumiseen tai kisaamiseen. Hyvän mielen ratsastusta, haahuilua ja höntsäämistä - mun juttu!
Sanoisin että olen tasoltani HeC, hieman HeB asioita myös muistissa.
Menen aina hevosen/ponin ehdoilla, hoidan tavarat ja hevosen kun omani. Olen hyvin joustava, siisti, energinen enkä säikähdä pienestä joten hevosellasi saa olla myös hieman pilkettä silmäkulmassa! :)
Plussaa olisi, jos saisin silloin tällöik hypätä jotain pientä ihan vain harjoittelun vuoksi (olen hypännyt vain vähän, 80cm re).
Mikäli sinulta löytyisi minulle mahdollinen kaveri ja kemiat kohtaa niin otathan yhteyttä! :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0458697734
Kirkkonummi / Uusimaa

Eilen 20:51
Yksityinen ID: 2DA-MKL-VXE
Aikuinen harrasteratsastaja

Etsin Pohjois-Savon alueelta vuokralle hevosta 1-2 krt viikossa. Hevostaustaa minulla on useita vuosia, ratsastanutkin olen yli 15 vuotta mutta pari viime vuotta melko maastoilu painotteisesti. Toivoisin että hevosen tallilta löytyisi kenttä, myös mahdollisuus käydä joskus tunneilla/valmennuksissa kiinnostaisi. Otathan yhteyttä, mikäli sinulla voisi olla tarjota sopivaa hevosta.

Ilmoitukseen »


123€
@ Lähetä viesti »
Maaninka / Pohjois-Savo

Eilen 18:43
Yksityinen ID: 2EY-EPU-ARU
Maastovarma ratsu etsinnässä rentoon heppailuun

22- vuotias naishenkilö hakee ratsua yhteisiin rentoihin hetkiin, kuten halimiseen, harjailuihin ja hyvän mielen maastoretkiin.
Ei " tiukkapipoista" meininkiä.
Ratsastuskouluajoista on 10 vuotta aikaa joten kaikki koulujutut ei ole tuoreimmassa muistissa, mutta perusliikutus sileällä onnistuu myös.
Aikaisempi kokemus vuokrahevosesta löytyy vuosilta 2013-2019 Tallityöt tuttuja, koska entinen vuokrapolle asui itsehoitotallilla. Itselle ratsastamista tärkeämpiä juttuja on suhteen kehittäminen hevosen kanssa ja hevosen ehdoilla meneminen.
Tällä hetkellä pääsen käymään n. Kerran viikossa varmasti, satunnaisesti saatan päästä kaksikin kertaa jos työt antavat myöden. Kesäaikaan onnistuu myös kaksi kertaa viikossa.

Iso plussa jos hevonen asuisi Kangasalla! Mutta auto on käytössä joten mielelläni otan vastaan ehdotuksia myös lähikunnilta.

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Kangasala / Pirkanmaa

16.1.2022
Yksityinen ID: 2WC-68P-76U
Vuokrahevonen Kuopio-Siilinjärvi

Pienikokoinen aikuisratsastaja etsii hevosta tai isoa ponia sileän työskentelyyn n. 1-2 krt/vko.

Toiveissa olisi hyväkäytöksinen koulutettu ratsu,tasoltaan väh. heB-A tasoinen ja hevosen kotitallilla hyvät puitteet harrastaa.

Mikäli sinulta voisi löytyä hevonen vuokralle, laitathan alkuun viestillä tietoa millainen kaveri olisi vuokraajaa vailla.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Kuopio / Pohjois-Savo

16.1.2022
Yksityinen ID: 3DO-XK7-MCF
Etsitään kouluhevosta kisoihin

Etsitään vähintään VaB tasoista kouluhevosta jota voisi vuokrata valmennuksiin ja kisoihin. Olen startannut alue HeA -tasolla sijoittuen mutta nyt puuttuu koulupuolen hevonen jonka kanssa pääsisi nousemaan vaativan luokkiin.
Toiveissa olisi käydä 1-2 kertaa viikossa vuokraamassa (+mahdolliset kisat).
Olen autoileva aikuinen amatööriratsastaja, jolla vakaa käsi ja istunta. Minulla on oma kuljetuskalusto.

Ota yhteyttä jos sinulta voisi löytyä minulle ensi kesän karkeloihin kouluhevonen.

Ilmoitukseen »


1234€
@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

15.1.2022
Yksityinen ID: W1Q-7RX-AG
Kokenut sennu tarjoaa apuaan ja taitojaan

Kokenut ja osaava, autollinen sennu (n. HeB-HeA - tason ratsastaja) tarjoaa talli-, hoito-, maastakäsittely- ja liikutusapua 1-2 krt / vko. Mahdolliset päivät ovat ma/ti/to-ilta, pe-päivä sekä viikonloput.

Olen kiinnostunut positiivisesta vahvistamisesta ja muutoinkin syvemmästä suhteesta hevoseen. Pidän erityisesti herkistä, huomionkipeistä hevosista mutta jöröjukatkin tuttuja. Rakastan maastoretkiä, myös pelkät talutus/kävelymaastot ok, jos tarvitset apua esim. hevosen kuntouttamiseen. Osaan olla napakka ja laittaa rajat hevoselle, mutten halua olla tekemisissä vaativamman ongelmakäyttäytymisen kanssa oman turvallisuuteni vuoksi.

Sijainti mielellään max. 30 min Espoon Leppävaarasta.

Toivon diiliä, jossa raha ei vaihtaisi omistajaa. Kaipaan hevosten kanssa puuhailua, mutta oma taloudellinen tilanteeni ei mahdollista säännöllistä vuokraussuhdetta.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

15.1.2022
Yksityinen ID: 1OT-84A-576
Maastoiluun ja sileälle leppoisaa harrastekaveria

Moikka,

Onko sinulla tarvetta apuvoimille 1 - 2 krt / vko? Haluaisit tallilta vapaapäivän, mutta hevonen kaipaa kuitenkin järkevää liikuntaa ja hyvää hoitoa?

Onko hevosesi perusjärkevä ja koulutettu ratsu? Ei tarvitse olla mikään kisatykki, mutta kiva ratsastaa niin kentällä kuin maastossa. Hevosesi ei stressaa turhia, tykkää ihmisistä eikä näe mörköjä joka puskassa (toki kaikki hevoset ovat hevosia).

Olen kokenut, maksukykyinen, pitkän linjan hevosihminen, josta saa pitkäaikaisen vuokraajan. Olen kiva tyyppi ja mun kanssa on helppo sopia asioita ja voi luottaa siihen, että hevonen on hyvissä käsissä ja asiat tehdään niinkuin on sovittu!

(Hevosen pitäisi asua ajettavan matkan päässä Helsingistä)

Laita viestiä ja kysy lisää, kerro mitkä on teidän tarpeet! Tutustutaan :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

15.1.2022
Yksityinen ID: 2JK-GHO-YWD
Heppakaveri tädille

Tädille leppoisaan menoon vuokrahevonen Espoo-Kirkkonummi alueelta. 1-2kert.vko Oma hevonen ollut aijemmin

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
ESPOO / Uusimaa

14.1.2022
Yksityinen ID: 3GH-QEE-GNF
Kokenut aikuisratsastaja etsii hevosta maastoiluun

Kokenut aikuisratsastaja etsii hevosta maastoiluun noin kerran viikossa.

Olen harrastanut kaikkea esteistä issikoihin, mutta nyt ei ole aikaa eikä intoa valmentautumiseen, vaan haussa kivoja metsäretkiä omalla aikataululla. Hevosen ei tarvitse olla mitenkään pomminvarma tai alkeisratsu, pärjään vaikka meno olisi epätasaista. Sen verta terve pitää olla, että kestää kaikkien askellajien ratsastamista. Kokemusta on paljon nuorista hevosista, joten sellainenkin sopii minun alleni. Tärkeintä olisi oikeasti hyvät maastot (= ei pelkkää maantien laitaa) ja maalaisjärkinen meno (= ei haittaa jos hevonen välillä vähän likaantuu). Sijainti Tampereelta maks. n. 20-30km.

Autan tallitöissä ja voin maksaa myös rahassa.

Olen erittäin säänkestävä ja tulen silloin kun on sovittu, ei tiedossa siis jatkuvia sairastumisia tai mystisiä katoamisia. Laita viestiä jos sinulla olisi minulle harrastuskaveri!

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Tampere / Pirkanmaa

14.1.2022
Yksityinen ID: 6GI-1VW-E2
Etsitään vuokra hevosta uudenmaan alueelta

Hei
31vuotias nainen etsii itselleen vuokra hevosta kouluratsastukseen ja maastoiluun. Ratsastanut olen reilu 20-vuotta ja kokemusta on erillaisita hevosista niin ikää/sukupuolta/kokoa katsomatta. Olen 172cm pitkä joten kovin pienillä ratsuilla en pysty ratsastelemaan. Tykkään paljon maastoilusta sekä ajoittain kouluratsastusta olisi mukava päästä menemään, ei välttämätöntä. Asun klaukkalassa, omistan auton joten pääsen joustavasti liikkumana.

Opiskelen tällä hetkellä joten vuokrauksesta en pysty hirveitä tällä hetkellä maksamaan, joten jos talli töillä tai vastaavalla pystyy vuokrapäivinä vaikuttamaan vuokrauksen hintaan tämä on plussaa. olen avoin kaikille ehdotukslle

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
klaukkala / Uusimaa

14.1.2022
Yksityinen ID: QHV-D8T-5I
Autoileva etsii kivaa harrastekaveria 1-2krt/vko

31v, 163/65 helsinkiläinen etsii ratsastustuntien vastapainoksi vuokrahevosta monipuoliseen tekemiseen niin maastoon kuin kentälle ja yleiseen yhdessäoloon.

Olen harrastanut ratsastusta 20 vuoden ajan, josta noin 8 vuoden pätkän satunnaisesti. Tällä hetkellä olen käynyt parin viimeisen vuoden ajan 1-3 krt/vko ratsastuskoulussa n. HeB-tasoisilla tunneilla ja lisäksi erilaisilla maastoratsastuksilla, vaelluksilla, leireillä yms. Pääasiallinen valmentajani keskittyy erityisesti istunnan ja hevoselle lempeän ratsastustavan opettamiseen, minkä toivon näkyvän myös omassa ratsastuksessani.

Ideaalitapauksessa vuokrahevoseni tai isokokoinen vuokraponini olisi seurallinen, ratsastuksesta nauttiva sekä sellainen jonka kanssa uskaltaa käydä kaksinkin maastossa. Olisi ihanaa, että pystyisin rennosti treenaamaan ratsastustuntieni asioita vuokraheppani kanssa, hyppiä välillä pieniä esteitä (kavaletteja-60cm) sekä nauttia pitkistä laukkapätkistä maastossa. Ryhmässä ja ohjauksessa ratsastaessa olen aika reippaasta menosta pitävä, mutta itsekseni vähän vähempikin adrenaliini riittää:) Pyrin kehittymään sekä ratsastajana että hevosihmisenä, mutta kilpailusuunnitelmia minulla ei ole. Hevosharrastus on minulle ennen kaikkea hyvän mielen tekemistä. Toivoisin, että vuokrahevonen veisi minua lähemmäs kohti haavettani, että minulla olisi myöhemmin elämässä oma hevonen ja poni.

Vuokrahevosta minulla ei ole ollut aiemmin. Olen nopea oppimaan uusia asioita, teen asiat sovitusti, ja koiranomistajana osaan myös henkisesti asettua lemmikinomistajan asemaan, (vaikka toki hevosen vuokraaminen onkin omistajalle erilaista kuin koiranomistajalle koirakummien kanssa toimiminen) joten uskon että olisin kuitenkin ihan kelpo vuokraaja. Minulla on auto, jolla tallille pääsisin. Solmin mielelläni omistajan kanssa sellaisen suhteen, jossa on luontevaa, helppoa ja kivaa toimia erilaisissa tilanteissa.

Tässä on minun toiveitani vuokraukselle. Kaikkea oleellista tuskin kerroin, joten kysy rohkeasti lisää jos kiinnostuit. Mitä tarpeita ja toiveita sinulla on vuokraajan suhteen? Minulle tärkeää on luoda vuokraussuhde, jossa kaikkien tarpeet ja toiveet kohtaavat sopivalla tavalla: vuokraajan, omistajan ja hevosen :) Olen avoin keskustelemaan erilaisista järjestelyistä. Kuullaan!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0406646695
Helsinki / Uusimaa

13.1.2022
Yksityinen ID: 2GW-B0M-QC0
Hevonen tai poni vuokralle/p-yp

Etsitään vuokralle tai puoliylläpitoon (ylläpitoonkin) tai vastaavaan diiliin kivaa hevosta. Kouluun, pienille esteille=jumppailuun, maastoon ja maasta tekemiseen. Harraste mielessä, mutta kuitenkin esim valmennukset kiinnostavat yhteistyön parantamiseksi ja uuden oppimiseen.
Itsellä ollut oma hevonen. Taso b-a.
Jutellaan lisää sp!

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
tuusula / Uusimaa

13.1.2022
Yksityinen ID: 2MZ-XI6-VI7
Hevonen tai iso poni valjakkoon

Etsin itselleni hevosta tai isoa ponia valjakko ajoon. Vuokralle, yp tai muu diili. Olen toiminut valjakkoajon parissa jo muutamia vuosia. Valjastus hallussa.
Tarjoa omaasi. Kerrothan hevosesta. Millaista diiliä olet ajatellut?
Voin kertoa itsestäni myös lisää kysyttäessä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Varsinais-Suomi

11.1.2022
Yksityinen ID: 22U-Z0D-LGL
HeA hevonen tai iso poni aikuiselle Järvenpää

Etsinnässä HeA tasoinen hevonen kouluratsastukseen yli 20 vuotiaalle ratsastajalle maneesillisella tallilla Järvenpäässä tai lähialueella. Ratsastuskokemusta yli 10 vuotta, kokemusta myös omasta hevosesta. Palasin hevosen selkään kesällä muutaman vuoden tauon jälkeen, tällä hetkellä käyn viikottain ratsastuskoulussa B-tason tunnilla. A:n asiat osaan myös mutta tauon jälkeen taso ei ole palautunut vielä aiempaan. Pituus 165, paino n. 55kg, eli iso ponikin käy hyvin.

Minulla ei ole käytössä autoa joten hevosen pitäisi sijaita joko kävelymatkan päässä kotoani tai julkisen liikenteen alueella. Vuokrauspäivien määrä riippuu paljolti hevosen sijainnista, jos heppa on kävelymatkan päässä voi viikottaisia vuokrauskertoja olla jopa kolmekin. Kauempana asuvat hevoset 1 tai 2 kertaa viikossa matkan pituudesta riippuen.

Olen media-alalle kouluttautunut joten kotoa löytyy myös hyvät valo- ja videokuvauslaitteet. Mahdollista siis ottaa halutessasi kuvia hevosesta tai tulla videoimaan esim valmennuksia. Mun ottamia kuvia voi nähdä täällä: https://www.instagram.com/purebludmedia/

Yhteyttä voi ottaa joko emaililla m.i@live.fi tai whatsappissa 04578320778.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 04578320778
Järvenpää / Uusimaa

9.1.2022
Yksityinen ID: 3CO-6TL-7X9
Harrastuskaveri hakusessa, 1-2krt/vk

Nykyisen vuokrahevosen muuttaessa uuteen kotiin etsin uutta hevosystävää pk-seudulta ja lähialueilta, noin 1-2 kertaa viikossa. Oma auto on.

Ihanteellinen hevonen/poni olisi (vähintään) heA-tasoinen (ruoste ei haittaa), enemmän herkkä kuin jyrä ja apuja kuunteleva kuin niitä karkuun juokseva tyyppi, jonka kanssa voi yhtä hyvin vääntää kentällä koulua, humputella ilman satulaa kuin lähteä maastoon vaikka yksin, niin selästä kuin taluttaen. Etsin persoonaa, jonka kanssa on oikeasti kiva viettää aikaa ja joka myös nauttii ihmisen kanssa tekemisestä. Pomminvarma hevosen ei tarvitse olla, satunnaiset möröt ja niihin reagoiminen kuuluu hevosen elämään, mutta hyvin reaktiivinen tai jännittynyt yksilö ei ole etsimäni. Ryöstäjät, pukittelijat, keulijat ei.

Itse olen 3-kymppinen ja hevosista löytyy kokemusta yli 20 vuoden ajalta niin tuntiratsastajana, vuokraajana kuin omistajana. Olen 170 pitkä, mutta kevyt eli kaikki 140cm ylöspäin käy. Ponit ovatkin suosikkejani. Jostain syystä ratsuikseni on useimmiten päätynyt raakoja, osaamattomia ja kuntoutujia minkä vuoksi pitkästä kokemuksesta huolimatta oma tasoni on jotain heB ja heA väliltä. Nyt olisi haaveena kehittyä, ei kuitenkaan hampaat irvessä vääntäen. Oma valmentaja tulisi mukana tallin sijainnista riippuen noin pari kertaa kuussa.

Vuokraajana olen varmasti rehellinen, luotettava, säänkestävä, tunnollinen ja tarkka ja toimin aina omistajan antamien ohjeiden mukaisesti. Hoidan hevosen ja varusteet hyvin ja siivoan jälkeni tallista. Hevosen terveys ja hyvinvointi ovat aina etusijalla. Puuhailen hevosen kanssa mielelläni myös kaikkea muuta eikä joka kerta tarvi ratsastaa. Tallilta en kaipaa hienouksia, riittää että hevosen saa hoidettua sisällä, löytyy järkevän kokoinen valaistu kenttä ja maastoja vähintään kohtuullisesti. Hinta mielellään 20e luokkaa.

Otathan yhteyttä, jos ratsusi kaipaa ystävää ja muistuttaa edes osin kuvailemaani ihannetapausta! Etsin ensisijaisesti hevosta, jonka kanssa toimiminen tuo molemmille iloa eikä esim. koulutustaso ole ylitsepääsemätön vaatimus.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

9.1.2022
Yksityinen ID: 3B5-08N-A77
Nurmijärvi / lähialueet

Moikka!
Olen 33 vuotias nainen Klaukkalasta ja etsin vuokrahevosta tai isoa ponia jonka kanssa harrastella rennosti muutamia kertoja viikossa. Olen harrastanut hevosia lapsesta asti, kokemusta löytyy paljon niin vuokrahepoista kun tunneiltakin. Maalaisjärki löytyy ja olen luotettava, säätä pelkäämätön ja autolla liikun joten ei haittaa vaikkei julkisilla pääsisi tallille. Olen arkiaamutyössä, joten tallilla käynti ajoittuu iltaan ja viikonloppuun. Olen avoin kaikenlaisille diileille, laita viestiä niin jutellaan lisää! :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Klaukkala / Uusimaa

9.1.2022
Yksityinen ID: Q74-1K7-3Y
YLIVIESKAsta maastokaveri

Hei, Etsin Ylivieskasta hevosystävää, jonka luona kävisin sopimuksen mukaan esim. 1-3 krt viikossa. Hoitaisin ratsastuksen ja voin tehdä mielelläni myös tallitöitä ratsastuksen lisäksi. Olen autoileva 37 v. nainen, 175 cm pitkä ja painan n. 75-80 kg. Minulla on nuorempana ollut oma hevonen ja olen ratsastanut paljon maastossa, mikä nytkin kiinnostaa eniten. Olen luotettava, "säänkestävä" ja teen asiat niin kuin on sovittu.
Voidaan myös tavata ensin vaikka useamman kerran tallilla ennen kuin sovitaan mitään varmaksi.

050-9101991/Päivi

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0509101991
Ylivieska / Pohjois-Pohjanmaa

9.1.2022
Yksityinen ID: ZAU-NN5-Q0
Maastoileva vuokrahevonen

Moikka!
Olen 26v ja asun Rovaniemellä. Etsin vuokralle hevosta, minkä kanssa tehdä kaikenlaista. Tykkään itse maastoilla (selästä käsin tai taluttaen), tehdä maastakäsin juttuja, tai vain olla. Tekisin mielelläni myös tallitöitä ja olisi hienoa jos ne kuittaisivat hevosen vuokran. Itselläni on kokemusta noin 20v. Oma suokkini lopetettiin vuosi sitten ja nyt on kova ikävä hevosten pariin. Tallin tulisi olla max tunnin ajomatkan päässä Rovaniemeltä.
Laita viesti ja jutellaan lisää!

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Rovaniemi / Lappi

8.1.2022
Yksityinen ID: 9S2-B5U-UU
Maastoilukaveri etsinnässä

Hei!
Kolmekymppinen hämeenlinnalainen etsii heppakaveria lähinnä rentoon maastoiluun. Usean vuoden ratsastus- ja hoitohevostausta löytyy, aikuisiällä ollut taukoa aktiivisesta harrastamisesta ja ratsastaminen keskittynyt maastoiluun, mutta nyt palo säännölliseen harrastamiseen on kova.

Olen rauhallinen ja luotettava, myös ajokortti löytyy. Olisin valmis käymään 1-2 kertaa viikossa, viikonloput ja arki-illat sopivat. En pelkää pakkasta enkä sadetta :-)
Sijainti mielellään 40km säteellä Hämeenlinnasta.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Hämeenlinna / Kanta-Häme

8.1.2022
Yksityinen ID: 33Q-M5E-0T6