Aikuiselle vuokrahevonen

Haussa vuokrahevonen pääkaupunkiseudulta, mieluiten Sipoosta/Porvoo/Vantaa/Järvenpää. Voit tarjota joko vain maastoiluhevosta (jolla voisi tehdä mukavia lenkkejä kaikissa askellajeissa) tai yleishevosta, jolla voisi ratsastaa koulua ja mennä maastossa (tällöin heB-> ratsukoulutettu).

Itse olen aikuinen, normaalipainoinen ja pituinen. Säkäkorkeudelta 150-170cm hevoset ovat sopivimpia. Minulla on ollut vuokrahevosia ja myös oma hevonen, jonka kanssa valmentauduin. Kokemusta on hevosen hoidosta aina sairauksien tunnistamisesta ja tallitöihin.

Eniten nautin maastoista ja pienistä koulukiemuroista. Ratsastan kevyin ja pehmein avuin ja nautin eniten siitä, kun saan hevosen toimimaan rennosti. Tasoltani olen noin heB. En ole ”tätiratsastaja”, mutta en myöskään mikään stunttiratsastaja eli haussa perusjärkevä ja kiltti hevonen.

Voisin käydä 1-2 krt/viikko paikasta ja viikosta riippuen. Tulen silloin kun sovitaan ja olen luotettava sekä maksukykyinen. Liikun autolla. Laita viestiä hevos- ja vuokrauskuvauksen kera, mikäli voisin sopia tiimiinne. :) Kertamaksu 10-30e hevosesta ja puitteista riippuen.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

Eilen 18:17
Yksityinen ID: 3YV-L46-HE
Etsin liikutushevosta/ponia

Hei!
Olen täysi-ikäinen hevosalalla työskennellyt ja paljon erilaisia hevosia ratsastanut nuori Järvenpäästä. Etsin liikutushevosta tai vastaavaa diiliä jossa raha ei vaihda omistajaa ja mahdollisuus sileän työskentelyyn ja muuhun puuhasteluun ja mieluusti myös maastoiluun. Ei tarvetta kilpailla tai hypätä. Jos hevosesi tai ponisi (olen itse n. 160cm ja 50kg) on vailla luotettavaa liikuttajaa ja hoitajaa Järvenpäässä tai lähialueilla, ota toki yhteyttä! Myös vuokrahevosia saa tarjota (max. 10€/krt) mutta ensisijaisesti liikutushevonen hakusessa!

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Järvenpää / Uusimaa

Eilen 11:47
Yksityinen ID: 9N0-834-OY
Liikutusapua Uudellamaalla

Hei! Olen 20-vuotias nuori aikuinen jonka elämässä olisi tällä hetkellä tilaa myös toiselle kaviokaverille. Valmentaudun ja kilpailen tällä hetkellä oman hevoseni kanssa esteillä, mutta haluaisin päästä kehittämään omaa sileänratsastustani. Koska ratsastamaan oppii parhaiten ratsastamalla, toivoisinkin löytäväni hevosen jonka kanssa voisin harjoitella kouluratsastuksen saloja kerran tai pari viikossa. Asun Helsingissä, mutta minulla on oma auto käytössäni joten pystyn liikkumaan aika laajalti koko Uudellamaalla. Omaksi tasokseni arvioisin HeB+, osaavalla hevosella teen myös avot, sulut ja väistöt kaikissa askellajeissa ja yksittäiset laukanvaihdot. Toivoisinkin hevosen olevan siis HeA-tasoinen. Olen melko pienikokoinen (165cm ja normaalipainoinen) joten myös isot ponit ovat ok. Hoidan hevosen aina huolellisesti parhaan osaamiseni mukaan, ja kaikki varusteet putsaan huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Kuuntelen ja noudatan ohjeita ja saavun paikalle sovitusti. Ratsastaessa pyrin kommunikoimaan hevosen kanssa käyttäen istuntaa. Valitettavasti rahaa en voi vuokraamisesta maksaa, sillä hevosenomistajana ylimääräistä ei juuri jää käteen. Autan kuitenkin mielelläni ihan kaikessa - teen tallitöitä, käyn kävelyttämässä vapaapäivinä, lähden kisoihin apukäsiksi yms.

Parhaiten minut tavoittaa viestillä numerosta 0400218283 (myös whatsapp) tai jättämällä soittopyynnön.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0400218283
Uusimaa

Eilen 11:01
Yksityinen ID: 1PU-5H2-0OK
Turvallinen ja kiltti harrastehevonen

Olen 33-vuotias nainen, tunnollinen ja luotettava, ”tätiratsastaja”, Turusta (muutan loppuvuodesta Kaarinaan) ja olen etsimässä hevosta, jonka kanssa harrastaa kevyesti, ja etenkin ylipäänsä nauttia hevosen kanssa olosta. Minulla on epäsäännölliset työajat, joten tiettyä päivää/kellonaikaa on hieman haastava sopia, mutta sekin tarvittaessa onnistuu. Kävisin mieluusti esimerkiksi parisen kertaa kuukaudessa ratsastamassa. Minulla on toisella paikkakunnalla vielä itsellänikin oma hevonen, mutta ikää ja vaivaa jaloissa sillä alkaa olemaan niin paljon, että ratsastaminen ei enää oikein onnistu. Minulla/perheelläni on ollut omia hevosia vuodesta 2001 lähtien, yhteensä 4 kappaletta. 2 suomenhevosta, 1 vuonohevonen ja 1 lämminverinen, kaikki siis ratsastuskäytössä. Huolimatta tästä en taidoiltani ole kovin kummoinen ratsastaja, sillä en ole käynyt tunneilla kuin lapsena viimeksi. Osaan perusasiat, eli askellajit ja muita perusjuttuja, taso ehkä noin helppo C. Myöskin omat hevosemme ovat olleet äärimmäisen kilttejä käsiteltäessä, eli minulla ei ole kokemusta hevosista, joilla on huonoja tapoja, haastava luonne tms. Eli etsinkin hevosta, joka olisi aidosti kiltti sekä käsiteltäessä että ratsastaessa. Sellaista rauhallista ja anteeksiantavaa hevosta (jos ratsastaja ei kaikkea osaakaan täydellisesti), ja joka ottaa asiat mutkattomasti ja rennosti, sellainen turvallinen luottohevonen. Maastossakin olisi kiva käydä, eli ei saisi missään nimessä olla säikky, kuumuva tai muuten häslä, liikennevarma tulisi olla myös. Oma hevoseni on erittäin maastovarma, rauhallinen ja ratsastajaan sopeutuva, ei harmistu mistään, erittäin kiltti hoidettaessa, sellainen suurisydäminen luotettava ja rehti suomentamma, joka menee eteenpäin kyseenalaistamatta mitään. Tiedän, että tällaista hevosta ei välttämättä ole helppo löytää, mutta minun on pakko etsiä hevosta oman osaamiseni puitteissa. Ratsastus osaltani olisi askellajien läpikäyntiä ja ihan vaan köpöttelyäkin, kunhan pääsee selkään :) Oma hevoseni on ollut se ”elämäni hevonen” jo 10 vuotta, ja sydäntä särkee nähdä vierestä sen ikääntyminen ja vaivat. Suren myös sitä, että pääsenkö koskaan samankaltaisen hevosen selkään enää. Jos sinulla olisi tarjota vuokralle tällaista hevosta kyseiseen tarkoitukseeni, joka kaipaisi silloin tällöin liikuntaa, niin ole rohkeasti yhteydessä.

Sähköpostini: harrastehevonen8@gmail.com

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Turku / Varsinais-Suomi

7.8.2020
Yksityinen ID: 2GW-620-MJC
Hevosen liikutusapua

Tarvitsetko apua hevosesi liikutuksessa?

Olen HeA tasoinen 35-vuotias kouluratsastaja, jolla on lähes 30 vuoden kokemus hevosten käsittelystä ja ratsastuksesta niin oman kuin lukuisien muiden hevosten kanssa. Olen tottunut käsittelemään kaiken tasoisia ja ikäisiä hevosia. Olen tällä hetkellä äitiyslomalla ja aikaa olisi 1-2 kertaa viikossa jollekin/joillekin hevoselle/hevosille. Hoidan hevosia aina kuin omiani ja pidän lupaukseni. En pelkää tarttua talikkoon tai tarvittaessa käydä esim. maastossa tai hypätä jumppasarjaa hevosen virkistykseksi. Oma auto ja pikku-e korttikin löytyy, mikäli kuljetusavulle olisi joskus tarvetta.

Olen vaihtoehdoille avoin, ota yhteyttä puh. 040 546 4164/Noora. Laitathan ensin viestiä, niin soitan sinulle takaisin. Porvoo ja sen lähialueet.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Porvoo / Itä-Uusimaa

6.8.2020
Yksityinen ID: 3E1-AXM-BN7
Vuokrahevonen Päijät-Hämeen alueelta

Muutto lahteen pian edessä ja kokeillaan jo alustavasti jos löytyisi hevoskaveria :)

Ratsastanut olen n. 10 vuotta ja tälläkin hetkellä on kaksi vuokrahevosta, mutta jäävät vanhalle paikkakunnalle. Tasoltani olen HeB-HeA, enemmän kuitenkin ehkä HeB. Etsin vuokrahevosta tavoitteelliseen ratsastukseen (en kuitenkaan kisaa), mutta myös höntsäilyyn, tallityöt sujuu myös. Olen suht. Pienikokoinen, joten ponikin käy.

Toiveena olisi myös valmennuksissa käyminen yhteistyön parantamiseksi. Hevosen ja varusteet hoidan aina kuin omani ja olen äärimmäisen luotettava. Auto on käytössä, joten liikkuminen on vaivatonta.

Olen avoin kaikenlaisille diileille, ehdota rohkeasti! :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Lahti / Päijät-Häme

6.8.2020
Yksityinen ID: 21Y-I8O-NOV
Vuokrahevonen sileälle

Etsinnässä reippaalle, luotettavalle, säänkestävälle 16-vuotiaalle tytölle vuokrahevonen pk-seudulta. Olen n.160cm/50kg joten poneillakin pystyn menemään.

Ratsastusta olen harrastanut epäsäännöllisen säännöllisesti koko ikäni. Meillä on äitini kanssa ollut poni jonka olemme kouluttaneet varsasta ja sen jälkeen olen vuokrannut muutamia poneja ja käynyt ratsastuskouluissa tunneilla. Tällä hetkellä käyn pari kertaa viikossa ratsastamassa. Olen tasoltani HeB ja ratana hypännyt 80cm.

Etsisin heppakaveria jolla voisi käydä 2-3 krt/vko. Tallille olisi pakko päästä kulkemaan suht hyvin julkisilla Helsingistä. Teen mielelläni tallitöitä, maastakäsittelyä tms. Plussaa jos yhteistyön toimiessa olisi mahdollisuus päästä hyppäämään välillä. Ota yhteyttä jos sinulla olisi sopiva hevonen/poni tarjolla.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

6.8.2020
Yksityinen ID: 1TW-VZD-5GN
Vuokrahevonen tai - poni

Etsitään noin kerran viikossa vuokralle mukavaa hevosta taikka ponia Hämeenlinnan lähettyviltä. Toiveissa helppo ja kiva tapaus, jonka kanssa voi rennosti harrastaa. Maastomopoilu ja sileän työskentely, myös satunnaisella opetuksella kiinnostaa.

Heppakaveria etsii lähempänä 40-vuotta oleva aikuinen, autollinen nainen. Hevosharrastusta on takana parikymmentä vuotta. Oman hevoseni myin vuosi sitten ja sen jälkeen en ole satulassa istunut, joten pientä alkukankeutta voi olla :). Kokoa 160/50, joten myös ponit passaa!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
HÄMEENLINNA / Kanta-Häme

6.8.2020
Yksityinen ID: 355-0KH-FYO
Kouluratsastukseen

Etsin lähinnä sileäntyöskentelyyn sopivaa hevosta/isoa ponia. Aikuinen. HeB-HeA tasoinen. 1-2krt viikossa. Ota yhteyttä sähköpostitse!

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Seinäjoki / Etelä-Pohjanmaa

5.8.2020
Yksityinen ID: 3DW-UCJ-DXJ
haussa vuokralle/muu diili?

Hei,

olen 23v nainen pudasjärveltä ja etsinnässä ratsastuskaveri. Aiempia vuokra sekä hoitohevosia ollut, sekä ylläpitohevonen. Myös opintoja takana hevoskoulusta jossa saanut lisää kokemusta erilaisten hevosten käsittelystä. Ratsastanut kaikenlaisilla hevosilla mukaanlukien hevoset joilla vielä ratsukoulutus kesken eli en ihan pienistä säikähdä:) Nyt säännöllisestä ratsastuksesta ollut n. muutama vuosi taukoa, tässä välissä 2019 lopulla oli vielä vuokrahevonen mutta homma jäi lyhyeksi hevosen muutettua muualle, ja kesällä ollut muutama satunnainen ratsastus. Hevoselta en paljoa vaadi, kunhan edes perusjutut onnistuu ja plussaa toki jos löytyy niin kenttä kuin maastot. Auto löytyy eli se ei ongelma :)

Hevoset olleet aina lähellä sydäntä ja harmillisesti hevostelu mahdollisuuksia on melko rajallisesti etenkin pohjoisessa päin, joten olen myös avoin muulle touhulle, jos esimerkiksi joskus tarve talliavulle tmv. voisin toimia vaikka apukätenä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0401203126
pudasjärvi / Pohjois-Pohjanmaa

5.8.2020
Yksityinen ID: XD1-NXG-OY
Vuokrahevonen etsinnässä

Moikka! Olen Ronja, syyskuussa 17 vuotta täyttävä lukiolainen Lahdesta. Olen kisannut koulussa heB ja esteillä 70cm ratsastuskoulun hevosilla, ja sanoisin sen kertovan aika hyvin tasostani. Olen vuokrannut aiemmin kahta ponia ja ratsastan tällä hetkellä ratsastuskoulussa kerran viikossa. Ratsastusta olen harrastanut n. 8.5 vuotta.

Nyt olisi etsinnässä uusi vuokrahevonen kerran viikossa ratsastuskoulutuntien ohelle. Etsin hevosta, jonka kanssa pystyisin kehittymään ratsastajana. Plussaa olisi, mikäli saisin osallistua hevosen kanssa välillä tunnille/ valmennukseen. Hevosen tulisi asua Lahti-Nastola alueella. Olen motivoitunut, luotettava ja säänkestävä nuori!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Lahti / Päijät-Häme

5.8.2020
Yksityinen ID: 2WP-SA8-A9O
Hevonen vuokralle (tai ylläpitoon?)

Moikka! Täällä kirjoittelee 16, pian 17 vuotta täyttävä tyttö Espoosta (163cm/52kg). Etsin itselleni kiireettömällä aikataululla hevosta tai ponia vuokralle tai mahdollisesti ylläpitoon/puoliylläpitoon. Olen oikeastaan kaikille diileille avoin! Olen ratsastanut reilu 8 vuotta ja kokemusta löytyy kolmesta hyvin erilaisesta vuokraponista.

Olen tasoltani n. HeB ja enemmä koulu- kuin esteratsastaja. Tähän on toki vaikuttanut varmasti myös se, ettei vuokraponeillani ole pystynyt hyppäämään. Ratsastuskouluaikoina kuitenkin hyppäsin paljonkin ja intoa löytyy molempiin lajeihin. Kokemusta löytyy myös ajamisesta ja maastakäsittelystä. Tärkeintä minulle on luottamuksen rakentaminen ja yhdessä puuhastelu - oli se sitten mitä tahansa. Olisin kiinnostunut valmentautumaan ja kehittämään itseäni mahdollisimman paljon eteenpäin, mutta en ole kisannut kauheasti eikä se ole minulle tärkeää.

Tallin tulisi sijaita pk-seudulla tai sen lähistöllä. Omistan skootterin ja vanhempani auttavat kuskailuissa autolla, mutta tietysti olisi plussaa jos julkiset kulkisivat perille edes jotenkin. Laita ihmeessä viestiä ja kysele lisää jos kiinnostuit edes vähän tai jokin jäi mietityttämään!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

4.8.2020
Yksityinen ID: 3H8-TI9-3ED
Etsitään heppakaveria (Porvoo-Askola)

Etsitään rentoa harrastekaveria 1x viikko sopimuksella. Sileään työskentelyyn, satunnaiset esteet plussaa. Suomenhevoset lähimpänä sydäntä. Kriteerinä valaistu ja hoidettu kenttä, maneesi ehdoton plussa. Lyhyesti itsestäni, olen 25v, vastuuntuntoinen ja luotettava. Ratsastusta olen aiemmin harrastanut 13v säännöllisesti lähes päivittäin, vuosien tauon jälkeen taas palannut säännöllisesti ratsaille. Kokemusta on hevosen omistamisesta ja sittemmin vuosia myös vuokraamisesta. Re 80 cm, Ye 115cm ja sileällä veikkaisin he b, siitä ei virallisia tuloksia. Laita viestiä ja kysy rohkeasti, kerron mielelläni lisää.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Porvoo / Itä-Uusimaa

4.8.2020
Yksityinen ID: B1V-6K8-I0
Hevoskaveri monipuoliseen harrastamiseen

Olen 20v aikuisratsastajan alku Tampereelta.
Etsin vuokrahevosta n. 1-2krt/vko monipuoliseen harrastamiseen.

Olen tasoltani n. heB re 70cm, esteillä tosin ruosteessa. Käyn ratsastamassa opettajan valvovan silmän alla kahdesti viikossa, joista toisena päivänä on aina yksityisvalmennus.

Tavoitteena olisi päästä starttailemaan ainakin koulukisoihin lyhyellä tähtäimellä.

Tulevan vuokrahevosen ei kuitenkaan tarvitse olla mikään liitokavio; kokemusta löytyy erityisen paljon nuorista (4v+) ja vähän 'vihreämmistä' hevosista.

Toiveena olisi edes satunnainen hyppelymahdollisuus ja mahdollisuus tavoitteelliseen treenaamiseen omakustanteisesti valmentajan ohjauksella.

Käyn töissä ja käytössäni on auto.

Tallin ensisijainen sijainti tulisi olla Tampere/Ylöjärvi/Pirkkala/Nokia tai lähialueet.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Tampere / Pirkanmaa

4.8.2020
Yksityinen ID: 1KZ-L8E-5XW
Seinäjoelta treenikaveria?

Moi! Oon 14v tyttö Seinäjoelta. Oon heB-heA tasoinen kouluratsastaja, esteillä 80-100cm tasolla mutta etsin sileellä ratsastettavaa hevosta jonka kanssa olisi mahdollista valmentautua ja kisata kouluratsastuksessa. Hevosen tulisi olla Seinäjoella, max 10km päässä Seinäjoesta. Säänkestävä, reipas ja luotettava. Voin tehdä tallitöitä, ruokkia ja putsata varusteita korvauksena vuokrahinnasta. Pärjään myös yksin hevosten kanssa ja olen ratsastanut paljon itsenäisesti ja kisannut edellisillä vuokrahevosilla 2-tasolla HeB. Mukanani kulkisi aluksi veljeni joka on opiskellut ypäjällä hevosalaa ja/tai äitini joka on nuorempana harrastanut!

Jos yhtään kiinnostuit niin laita viestiä! Jaa myös kavereille jos on tarvetta suht kokeneelle ja luotettavalle liikuttajalle.
Puh. 040 1240281 -Minea Perälä

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 040 1240281
Seinäjoki / Etelä-Pohjanmaa

4.8.2020
Yksityinen ID: KCT-M08-R3
Hamina alueelta liikutettavaa+tallityöt tms.

Tarvitsetko vapaa päivän tallitöistä ja liikutuksesta?
Olen aikuinen nainen ja muuttamassa 1.9 Haminaan.
Hevoskokemusta erillaisten hevosten kanssa touhuamisessa yli 20 vuotta (omatalli).
On omia (ratsuja),mutta muuton takia nyt ylläpidossa ja vieroitusoireet tallitöistä ja hevosista on sen verran suuri,että päätin kokeilla jospa jollain olisi puolestaan pitää vapaa päivä/päiviä -olen käytettävässä.
Ravipuoli on itselleni ns.tuntematonta aluetta.
Oma-auto käytössä.

Ota rohkeasti yhteyttä .

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Hamina / Kymenlaakso

3.8.2020
Yksityinen ID: 3I8-1NI-WG5
Hevonen/poni harrastekaveriksi

Olen 16 vuotias tyttö, jolla on 9 vuoden ratsastuskokemus.

Olen säänkestävä ja luotettava vuokraaja. Teen myös mielelläni tallitöitä. Tasoltani olen noin heB-A. Olen ratsastanut ratsastuskoululla 8 vuotta. Viimeisen vuoden olen epäsäännöllisesti ratsuttanut muutamaa projektihevosta ja käynyt välillä valmennuksissa.

Etsinnässä olisi heppakaveri 1-3 kertaa viikossa. Olen pienikokoinen 165cm/50kg, joten myös iso poni käy. Ensisijaisesti etsin ratsua sileällä työskentelyyn, mutta plussaa on, jos myös maastoilu tai hyppääminen olisi mahdollista. Tallilta en vaadi mitään erityisiä mukavuuksia.

Saan vanhemmilta kyydin tallille, joten ei ole ongelma, jos tallille ei pääse julkisilla. Hevonen saisi asua Järvenpäässä tai lähialueilla :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Järvenpää/Mäntsälä/Tuusula / Uusimaa

3.8.2020
Yksityinen ID: JUU-B2E-3R
Hoitohevonen/-poni etsinnässä!

Hei! Täällä kirjoittelee 13/06 tyttö Helsingistä, joka etsisi itselleen hoitohevosta/-ponia kenen kanssa voisi touhuta myös maastakäsin! En ole itse mikään maailman kokenein hevosten käsittelijä, joten hoitoponi voisi olla hyvä tapa tutustua hevosten hoitamiseen ja tallin arkiaskareisiin paremmin! Olen puuhaillut erilaisten hevosten ja ponien kanssa vasta kolmisen vuotta, joten toivoisin hoitohevoseni olevan mukava ja kiltti käsiteltävä. Talikko pysyy myös hyvin käsissä ja olisin valmis siivoamaan myös karsinoita/ tarhoja. Tärkeimpänä kriteerinä varmaankin hyvät julkiset kulkuyhteydet Helsingin keskustasta! Ei ole tosiaan väliä onko hevoskaverini pieni shetlanninponi taikka suuri puoliverinen kunhan pysyy käsissä eikä turhasta virnuile :) Olisi mukavaa, jos saisin pitkän mietiskelyn jälkeen itselleni mukavan hevoskaverin jonka kanssa puuhailla ja viettää aikaa noin 2-7 krt viikossa (riippuu kovin tallin sijainnista!). Otathan yhteyttä sähköpostitse taikka viestillä!

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: +358 40 1472802
Helsinki / Uusimaa

3.8.2020
Yksityinen ID: 9RX-CJR-26
Tätiratsastajalle heppakaveri

Heppatytöstä tuli tätiratsastaja, joka etsii uutta heppakaveria. Välissä oli useita vuosikymmeniä ilman hevosta, mutta paluun jälkeen on ollut säännölliset ratsastuskoulutunnit, joskus valmennuksia ja myös vuokraheppa.

Jos etsit luotettavaa aikuista (+50 v.) liikuttamaan hevostasi, niin olethan yhteydessä. En kaipaa vauhtia ja vaaraillisia tilanteita, vaan kivan ja mielellään jonkun verran osaavankin heppakaverin, jota voisi käydä rapsuttamassa ja ratsastamassa.

Liikun omalla autolla,

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

3.8.2020
Yksityinen ID: 1FD-7FV-7TG
Vuokrahevonen tai -poni aikuiselle

Etsitään vuokrahevosta tai -ponia nuorelle aikuiselle koulupainotteiseen harrastamiseen. Osallistun mielelläni koulupuolen valmennuksiin tai tunneille kehittääkseni sekä omaa ratsastustaitoani että yhteistyötä hevosen kanssa. Osaan toimia itsenäisesti ja minulla on kokemusta aiemmista vuokrahevosista ja niiden kanssa toimimisesta.

Joensuun/Kontiolahden seutu.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Joensuu / Pohjois-Karjala

2.8.2020
Yksityinen ID: 16F-CUF-T41