Etsin vuokrahevosta Seinäjoki/lähialueet

Oon pian 18-vuotta täyttävä Pohjanmaalle muuttanu heppatyttö. Etsin vuokrahevosta/isoa ponia ratsastukseen, toiveissa 2-4 kertaa viikossa. Toiveena mahdollisuus tunneilla käymiseen sekä hyppäämiseen. Ratsastanut oon kymmenen vuotta, tasoltani n. Heb/80cm. Kokemusta aikaisemmista vuokraponeista ja hevosista on useiden vuosien ajalta. Mulle tärkeää on hevosen hyvinvointi ja se että sekä hevosella ja ratsastajalla on hauskaa. Tarjoo rohkeesti jos sulta saattais löytyy mulle heppakaveria vaikka heppasi ei täyttäisi toiveitani. Oon valmis myös kompromisseihin. :)
p. 0443025566

Ilmoitukseen »


1234€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0443025566
Seinäjoki / Etelä-Pohjanmaa

10:50
Yksityinen ID: 1GX-DOO-R2
Estevalkkuihin

Moi, olen 35v ratsastaja, joka etsii vuokrahevosta, jolla päästä treenaamaan estepainotteisesti ja oikein mielellään myös opettajan valvovan silmän alle. Olen aiemmin treenannut ja kisannut 100-110-tasolla sekä koulupuolella kilpaillut heA-vaB, mutta pitkä tauko valitettavasti tehnyt tehtävänsä ja tuntuma hyppäämiseen hieman hukassa. Jos kaipailet esteille yhteistyökykyistä kuskia teidän porukkaan ihan vaikka pienemmillekin esteille niin otathan yhteyttä! Maksan ilman muuta sovitun korvauksen vuokrauksesta.

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Tuusulan ympäristö / Uusimaa

Eilen 21:45
Yksityinen ID: 2SY-WYE-SV9
Etsitään vuokra/hoitohevonen

Moi! Olen 20-vuotias nainen Helsingistä ja kaipailisin hevosystävää, jonka kanssa olisi mahdollista touhuilla kaikenlaista. Ratsastus ei ole tässä se tärkein asia, eniten toivon uutta hevostuttavuutta jonka kanssa voisi rakentaa hyvän molemminpuolisen luottamussuhteen.
Aloitin ratsastuksen 12-vuotiaana ja kävin ratsastustunneilla muutaman vuoden, jonka jälkeen vuosiin on mahtunut myös hoito/vuokraponeja, kesäleirejä niin leiriläisenä kuin ohjaajanakin ja muuta puuhaa hevosten kanssa.
Hevosten, kuten kaikkien muidenkin eläinten kanssa toimin täysin eläimen ehdolla, positiivista vahvistamista käyttäen. Olen myös innokas oppimaan lisää hevosten kouluttamisesta jne.
Asun Pohjois-haagassa eikä minulla ole autoa, joten toivoisin että talli sijaitsisi kohtuullisen matkan päässä.
Teen mielelläni myös tallitöitä, pientä maksua voin maksaa, mutta tuloillani en kovin suurta summaa pysty valitettavasti maksamaan.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

22.10.2020
Yksityinen ID: 2QP-PAZ-PI1
Vuokrahevonen haussa

Olen 27-vuotias nainen. Ratsastustaustaa on reilu 20 vuoden ajalta ja vuokrahevosiakin ollut muutama. Olen luotettava ja rauhallinen hevosenkäsittelijä.

Etsinnässä vuokrahevonen säännölliseen harrasteluun. Voisin käydä 1-4 kertaa viikossa. Myös tallihommiin voin osallistua. Kokemusta on monenmoisista hevosista, mutta toivoisin vuokrattavan olevan kuitenkin kiltti/luonteeltaan vakaa, jotta sen kanssa olisi mukavaa ja rentoa puuhastella. Kiinnostaa lähinnä kentällä ratsastus mutta välillä mahdollisuuksien mukaan toki maastoilukin.

Julkiset kulkuyhteydet tallille ovat eduksi. Tallin tulisi siis olla Lahdessa, itse asun ahtialan suunnilla.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Lahti / Päijät-Häme

20.10.2020
Yksityinen ID: 1BF-5SB-V2T
Vuokrahevonen hakusessa

Moi!
Olen 21-vuotias, lähes koko elämäni ratsastusta harrastanut luotettava ja ahkera tyttö ja etsin itselleni vuokrahevosta Salon alueelta. Kokemusta löytyy niin vuokra-, kuin ylläpitohevosista. Myös tallityöt ovat minulle tuttuja. Etsin vuokrahevosta jolla olisi mahdollista työskennellä kentällä ja käydä välillä maastossa. Olen avoin kaikenlaisille diileille. Kerron itsestäni mielelläni lisää sähköpostilla.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Salo / Varsinais-Suomi

20.10.2020
Yksityinen ID: GE2-ZI6-2D
Etsin hoitohevosta/liikutettavaa

Moikka,
ponikokoinen kaksikymppinen nainen Helsingistä etsii omaa, pitkäaikaista hoitohevosta. Toiveena olisi, että hevosella olisi mahdollista myös satunnaisesti ratsastaa, mutta tämä ei ole pakollista.
Olen harrastanut ratsastusta yli kahdeksan vuotta sekä ratsastuskouluissa, itsenäisesti että valmennuksessa. Minulla on myös kilpailutaustaa. Lopetin ratsastuksen ajanpuutteen vuoksi parisen vuotta sitten, mutta kaipaus hevosten pariin on ollut suuri.
Maailman tilanteen vuoksi olen tällä hetkellä osa-aikaisesti lomautettu, joten aikaa olisi vaikka kuinka. Olisin valmis sitoutumaan tallilla käymiseen useampana kertana viikossa. Olen hevosen hoitamisen lisäksi kiinnostunut tallitöistä. Etsin siis lähinnä hoitohevosta, jonka kanssa voisi puuhastella ja saisi pyöriä tallilla. Rahaa minulla ei lomautuksen vuoksi paljoa ole, mutta toivon, että voisimme yhdessä sopia jonkun diilin, että tallitöitä vastaan myös ratsastaminen silloin tällöin olisi mahdollista.
Jos kiinnostaa apukädet luotettavalta, helposti lähestyttävältä, rehelliseltä ihmiseltä, otathan yhteyttä.
Toivon, että tallille olisi mahdollista päästä julkisilla kulkuneuvoilla Helsingistä, mutta tämä ei ole pakollista. Minulla on ajokortti ja voin varmasti järjestää itselleni auton lainaksi.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Uusimaa

20.10.2020
Yksityinen ID: 5XN-B4M-34
Heppaystävä

Etsitään pidempi aikaista heppaystävää, jonka kanssa voisi rennosti puuhastella maasta ja selästä käsin säännöllisesti, vähintään kerran (tai kaksi) viikossa. Satunnaisesti onnistuu useamminkin. Mulla on oma auto käytössä, mutta plussaa toki jos uusi kamu löytyisi noin 20km säteellä Länsi-Vantaalta (esim. Espoo, Nurmijärvi...)

Olen vajaa kolmekymppinen nainen jolla säännöllistä hevosharrastusta takana (ainakin) 10 vuotta. Ylläpito-ja vuokrahevosia ollut useita aikaisemminkin, mutta ratsastanut myös paljon valvovan silmän alla tunneilla ja valmennuksissa. Pyrin ratsastamaan hevosta aina siististi, hoidan hevosen ja varusteet hyvin ja käyn tallilla sovittuina päivinä (säästä riippumatta). Myös vuokranmaksut lähtee tililtä ajallaan. Ja tulen kaikkien kanssa toimeen :)

Nyt haen hevosta rentoon harrasteluun, niin maastoiluun kuin kentällä jumppailuun. Heppa saisi olla säkäkorkeudeltaan vähintään 160cm (olen 176cm/75kg). Muuten lähes kaikenlaiset, osaavammat ja vähemmän osaavat, myös reaktiivisemmat kaverit, sopivat. Puitteiden ei tarvitse välttämättä olla kummoiset, jonkinlaiset maastoilumahdollisuudet kuitenkin oltava. Tallityöt onnistuu tarvittaessa myös.

Kerrothan alkuun viestillä millainen heppaystävästä sulla olisi mahdollisesti tarjolla ja siitä millainen vuokraaja/hoitaja teillä on hakusessa. :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Vantaa / Uusimaa

20.10.2020
Yksityinen ID: 1Z4-K21-LQZ
Vuokraheppa hakusessa!

Hei! Olen 28-vuotias nainen Härmälästä, olen ratsastanut noin 20-vuotta,omistanut hevosia, koulutellut hevosia ja kisannut aikoinani, luin myös ammatikseni ratsuttajan puolen hevosalan koulussa. Olen 164cm 64kgValmentajani kirjoitti minusta näin : "Hyvin hevosta lukeva ja kuunteleva, siististi ratsastava, ohjeistuksiin sitoutuva ja luotettava ratsastaja. Paljon kokemusta hevosista, pärjää haastavissakin tilanteissa. Ko vahva helppo A" otahan rohekasti yhteyttä 0456093838 ystävällisin terveisin Sipe Kunnas

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0456093838
Tampere / Pirkanmaa

19.10.2020
Yksityinen ID: 846-VG5-3C
Aikuiselle kiltti kouluratsu

Moi,

Olen 25-vuotias noin heB-tasoinen kouluratsastaja ja etsin kilttiä heB/A tasoista hevosta, jonka kanssa treenata tavoitteellisesti, mutta ei veren maku suussa. Käyn mielelläni valmennuksissa ja keskityn temppujen sijaan laadukkaaseen perustekemiseen. Rentous ja rapsutukset ovat yhtä tärkeitä kuin itse ratsastus :) Huolehdin sekä hevosen että varusteet tarkasti.

Olen touhunnut hevosten kanssa koko nuoruuteni ja minulla on kokemusta useammasta vuokrahevosesta.

Etsin hevosta maneesitallilta Espoo/Vihti/Kirkkonummi-suunnalta, auto käytössä.

Ota yhteyttä niin kerron lisää :)

Terkut
Jenni

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0504677179
Espoo / Uusimaa

19.10.2020
Yksityinen ID: BK9-DXU-5E
Hepalle hoitajaa tai ratsastajaa? Tässä olis!

-julkiset
-Helsinki, Vantaa, Espoo, ehkä pidemmältäkin
-ei liian reaktiivinen :)

Hellurei!

Kaipailisin julkisten ääreltä turpaterapiaa n. 1x/vko. Kaikenlainen tekeminen käy, mutta kärryttelyä en osaa. Mielelläni myös ratsastaisin, mutta käyn ratsastuskoulussa tunneilla, joten siellä pääsen sentään selkään. :) Etsiskelen siis harjailtavaa, rapsutettavaa ja ehkä liikutettavaa kaviokaveria. Pystyn myös tehdä tallihommia ja toivoisinkin ettei raha liikkuisi, mutta tiukassa tilanteessa voin kyllä maksaakin jotain.

Millanen mä sit oon? No mä oon tomera, ens kesänä täysi-ikäinen nuori. Ratsastellu ja hevostellu reilu 2v. Tasoa vaikea sanoa, mut ehkä heC? Ratsastan heB-ryhmässä, mut en tosiaan oo niin taitava, vielä. Motivaatiota oppia löytyy paljon ja kehitystä tapahtuu koko ajan. Hoidan hommat ahkerasti ja positiivisella asenteella. Käsittelen niin eläimiä kuin esineitäkin lempeästi ja kuin omanani. Pituutta multa löytyy 171 cm ja oon normaalipainonen.

Jos sulta tai tutultas löytyis sopiva karvakorva joka kaipailis lisäkäsiä elämään niin tässä mä olen!

Mulle voi mielellään laittaa Whatsupp-viestiä tai tekstarin; 0452083980 :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0452083980
Helsinki, Vantaa, Espoo / Uusimaa

19.10.2020
Yksityinen ID: 1A0-J3J-LLJ
Vuokraheppa hakusessa

Etsitään vuokralle hevosta, isot ponitkin huomioidaan.

Oman hevosen pois lähdettyä, etsinnässä kiva hevonen tai poni vuokralle. Kokemusta on kaikenlaisista tapauksista, en pelkää pystyynhyppiviä tai pukittelijoita kunhan ei tee sitä kokoajan tarkoituksena heittää ihminen alas. osaan käsitellä myös oreja ja varsoja, joten hevosen iällä tai sukupuolella ei ole mitään väliä. kenttää ei ole pakko olla, kunhan on esim peltoa jota voi säiden salliessa käyttää tai kenttä ratsastusmatkan päässä.
Pystyn myös tekemään tallitöitä.

Ratsastus ei ole tärkein, voin myös juoksuttaa tai tehdä maastakäsin asioita eli myös varsoja saa ehdottaa :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Varsinais-Suomi

19.10.2020
Yksityinen ID: 382-4V8-X7X
Kaikenlaiset diilit

Moi! Täällä kirjoittelee aikuinen turkulainen! Etsinnässä olisi jonkinlainen diili, joko useamman kk vuokraus tai muutamia ratsastuskertoja. Hevosen tulisi olla väh. HeA tasoinen. Valmentautuminen olisi kanssa jees!

Jos et halua sitoutua ja tehdä hieman rahaa, tässä olisi myös tilaisuus!

Olen hakemassa Ypäjälle kouluttautumaan, ja tarvitsisin videoida taitotasoani.

Ratsastuksesta ollut taukoa noin 2v, ja ratsastanut koulua heA tasolla, mutta valmentautunut vaikeiden tehtäviä. Esteitä on tullut hypittyä myös kotioloissa re.140, mutta koulu on mun juttu.

Kokemusta myös hevostenhoitajana, ja siivoukset ynnä muut on tuttua kauraa.

Otathan yhteyttä niin voidaan puhua paremmin!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0503572457
Turku / Varsinais-Suomi

18.10.2020
Yksityinen ID: 2XP-Z5S-TW4
Etsinnässä vuokralle iso poni tai pieni hevonen

Olen 19-vuotias tyttö Espoosta, joka etsii vuokralle isoa ponia tai pientä hevosta n. 2krt viikossa.
Ratsastin ennen tavoitteellisemmin, kävin tunneilla ja valmentauduin esteillä ratsastuskoulussa. Olen vuokrannut myös useampaa ponia ja hevosta ja niillä ratsastanut itsenäisesti. Tällä hetkellä haen mukavaa ja rentoa yhdessäoloa hevosten kanssa. Tykkään puuhastella monipuolisesti hevosten kanssa, joten voisin hyvin myös ratsastuksen lisäksi työskennellä hevosen kanssa esimerkiksi maastakäsin.
Ratsastajana olen napakka ja tulen toimeen erilaisten hevosten kanssa. Ihmisenä olen tarkka ja teen huolellisesti sen mihin ryhdyn.
Opiskelen tällä hetkellä ja maksaisin mielelläni osan hevosen vuokraamisesta tallitöillä. Olen valmis auttamaan tallilla monenlaisissa puuhissa. :)
Minulla on auto käytettävissä, joten pääsen liikkumaan joustavasti.
Laita viestiä niin jutellaan ja voin kertoa lisää itsestäni!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

18.10.2020
Yksityinen ID: DFU-TXN-H1
Vuokrahevonen haussa Helsingistä

Olen 30-vuotias klinikkaeläinhoitaja Helsingistä.
Etsin vuokrahevosta Helsingistä.

Vuosien varrella on kertynyt monenlaista kokemusta hevosten hoidosta. Myöhemmällä teini-iällä paljon käynyt ratsastustunneilla, sekä aikuisiällä vuokrannut. Vuosina 2016-2017 tehnyt tallitöitä yksityistallilla Itä-Helsingissä harrastus mielessä; omistajan kanssa sovittu ratsastuskertoja tallitöitä vastaan. Vuonna 2018 Equivet hevosklinikalla harjoittelussa. En ole koskaan ollut kovin tavoitteellinen ratsastaja - saatika kilpaillut. Viihdyn parhaiten maastossa. Pidän hevosten kanssa tekemisestä ja tallityöt on palkitsevaa kuntoilua.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

18.10.2020
Yksityinen ID: 1BM-Z9K-W4T
Tuusula ja lähialueet

Kohta 17-vuotias tyttö etsii vuokrahevosta tai isoa ponia harrastamiseen 1-2 kertaa viikossa. Tykkään tehdä kaikkea hevosten kanssa, mutta ei haittaa jos haluat hevosellesi vuokraajan esim. vain sileälle, toki maastoilumahdollisuus olisi plussaa. Ratsastuksen lisäksi olisi kiva väillä myös liikuttaa hevosta maastakäsin.

Minulla on kokemusta vuokrahevosista ja osaan toimia hevosten kanssa myös maasta. Hoidan aina hevosia ja varusteita kuin omiani ja olen ehdottoman luotettava. Tykkään harrastaa rennosti ja hyvällä mielellä, mutta ratsastustasoni on n. helppo B.

Voin maksaa tallitöillä tai rahalla. Saan pian ajokortin, joten tallin syrjäisempikään sijainti ei haittaa. Jos kiinnostuit, laita viestiä niin kerron lisää!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Tuusula / Uusimaa

18.10.2020
Yksityinen ID: 3DF-N5Q-SSN
Maastoiluun

Säänkestävä, luotettava tätiratsastaja etsii itselliseen maastoiluun hevosta / isoa ponia Järvenpäästä tai sen ympäristöstä 1-2 krt vkosssa. Pituus 164 cm ja paino 65 kg.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0405660444
Järvenpää / Uusimaa

18.10.2020
Yksityinen ID: 3DB-1M1-RAB
Pitkäaikainen heppakaveri

Moikka, täällä kirjoittaa 16v (tammikuussa 17v) töissä käyvä lukiolainen Espoosta. Joudun haikein mielin luopumaan pian nykyisestä vuokraponistani itsestäni riippumattomista syistä, joten nyt täytyy alkaa yrittää löytää uutta kaveria. Valmentaudun tällähetkellä HeA ryhmässä, mutta tasokseni uskallan sanoa vahva HeB. Olen enemmän kouluratsastaja eli ei haittaa jos hevosella ei saa/pysty hypätä, mutta tottakai esteet on plussaa. Mittojeni puolesta pystyn menemään myös suurehkoilla poneilla.

Etsin hevosta jonka kanssa pääsisin valmentatumaan, mutta myös puuhailemaan kaikkea rentoa ja kivaa. Tykkään paljon ratsastuksen lisäksi ajamisesta ja maastakäsittelystä. Hevosen tulisi olla peruskiltti ja täyspäinen, mutta esim tammamaiset piirteet tai reaktiivisuus aina välillä ei haittaa. Iällä tai osaavuudella ei oikeastaan ole merkitystä. Olen kaikille kuvioille avoin, mutta lähtökohtaisesti mielessä olisi vuokraus (2+ krt/vko) tai puoliylläpito, ehkä ylläpitokin sopivan diilin löytyessä. Tallin tulisi sijaita järkevän matkan päässä eli Espoo-Vantaa-Kirkkonummi akselilla ja suurta plussaa olisi edes jonkin matkan päähän tuovat julkiset. Minulla on skootteri ja vanhemmat auttavat kuskailuissa.

Kerron mielelläni itsestäni lisää joten jos kiinnostuit edes vähän laita ihmeessä viestiä! Etsinnässä olisi hevosystävä tositarkoituksella, joten olen ehdottoman luotettava ja hoidan aina hommat tunnollisesti. Vanhemmat tukevat ja ovat mukana harrastuksessa.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

17.10.2020
Yksityinen ID: 3H8-TI9-3ED
Etsitään maastohevosia

Hollolasta tai 20km ajomatkan säteeltä olisi etsinnässä kaksi maastovarmaa hevosta vuokralle aikuisille ratsastajille. Toisella 20vuoden ratsastustausta, toisella vähemmän mutta pärjää hyvin kuitenkin. Laita viestiä niin jutellaan lisää.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Hollola / Päijät-Häme

17.10.2020
Yksityinen ID: Q74-1K7-3Y
Turun seutu/lähialueet

Sattuuko hevosesi, miksei useampikin, olemaan vailla kiireettömiä rapsutushetkiä, huomiota ja huolenpitoa? Pääsisikö tällainen 25-vuotias hyvän-mielen-harrastaja viettämään aikaa nelijalkais(t)esi kanssa ja tekemään siinä sivussa tallitöitä? Selkään ei tarvitse päästä, vaan yksinkertaisesti harjailemaan hevosia ja muuten vaan puuhastelemaan _viikonloppuisin_.

Hevosten kanssa olen ollut tekemisissä lähes 20 vuotta, tosin viimeisten viiden vuoden aikana käynyt tallilla hyvällä tuurilla sen kerran, pari vuodessa. Mitään muita vaatimuksia ei ole, paitsi kiva ilmapiiri, jos kyseessä on suurempikin talli ja sijainti voisi olla max. 45 min Turusta.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Turku / Varsinais-Suomi

17.10.2020
Yksityinen ID: 18V-A4A-W75
Opiskelijalle harrastuskaveri.

Heippa!
22-vuotias opiskelija Espoosta etsii mukavaa yhteistyökykyistä harrastuskaveria, jonka kanssa saisi kehittää omia kykyjä monilla tavoin järkevään opiskelijaystävälliseen hintaan. Tallihommat hoituvat ja kokemusta on laidasta laitaan - nuorista hevosista vanhoihin kehänkiertäjiin. Toivoisin mahdollisuutta harrastaa monipuolisesti sekä edistyä esim. tuntien, valmennuksien tms. muodossa. Olen kuitenkin avoin kaikille diileille!

Minulla on auto ja ajelen mieluusti kauemmaskin, jos hyvä heppakamu löytyy. Voisin käydä 1-3 kertaa viikossa aikatauluista riippuen. Laita sähköpostia, kerron mielelläni lisää! :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

16.10.2020
Yksityinen ID: 2TE-D4V-6Y9