Hevosystävä / vuokrahevonen / liikutusapu !!

Heippa! Täällä 22v Lahtelainen opiskelija etsii itselleen hevosystävää. Oma vuokrahevonen lähti viime syksynä ja siitä asti olen vain kaivannut takaisin tallille. Olen avoin ja luotettava ihminen, myös säänkestävä. Etsin rentoa diiliä jossa mennään hevosen hyvinvointi edellä. Hevosen ei tarvitse osata ihmeitä mutta olis kiva että kaikki askellajit sujuis ihan nätisti kentällä, ja myös maastossa kävisin mielelläni. Jos siis tarvitset lisäkäsiä hevosen hoidossa ja liikuttamisessa, ota ihmeessä yhteyttä ja jutellaan lisää! Voin maksaa vuokrauksesta max 15€ / kerta tai kuitata ratsastuksen mahdollisesti myös tallityöllä. Mieluiten max 30 km Lahden keskustasta.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Lahti / Päijät-Häme

18:38
Yksityinen ID: 3EF-U1B-CF3
Kokeneelle aikuiselle hevosystävä, omalla tallillaan

Moikka!
Kymenlaaksoon muuttaneena, aiemmat hevosystävät ovat liian kaukana. Minulle voi tarjota kaikenmoisia hevosia, joita voisi omalla tallillaan käydä ratsastamassa ja hoitamassa. Mukanani kulkisi satunnaisesti myös 11v reipas tyttäreni, joka on ollut koko elämänsä hevosten kanssa tekemisissä. Plussaa olisi, jos hänkin pääsisi ratsastamaan. Olen itse käynyt ratsastuksenohjaaja opintoja, joten voin häntä myös opettaa. Minulla on aiemmin ollut oma talli lähes koko aikuisikäni. Kokemusta löytyykin laajalti myös mm oreista ja varsoista. Olen 157cm ja noin 60 kg. Oma auto käytössä ja kaikenlaiset tallityöt luonnistuvat myös. En kuitenkaan tarjoa itseäni ilmaiseen työhön :) Enkä myöskään odota saavani ratsastaa ilmaiseksi.
Ota rohkeasti yhteyttä, toivon että löydän elämääni taas pysyvän hevosystävän. Hinnoista ym neuvotellaan!

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0440259481
Kotka / Kymenlaakso

14:09
Yksityinen ID: 32P-898-GO8
Vuokra hevonen/poni

Kaipailen itselleni vuokrahevosta ja myös isompi poni sopii. Asun Lohjalla Muijalan seudulla. Matkaa tallille voisi olla 15-20min. Itsellä olisi toivetta ratsastukseen noin 6x/kk. Hinta 15€, toki vähän sijainnistakin riippuen. Toivoisin valaistua kenttää, mitä myös huolletaan, jotta talvisinkin ratsastus onnistuu.

Ratsastanut olen pikku tytöstä asti. Aikuisiän (olen 28v) vuokrannut hevosia, ja vuokrasuhteet olleet useamman vuoden mittaisia. Siinä ohella olen käynyt myös tunneilla, jota olisi myös toive päästä jatkamaan. Eniten tykkään ratsastaa sileällä, mutta silloin tällöin myös maastoilua ja esteitä (mutta ne eivät pakollisia). Olen luotettava ja rauhallinen. Nuorista ja suurista hevosista ei itsellä kokemusta. Toivoisin hevosen ymmärtävän jonkin verran muoto juttuja, mutta mikään opetusmestari ei tarvitse olla. Eikä ns. tätiratsu, mutta mihinkään hirmu vaativaan/hankalaan ei oma kokemus riitä.

Mikäli kuullostaisi yhtään sopivalta, niin jutellaan lisää txt tai sähköpostilla :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0400674877
Lohja / Uusimaa

13:11
Yksityinen ID: 39O-ABN-M8
Hevosystävää etsimässä

Hei,

Olen 18 vuotias lukiossa opiskeleva naisen alku vailla hevosystävää. Etsin hevosta, jonka kanssa pääsisi tekemään monipuolisesti. Hevosta etsin Helsingin alueelta ( myös Vantaa, Sipoo yms.).

Olen itse ratsastanut reilut kymmenen vuotta, niin ratsastuskoulussa kuin vuokrahevosilla. Olen helpon A asiat hallitseva, esteitä noin 80cm ratana. Alla on ollut nuoria hevosia, vanhoja, projekteja, opetusmestareita ja niin edelleen. Kokemusta on, mutta aina oppii tässä lajissa jotakin uutta.

Etsin hevosta, jonka kanssa pääsisi treenaamaan monipuolisesti koulua ja esteitä, hömpöttelemään maastossa ja luottamusta lisäämään maastakäsittelyllä. Motivaatiota on käydä myös valmennuksessa ja plussaa olisi jos yhteistyön karttuessa pääsisi myös kisaamaan, mutta tämä ei tosiaan pakollista.

Kerron mielelläni itsestäni lisää ja jos kuulostan etsimältäsi ihmiseltä, ota ihmeessä yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0400838865
Helsinki / Uusimaa

Eilen 21:42
Yksityinen ID: 1IA-U3F-XYK
Osaava ratsastaja etsii osaavaa hevosta

Olen n heA, re110 tasoinen aikuinen. Etsin uusia ratsastettavia Uudenmaan alueelta. Mieluiten jo osaava hevonen, jonka kanssa pääsee valmentautumaan ja kilpailemaan tavoitteellisesti. Myös nuoria saa kuitenkin tarjota.
Kerro mitä etsit ja liitä mukaan puhelinnumero, niin soittelen sopiville.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
espoo / Uusimaa

22.1.2021
Yksityinen ID: H19-CQA-AB
Kokenut ja tarkka aikuinen etsii maastoilukaveria

Tervehdys!

Nykyisen hevosen terveydentilan vuoksi etsin uutta hevosystävää Uudellamaalla reippaaseen maastoiluun 1-2 kertaa viikossa.

⭐️ Ilmoitukseni lopussa on nykyisen kilpahevoseni omistajan suositteluteksti.

Toiveeni tallin osalta on: sijainti 50 km etäisyydellä kodistani Vantaalta, sekä erinomaiset maastot.

Etsimäni hevonen on:

- Yli 150 säkäinen (olen 60 kg ja 161 cm)
- Terve ja hyväkuntoinen
- Sporttinen ja reipas, oma moottori
- Maasto- ja liikennevarma
- Yhteistyöhaluinen ja ihmisrakas
- Lastautuu hyvin, mahdollisuus kilpailla seura- ja aluetasolla matkaratsastuksessa

Tulen mielelläni tapaamaan kuvaukseen sopivia kavioystäviä ja kuulen heistä mieluusti lisää yksityisviestillä.

Minusta:

Olen 30-vuotias, asun Vantaalla paritalossa ja olen vakituisessa päivätyössä tavarataloketjun hallinnossa. Omistan kaksi koiraa ja olen myös valmistunut 2019 Suomen Eläinkoulutuskeskuksesta eläinkouluttajaksi. Koulutan koiria ja hevosia positiivisella vahvisteella.

Minuun voi tutustua kätevästi Instagramini kautta: http://www.instagram.com/aurorarenvall

Ratsastustaustaa on lapsesta asti yksityisten hevosten liikuttajana, myös nuorten hevosten ja orien osalta. Olen perustason ratsastaja, pehmeäkätinen, sopivan rohkea ja hevosen parasta ajatteleva. Valmentaudun satunnaisesti yksityistuntien muodossa eri lajeissa.

Hevosharrastukseni pohjautuu hevosen ja ratsastajan hyvinvointiin, yhteisiin seikkailuihin ja treeneihin, mieluiten luonnossa tai vähäisen liikenteen hiekkateillä omatoimisesti tai porukassa. Olen hyvin tarkka hevosen hoidossa ja aktiivinen viestimään päivän tapahtumista, sekä pienimmistäkin havainnoistani hevosen terveyteen liittyen. Varusteista pidän aina erinomaista huolta. Maastoilun lisäksi pidän myös maastakäsittelystä ja naksutinkouluttamisesta (positiivinen vahviste), sekä satunnaisesta koulu- ja esteratsatuksesta.

Olen kilpaillut matkaratsastuksessa vuosina 2019-2020. Löysin lajin 3 vuotta sitten, jolloin suoritin Suomen Matkaratsastajien järjestämän aloitus- ja jatkokurssin matkaratsastuksessa kilpailemista varten. Lajin lyhyt esittely löytyy ilmoituksen lopussa, mikäli laji ei ole entuudestaan tuttu.

SUOSITTELU

”Tästä sopivalle hevoselle täyden pisteen vuokraaja!

Aurora on ennenkaikkea tunnollinen ja todella hevoslähtöinen tiimin jäsen. Ei ole tarvinnut koskaan olla huolissaan, etteikö sekä hevonen että varusteet olisi Akun jäljiltä paremmassa kunnossa kuin mihin ne on itse jättänyt. Oman loman ajaksi on voinut turvallisin mielin jättää hepan täysin Akun vastuulle, koska hän hoitaa sen täydellä sydämellä. Aku on pyytettömästi laittanut paljon omaa aikaa ja vaivaa tähän lajiin, ja onkin ollut korvaamaton apu meidän tiimissä niin hevosen liikutuksessa, koulutuksessa kuin arkisissa askareissa.

Matkaratsastus oli meille lajina täysin uusi, mutta tuli tutuksi todella hevosystävällisenä ja mieltä virkistävänä lajina, josta uskon ainakin meidän hevosen nauttineen ja saaneen paljon hyötyä niin fyysisesti kuin henkisesti.”

- Iris Mononen

MATKARATSASTUS

Matkaratsastus on lyhyesti hevoslähtöistä maastoilua hyvillä reiteillä, ihanneaikojen puitteissa. Kilpailuissa saa huoltaa hevosta ja ratsastajaa kilpailusuorituksen aikana milloin vain. Alimmissa (minua kiinnostavissa 20-40 km) luokissa keskinopeus on ratsukon valinnan mukaan 8-16 km/h ja kilpailuaika huoltoineen noin 1-3 tuntia.

Kilpailussa voi ratsastaa tuttavien kanssa samaa matkaa, kävellä kun siltä tuntuu, ravata ja laukata sopivissa kohdissa. Kilpailuissa ei ole useimmiten esteitä, satunnainen ojan ylitys on mahdollinen ja siihenkin on aina kiertoreitin mahdollisuus.

Eläinlääkäri tarkistaa hevosen ennen kilpailua ja maalissa hyväksytyn suorituksen saamiseksi.

Päällimmäisenä kriteerinä hevosen syke tulee olla alle 64, jotta suoritus hyväksytään. Minua kiinnostavat luokat ovat 1 (12-39 km) ja 2.1 (30-39 km), joihin voivat osallistua kaikki terveet perus/hyväkuntoiset hevoset ja ponit. Pidemmissä luokissa on myös pakollisia taukoja ja eläinlääkärin tarkistuksia kesken kilpailun.

Kaiken kaikkiaan matkaratsastustoiminta on minusta mukavaa arkitreeniä luonnossa ja hauskoja kisapäiviä. Kisapäivät ovat rentoja ja nautin niissä erityisesti uusissa maastoissa ratsastamisesta tutun hevoskaverin kanssa. Kilpaileminen toimii minulle hauskana arjen treenimotivaationa ja super kivana tapahtumapäivänä. En varsinaisesti kilpaile voittaakseni, sillä tärkeintä on kiva ja onnistunut päivä hevosystävän kanssa.

Matkaratsastuskilpailuita on Suomessa vain noin 10 kpl vuodessa ja kilpailevia ratsukkoja noin 100 kpl.

Kiitos ajastasi!

Ystävällisin terveisin,
Aurora Renvall

0447411111 (myös WhatsApp)
aurora@yesyesyescontent.com
http://www.instagram.com/aurorarenvall

Kuva: Hanna Mäntynen Photography

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0447411111
Vantaa / Itä-Uusimaa

22.1.2021
Yksityinen ID: 2VA-SCJ-N1W
Kokenut ja tarkka aikuinen etsii sporttista maastoilukaveria

Tervehdys!

Nykyisen hevosen terveydentilan vuoksi etsin uutta hevosystävää Uudellamaalla reippaaseen maastoiluun 1-2 kertaa viikossa.

⭐️ Ilmoitukseni lopussa on nykyisen kilpahevoseni omistajan suositteluteksti.

Toiveeni tallin osalta on: sijainti 50 km etäisyydellä kodistani Vantaalta, sekä erinomaiset maastot.

Etsimäni hevonen on:

- Yli 150 säkäinen (olen 60 kg ja 161 cm)
- Terve ja hyväkuntoinen
- Sporttinen ja reipas, oma moottori
- Maasto- ja liikennevarma
- Yhteistyöhaluinen ja ihmisrakas
- Lastautuu hyvin, mahdollisuus kilpailla seura- ja aluetasolla matkaratsastuksessa

Tulen mielelläni tapaamaan kuvaukseen sopivia kavioystäviä ja kuulen heistä mieluusti lisää yksityisviestillä.

Minusta:

Olen 30-vuotias, asun Vantaalla paritalossa ja olen vakituisessa päivätyössä tavarataloketjun hallinnossa. Omistan kaksi koiraa ja olen myös valmistunut 2019 Suomen Eläinkoulutuskeskuksesta eläinkouluttajaksi. Koulutan koiria ja hevosia positiivisella vahvisteella.

Minuun voi tutustua kätevästi Instagramini kautta: http://www.instagram.com/aurorarenvall

Ratsastustaustaa on lapsesta asti yksityisten hevosten liikuttajana, myös nuorten hevosten ja orien osalta. Olen perustason ratsastaja, pehmeäkätinen, sopivan rohkea ja hevosen parasta ajatteleva. Valmentaudun satunnaisesti yksityistuntien muodossa eri lajeissa.

Hevosharrastukseni pohjautuu hevosen ja ratsastajan hyvinvointiin, yhteisiin seikkailuihin ja treeneihin, mieluiten luonnossa tai vähäisen liikenteen hiekkateillä omatoimisesti tai porukassa. Olen hyvin tarkka hevosen hoidossa ja aktiivinen viestimään päivän tapahtumista, sekä pienimmistäkin havainnoistani hevosen terveyteen liittyen. Varusteista pidän aina erinomaista huolta. Maastoilun lisäksi pidän myös maastakäsittelystä ja naksutinkouluttamisesta (positiivinen vahviste), sekä satunnaisesta koulu- ja esteratsatuksesta.

Olen kilpaillut matkaratsastuksessa vuosina 2019-2020. Löysin lajin 3 vuotta sitten, jolloin suoritin Suomen Matkaratsastajien järjestämän aloitus- ja jatkokurssin matkaratsastuksessa kilpailemista varten. Lajin lyhyt esittely löytyy ilmoituksen lopussa, mikäli laji ei ole entuudestaan tuttu.

SUOSITTELU

”Tästä sopivalle hevoselle täyden pisteen vuokraaja!

Aurora on ennenkaikkea tunnollinen ja todella hevoslähtöinen tiimin jäsen. Ei ole tarvinnut koskaan olla huolissaan, etteikö sekä hevonen että varusteet olisi Akun jäljiltä paremmassa kunnossa kuin mihin ne on itse jättänyt. Oman loman ajaksi on voinut turvallisin mielin jättää hepan täysin Akun vastuulle, koska hän hoitaa sen täydellä sydämellä. Aku on pyytettömästi laittanut paljon omaa aikaa ja vaivaa tähän lajiin, ja onkin ollut korvaamaton apu meidän tiimissä niin hevosen liikutuksessa, koulutuksessa kuin arkisissa askareissa.

Matkaratsastus oli meille lajina täysin uusi, mutta tuli tutuksi todella hevosystävällisenä ja mieltä virkistävänä lajina, josta uskon ainakin meidän hevosen nauttineen ja saaneen paljon hyötyä niin fyysisesti kuin henkisesti.”

- Iris Mononen

MATKARATSASTUS

Matkaratsastus on lyhyesti hevoslähtöistä maastoilua hyvillä reiteillä, ihanneaikojen puitteissa. Kilpailuissa saa huoltaa hevosta ja ratsastajaa kilpailusuorituksen aikana milloin vain. Alimmissa (minua kiinnostavissa 20-40 km) luokissa keskinopeus on ratsukon valinnan mukaan 8-16 km/h ja kilpailuaika huoltoineen noin 1-3 tuntia.

Kilpailussa voi ratsastaa tuttavien kanssa samaa matkaa, kävellä kun siltä tuntuu, ravata ja laukata sopivissa kohdissa. Kilpailuissa ei ole useimmiten esteitä, satunnainen ojan ylitys on mahdollinen ja siihenkin on aina kiertoreitin mahdollisuus.

Eläinlääkäri tarkistaa hevosen ennen kilpailua ja maalissa hyväksytyn suorituksen saamiseksi.

Päällimmäisenä kriteerinä hevosen syke tulee olla alle 64, jotta suoritus hyväksytään. Minua kiinnostavat luokat ovat 1 (12-39 km) ja 2.1 (30-39 km), joihin voivat osallistua kaikki terveet perus/hyväkuntoiset hevoset ja ponit. Pidemmissä luokissa on myös pakollisia taukoja ja eläinlääkärin tarkistuksia kesken kilpailun.

Kaiken kaikkiaan matkaratsastustoiminta on minusta mukavaa arkitreeniä luonnossa ja hauskoja kisapäiviä. Kisapäivät ovat rentoja ja nautin niissä erityisesti uusissa maastoissa ratsastamisesta tutun hevoskaverin kanssa. Kilpaileminen toimii minulle hauskana arjen treenimotivaationa ja super kivana tapahtumapäivänä. En varsinaisesti kilpaile voittaakseni, sillä tärkeintä on kiva ja onnistunut päivä hevosystävän kanssa.

Matkaratsastuskilpailuita on Suomessa vain noin 10 kpl vuodessa ja kilpailevia ratsukkoja noin 100 kpl.

Kiitos ajastasi!

Ystävällisin terveisin,
Aurora Renvall

0447411111 (myös WhatsApp)
aurora@yesyesyescontent.com
http://www.instagram.com/aurorarenvall

Kuva: Hanna Mäntynen Photography

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0447411111
Vantaa / Uusimaa

22.1.2021
Yksityinen ID: 2VA-SCJ-N1W
Hevonen valmentautumismahdollisuudella

Aikuinen, kokenut ratsastaja etsii vuokrahevosta (myös isot ponit ok) maneesitallilta Uusimaalta/Itä-Uusimaalta 2-3 krt/vko. Kokemusta useista vuokra-/puoliylläpitohevosista.

Toivon mahdollisuutta valmentautua puomi-/kavalettivalmennuksessa 1 krt/vko. Oma (ammatti)valmentaja löytyy, jonka kanssa yhteistyötä takana useampi vuosi. Käyn mielelläni myös kouluvalmennuksissa, jos tallilla on mahdollisuus sellaisiin osallistua.

Laita viestiä sähköpostiin tai whatsapp 044-3733801. Sijainti Helsingistä pohjoiseen tai idän suuntaan, Länsi-Uusimaa on valitettavasti sijainniltaan hankala.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

22.1.2021
Yksityinen ID: 2GW-7PJ-ZSW
Etsitään rauhallista hevosta harrastamiseen tauon jälkeen

Hei!

Olen 25v nuori nainen Helsingistä ja etsin vuokrahevosta joko säännölliseen (tällä hetkellä max. 1 krt / viikko) tai satunnaiseen harrastamiseen.

Olen ratsastanut lapsuuteni, mutta vanhempana harrastus jäi tauolle useammaksi vuodeksi. Palasin satulaan muutama vuosi sitten ja kertailin taitoja ratsastuskoulussa ja vuokraponin kanssa. Kiireisen elämän vuoksi heppahommat ovat valitettavasti jääneet taas tauolle, mutta nyt olisi kova kuume päästä jatkamaan siitä mihin jäätiin.

Toivoisin hevosen olevan luonteeltaan kiltti ja hyvähermoinen kaveri, jonka kanssa on turvallista palautella taitoja mieleen. Koska haluan kehittyä ratsastajana, arvostaisin mahdollisuutta käydä välillä hevosen kanssa tunneilla tms. opetuksessa. Olen itse pienikokoinen (160cm), joten olisi hyvä ettei hevonenkaan olisi hirveän suuri. Pidän sileätyöskentelystä ja maastoilusta, mutta toisinaan olisi kiva päästä hyppäämään pienehköjä esteitäkin. Kilpaileminen ei ainakaan tällä hetkellä ole suunnitelmissa.

Asun Helsingin keskustassa, joten talli saisi sijaita kohtuullisen ajomatkan päässä pk-seudulla. Plussaa siitä, jos tallille pääsee tarvittaessa kulkemaan julkisillakin.

Otathan yhteyttä jos omistat tarkoitukseen sopivan hevosen, niin jutellaan lisää! :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
PK-seutu / Uusimaa

22.1.2021
Yksityinen ID: 244-TJB-CDB
Hevosystävä etsinnässä

Etsin vuokrahevosta Hyvinkäältä ja sen lähialueilta. Olen 18v lukiolainen, joka on pyörinyt talleilla ikänsä. Vuokrahevosia minulla on ollut reilu 3v, eli itsenäisesti toimimisesta tallilla on kokemusta.

Toivoisin hevosen olevan peruskiltti, jonka kanssa voisi harrastaa rennosti ja diilistä riippuen käydä silloin tällöin sileän valmennuksissa.

Olen itse 164cm pitkä, joten toivoisin ratsun olevan säältään vähintään 145cm.

Mikäli kuulostin yhtään etsimältäsi, nakkaa viestiä niin kerron itsestäni lisää!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Hausjärvi / Kanta-Häme

22.1.2021
Yksityinen ID: 21O-XWZ-MJR
Hevosystävä etsinnässä

Etsin vuokrahevosta Hyvinkäältä ja sen lähialueilta. Olen 18v lukiolainen, joka on pyörinyt talleilla ikänsä. Vuokrahevosia minulla on ollut reilu 3v, eli itsenäisesti toimimisesta tallilla on kokemusta.

Toivoisin hevosen olevan peruskiltti, jonka kanssa voisi harrastaa rennosti ja diilistä riippuen käydä silloin tällöin sileän valmennuksissa.

Olen itse 164cm pitkä, joten toivoisin ratsun olevan säältään vähintään 145cm.

Mikäli kuulostin yhtään etsimältäsi, nakkaa viestiä niin kerron itsestäni lisää!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Hyvinkää / Uusimaa

22.1.2021
Yksityinen ID: 21O-XWZ-MJR
Tätiratsastajalle köpöttelyyn

Vuokrataan tätiratsua 1 krt vko rentoon menoon. Espoosta

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0401855437
Espoo / Uusimaa

21.1.2021
Yksityinen ID: 3GH-QEE-GNF
vuokrahevonen kouluratsastukseen valmennusmahdollisuudella x1-2/vk

Löytyisikö vuokrattavaa hevosta, jolla voisi käydä säännöllisesti kouluvalmennuksessa? Haussa hevonen aikuiselle koulutreeniin tasolla helppo B. Lohja + ympäristökunnat.

Kysy lisää!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Lohja / Uusimaa

20.1.2021
Yksityinen ID: 2J4-OQG-ZYH
Järkevä vuokraaja vailla ystävää

Hei!

Olen 27-vuotias yliopisto opiskelija Helsingin yliopistolla. Etsin itselleni uutta hevoskaveria, jonka kanssa saisi harrastaa monipuolisesti.

Olen omistanut kaksi suomenhevosta, sekä minulla on kokemusta vuokra- kuin ylläpitohevosistakin. Olen muuttanut pohjoisesta Helsinkiin kesällä ja nyt haluttaisi alkaa treenaamaan tavoitteellisesti, kun täällä on siihen otollisemmat olosuhteet. Tällä hetkellä aika ei vain riitä oman hevosen pitoon.

Olen koko ikäni touhunnut hevosten kanssa, mutta harrastaminen on ollut pitkään pellolla ratsastelua ja puskailua. Kokemusta on kertynyt myös nuorten hevosten ratsuttamisesta, kuin ravurista ratsuksi projekteista.

Minun kanssa on helppo tulla toimeen ja olen hyvin joustava ja avoin kaikenlaisille diileille, pääpainona ehdottomasti hevosen hyvinvointi. Talikko pysyy kädessä, enkä säikähdä vesisadettakaan. Olen myös valmis sitoutumaan pitkäksi aikaa.

Olisiko sinulla tähän hevosta ja tiedossa olevaa valmentajaa? Olisiko hevosella mahdollista kisata?

Vuokraus/puoliylläpito kiinnostaa. Mielellään max 30min Vantaan Ikealta. Olen 160cm/65kg, mutta sydän sykkii isoille +165 säkäisille hevosille sekä erityisesti suokeille. Tarjota saa muitakin sillä uskon, että jokaisella hevosella on jotakin opetettavaa!

Laita viestiä, niin jutellaan lisää!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

19.1.2021
Yksityinen ID: 1ZS-LUH-Q0H
Kokenut Ratsastuksenohjaaja

Luotettava ja maalaisjärjen omaava aikuinen etsii ratsastettavaa Sipoon läheisyydestä.
Olen napakka ratsastaja mutta työskentelen aina hevosta kuunnellen ja kunnioittaen.
Kokoni puolesta pystyn ratsastamaan myös isoilla poneilla.
Minulla on ollut oma hevonen ja useita läpiratsastettavia, projekti-ja vuokrahevosia.

Laita viestiä jos kiinnostuit ja sinulla voisi olla sopiva hevonen/poni tarjolla :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Sipoo / Uusimaa

18.1.2021
Yksityinen ID: BFN-TND-10
Maastoiluun aikuisratsastajalle

Osaava, hyvät hevosmiestaidot omaava 40 v. aikuisratsastaja etsii vuokrahevosta ( sk.max 165 cm) tai isoa ponia 1-2 kertaa viikossa lähinnä maastoiluun, satunnaisesti myös sileäntyöskentelyyn pk-seudulta ( Espoo, Vantaa, Helsinki, Vihti, Kirkkonummi, Siuntio ). Olen tasoltani he B, kokemusta myös omasta hevosesta n. 20 v ja muutamista vuokrahevosista ennen omaa. Olen tunnollinen, sitoutunut ja maksukykyinen maalaisjärjen omaava hevosihminen. Pärjään myös reippaampien/säpäköidenpien hevosten kanssa. Liikun omalla autolla. Pääsen käymään myös päiväsaikaan tallilla. Laitathan viestiä, jos tarvitset vuokraajaa hevosellesi/ponillesi.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

18.1.2021
Yksityinen ID: 2S2-HU9-8D3
Vuokrahevonen

Olen 26vuotias nainen Äänekoskella. Olen harrastanut hevosia 7 vuotiaasta lähtöisin ja valmistuin 2017 hevosten hoitajaksi tasoltani olen HeB-HeA. Etsin vuokra hevosta läheltä Äänekoskea, auto löytyy kyllä. Hevosen iällä rodulla tai sukupuolella ei ole väliä on tullut käsiteltyä monenlaisia hevosia. Itellä on pituutta kuitenkin yli 170cm että pienimmät ponit ja hevoset voidaan unohtaa. :)

Jos sinulla on karvakorva vailla liikuttavaa/hoitajaa tai haluaisit tallille kaveria niin pistä viestiä jutellaan sitten lisää :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Äänekoski / Keski-Suomi

16.1.2021
Yksityinen ID: 83W-Y7X-I0
Hevoskaveri vuokralle / hoidettavaksi

Hei!
Aikuinen työssäkäyvä autoileva nainen etsii vuokra- tai hoitohevosta. Alueena Ilmajoki /seinäjoki tai lähialueet.
Olen harrastanut ratsastusta ihan pikkutytöstä asti, minulla on ollut oma hevonen ja vuosien varrella muutama vuokrahevonen.
Olen myös käynyt ratsastuskoulussa tunneilla lähes koko hevoshistoriani ajan.

Tällä hetkellä käyn ratsastuskoulussa useamman kerran viikossa.
Olen tasoltani n. HeB+ ja mennyt hyväksytysti HeA-luokkia harjoituskilpailuissa.
Estetaso n. 70-80cm ratana.

Etsin hevosta, joka olisi ratsastaessa kiltti ja varma. Voisin mennä koulua, myös esteitä (ei pakollista) ja maastoilla, mikäli hevonen on maastovarma.
Jos etsit säännöllistä ratsastajaa, niin silloin toivoisin että hevonen on maneesitallilla (tästä voin joustaa).
Tykkäisin myös siivoilla tarhoja / karsinoita ja vain harjailla ja hoitaa hevosia.
Tällä hetkellä pääsisin käymään kerran viikossa (lauantaina).
Kaikenlaisia diilejä voi ehdotella, käy siis ihan hoito ja siivoilukin tai satunnainen ratsastus.
Voin käydä myös silloin tällöin, mikäli et etsi säännöllisesti käyvää ihmistä.
Pystyn myös maksamaan.

Laita ihmeessä viestiä, jos sinulla olisi minulle hevoskaveri tiedossa. :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Ilmajoki / Etelä-Pohjanmaa

16.1.2021
Yksityinen ID: 1WK-HRV-5T3
Puoliylläpitoon tai ylläpitoon /vuokralle

35v kokenut amatööriratsastaja etsii itselleen mieluiten puoliylläpito/ylläpitodiiliä maneesitallilta pk-seudulta tai Uudeltamaalta. Myös vuokrahevonen useamman kerran viikossa ok. Hevonen saisi olla iso yli 170cm. Tällä hetkellä ratsastajan taso heB/heA.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

16.1.2021
Yksityinen ID: 1AS-7OS-L6N
Aikuiselle hevoskaveri

Olen 28 -vuotias työssäkäyvä nokialainen ja etsin itselleni rentoon harrasteluun ja puuhasteluun vuokrahevosta. Monenlainen diili onnistuu, hevosen ja omistajan ehdoilla. Ratsastuksen ohella teen mielelläni tallitöitä, liikutan hevosta myös maasta käsin ja puuhastelen sekä hoivailen kunnolla. Minulta löytyy auto, joten Nokialta voin ajella maksimissaan noin 30 min päähän. Aikaa löytyy 1, välilä 2 kertaa viikossa tai vaikka vain satunnaisesti.

Aikaisempaa kokemusta hevosista löytyy. Minulla on ollut pari vuokrahevosta (paikkakunta muutoksen vuoksi nämä jääneet) ja olen ratsastanut nuoruudessani lähemmäs 10 vuotta ratsastuskoulussa sekä tuttavien hevosilla. Tallitöitä olen tehnyt koko harrastusaikani ja tämäkin on siis mieleistä puuhaa.
Kokemusta löytyy niin nuorista vanhuksiin, virkeämmistä rauhallisempiin. Nyt kuitenkin ollut n. 6 vuotta taukoa säännöllisestä ratsastuksesta, joten taidot ovat ruosteessa. Silloin tällöin tullut kuitenkin käytyä ratsastustunneilla.

Tauon ja "iän" tuoman "arkuuden" vuoksi toiveena olisi mukava kaveri, jolla voi rennosti reenailla kentällä ja mielellään myös maastoilla. Pilkettä silmäkulmasta saa toki löytyä, mutta koko aikaista pomppimista en enää nykyisin kaipaile. Kokoakin hevosella saa olla, koska olen itse n. 170 cm pitkä ja painoakin löytyy n. 80kg.

Jos hevosesi kaipailee kaltaistani hoitajaa/liikuttajaa, niin kerron itsestäni mielelläni lisää.
Parhaiten saa kiinni viestillä tai sähköpostilla.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0401889901
NOKIA / Pirkanmaa

15.1.2021
Yksityinen ID: 2N5-B61-6IZ