Ostetaan: Varsat

Ilmoitukset 1 - 3 / 3

Seuraponi

Etsin pikaisesti seuraponi, ori tai tamma, säkäkork max 145cm, ikä, kunto jne ei väliä. Ihottuma tms ei ole este (kokemus löytyy) Tarjotaan koti ystävien kanssa, kokopäivätarhaus, hyvin analysoitu heinää, yli 25 vuoden kokemus, vain aikuisen käsissä, päivittäiset hoito joka perustuu kunkin yksilön tarpeisiin, koulutettu kengitysseppä 6-8 viikon välein, säännölliset eläinlääkärin ja hammaslääkärintarkastukset, paljon rakkautta ja huomio! Alle 1000€, etsin seuraponi, ei näyttely-/kilpailuponi.
Ota yhteyttä!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Pohjanmaa

27.5.2020
Yksityinen ID: 3IH-5GF-OJR
Aikuiselle harrastehevonen

Etsitään pientä hevosta tai isoa ponia. Myös varsat ja nuoret hevoset kiinnostaa. Tulisi aikuiselle ihmiselle tulevaisuudessa harrastehevoseksi ratsastukseen ja ajoon. Hevonen pääsisi pihattoon toisen hevosen kaveriksi, isot tarhat ja laitumet. Toiveena olisi että hevonen olisi tai siitä kasvaisi max 145-150 cm korkea ja luonteeltaan olisi suht rauhallinen. Etsin hinnaltaan edullista hevosta, tai vaihtoehtoisesti pidempi ylläpito jolloin ostomahdollisuus ylläpidon päätyttyä.

Ilmoitukseen »


1000€
@ Lähetä viesti »
Pohjois-Savo

25.5.2020
Yksityinen ID: 2EY-EPU-ARU
Sh tai isoponi varsa

Pikkuhiljaa haussa 1-3vuotias suokki tai suht iso poni tammavarsa. Pikkutallille kasvamaan jo vanhemman ruunan seuraajaksi. Mikäli sinulla ylimääräisenä niin tarjoa. Kiire ei asialla ole mutta jos sopiva jossain kohtaa osuisi eteen

Ilmoitukseen »


1000€
@ Lähetä viesti »
Salo / Varsinais-Suomi

11.5.2020
Yksityinen ID: 27W-H56-A8Y