Seuraponi

Etsin pikaisesti seuraponi, ori tai tamma, säkäkork max 145cm, ikä, kunto jne ei väliä. Ihottuma tms ei ole este (kokemus löytyy) Tarjotaan koti ystävien kanssa, kokopäivätarhaus, hyvin analysoitu heinää, yli 25 vuoden kokemus, vain aikuisen käsissä, päivittäiset hoito joka perustuu kunkin yksilön tarpeisiin, koulutettu kengitysseppä 6-8 viikon välein, säännölliset eläinlääkärin ja hammaslääkärintarkastukset, paljon rakkautta ja huomio! Alle 1000€, etsin seuraponi, ei näyttely-/kilpailuponi.
Ota yhteyttä!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Pohjanmaa

12:24
Yksityinen ID: 3IH-5GF-OJR
Kiltti lasten poni

Ostetaan maalle kolmen hepan seuraksi poni, tulisi lasten ratsuksi(/äidin läpiratsastettavaksi) kentälle ja maastoon. Sk. n. 135cm. Ajo-opetus plussaa. Väh. HeB. Käyttö sen verran kevyttä että pienet viat ei haittaa, ei kuitenkaan ihottumaista tai kaviokuumeista. Ehdottoman kiltti lastenkin käsitellä ja harjoitella ratsastuksen saloja, luonteesta emme tingi! Ei läheisriippuvaista, pysyttävä langoissa. Mahdollisuus talliin ja pihattoon. Hyvä pitkäaikainen koti tarjolla heti sopivan ponin löydyttyä! Kilpuria emme etsi, joten hintakin sen mukainen.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 040-9312667
Siikalatva / Pohjois-Pohjanmaa

12:04
Yksityinen ID: 1XC-GAX-SLL
Ostetaan projekti

Ostetaan projektiponi tai varsa.

Säkää mielellään 110-140cm.

Hyvä ja rakastava koti tarjolla.

Perus käsitelty ja oltava täysin terve.

Ilmoitukseen »


123€
@ Lähetä viesti »
Kuopio / Pohjois-Savo

25.5.2020
Yksityinen ID: XVO-4EH-22
Etsinnässä edullisesti iso poni

Saa olla projekti tai kouluttamaton kunhan vaan kunnioittaa aitoja ja ihmistä sen verran että se on koulutettavissa. Eivätkä pikku viatkaa ole mikään este. Nopeat kaupat ovat mahdollista jos löytyisi lähistöltä ja hinta on kohdallaan. Tarjoa sähköpostilla omaas ni mietitään.

Ilmoitukseen »


1000€
@ Lähetä viesti »
Pyhäjoki / Pohjois-Pohjanmaa

22.5.2020
Yksityinen ID: HJQ-UL6-UR
Etsinnässä lasten poni

9 vuotiaalle tytölle etsitään ponia, iällä sukupuolella ja pienillä vioilla ei ole merkitystä jos rehellisesti kertoo. Tytöllä on kokemusta ja on poni ollut ylläpidossa joten sellainen reipas tapauskaan ei säikäytä. Myös ajo hommiin riittää intoa joten myös kisaluvalla olevia ravi ponin alkuja saa ehdottaa. On myös ollut parin ponin koulutuksessa ratsuksi ja tykännyt hommasta niin myös nuori poni käy. Koolla ei ole niinkään merkitystä. ylläpito ja osamaksu sopimuksella olevat voivat muuttaa vaikka samalle päivälle meille jos poni sytyttää kipinän. Oulun läänin alueella mahdollista käydä katsomassa.

Ilmoitukseen »


2000€
@ Lähetä viesti »
Pohjois-Pohjanmaa

22.5.2020
Yksityinen ID: HJQ-UL6-UR
Terve ja rauhallinen n. 120 cm poni

Etsitään n. 120 cm rauhallista ponia 9-vuotiaan tytön ensiponiksi. Tulee maalle isomman ponin seuraksi, lähinnä maastoilukäyttöön. Oltava lasten käsiteltävissä ja tottunut maastoiluun. Osaamistasoksi riittää kolme askellajia, toki osaavamman ponin löytyessä käymme mielellään myös tunneilla sen kanssa. Ponimaisuus on ihan ok, mutta projektia tai suurta jännitystä emme kaipaa eläämäänme! Ponin täytyy kestää ainakin osa-aikaista laidunnusta eikä sillä saa olla kesäihottumaa tai muita normieloa haittaavia vaivoja.

Tarjoamme ponille rauhallisen kodin omassa maatilan pihassa, mahdollisuuden elää tallissa tai pihatossa, laidunta kesäksi, mukavat metsämaastot sekä rakastavat ja luotettavat omistajat.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0505437278
Hyvinkää / Uusimaa

21.5.2020
Yksityinen ID: 1MW-KH0-NT0
Iso poni tai pieni hevonen

Etsinnässä aikuiselle kaveri monipuoliseen harrastamiseen, valmentautumiseen ja pikku kisoihin. Pääpaino sileällä. Kokemusta löytyy useammasta omasta. Tallipaikka valmiina, nopeatkin kaupat mahdolliset jos sattuu helmi kohdalle.

- alle 10v
- säkä n.145-160cm
- ruuna tai tamma
- taso n. heC ->
- liikkuu omalla moottorilla, ei kovin kuuma tai reaktiivinen
- maastoilee asiallisesti
- kaikin puolin järkevä, niin selästä kuin maasta käsin.

Hinta max 4000e

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Pohjois-Pohjanmaa

19.5.2020
Yksityinen ID: AWF-V6K-7O
Russi

Nuori max 2v:stä alaspäin poni varsa. Käyttöön, ei niinkään näyttelyihin. Sukupuolella ei niin väliä. Ammattilaisen kotiin. Myös pidempi liisingi vois tulla kyseeseen

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Uusimaa

19.5.2020
Yksityinen ID: 3IQ-UQQ-THJ
ISO poni maastoiluun

Etsin lähinnä maastoiluun, järkevää isoa n.70kg painavaa aikuista kantavaa ponia. Hänen tulisi olla kiltti, terve ja pysyä lankojen oikealla puolella. Mutta mahdollisesti riski pieni hevonenkin käy. Hintavaa ratsua emme Etsi, mutta osamaksulla olemme valmiit maksamaan hieman enemmän . laitahan viestiä niin kerron meistä ja paikastamme

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
hyvinkää / Uusimaa

18.5.2020
Yksityinen ID: 3A2-DOY-RW9
Etsinnässä pikkuponi lapsille

Etsinnässä shettis tai muu pieni poni joka soveltuisi lapsille ratsuksi sekä myös ajokäyttöön. Terve, kiltti ja hyvä käsitellä. Ei kaviokuume- tai kesäihottumataustaista. Mieluiten ruuna tai tamma. Ponin olisi tarkoitus tulla ensiponiksi lapsille. Aikuisilla ennestään kokemusta hevosten omistamisesta. Poni saa olla jo vanhempikin kunhan soveltuu harrastekäyttöön. Etsimme ponia ihan rauhassa, joten kiire meillä ei ole. Jos sinulta löytyy poni, joka voisi soveltua meille, ota yhtettä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Akaa-Urjala / Pirkanmaa

17.5.2020
Yksityinen ID: 1M9-7HN-2IU
Ostetaan poni hyvänmielen harrastamiseen

Ostetaan poni hyvään ja pysyvään kotiin. Pikkuvikaiset ei haittaa mutta ei mielellään kesäihottumaa tai kaviokuumetaustaa. Tulee hyvänmielen harrastamiseen ja terapiaponiksi pienelle 7v.tytölle aikuisen valvonnassa ja toiveena olisi että ponista olisi ainakin 5v.harrastuskaveria joten mielellään säkää 1m ->
Tarjoa s.postiin.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Läyliäinen / Kanta-Häme

16.5.2020
Yksityinen ID: 261-NNF-JH0
Hiljaisessa haussa paras kaveri

Nipsulle ja emännälle kaveri haussa. Nipsu on 19v rauhallinen, vähän hölmö sh-ruuna ja jäämässä nyt yksin kun nykyinen kaveri lähtee taas uusiin seikkailuihin.
Nipsu toivoisi löytävänsä itselleen pitkäaikaisen elämänkumppanin ja parhaan kaverin, jonka kanssa voisi viettää rauhallista hevosen elämää välillä leikkien, rapsutellen, nukkuen ja sitten taas ruokaillen.

Emäntä toivoisi itselleen harrastelu kaveria kenen kanssa voisi puuhailla monipuolisesti kentällä, maastakäsin tai vaikka kärryilläkin, kuka lähtisi innoissaan mukaan metsälenkeille ja välillä vaan chillailisi meidän kanssa laitumella.

Nipsulla on paras kaveri, Vappu koira, joten uuden ystävän pitäisi olla koira ystävällinen.
Sähkölangassa pitäisi pysyä. Perusterve ja perusjärkevä käytökseltään. Täytyy pystyä laiduntamaan eli ei kaviokuume taustaista.
Nuori tai "keski-ikäinen", projekti tai valmiimpi.

Kyseessä on pieni kotitalli joten läheisriippuvaista me ei voida kaveriksi ottaa.
Budjetti on n. 3000e mieluummin alle kuin yli.
Toiveena olisi suomenhevonen tai kiva poni, mutta eipä sillä ole merkitystä kunhan löytyy se oikea kaveri meille.

Ilmoitukseen »


3000€
@ Lähetä viesti »
Lohja / Uusimaa

15.5.2020
Yksityinen ID: H5K-Z74-7B
Seuraponi

Ostetaan seuraponi, ruuna tai ori. Tamma käy jos ei ole tammamainen. Iällä ei väliä, saa tarjota eläkeläistäkin. Pääsee hyvään, asiantuntevaan loppuelämän kotiin maaseudun rauhaan, aikuisen käsiteltäväksi. Ei joudu homehtumaan pelkästään vaan tarhassa vaan normaalisti puuhastellaan ja liikutellaan esim ajaen, jos mahdollista (ei tarvitse olla opetettu). Hinta mielellääm max 1000e

Ilmoitukseen »


1000€
@ Lähetä viesti »
Joensuu / Pohjois-Karjala

12.5.2020
Yksityinen ID: 1LH-M7G-TGU
Shetlanninponiruuna

Ostetaan shetlanninponiruuna. Pääasiassa aikuisen käsiteltäväksi. Ylläpidon / koeajan kautta tai osamaksu. Lisätietoja sähköpostilla.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »


12.5.2020
Yksityinen ID: 1AI-K20-TIF
Ruuna

Harkinnassa kiltti, varma, rauhallinen, terve ja täysin pelaava ruuna tyttärelle ensihepaksi ja miksei äitikin voisi maastoilla.
Saa olla vanhempikin opetusmestari.
Ei shettistä, sellainen jo löytyy.
Vuosien kokemus hevosista ja omiakin on.
Yhteys alkuun meiliin.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
--- / Pohjois-Savo

12.5.2020
Yksityinen ID: 1MU-RZ1-AGC
Aikuiselle harraste/kouluponi

Ostetaan pienelle aikuiselle kotitalliin toisen kaveriksi poni, harrasteratsuksi/kouluratsuksi. Koko n. 135-150cm,. Ei läheisriippuvainen, peruskäsittelyt sujuttava, ja yksin maastoileva. Hinta max 4500.

Ilmoitukseen »


4500€
@ Lähetä viesti »
Uusimaa

12.5.2020
Yksityinen ID: 7O3-JGL-AK
125-140cm kokoinen poni/aasi/muuli/pienhevonen

Etsin seuralliselle 2v tammalleni kilttiä kaveria mukaan meidän remmiin. Omana mielenkiinnon kohteenani ovat ratsastuksen lisäksi maastakäsittely sekä ajaminen, puuhailen hevosten kanssa mielelläni kaikkea monipuolisesti. Perusasiat mieluusti saisi ponilla olla suunnilleen hallussa/ hyvällä mallilla harjoiteltu.

Olisi hyvä, rakastava ja aktiivinen pihattokoti uudistetussa pihatossa maatilalla tarjolla, jossa myös lehmiä ympäriinsä seurana tamman lisäksi. Kaikilla eläimillä on meillä mahd. luonnonmukaiset olosuhteet elää. :)

Omaan itse hevosalan koulutuksen ja olen käsitellyt, ratsastanut ja kouluttanut kaikenmoisia hevosia ja tällä hetkellä 2-vuotiaan koulutusta meneillään. Olen myös pienestä pitäen ollut hevosenomistaja.

Budjetti suoriltaan on tällä hetkellä 1000e, kalliimmatkin harkinnassa mutta 1000e ylittävä osa osamaksulla tms muulla diilillä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Päijät-Häme

10.5.2020
Yksityinen ID: 11C-5IQ-HI4
Iso poni asiakaskäyttöön

Ostetaan maalaistallille alkeispainoitteiseen käyttöön iso poni / pieni hevonen.

Vaatimuksia joista ei tingitä:
- ehdottoman kiltti viilipytty tallissa ja ratsastaessa
- maastovarma
- kentällä kaikki askellajit löydyttävä lasten ratsastamina, pieniä esteitä hypätty
- ehdottoman terve (selkä,jalat,hampaat,maha), ei ihottumaa
- tultava toimeen laumassa
- aidoissa pysyvä, laidunta kestävä
- säkä 140-155cm
- hinta max 3700€

Ikähaitari n.7-16v, mieluiten ruuna, tasaiset tammatkin huomioidaan. Suokki olisi haaveissa, mutta kaikki huomioidaan (ei lv). Ei etsitä estetykkiä tai hienoa liikettä, arvostamme tasaisuutta ja hyvää työmoraalia!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Kangasala / Pirkanmaa

10.5.2020
Yksityinen ID: 2LX-Y41-IX1
Shetlanninponi tamma

Etsinnässä shetlanninponi tamma. Mieluiten ylläpidon kautta, osto heti kun oma hevonen myyty (kesäkuu). Iällä ei väliä. Ei tarvitse osata ihmeempiä, kunhan on peruskäsitelty ja kaikki hoitotoimenpiteet sujuu. Ei kesäihottumaista tai kaviokuumeista. Pystyttävä laiduntamaan normaalisti. Harrasteponiksi aikuiselle.
Tarjoa nimen/suvun ja hintatietojen kera!

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Päijät-Häme

9.5.2020
Yksityinen ID: 32Y-VW0-8CG
Shetlanninponi ostetaan / ylläpitoon

Etsitään omalle suomenpienhevoselle kaveria shetlanninponista. Langoissa pysyvä, ei kaviokuumetaustaa, ei ihottumaa, ei läheisriippuvainen vaan itsenäinen pieni kaveri, jolla on luontaisesti kykyä olla se POMO laumassa ja tällä kerralla ominaisuus on toivottavaa :D. Jos lisäbonuksena voi toivoa niin liinakkoharjainen olisi bueno.

Ponin ostolla / ylläpidolla ei tässä vaiheessa ole kiire. Etsimme rauhassa sopivaa kaveria 10-vuotiaalle ruunalle. Poni tulisi seurakaveriksi eli pääsisi mukaan talutuslenkeille, kärrylenkille (käyntiä) ja jos voi ajaa ei ole este sekä ratsutaitoinen (sopivalle ratsastajalle) -> tukilapsille. Tarjoamme kahden hevosen pihattotalliratkaisun (mahdollisuus myös sisälle sääolosuhteista johtuen) säänkestävälle ponille. Hevoskokemusta löytyy ja saa varmasti rakkautta ja rajoja sekä huolehditaan niin kengityksestä / vuolusta / raspauksesta / rokotuksista yms. velvoitteista. Ei haittaa ponimaisempi tapaus kunhan on käsiteltävissä ja pysyy langoissa.

Minulle voi soittaa tai laittaa viestiä sähköpostilla. Sähköpostiosoite on kirsi.temonen@dnainternet.net

Ilmoitukseen »


1000€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0415375927
Lohja / Uusimaa

9.5.2020
Yksityinen ID: 2IM-SQL-VU9