Iso eestinhevostamma

Nyt pilkkahinnalla tarpeettomana!

Myydään 12-vuotias 148cm eestinhevostamma. Toiminut aikaisemmin alakouluikäisellä lapsella ensihevosena sekä ratsastuskoulussa viimeiset puoli vuotta. Erittäin rauhallinen ja varmajalkainen. Rakenteeltaan massiivinen. Jaksaa kantaa myös aikuisen.
Osaamistaso HeC, re 50cm. Maastoilee sujuvasti yksin ja porukassa. Soveltuu kaiken tasoisille ratsastajille. Myynnin ajan ratsastuskoulukäytössä. Soveltuu vastaisuudessakin ratsastuskouluun, perheeseen tai vaikka terapiakäyttöön.

Ollut ikänsä terve, tullut Suomeen reilu puoli vuotta sitten käytännössä suoraan kasvattajalta. Lastautuu ja matkustaa ongelmitta. Kengitys/vuolu sujuu. Rekisteröity Hippokseen, joten tästäkään ei tule kuluja ostajalle.

Tiedot:
http://www.sukuposti.net/hevoset/ranna/926183
Video:
https://youtu.be/nl2QMyNtDys

Ei ylläpitoa/koeaikaa/osamaksua (epäonnistuneen osamaksun vuoksi tämä on nyt uudelleen myynnissä joten ei enää lisäpelleilyitä). Varusteet ostettavissa mukaan hintaan 400e. Kuljetus järjestyy tarvittaessa lisämaksusta kuljetusfirman toimesta.

Hevonen on tällä hetkellä Palmun Ratsutallilla tuntikäytössä. Se on lähes päivittäin nähtävissä tunneilla.

Koeratsastus on trailerin kanssa tulevalle maksuton, muille maksullinen (tallin tuntihinnaston mukainen normaali maksu).

Hinta on valmiiksi tingitty.

Otathan yhteyttä, kun sinulla on rahoitus ja tallipaikka kunnossa sekä hevosen osto on ajankohtaista. Älä soittele minulle kahta viikkoa joka toinen päivä ja suunnittele hevosenkatsomisreissua, jolle et oikeasti koskaan ole edes lähdössä, vaan soita mieluiten vasta samana tai aikaisintaan edellisenä päivänä. En etsi juttukaveria, minulla riittää niitä jo ennestään ja työtkin vievät aikaani, joten en jaksa viestitellä hupikyselijöiden kanssa.

Hinta sisältää marginaaliveron.

Tervetuloa tutustumaan!

Ilmoitukseen »


3600€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0406536557
Kirkkonummi / Uusimaa

00:32
Yksityinen ID: 343-RMX-ZME
3v suomenhevostamma projektiksi

Alanvaihtoon 3v kääntynyt suomenhevostamma. Ajolle opetettu ja epäsäännöllisesti liikutettu. Laukka luonnollisempi askellaji, joten tästä projekti jollekin. Lisäksi työn ohella alkavan opiskelun takia saatava laumaa pienemmäksi.

Hoitotoimenpiteet onnistuu ongelmitta. Irtopalakuvattu toukokuussa 2020 ilman löydöksiä, kasvurajat myös melkein ummessa.

Tamman koko tällä hetkellä 145cm edestä, takakorkeutta vielä. Kasvanee noin 150cm.

Ilmoitukseen »


2500€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0403559474
Huttula / Keski-Suomi

Eilen 22:23
Yksityinen ID: 37J-K2B-A4D
Sh ruuna

Myydään 10-v sh ruuna.
Sk 165cm.
Erittäin kiltti, ihan lapsenkin hoidettavissa. Koppiin kävelee suoraan ja matkustaa hiljaa. Tarhannut laumassa ja asunut pihatossa sekä tallissa.
Ajettu ja muutama startti menty. Ratsastettu ja osaa perusteet.
Ratsastaessa myös todella nöyrä ja yrittää parhaansa mukaan miellyttää ihmistä.
Hevosella lievä kesäihottuma.
Äskettäin kengitetty.
HP 2200eur.
Hevonen asustaa Tampereen seudulla.
Puh 0440167556

Ilmoitukseen »


2200€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0440167556
Tampere / Pirkanmaa

Eilen 14:19
Yksityinen ID: 219-L1L-YZV
Rauhallinen tamma

15v ~165cm kaunis kiltti tamma etsii itselleen mukavaa monipuolista harrastekotia. Ollut vuosia rkoulussa, nyt kotiin jossa ei puksuteta enää 2-3h/pvä kenttää ympäri. Käy ensi tai perhehevoseksi. Miksei varsoittamiseenkin, kiva suku.

He A/80-90cm, rauhallinen diesel mallinen ratsastaa. Mennyt myös junioreilla sekä lapsilla, kilpaillut rkoulun oppilaiden kanssa este ja kouluratsastuksessa. Hypätty myös maastoesteitä. Ei reaktiivinen tai kiukkuinen. Tarhannut laumassa, pysyy langassa, kesäisin laitumella, ei kengitys ongelmia. Pikkuvikaa, kestänee normaalia harrastekäyttöä ja valmennuksia, ei enää kuitenkaan pipokireällä korkealle tasolle tähtäävälle ratsastajalle.

Hyvänmielen ystäväksi.

Ilmoitukseen »


3100€
@ Lähetä viesti »
Karkkila / Uusimaa

Eilen 13:14
Yksityinen ID: 3AC-WQY-JM1
American quarter horse ruuna *video lisätty

Myydään monipuolinen ja hyvin koulutettu USA-tuonti qh-ruuna. S. 2011. Ollut työhevosena amerikassa, joten tottunut karjaan ym. Meillä treenattu lännenlajeja monipuolisesti (trail, ranch riding ym). Herkkä ja hyvin avuilla. Ei terveysongelmia eikä käytösongelmia. Ystävällinen ja ottaa kontaktia ihmiseen. Kaikinpuolin mainio hevonen. Sk n. 165 ja leveä kaveri.hintaluokka 5-10 t

video: https://youtu.be/ku0bRTO6UYw

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0505294031
Vantaa / Uusimaa

Eilen 12:22
Yksityinen ID: 1CE-CA2-AV1
Myydään sileällekin sopiva komea hyppyruuna

Myydään vuonna 2008 syntynyt herttainen trakehneninruuna Antropoff. Antropoff on ratsastajan aktiivisen urheilu-uran aikoina hypännyt 125 cm ratoja. Ratsastajan siirtyessään harrastajaksi opintoihin keskittymisen vuoksi piti pienen kilpailutauon. Viime vuoden kesäkaudella on Antropoff kisannut 110-115 cm ratoja. Antropoff on myös erittäin helppo käsitellä sileällä, sillä olisi ehkä sopiva myös helpomman tason kouluratsastukseen. Ei ole kuitenkin kouluhevosena koskaan kilpaillut. Hevonen on helppo käsitellä sekä tallissa että kuljetuksessa. Käyttäytyy hyvin kohteliaasti kengityksessä ja klippauksessa. On aina ollut yhden ihmisen hevonen ja sopisi varmaan parhaiten samanlaisiin olosuhteisiin. Tuoreet röntgenkuvat olemassa. Ei anneta ylläpitoon.

Hyppyvideo
https://youtu.be/PxUP38JAwME

Kouluvideo
https://youtu.be/ii0EVXIqioE


Kysy rohkeasti lisätietoa ja videoita osoitteesta okaal@erpitor.com.

Ilmoitukseen »


8000€
@ Lähetä viesti »
Puh: +3725094211
Tallinn / Ulkomaat

Eilen 11:33
Yritys ID: 8HH-BM7-P8
Kiltti mutta laiska tamma terapiahevoseksi tai harrasteluun

Myynnissä toimeksiantona 10-vuotias kimo tamma, sk. n. 160 cm, jykevärakenteinen. Luonteeltaan erittäin kiltti ja varma, kyytiin voi laittaa lapsen tai aloittelijan. Erittäin soveltuva maastoiluun ja moneen menoon hötkyilemättömän luonteensa puolesta.

Osaava ja napakka saa tästä hevosesta irti osaamistasoakin, HeB ja hyppää myös mielellään pieniä esteitä. On kuitenkin erittäin laiska eikä anna mitään ilmaiseksi, ei siis herkkää hevosta etsivälle.

Parhaimmillaan toimisi varmasti terapiahevosen, alkeisratsun tms. virassa, mutta hitaisiin hevosiin tottuneelle käy toki muuhunkin harrasteluun.

Terveeksi kuvattu, kuvat saatavilla. Hevonen nähtävillä Rake-tallilla Tuusulassa.

https://www.youtube.com/watch?v=S7r8n8OvD5I&feature=youtu.be

Lisätiedot 0504007491/Mira

Ilmoitukseen »


7000€
@ Lähetä viesti »
Tuusula / Uusimaa

Eilen 10:51
Yksityinen ID: SLK-E7H-PA
Laadukas kimo esteruuna

Myydään belgialainen, hienosukuinen ja hyvin kaunis 6v esteruuna. 166cm. Hypännyt hyvin tuloksin 110-120cm. Kapasiteettia paljon. Selväpäinen, rehellinen ja hyvin ratsastettu hevonen, joka sopii niin juniorille kuin nuorelle ratsastajalle. Liikkuu kivasti, on helppo ja kevyt ratsastaa. Todella kiltti. Terve, puhtaat röntgenkuvat. Videot ja kuvat saatavilla. Yhteydenotot vain puhelimitse,
0408209829

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Kymenlaakso

Eilen 10:10
Yksityinen ID: 1JX-1ZS-E62
Harrastehevonen

Myydään ratsastuskoulusta kevyempään käyttöön pv-ruuna Charly-Par, synt. -09.

Oej:ssa sanomista, ei siedä ratsastuskoulun vaatimaa käyttöä ja osa-aikaista työntekijää emme valitettavasti voi pitää. Harrastelua ja leppoisaa ratsastelua kestää, esteille en suosittele.

Säkä n. 165 cm, kiltti kaikissa toimenpiteissä, ei ota kierroksia vapaista, tarhaa porukassa, viihtyisi ja pärjäisi varmasti pihatossakin.

On puuhakas ja kontaktinhakuinen, voisi olla mukava hevonen esim. mind-toimintaan tai muuhun maastakäsittelyyn.

Ei ylläpitoon, ei osamaksulla, hinta ei sis. varusteita. Voidaan harkita vaihtoa pv- tai rotuponivarsaan tai nuoreen, laitettavaan hevoseen.

Yhteydenotot onnistuvat parhaiten whatsapin kautta.

Hevonen asuu Lappeenrannassa.

Ilmoitukseen »


2500€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0401582851
Lappeenranta / Etelä-Karjala

18.1.2021
Yksityinen ID: 10E-L24-PD2
5v suomenhevostamma

Juuri 5 vuotiaksi kääntynyt suomenhevostamma R.R.Zara n. 160cm säkä todella näyttävä ja kapasiteettia löytyy moneen tarkoituksen. Ratsastettu kaikissa askellajeissa, hypätty selästä 110cm ja irtona hypännyt 125 okseria. Nostaa hyvin laukat ravista ja käynnistä molempiin suuntiin. Laukka pyörii kentällä hyvin. Ei ole paljoa maastoiltu, mutta kulkee kaverin perässä hyvin, mutta ei kuitenkaan maastovarma. On todella reaktiivinen ratsastaa ja käsitellä eli ei tätikuljetin eikä lasten hevonen, vaatii osaavan ja kokeneen hevosta lukevan aikuisen ihmisen. Osaa testata käsiteltäessä ja ratsastaessa, mutta ei ole silti paha päästään. Omistaa vahvan tammamaisen luonteen ja reipas ratsastaa.
Kengitys onnistuu ongelmitta.
Tiedettävästi terve. Ostaja saa halutessaan tehdä ostotarkastuksen.
Ei koeajalle, eikä osamaksu mahdollisuutta.
Tästä tulevaisuudessa vielä ruusuke hai moneen lajiin.
Varusteita ei tule mukaan.

Lisää kuvia ja videoita pyydettäessä

Ilmoitukseen »


6500€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0452512800
Kangasala / Pirkanmaa

18.1.2021
Yksityinen ID: 305-US4-JPO
Iso, komea, islanninhevosruuna

Islanninhevonen Vikar on kiltti, tiettävästi terve, rohkea, symppis, nelikäyntiruuna, 9 v

Säkä noin 146 cm. Erittäin paljon tölttiä (todellinen tölttikone), tottunut liikenteessä autoihin ja juniin, kulkee yksin ja porukassa, sopii luultavimmin monentasoisille ratsastajille. Ei kovin nopea, mutta ei laiskakaan.

Tarhannut tammojen ja ruunien kanssa, laitumella ja tarhassa. Lastautuu hyvin. Rokotettu, raspattu, kengitetty äskettäin,

Hyväsukuinenkin, mm. isä nähtiin viime vuonna MM-radalla. Täydellinen harrastehevonen.

Hevonen on myyntivälityksessä/kokeiltavissa Forssassa Draumhestarissa. Kysy lisää 045-1147393/Gummi (englanniksi) tai 040-5868769/Josu.

Asialliset tarjoukset huomioidaan myös.

Ilmoitukseen »


8500€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0405868769
Ylöjärvi / Pirkanmaa

18.1.2021
Yksityinen ID: IKT-5Z6-4T
Ratsutamma 6v.

TAMMA 6v. 170cm
Kaunis puhdasrotuinen trakehnertamma 170cm toimeksiantona kotimaiselta omistajalta. Emälinja herkullinen, Piligrimiin kerrattu. Isä; suosittu Nemunon Fetisas. Emänisästä paljon Suomessa jälkeläisiä, Helerisläiset ovat pidettyjä hevosia. Kasvattaja; Liettuan valtionsiittola. Olen vuosien ajan ihaillut valtavilla laitumilla kasvavia, säännöllisesti hoidettuja varsa-, ja tammalaumoja kyseisen siittolan satojen hehtaarien alueella. Hevonen ei voi saada parempaa kasvupaikkaa. Itsellänikin ollut vuosia tämän hevosen emän veli. Olen henkilökohtaisesti nähnyt, kun hevosilla on kivennäiset ja tarvittava koko ajan saatavilla, mm. tilalla on oma seppä ja eläinlääkäri. Siittola on EU-tuettu.

Suku; http://www.sukuposti.net/hevoset/var–a/2205132

Ei sovellu alle He:A-tasoisille ratsastajalle, koska askellajit ovat laajat vaikkakin mukavat istua. Saattaa soveltua tarvittaessa yleishevoseksi; Kaipaa esteillä rutiinia, tällä hetkellä hyppää noin. 80cm tehtäväradan.

Normaali eteenpäinpyrkimys, normaali suu. Saattaa narskuttaa.

Kolme asiallista askellajia, joista voi rakentaa hienot kolme askellajia. Jollain tavalla raamikas ja näyttävä eläin, kun on valmis, on todella upea eläin.

Kengittäessä tarvitsee varman sepän mutta ei kemikaaleja, voi sitoa käytävälle, erittäin kiltti hoitaa sekä karsinassa että käytävällä, sekä rauhallinen taluttaa ja toimiva kuljettaa.

Hevosta voi He:B tasoiseksi sanoa, joskaan ei ehkä mahdu laukkavolteille 10m, vielä.

Terveys on oletettavasti kunnossa, mutta koska sitä ei ole tutkittu, saa halutessaan sitä tarkastella toivomillaan tavoilla. Myöhempi siitosarvo.

https://www.youtube.com/watch?v=MwHOdD3lbG0

https://www.youtube.com/watch?v=dk_aOKdRmiU

https://www.youtube.com/watch?v=3JFnHBAY0oE

https://youtu.be/lv3LYmsCFHg

https://youtu.be/3NLLgVd3G5A

https://youtu.be/5Wj759MWBcY

https://youtu.be/Yxzuf00w78A

https://youtu.be/BjZJ4qoSPT0

https://youtu.be/zhgi63mfSh0

https://youtu.be/cUEX-IVhMu4

8500e, marginaaliverotus.

Ota yhteyttä; Suvi Kettunen 0405087043

Ilmoitukseen »


8500€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0405087043
Sipoo / Uusimaa

18.1.2021
Yritys ID: 33F-2PK-596
Suomenhevosruuna pikaisesti osaavaan kotiin, varusteineen tai ilman

13v n. 158cm sh ruuna
Ex-ravuri, ratsastettu kesästä alkaen, nyt ollut joutilaana viime viikot.
Käynti, ravi, laukka löytyy.
Reipas ratsastaa.
Maastoiltu, ei pelkää liikennettä.
Asiallinen käsitellä.
Ei tiedossa vammahistoriaa, ei hankaa.

Myydään vain osaavalle aikuiselle. Hevosmiestaitoiseen kotiin, jossa ymmärretään, että eläin on eläin, se syö, juo, paskoo ja voi tänään ihmetellä jotain, mitä eilen ei.

EI myydä lastenratsuksi, kokemattomalle, eikä aran tädin mummoköröttimeksi. Tämä on reipas, fiksu ja omaa pilkettä silmäkulmassa, uskoakseni osaa tehdä oman mielen mukaan, jos siihen mahdollisuus. Kiltti, ei pahapäinen, tai ongelmallinen.

Kyselyt vain puhelimitse 0407757018.
Nopeat, selkeät kaupat etusijalla. Otathan yhteyttä vain, jos olet ostoaikeissa nyt, ja rahoitus ja tallipaikka ovat valmiina.
Nopean kaupan valmiiksi tingitty hinta 3000e pelkkä hevonen tai hintaan 3600e hevonen ratsastusvarusteineen.
Myydään oman tilanteen muutoksen vuoksi.

Ilmoitukseen »


3000€
@ Lähetä viesti »
Huittinen / Satakunta

18.1.2021
Yksityinen ID: 2KJ-846-IWN
kiltti opetusmestari hyvään kotiin

20v musta pv tamma, sk.165cm, ko he b, re 90-100cm, erittäin rohkea maastossa ja liikenteessä. Liikkuu omalla moottorilla, ei laiska. Kiltti hoitaa ja käsitellä! Kengitetty. Tällä hetkellä pienessä opetus - ja maastokäytössä ratsastuskoulussa. H: 1600eur + kuljetus Suomeen. Varusteet mahdollista ostaa mukaan
Lisää tietoja: vihterpalutall@gmail.com

Ilmoitukseen »


1600€
@ Lähetä viesti »
Harjumaa / Ulkomaat

18.1.2021
Yksityinen ID: 2OC-WNL-VFH
12v rauhallinen opetusmestari

Kiltti ja rauhallinen 12v opetusmestari vailla uutta opettelijaa.

Re.kisoissa viime aikoina 80-100cm kotona 120cm. Varma hyppääjä ei turhia kyttäile tai kieltele, ollut useita vuosia saman tytön alla.

Kisannut myös 2* kenttää

Ko.HeA+vaihdot

Sk.156cm, näppärä ja hyvä rakenteinen. Sopisi hyvin aremmallekkin junnulle tai ensi hevoseksi. Turvallinen ratsastaa, ei extreme temppuja.

Kaikki toimenpiteet onnistuu, hyvä kuljettaa,lastata, kengittää jne!

https://youtu.be/Qj6OwyxIIeg

Hinta: 9000€, Hevonen Liettuassa ja autamme sieltä järjestämään kyydin hevoselle suomeen sekä muissa käytännön asioissa.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0409679912


17.1.2021
Yksityinen ID: 32P-LHJ-ESO
10v tamma kenttään/esteille opetusmestariksi

Kaunis ja raamikas, hyvä sukuinen 10v opetusmestari tamma vailla uutta kotia.

Vienyt juniorin 60cm luokista 115cm luokkiin, on jonkin verran kuuma esteillä. Kotona menty 125-130cm tehtävää. Mm.Silver Tour ja Junior tour tänä kesänä.

Myös vähän kenttää mennyt.

Ko.n.HeA +vaihdot

SK.n.170cm

I.Vivaldi (Lancelot) 150cm ratoja mennyt

E.Dakãra

Ei.Deriks

Liikkuu omalla moottorilla ja etenee mielellään, ei stoppaile tai kyttäile.

Ei säiky tai tee tyhmyyksiä.

https://youtu.be/04f6GK7qUwo

https://youtu.be/S5nMWbjiOPY

https://youtu.be/HUf2oGpfjQ0

Tiettävästi terve, tammasta on olemassa muutamaa vuotta vanhat röntgenkuvat.

Hinta:10500€ Tamma Liettuassa, autamme järjestämään kyydin kotitallilme ja muissakin käytännön asioissa.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0409679912


17.1.2021
Yksityinen ID: 32P-LHJ-ESO
6v ruuna Gitano× Erco VT

Lahjakas ja laadukas 6v ruuna, hyvällä suvulla.

Kisannut 110cm, kotona 120-130cm, kapasiteettia riittää. Rohkea ja varma hyppääjä, ei kyttäile ja myöskään ei nappaile puomeja turhaan.

I.Gitano, 160cm ratojen menijä , Nabab de reve isänä.E.Elise van het scheefkasteel Z , emän sisarukset kilpailleet 150 ja 160cm luokkia menestyen.

Ei.Erco VT 160cm kilpailia

Ko.n.heB, kokoaa ja vaihtaa nätisti.

Sk.170cm

Ammattilaisen ratsuttama ja ammattilaisen käsissä tälläkin hetkellä, sopivan kuuma hypätessä.

Maastovarma, mennyt myös vähän maastoesteitä.

Terve ja röntgenkuvattu. Kuvat ovat saatavilla.

https://youtu.be/UiOT11F4WrY

https://youtu.be/my_4A6OFlxE

Hinta:14 000€, hevonen Liettuassa josta autamme kyllä järjestämään kuljetuksen, myös muissa käytännön asioissa saa apua

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0409679912


17.1.2021
Yksityinen ID: 32P-LHJ-ESO
15-vuotias pv ruuna

Myydään oikean ihmisen löytyessä musta 15-vuotias puoliveri ruuna loppuelämän kotiinsa. Säkä 167cm.

Aikoinaan todettu nivelrikkoa etusissa, ei kestänyt yli metristen ratojen kisaamista. Nyt ollut 2,5 vuotta harrastekäytössä 1-6pv/vk eikä ole vikonut. On tarhannut yksin ja yhdessä, leikkisä ja tykkää nyppiä ja tuuppia tarhakavereita, eli kaikilla hevosilla ei varmasti riitä hermot. Yksinään tarhaa hyvin. Sopii parhaiten paikkaan jossa isot tarhat ja pitkät tarhaus ajat. Kentällä ratsasteltu lähinnä kuolaimettomilla, maastossa hurjemmissa menoissa kuolain. Rakastaa hyppäämistä ja laukkaamista. Ei ole mulla ollessaan ikinä pukittanut tai hyppinyt pystyyn. Kiva kengittää.

Koulutustasoltaan ainakin HeB, osaa raviväistöt, laukanvaihdot jne. Varmaan osaa vaikka mitä selllaisen kanssa joka osaa pyytää, mutta mulla ollut lähinnä puskailu käytössä. Myös 5v lapsi ratsastellut ja ollut lasten talutuskäytössä, mutta ei varsinaisesti lasten hevonen ole, saattaa säheltää ja kopsauttaa turvalla päähän tai kuopaista käytävällä kerjätessä jotain.

Yhden ihmisen hevonen. Ruuna tarvii jämptin, rennon ja huumorintajuisen omistajan, kokeilee varmasti kukkoilla jos annetaan yhtään liikaa siimaa, mutta perus kurilla käyttäytyy nätisti. Ei myydä ratsastuskouluun eikä lasten käyttöön.

Varusteet mukaan +500€. Hevosella paljon huopia, loimia, zaldin yleissatula, karva satulan alle, suitset, kuolaimettomat jne.

http://www.sukuposti.net/hevoset/lehetos--g/1164058

Yhteydenotot:
Kevatsalo@gmail.com

Ilmoitukseen »


1500€
@ Lähetä viesti »
Eurajoki / Satakunta

17.1.2021
Yksityinen ID: ZAR-CKF-6W
Irlannincob ori

Fantasy Amigo. 2016 syntynyt ic-ori.
Tämä kaunis ja kiltti herrasmies voisi kaipailla uusia tuulia. Säkä 142cm, mutta on orimaisen massakas ja roteva, joten kantaa hyvin myös aikuista.

Käsitelty lempeästi, edetty hissukseen. Ratsastettu epäsäännöllisesti vuosi. Maastossa käytiin kesällä 5 kertaa. Kerran säpsähti jalan juuresta lentoon lähtevää metsoa. Kentällä tahmea, maastossa reipas, mutta ei ryöstäjä tyyppiä.

Todella kiltti käytöksinen, hoitotoimenpiteet onnistuu vaivatta.

Rekisteröity Hollanninkantakirjaan, sekä hippokseen.

Ohjas-ajettu paljon, maastakäsitelty vielä enemmän. Kärryt ollut perässä kerran ja reki-aisoja vetänyt kentällä perässä useammin.
Terveenä pysynyt, pssm N/N. Minulla ollessaan ei ole vuohispunkki vaivannut eikä keratiinia ole kinttuihin kertynyt.
Asuu pihatossa ruunan kanssa, mutta on astunut ori, joten lauma hierarkia ei välttämättä pelitä kaikkien kanssa.

Ruunaan tämän kevään aikana.
Ruunauksen jälkeen on useampi ehdokas jo ilmoittautunut, joten jos joku kaipaa siitokseen, niin tässä olisi vielä hetken aikaa orina.
Hyvää ei saa ilmaiseksi
whisperingblixt@gmail.com

Ilmoitukseen »


4000€
@ Lähetä viesti »
Itä-Soisalo / Pohjois-Savo

17.1.2021
Yksityinen ID: 2HV-0TO-Q3Z
Pikkuhevonen ajettu ja ratsastettu

10vuotias kylmäverityyppinen zematsukas risteytys tamma. Säkäkorkeus 153+cm
Kiltti hoitaa ja käsitellä, asiallinen kuljetta ja lastata, ratsastaessa oma sopiva moottori. Päästää hyvin selkään,ei ole säikky tai ylireaktiivinen.
Ajettu paljon ja toimii, maastoiltu paljon ja maatalouskoneet tuttuja.
Hyvä Terveys.

Kuljetus lisämaksusta onnistuu.

Olethan yhteydessä vasta kun osto on ajankohtainen ja rahoitus kunnossa

Varusteet ostettavissa erikseen.

Videot ja lisätietoja whatsupin kautta 040 8358074

Ilmoitukseen »


5500€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0408358074
Kyrö / Varsinais-Suomi

17.1.2021
Yksityinen ID: 2BL-NFZ-BSK