Etsitään tallitöitä

Hei
Etsitään tallitöitä arki päiville joulukuusta alkaen, vkl myös mahdollisia tammikuusta alkaen.
Toiminimellä laskutus onnistuu.
Monen vuoden kokemus,luotettava palvelu.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Siuntio / Uusimaa

13.11.2019
Yksityinen ID: XMV-WUP-FE
Hevosalan tutkinto oppisopimuksella

Hei!
Olen 20 vuotias naisen alku Heinolasta. Olen hieman arka ja ujo ensimmäisinä päivinä, mutta reipastun todella nopeasti. Saatan kysyä asiat kahteen kertaan vain koska haluan mielummin olla varma kuin epävarma. En ole liian tosikko ja tulen kaikkien kanssa toimeen. Minulta löytyy myös mediapalvelujen toteuttajan tutkinto, joten pystyn myös auttamaan tallilla visuaalisissa töissä, esimerkiksi kuvien otossa ja muokkaamisessa.

Nuorempana harrastin ratsastusta ja muuta hevostoimintaa monta vuotta. Nyt on kuitenkin ollut jonkun verran taukoa välissä ja taidot ovat ruosteessa, mutta eiköhän ne sieltä herää.

Oppisopimus paikka olisi hyvä olla Päijät-Hämeen alueella julkisten yhteyksien lähettyvillä. Omistan kyllä B ajokortin, mutta auto puuttuu vielä.

Mikäli sinun tallille mahtuu yksi opiskelija oppisopimuksella otathan minuun yhteyttä viestitse tai soittamalla.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0400912659
Heinola / Päijät-Häme

12.11.2019
Yksityinen ID: 123-P5D-DAK
Etsinnässä tallitöitä tai mahdollinen oppisopimuspaikka

Heippa :)

Olen 29 vuotias nuori nainen ja etsinnässä olisi tallitöitä tai mahdollinen oppisopimuspaikka Pohjois-Savon alueella. Auto on minulla käytössä ja olisin valmis aloittelemaan ensi vuoden alusta heti, ja tottakai jos tarvetta on niin muutamina viikonloppuina ennen sitä olen myös valmis auttamaan :)

Kokemusta minulla on hevosista jonkin verran, mutta olen nopea oppimaan enkä pelkää käytännön töitä. Olen erittäin eläinrakas ihminen ja tykkään monipuolisista työtehtävistä sekä oppia uutta :)

Jos siis sinulla on tarvetta työntekijälle tai tarjota oppisopimuspaikka niin otathan rohkeasti yhteyttä :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0405888757
Siilinjärvi / Pohjois-Savo

12.11.2019
Yksityinen ID: HFF-84C-XR
Moniosaaja

Etsin työpaikkaa Ypäjältä ja lähikunnista (Somero, Koski tl, Forssa jne). Olen valmistunut hevosopistosta 2013 kasvatuslinjalta ja minulla on 20 vuoden hevoskokemus. Olen työskennellyt kaikenlaisilla talleilla, (yksityis- ja kilpatallit sekä ratsastuskoulut) ja sitä kautta minulla on kokemusta kaikenlaisista hevosista (orit, varsat, pullaponit ja kilpurit), kuitenkin lisätäkseni ratsut ovat se oma juttu, vaikka ajohommatkin pienessä mittakaavassa onnistuu. Pärjään hommissa keskenäni ja minut voi jättää vastuuseen tallista ja lähteä mallorcalle tai ruotsin risteilylle jos siltä tuntuu. Lisäksi minulla on koulutusta valokuvauksesta sekä markkinoinnista ja mainonnasta, joten sellaiseenkin minusta on. Mielelläni osallistun tallin kehitykseen ja minulta onnistuu niin perus tallihommat , lääkitseminen, hevosten liikutus ja tarvittaessa hoidan koirat, marsut ja kanatkin. Olen aina myös valmis oppimaan uutta ja tartun aina reippaasti työhön.
Ensisijaisesti etsin vakituista paikkaa, huomioin myös osa-aika työt (eli alle 40h/vko).
Minut tavoittaa parhaiten tekstiviestillä /whatsapp viestillä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 044-9481669
ypäjä / Kanta-Häme

11.11.2019
Yksityinen ID: 1EQ-EGU-8OP
Työvoimaa tallitöihin

Hei,

Teen tallitöitä ja hevosenhoitoa laskutuksella Oulun talousalueella. Kokemusta löytyy 28v, josta työkseni tehnyt 15v. Ravurit ja ratsut, varsat, orit, vanhukset, ratsastuskoulut, kaikki käy.

Voin tehdä pidempiaikaista tai keikkaluontoisesti, sähköpostilaskutus. Hinta sovittavissa. Loppuvuosi täynnä, mutta 1.1.2020 alkaen taas näillänäkymin mahdollista lähteä uusiin tuuliin.

Ilmoitukseen »


13€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0401412230
Ii / Pohjois-Pohjanmaa

10.11.2019
Yksityinen ID: LQU-TE5-E7
Oppisopimuspaikka hakusessa Espoon läheltä

Haetaan 1.1.2020 alkaen itselleni oppisopimuspaikkaa hevostallilta jossa pystyisi suorittaan harrasteohjaajan opinnot.
Suoritan lisäkoulutuksena nyt Hatia ypäjällä opinnotvalmiit 10ov 13.12.19
Itseläni on lähihoitajan paperit erikoistuin vammaistyöhön. Itseäni kiinnostaa nuorten kanssa työskentely maastoilu on itselleni tuttua.
Kiinnostusta on kehityyä ratsastajana sekä hevosten parissa. Eli kohtuullisen matkan päässä espoosta auto on käytössä.
En ole muuttamassa muualle nyt.
Hevostaustaa yli 25-vuotta oma hevoseni varsoo kesällä 2020.
Olen nuoremapana työskennellyt Englanissa ja irlannissa. Nyt teen tallihommia viikottain 6-hepan pihattotallissa mönkijän ajo on tuttua sekä talikon käyttö hallussa.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

10.11.2019
Yksityinen ID: 2UI-6OJ-A5O
Työ-/tallipaikka hakusessa

Saapi ehdotella jonkinsorttista diiliä, myös lyhyempiä sellaisia, eli työ-/talipaikka hakusessa. Hiukka alta 50 v mies ja 5 v lämpönen ravuriruuna kysessä. Äijältä löytyy kuorma-autokortti (BCe), C-ajolupa ja kengitystaitoa, ruunalta löytyy ison koon lisäksi vielä toteen näyttämättömiä lahjoja ja hiukka omalaatuisia ajatuksia, ei kuitenkaan mitään ylipahoja. Laskutustöinä y-tunnuksella. Pirkanmaa, mutta muitakin vaihtoehtoja kyllä voidaan miettiä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Tampere / Pirkanmaa

9.11.2019
Yritys ID: 2HI-U2F-HVF
Lomittaja/tuuraaja/tallimestari/hevosenhoitaja

Tarvitseko apua tallillasi viikolla ja tai viikonloppuna ? Ammattitaitoinen ja luotettava ja kokemusta myös orit ja varsat. Ota yhteyttä sähköpostitse.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Varsinais-Suomi

7.11.2019
Yksityinen ID: 1IM-Z75-SXK
Ratsastuksenohjaaja oppisopimus/monimuoto

Etsitään työpaikkaa, missä mahdollista suorittaa ratsastuksenohjaajan tutkinto oppisopimuksella tai monimuotona. Aikaisemmin olen opiskellut hevostenhoitajaksi (remontti-linja) ja tämän jälkeen tehnyt lähes kymmenen vuotta hevosalan töitä. Ensisijaisesti etsin paikkaa Helsingin alueelta.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0415483922
Uusimaa

6.11.2019
Yksityinen ID: 8ZA-100-WE
Pori hoi!

Terve kaikki Porin seudun tallinpitäjät!

Teen osa-aikatyöni ohella Porin alueella hevostallilomituksia toiminimellä tai vaikka palkkauksella, kaikenlaiset diilit otan huomioon. Olen päässyt käsittelemään niin varsoja kuin oreja, ruunat ja tammat ovat tietysti minulle myös tuttuja. Olen tehnyt hommia ratsu- ja ravitallilla, sekä niin yksityisillä talleilla kuin ratsastuskoulussakin.
Minulta onnistuu esimerkiksi niin hevosten kuskaaminen karsinasta tarhaan kuin tarhasta karsinaankin, karsinat siivoan huolellisesti, hevoset saavat ruokansa ohjeiden mukaan ja olen todella luotettava.

Otathan yhteyttä ja kerro tarkemmin tallityöntekijän tarpeestasi, katsotaan josko onnistuisi :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Pori / Satakunta

3.11.2019
Yksityinen ID: WZH-9XQ-VO
Ilta- ja viikonlopputöitä etsinnässä

Olen 19-vuotias autokortillinen hevosalan kolmannen vuoden opiskelija. Valmistun ensi keväänä joko ratsastuksenohjaajaksi tai harrasteohjaajaksi sekä ylioppilaaksi.

Kokemusta on kaikenlaisista hevosista sekä niin ajamisesta kuin ratsastamisestakin monen vuoden takaa. Traktorin, pienkuormaajan ja mönkijän ajotaito löytyy. Toukokuussa 2019 sijoituin ammattitaidon SM-kilpailuissa hopealle hevostenhoidon lajissa.

Etsin pääasiassa arki-iltoihin ja viikonloppuihin oman alan töitä mutta tehtävistä riippuet muidenkin alojen työt käyvät. Työpaikan tulisi olla kohtuullisen ajomatkan päässä Ruukista. Palkka ja työajankohdat sovittavissa joustavasti myös tarvittaessa arkiaamuihin tai -iltapäiviin.

Lisätietoa ja yhteydenotot sähköpostitse.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Ruukki / Pohjois-Pohjanmaa

2.11.2019
Yksityinen ID: 1O1-JJ1-5M2
Oppisopimuksella hevostenhoitajaksi

Ypäjällä opiskeleva täysikäinen ajokortillinen etsii oppisopimuspaikkaa varsinais-suomen alueelta. Palkkatukea voi hakea, ja muita koulutustukija. Vähintään 25h viikko.
Sähköpostilla yhteydenotot numeron kera niin soittelen. :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Varsinais-Suomi

2.11.2019
Yksityinen ID: 3EK-CAJ-30D
Opettajalle töitä?

Äkillisesti muuttuneen elämäntilanteen vuoksi, etsin kiireesti töitä pääkaupunkiseudulta, opetus tai muut tallityöt ensisijaisesti, mutta kaikki sovittavissa.

Olen 26 v kokenut ohjaaja ja SRL1 tason valmentajaksi valmistunut 2015 ja 2018. Opetuskokemusta löytyy useammalta vuodelta, sekä ralli ja hevostenhoitamisesta n. 10.
Käsittelen mielelläni kaikenlaisia hevosia, varsasta vanhempaan ja oriiden kanssa ei ongelmia.

Liikun omalla autolla, puhun sujuvasti myös ruotsia ja englantia. Ensisijaisesti toive Porvoo ja itäuusimaa, sekä Helsinki ja ympäristö.

Tuuraukset onnistuu lyhyelläkin varoitusajalla, ja laskutus tapahtuu ukko.fi kevytyrittäjäpalvelun kautta.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Porvoo / Itä-Uusimaa

1.11.2019
Yksityinen ID: QFR-AHU-XY
Hoitohevosta /hevosia

Etsitkö apulaista tallille tai hevoselle /ponille hoitajaa? Täällä olisi aikuinen, säänkestävä ja autolla liikkuva nainen joka haluaisi vuoden tauon jälkeen palata rakkaan harrastuksen pariin. Ratsastamaan ei ole pakko päästä, kaikenlainen muu hevosten kanssa touhuaminen kiinnostaa enemmän. Laita viestiä jos sinulle olisi hevonen /hevosia joita pääsisi hoitamaan. Myös tallivuorot (kokemusta aamu,- ja iltatalleista usean vuoden ajalta) onnistuu pientä korvausta vastaan!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Oulu, Haukipudas, Ii, Yli-Kiiminki, Kiiminki, Jääl / Pohjois-Pohjanmaa

31.10.2019
Yksityinen ID: 1PJ-CHU-1DG
Osa-aikatöitä etsitään

Olen 40v nainen Tampereelta ja olen valmistunut hevosenhoitajaksi Ypäjältä v.2010. Sittemmin olen siirtynyt muihin töihin, mutta nyt etsin lisätöitä hevosten parista. Talikko pysyy kädessä ja hevosmiestaidot on hallussa. Tulen toimeen kaikenlaisten hevosten ja ihmisten kanssa. Olen joustava ja oma-aloitteinen. Tarvitsisiko sinun tallisi esim. iltatallin tekijää silloin tällöin? Tai vaikkapa joskus viikonloppuisin aamutallin tekijää? Laskuttaminen onnistuu ja auto löytyy. Laita sähköpostia taija.malmberg@gmail.com

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Tampere / Pirkanmaa

30.10.2019
Yksityinen ID: 29Q-OZM-H7Y
Tallitöitä

Hei,
Olen aikuinen perheellinen nainen Orimattilasta ja haluaisin palata takaisin ratsuhevosten pariin. Etsin aluksi osa-aika töitä, esimerkiksi voin olla apuna aamu tai iltatalleissa tai auttaa muuten hevostesi kanssa. Muutama tunti viikossakin riittäisi, kun tällä hetkellä olen työtön. Oppisopimuskoulutustakin voisin miettiä tai jopa 1-3 kk mittaista työkokeilua/työharjoitteluakin. Kaikki huomioidaan.
Töitä etsin Orimattilan, Artjärven ja Myrskylän alueelta.
Laita viestiä, jos tarvitset apua tallilla/hevostesi/poniesi kanssa.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Orimattila / Päijät-Häme

29.10.2019
Yksityinen ID: PAU-1WX-D7
AHKERA TALLIAPULAINEN

Tarvetta apukädelle?
Tarjolla 21-vuotias Ypäjältä valmistuva harrasteohjaaja + ylioppilas jolla kokemusta tallitöistä jo monta vuotta; karsinoiden putsausta, hevosten siistimistä, yleistä siivoamiasta, hevosten liikutusapua ym.
Melkein kaikki onnistuu ja uusia asioita opin nopeasti ja olen todella oma-toiminen!
Palkasta / korvauksesta voidaan neuvotella.
Kuljen omalla autolla.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 04586977124
Kirkkonummi / Uusimaa

28.10.2019
Yksityinen ID: 1SV-LEA-BUT
Tuurauksia toiminimellä!

Tarjoan auttavaa kättäni säännölliseen sekä epäsäännölliseen avun tarpeeseen!


Olen 25-vuotias, ikäni hevosten kanssa puuhannut, hevosalan koulutus löytyy ja tallitöitä erilaisilla talleilla tehnyt. Omia ollut ja yksi löytyy tälläkin hetkellä. Kysele ihmeessä lisää, kerron mielelläni!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Lahti / Päijät-Häme

24.10.2019
Yksityinen ID: 1DY-KWZ-5AX
RENTOUTTAVA HEVOSTENHOITAJA

Tässä yritykseenne iloinen työntekijä. Olen kiinnostunut työskentelemään hevostenhoitaja alalla/työtehtävissä, koska haluan tehdä hevosten ja ihmisten kanssa töitä. Koulutukseltani olen hevostenhoitaja.
Suoritan myös hevoshierojakoulutusta tällä hetkellä. Minulla on suoritettuna EA 1 v. 2016 ja EA 2 v. 2017
Työkokemusta ja osaamista minulle on kertynyt hevosten hyvinvoinnista huolehtiminen ( karsinoiden siivoaminen, ruokinta, vesitys, tarhojen siivous, ratsastus ja varusteiden putsaus.), asiakaspalvelu ( tunnilla avustaminen, hevosten hakeminen tunneille, valmiiksi laittaminen) talliympäristöstä huolehtiminen ( piha alueiden haravointi, sisätilojen siivoaminen) työtehtävistä.
Sovellun hyvin työskentelemään tälle alalle/työtehtävissä, koska osaamisen ja kokemuksen kautta.
Minun vahvuuksiani on että tekemällä opin nopeasti. Haluan kehittää itseäni oppimalla uutta. Olen sosiaalinen. Minusta saa hyvä työkaverin. Tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pystyn tekemään yksinkin töitä ja teen myös työkavereiden kanssa ja annan myös muille työrauhan. Työtä tehtäessä minulle on tärkeää hevosten hyvinvointi. Olen saanut palautetta työnteostani. Teen siistiä työtä, olen rauhallinen hevosten kanssa ja tämä on oikea ala minulle.
Palkkaukseeni voi hyödyntää mahdollisesti palkkatukea. Se selviää jossain vaiheessa. Olen myös kiinnostunut tulemaan työkokeiluun ja sen kautta palkalliseksi työntekijäksi.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Etelä-Pohjanmaa

21.10.2019
Yksityinen ID: 36N-QM1-P16
Tallityöt

Etsin palkallista osa-tai kokoaikaista tallityötä pk- seudun lähettyviltä. Alan koulutusta ei ole, mutta kokemusta omista hevosista ja tallinpidosta on. Olen autoileva vastuullinen aikuinen.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

21.10.2019
Yksityinen ID: 881-YJA-CS