siitosliisinkiin 4-v connemara tamma

Haluatko teettää varsan itsellesi ja tamma puuttuu?

Tarjolla olisi ktk vanhemmista oleva connemara tamma irlannista tullut. Tamma kantakirjataan, kun suomessa jatkuu näyttelyt.
Tamma itse on hyvä hyppämään. irlannin connemara passi on.

Tamma jää asumaan tuttuun pihatto jengiin sinulle tulee varsottamiskulut ( sis.ell-kulut), tamman vuokra 6kk eteenpäin,lisärehu sekä vakuutuskulut.
Varsottamisesta tehdään kirjallinen sopimus.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

23.5.2020
Yksityinen ID: 2UI-6OJ-A5O
Ponitamma vailla vuokraajaa/puoliylläpitäjää

Etsin New forest -tammalleni vuokraajaa 2-3 kertaa viikossa työkiireideni vuoksi lähinnä sileällä työskentelyyn. Hoitaessa hieman tammamainen ja näyttää välillä pahaa naamaa, mutta on kuitenkin kiltti, eikä tee mitään pahaa. Ratsastaessa on energinen, ei kuitenkaan ryöstä yms. Taso heB-heA. Maastossa menee kaverin kanssa ihan kivasti, yksin ei oikein tykkää aina lähteä. Maastossa myös kuumuu todella paljon, jos mennään yhtään kovempaa kuin käyntiä. Tästä syystä maastoon en päästä ainakaan alkuun. Esteitä poni rakastaa ja vähän kuumuu myös hypätessä. Tämä on vanha esteponi, mutta tällä hetkellä mennään silloin tällöin vain jumppia / pieniä esteitä mielenvirkistykseksi. Esteitä ei siis mennä useasti, ja itse olen aina paikalla, mikäli on sovittu hyppäämisestä.
Hakusessa ensisijaisesti täysi-ikäinen, luotettava, säänkestävä sekä maalaisjärjellä varustettu henkilö, joka tulee sovitusti ja asettaa hevosen tarpeet aina etusijalle. Toivon myös vuokraajalta aitoa halua hoitaa hevonen (ja varusteet) liikutuksen jälkeen asianmukaisesti sovitulla tavalla.
Ponin säkä on 131,5 joten taitavat ja kriteereihin sopivat juniorit huomioin myös.
Vuokrauksesta tehdään kirjallinen sopimus.
Hinta sovitaan.

Mikäli olisit hyvä vahvistus meidän tiimiin, niin laita viestiä ja kerro itsestäsi sekä hevosharrastushistoriastasi niin jutellaan lisää! Kerron mielelläni myös lisää ponista.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Lieto / Varsinais-Suomi

22.5.2020
Yksityinen ID: 381-PZE-LTX
Kaksi ponia pitkäaikaiseen yp, ostomahdollisuus

Shettisruuna ja pieni ponitamma (130cm) etsivät elämäntilanteen muuttuessa rakastavaa uutta kotia ja perhettä. Lasten ratsuina mainioita, isommalla voi ratsastaa myös pieni aikuinen. Kummallakin myös ajotaustaa. Paljon maastakäsiteltyjä. Tykkäävät rauhallisista maastokävelyistä, eivätkä säiky mitään.
Ehdottoman hevosystävälliseen kotiin, missä hevoset on enemmän ystäviä ja perheenjäseniä. Laita viestiä, jos nämä suloisuudet voisivat kuulostaa teidän uusilta tosiystäviltä.

Ilmoitukseen »


1234€
@ Lähetä viesti »
Uusimaa

18.5.2020
Yksityinen ID: 1N8-SVT-9B4
Poni etsii ylläpitokotia tositarkoituksella

Vanhempi poniruuna etsii ylläpitokotia jossa siitä huolehditaan kuin omastaan, toiveena koti Uudeltamaalta tai max 1h matkan päästä Uudeltamaalta. Poni soveltuu mainiosti seuraponiksi ja /tai hyvin rentoon ja rauhalliseen liikutukseen, ei enää vaativia treenejä eikä vauhdikkaita laukkasuoria maastossa ponin iän huomioiden. Annan ponin siis vain seuraponiksi ja /tai rentoon ja rauhalliseen liikutukseen, kotiin missä poni on ennemmin ystävä kuin ratsu. Soveltuisi kaikista parhaiten seuraponiksi ja jos perheestä löytyy pieniä lapsia, niin heille harjailuun ja talutusratsastukseen. Poni toimii lasten kanssa todella kiltisti, toki osaavan aikuisen tulee olla mukana. Ratsastajan painoraja on aivan max 60kg. Erittäin kiltti hoitotilanteissa, ei pure eikä potki. Maastossa ilman hevosseuraa saattaa hieman ihmetellä ympärilleen, mutta sielläkin menee kuitenkin kiltisti. Pysyy langoissa ja on kiltti muille hevosille, sopeutuvainen. Poni on tällä hetkellä tiettävästi terve.

Jos tämän perusteella voisi kuulostaa sopivalta, niin ole mielellään yhteydessä ja esittele itsesi sekä kerro millaista kotia ponille tarjoat, niin katsotaan voisiko se olla se mitä etsin :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Uusimaa

6.5.2020
Yksityinen ID: 2VS-C5S-K4