Shettis seuraponiksi

Tarjotaan ylläpitoon seuraponiksi 6v shettis. Ei välitä ratsastuksesta tai ajosta joten ei mielellään siihen hommaan.

Ollut meillä raveissa seurana ja kun yksin kuljetetaan muita hevosia. Ollut meillä myös lasten ponikerhossa, mutta ei uudessa paikassa ole soveltunut enää siihen.

Kärsii lievästä kesäihottumasta, loimituksella pysyy kurissa. Asunut tallissa ja pihatossa. Raspaukset, Rokotukset yms ajantasalla.

Tulee toimeen kaikkien kanssa, lankatarhassa pysyy kunnon sähköissä.

Kiltti, uudessa kodissa tarvitsee kuitenkin aikaa kotiutukseen. Jos ei ole kotiutunut kuulema jännittää ihmistä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0404104800
Puumala / Pohjois-Savo

Eilen 18:04
Yksityinen ID: 2V4-Y5B-NDK
Kaksi ruunaa

Kaksi suomenhevosruunaa vailla ylläpitokotia, toinen hevosista ratsukoulutettu ja toinen opetettu ajolle ei vaan vauhti riitä kisoihin asti. oman aikapulan takia annetaan ylläpitoon. Ehdottoman tärkeää on hyvä koti ja touhuaminen näiden kanssa, kilttejä ovat vaikka löytyy sitä suomalaista pilkettäkin silmäkulmasta. Haikein mielin tätä kirjottelen mutta hevosten kannalta olisi parempi päästä paikkaan missä niille olisi aikaa enemmän kun viikonloppuisin rapsuttelut ja iltaisin ruokintahetket. Ei missään nimessä kauaksi. Ensisijaisesti ylläpidosta sopimus talveksi jotta nähdään kuinka alkaa sujua. Kaikki varusteet on mahdollista saada mukaan ja kärrytkin löytyy. Valmis pompsi siis. Pohjois Pohjanmaalle ja lupa tulla kavereita katsomaan sovitusti. Ainoastaan yhdessä! Mahdollista ostaa edullisesti pyöräpaaleissa heinät matkaan. Laita viestiä s-postiin mikäli kiinnostuit, kerro paikasta, ihmisistä ja paikkakunta, vain aikuisten yhteydenotot.

Ilmoitukseen »


12345678€
@ Lähetä viesti »
Pohjois-Pohjanmaa

Eilen 10:34
Yksityinen ID: QQU-6Y1-UE
Poni pihattoon laumaan

3v risteytysponi ruuna etsii uutta kotia. Ei sovi talliin ja kaipaa sopivampaa, omaa laumaa . SK n 120. Turvallinen lauma, hyvä pihatto ja sopiva oma ihminen haussa. Asuu Uudellamaalla nyt. Tykkää touhuilla ja maastoilee rohkeasti ihmisen kanssa maasta käsin. Satulaan ja ratsastajaan totutettu. Ei kuitenkaan valmis ratsu. Kerron mielelläni enemmän jos kiinnostaa.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

10.11.2019
Yksityinen ID: 1CB-7NL-1UH
Maailman Mainioin Shettisponi

Sopivan aktiivikodin löytyessä annetaan ylläpitoon raviuralta eläköityvä shetlanninponitamma Pohjois-Karjalaan tai naapurilääniin.
On kaikkeen käypä monitoimiponi, mutta pieni koko rajoittaa ratsastajan n. 45 kiloon. Ajohommien lisäksi on ratsastettu paljon kunnes kuski kasvoi liian isoksi. Hypätty ratana 40cm, uitettu, menty hiitoesteratsastusta ym.
Voi laiduntaa, asunut sekä pihatossa että karsinatallissa yksin sekä tamma- ja ruunaseurassa.
Etsinnässä siis harrastava "sijaiskoti" koska hyviä käyttövuosia ratsuna ja hupiajeluponina vielä jäljellä ennen siitokseen siirtymistä, ja omasta takaa ei sopivan kokoista nuorisoa ole. Ei enää raviradoille, koska on siinä lajissa jo pitkän päivätyön tehnyt, korttikurssiponiksi sopisi kyllä.
Ei anneta ihan minne vaan, joten kerro viestissäsi tarkasti millaiseen kotiin ja käyttöön tulisi.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Pohjois-Karjala

10.11.2019
Yksityinen ID: 1WC-G0X-AFB
Shettis ori ravikotiin

Tarjotaan ylläpitoon tavoitteelliseen ja osaavaan ravikotiin 4-vuotias shettis ori. On ajettu mutta tarvitsee rutiinia.
Kiinnostunut soittaa. Niin jutellaan

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0449971744
Soini / Etelä-Pohjanmaa

5.11.2019
Yksityinen ID: RR1-341-2W
2017 synt. tamma

Etsitään ylläpitokotia kokeneen aikuisen luota max n. 150 km säteeltä Tuusulasta (jotta omistajalla kohtuullinen matka käydä välillä tammaa katsomassa) 2017 syntyneelle tammalle, e. fwb (sij. 130-taso) i. rp. Kiva, kiltti, ihmisiin luottava varsa. Madotettu, rokotettu, vuoltu, raspattu+sudenhamp. poistettu, irtopalakuvattu. Muuttuneen elämäntilanteen vuoksi ehdottoman hyvään ja luotettavaan kotiin, mahdollisuus todella pitkäaikaiseen diiliin sen oikean ihmisen ja kodin löytyessä (ei siis tarkoitusta myydä "alta pois"), mahdollista harkita myös myöhempää ostomahdollisuutta. Toki lyhyempikin diili huomioidaan, jos tarvitset vaikka omalle varsalle kaveria. Suvun puolesta saattaisi olla kykyä estepuolelle, mutta tulevaisuuden valmentautuminen tai kilpaileminen ei ole mitenkään pakollista, elämäntehtävä voi olla myös ihan jokin muu.
Kysy lisää s-postitse!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Mäntsälä / Uusimaa

5.11.2019
Yksityinen ID: FPX-WKQ-VT
Shettis

Tarjotaan ainakin kevääseen asti ylläpitoon -19 syntynyt shettisorivarsa.
Myös myynti mahdollinen.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Uusikaupunki / Varsinais-Suomi

4.11.2019
Yksityinen ID: 3JK-097-LKF
Höntsäilyyn iso poni

Tarjotaan ylläpitoon (osto mahdollisuus) 17v 145cm New forest tamma.

Höntsäilyyn, eikä vakavaan treenaamiseen. Tarkoitus astuttaa kesällä.

Ratsastaessa laiska ja kiltti. Tehnyt kaikki alkeistunnit. Maastossa ei pelkää mitään, voi mennä yksin tai kavereiden kanssa. Maastossa ja esteillä innostuu. He A tasoinen ja hypännyt aikoinaan 110cm

Näyttää hapanta naamaa uusille ihmisille mutta ei tee mitään tuhmaa.

Terve. Kesällä tarvitsee ihottumaloimen.

Tulee toimeen kavereiden kanssa tai yksin. Haluaa olla pomo, vapaalla heinällä ei muille kiukuttele. On asunut pihatossa ja Tallissa. Vapaa heinä sopii.

Nyt haluttaisi jättää jo eläkkeelle tuntitöistä

Kaikki hoitotoimenpiteet onnistuu moitteetta.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0404104800
Askola / Uusimaa

4.11.2019
Yksityinen ID: 2V4-Y5B-NDK
Poniruuna täysylläpitoon

Vanhemmalle poniruunalle etsinnässä ylläpitokoti ja mieluiten Uudenmaan alueelle, mutta huomioin myös muut sopivan kuuloiset kodit.

Tarjoan ponin seuraponiksi ja rentoon puuhailuun mieluiten maastakäsin tai ainoastaan seuraponiksi, eli ei enää säännölliseen ratsastukseen tai välttämättä ratsastukseen lainkaan. Soveltuisi mainiosti seuraponiksi, maastakäsin puuhailuun ja voisi käydä myös pienille lapsille satunnaisesti talutusratsastukseen. Hoitotilanteissa poni on todella kiltti ja myös lapset ovat tätä hoitaneet, ei pure eikä potki eikä muuta ilkeää. On hyvin seurallinen, nauttii harjailusta ja rapsuttelusta.

On kiltti niin ihmisille kuin muille hevosille ja tämän voi laittaa oikeastaan kenen tahansa kanssa samaan tarhaan /pihattoon, ei tee pahaa muille eikä pomota. Pysyy langoissa.

Jos kuulostaisi tämän perusteella mahdollisesti sopivalta kaverilta ja sinulla etsinnässä kiva kaveriponi, niin ole rohkeasti yhteydessä. Huom! Kerro yhteydenotossasi tarkemmin tarjoamastasi kodista ja sekä siitä, missäpäin se on. Ja ethän tarjoa kotia joka ei vastaa ilmoituksen toiveita, näin säästämme kaikkien aikaa, kiitos :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

31.10.2019
Yksityinen ID: 21B-BW1-Z2Z