4v new forest tamma pitkäaikaiseen ylläpitoon

Annetaan ylläpitoon omakasvatti v.2017 syntynyt new forest tamma. Säältään n. 138cm, lyhytrunkoinen.

Kiltti käsitellä ja hoitaa. Sisäänratsastettu, ravi ja käynti toimii todella hyvin. Laukassa saattaa köyriä eli ei aralle ratsastajalle. Hypätty muutama minieste.

Estesukuinen, mielellään esteponiksi.

Raspattu, rokotettu, madotettu ja kaviot hoidettu (tarvitsee kengät) ajallaan. Menee koppiin ja rekkaan sekä matkustaa hyvin. Kaikki hoitotoimenpiteet ja käsittely helppoa. Perusluonteeltaan kiltti, ratsastaessa vähän polle.

Mielellään kilpailuihin tähtäävään kotiin.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0404104800
Askola / Uusimaa

27.2.2021
Yksityinen ID: 2V4-Y5B-NDK
Leasing Isoponi ruuna

Mahdollisesti sopivan ihmisen/perheen löytyessä leasingiin omalla tallilla tai omistajan kanssa tarkoin sovittuun paikkaan, tarjotaan isoponi ruuna, vain asiantuntevaan perheeseen. Ei kiireellä.

Poni hypännyt aiemmin 130-ratoja ulkomailla, suomessa kilpaillut 110 tasoa juniorin kanssa, hyvät liikkeet myös sileällä. Perus osaava HeA, enempi diesel, esteillä innostuu, mutta aina hallinnassa. Ei anneta aktiiviseen kilpakäyttöön/vain esteille.

Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi. Kerron lisää myös ponista.

Ilmoitukseen »


200€
@ Lähetä viesti »
Tuusula / Uusimaa

7.2.2021
Yksityinen ID: 37B-1RZ-Q31
Etsitään tavoitteellista puoliylläpitäjää/ylläpitäjää omalle tallille

Etsitään tavoitteellista puoliylläpitäjää/ylläpitäjää omalle tallille 120cm Risteytysponi tammalle, jolla kivat kevyet liikkeet ja kiinnostus myös esteille. Poni on kiltti hoitaa, mutta tarvitsee määrätietoista käsittelyä ratsastaessa, jotta ei yritä luistaa työnteosta. Etsin ylläpitäjää, joka ymmärtää nuoren ponin tarpeita ja olisi valmis viemään ponia eteenpäin määrätietoisesti ja rakkaudella yhdessä. Omistajana haluan joka tapauksessa olla mukana myös viemässä ponia eteenpäin ja osallistumalla jatkokoulutukseen. Poni on tällä hetkellä täysihoidolla maneesitallilla, mutta täysylläpidossa mahdollista tehdä tallihommat yms myös itse. Lisätietoja viestillä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Turku / Varsinais-Suomi

31.1.2021
Yksityinen ID: 1XV-PWX-YOH