2v shettisori painikaveria vailla

Annetaan ylläpitoon kaveriseuraan reilu metrinen shettisorivarsa. Talven yli tai pidemmäksikin ajaksi. Peruskiltti käsitellä, ei kaviokuumehistoriaa, alkusyksystä reagoi polttiaisiin, nyt oireeton. Tulee toimeen porukassa, pysyy sähkössä. Ravikilpailuoikeudellinen, isä, isänisä ja emänisä startanneet.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Joensuu / Pohjois-Karjala

24.10.2021
Yksityinen ID: 1WC-G0X-AFB
Etsitään hyvää ylläpitokotia shetlanninponille

Olemme muuttamassa Kouvolaan ja nyt etsin meidän 6 vuotiaalle ruuna ponille hyvää kotia, jossa saisin mahdollisesti välillä käydä katsomassa ponia. Poni on kiltti ja toiminut lähinnä seuraponina. Selässä käyty ja kärryt olleet perässä ilman mitään ongelmia. Tälle hetkellä lihavassa kunnossa joten toivotaan uudessa paikassa liikuntaa. Ei kaviokuumeita tai muitakaan sairauksia ollut. Asunut yhdessä ruuna hevosen kanssa. Mukaan saa ajovehkeet ja jonkinlaisen satulan. Jos sinulla olisi koti tarjota meidän ihastuttavalle herralle, niin olethan yhteydessä. Kerrotko vähän taustoistasi ja minkälaiseen kotiin poni olisi tulossa.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Kouvola / Kymenlaakso

22.10.2021
Yksityinen ID: 2T5-B03-7Q9
Shetlanninponitamma

Tarjotaan ylläpitoon 15-v. shetlanninponitamma. Kiltti ja helppo käsitellä, pysyy langoissa ja on tarhannut laumassa. Pysyy sähköaidassa. Ei lasten käsiin eikä ainoaksi poniksi. Ratsastettu ja ajettu. Toimii määrätietoisen ihmisen kanssa. Kerrothan omasta paikastasi yvllä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »


19.10.2021
Yksityinen ID: 38K-5UB-KQV
Seinäjoella

Tarjotaan omalla tallilla puoliyp vuonohevosruuna. HeB, täysin maastovarma, säkä 140cm. Käytössä aina kunnossa oleva rata, iso ratsastuskenttä ja jonkinmoiset maastot. Olethan sään kestävä ja luotettava? Poni on raskasrakenteinen ja kantaa myös pienen aikuisen, painoraja n. 70kg. Hinta 185€/kk, sis 3krt viikossa ratsastuksen. Muita kuluja ei tule, mutta pieniä tallitöitä tämän päälle. Mieluiten aikuisen käsiin, mutta voidaan harkita myös napakan tunnollisen nuoren käsiin tai lapselle vanhemman kanssa. Kysy lisää sähköpostilla.

Ilmoitukseen »


185€
@ Lähetä viesti »
Seinäjoki / Etelä-Pohjanmaa

16.10.2021
Yksityinen ID: 15C-G7M-W