Hoitohevosta pk-seudulta

Olen 23 vuotias nuori nainen. Hevosista on nyt kertynyt taukoa omien töiden vuoksi jo pari vuotta, sitä ennen kokemusta löytyy kymmenen vuoden ajalta. Ensimmäiset viisi vuotta harrastin ratsastuskoulussa, sen jälkeen enimmäkseen kisahevosten parissa. Olen hoitanut niin koulu-, este- kuin kenttähevosia ja vuoden verran asuin Saksassa, jolloin vastuullani oli 8 hevosta, varsoista kilpaileviin kouluratsuihin.

Tällä hetkellä kaipailisin todella paljon kaikenlaista hevosten kanssa puuhailua. En ole koskaan ollut niin kiinnostunut ratsastamisesta, kuin kaikesta muusta puuhailusta. Kisahoitamistaustani takia rakastan harjailua ja varusteiden puhdistamista ja myös ihan vaan hevosen kanssa olemista.

Tallilla voisin käydä 2-4 kertaa viikossa. Tallin tulisi sijaita max 30min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

9.7.2020
Yksityinen ID: 54T-DFE-V4
Aikuinen hevosalan ammattilainen

Olen 30-vuotias hevosalan ammattilainen Helsingistä ja etsin itselleni hoitohevosta taikka ponia pk-seudulta. Pystyn toimimaan säällä kuin säällä, olen luotettava sekä omaan reippaasti maalaisjärkeä.

Kokemusta hevostenhoidosta sekä ratsastusta löytyy päälle 20 vuotta. Olen toiminut niin hevostenhoitajana, ratsuttajana kuin tallimestarina niin Suomessa kuin ulkomailla. Tutuksi on tullut hyvin eri ikäiset, tasoiset ja luonteiset hevoset sekä ponit. Lisäksi olen suorittanut hevosenhoitajan ammattitutkinnon Ypäjällä vuosia sitten.

Kokemusta löytyy myös kilpailijana sekä kilpahevosten hoitajana niin este-, koulu- kuin kenttäratsastuksessa. Tallityöt luonnistuu myös samalla sekä tottakai ammattitaitoinen varusteiden huolto.

Toivottavaa olisi että edes satunnaisesti olisi mahdollista päästä myös itse hieman ratsastelemaan mutta ei pakollista :)

Mikäli sinulla on karvakorva joka hoitajaa, rapsuttelijaa sekä uutta ystävää vailla on niin ota reippaasti yhteyttä

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

6.7.2020
Yksityinen ID: 1QG-84R-UX4
Hoitoheppaa vailla

Etsisin kilttiä heppaa jota voisi käydä hoitelemassa ja joskus ratsastamassa. Olen raskaana mutta hinku olisi kova päästä edes kerta viikkoon hoitelemaan ja maastakäsin tekemään kaikenlaista eli voi olla pikkuponikin mutta jos kilttiheppa löytyy niin olisi kiva päästä vähäsen ratsastamaankin. Hevosenkäsittelytaitoja löytyy pitkältä ajalta. Mieluiten läheltä nastolaa. Laita rohkeasti viestiä!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Nastola / Päijät-Häme

27.6.2020
Yksityinen ID: 3F2-S4U-MB9
Harrastuskaveria aikuiselle

Heippa.

Etsiskelen n. 30min ajomatkan päästä Helsingistä hoitoheppaa.
Olen hevostenhoitajan ammatin omaava nuori autoileva aikuinen. Enää en työskentele hevosalalla, mutta etsin mukavaa hevosta, jonka kanssa käydä maastakäsin kävelyllä, harjailla jne. Välillä olisi myös mukava käydä kärryttelemässä tai ratsastamassa, mutta ei suurta tarvetta päästä satulaan. Myös kisareissut, varsat, nuoret yms. onnistuu.
Olen luotettava ja reipas nuori, joka etsii pitkäaikaista ystävää.

Ota yhteyttä jos etsit hevosellesi hoitajaa!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Uusimaa

23.6.2020
Yksityinen ID: 332-PC5-FYE
Hoitohevosta vailla

Etsin itselleni vuokra tai hoitohevosta tai mieluiten jotain siltä väliltä. Toiveena olisi löytää pidempi aikainen hevosystävä tai useampi Kerava-Järvenpää-Tuusula-Sipoo (lähialueet) sektorilta.
Olen täysi-ikäinen autolla kulkeva opiskelija Keravalta. Kokemusta hevosista löytyy useamman vuoden takaa. Minulla on ollut ylläpidossa useampi eri hevonen sekä olen vuokrannut ja hoitanut eri hevosia. Olen myös työskennellyt 19-hevosen tallilla reilun puolen vuoden ajan. Hevosen käsittelijänä olen varma ja rauhallinen. Olen käsitellyt ihan kaikenlaisia hevosia myös varsoja, ravureita yms. Olen ehdottoman luotettava ja käyn aina kun olen luvannut. Kisoissa on myös tullut autettua. Ratsastajana olen hieman arka, enkä ole kovin taitava, sillä epäsäännöllisesti tullut ratsastettua reilun vuoden. Olen noin 170 cm pitkä joten ihan pienillä poneilla en pysty mennä.

Kävisin mieluusti useamman kerran viikossa hoitelemassa ja auttelemassa. Myös ratsastus kiinnostaa, mutta kuntoudun selkävammasta, joten alkuun pystyn mennä pelkkää käyntiä. Ravia ja laukkaa pystyn mennä vain mini pätkiä. Maastoilu kiinnostaa myös ja olenkin suhteellisen kokenut maastossa. Ratsastus ei ole minulle tärkein asia, vaan hevosten kanssa puuhailu. Kävelytän myös mielelläni maasta sekä juoksutus yms onnistuu. Autan mielelläni myös varusteiden pesussa, ruokien laitossa, missä tahansa tallin askareissa. Lähden myös mielelläni kisoihin tai klinikalle mukaan auttamaan.

Olisi unelma löytää win-win diili, jossa raha ei vaihda omistajaa ja pääsen olemaan avuksi tallilla. Voin antaa sähköpostilla puhelinnumeroni ja sopia kaikesta paremmin. Tulen myös mielelläni käymään ja tutustumaan paremmin.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Kerava / Uusimaa

21.6.2020
Yksityinen ID: 1F4-200-I2C
Etsin hoitohevosta/ponia

Olen 34 vuotias nainen. Koko ikäni ollut hevosten kanssa tekemisissä ja niitä hoitanut. Hevosnais taidot on tallella. Etsin hoitohevosta tai ponia. Karsinan siivousta tai pieniä tallitöitä vastaan haluaisin löytää hevosen millä voisin ratsastella/köpötellä. Lähinnä haluaisin itselleni rennon harrastuksen ja mukavaa ajan viettoa. Painan alle 60 kg, joten iso ponikin voisi käydä. Rakastan hevosia ja tallielämää mutta en tällä hetkellä kykene omaa ostamaan. Laitathan vaikka sähköpostia. Asun Turussa Tortinmäessä joten siitä läheltä, Aura, Lieto, Turku akselilla....
elinarajala1@hotmail.com

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Turku / Varsinais-Suomi

19.6.2020
Yksityinen ID: 11F-NDI-ON4
Etsitään hoitohevosta Helsingistä

Aikuinen etsii hoitohevosta Helsingistä. Aikaisempaa kokemusta löytyy niin harraste kuin kisahevosista. Haluan vain hoitaa, en etsi ratsastuspaikkaa.

Pääsisin joka toinen viikko hoitamaan pe-pe. Alkaen 26.6

Ilmoitukseen »


123456€
@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

19.6.2020
Yksityinen ID: 24Y-SU2-6UA
Liikutus/hoitoapua

Moikka!
Olen pian 16-vuotta täyttävä luotettava ja reipas nuori. Käyn tällä hetkellä pari kertaa viikossa ratsastamassa vuokrahevosellani. Tasoltani olen tällä hetkellä n. HeB ja ratana 80cm, yksittäisenä olen hypännyt n. 120cm. Ratsastusta olen harrastanut koko elämäni ja olen pienestä asti tykännyt touhuta hevosten kanssa. Minulla on ollut oma poni jonka olemme äitini kanssa kouluttaneet ja sen lisäksi olen käynyt ratsastuskouluissa ja vuokrannut muutamia poneja. Kokemusta siis löytyy aikalailla kaikesta.

Nyt etsisin ainakin kesäksi mutta mielelläni pidemmäksikin aikaa ponia tai hevosta jonka kanssa pääsisi touhuleimaan. Hevosen ei tarvitse osata mitään ihmeitä, pärjään hankalienkin kanssa. Mitään erityistä minun ei tarvitse tehdä, voin vaikka käydä maastokävelyillä tai vaan rapsutella ja harjailla. Toki voin ratsastaakkin jos sille on tarvetta. Voin käydä niin usein kuin tarvetta. En pysty maksamaan mitään mutta teen mielelläni tallitöitä tai jotakin vastaavaa. Tallille pitäisi päästä julkisilla Helsingistä.

Ota yhteyttä jos sinulla olisi tarjota jotain! :)

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

14.6.2020
Yksityinen ID: 1TW-VZD-5GN
Tarvitsetko hevosellesi hoitajaa ja liikuttajaa?

Kaipaan kovasti hevosystävää jonka kanssa touhuta ja liikkua kaksi kertaa viikossa (useamminkin tilapäisesti esim. omistajan lomaillessa). Olen aikuinen, autoileva ikuinen heppatyttö. Hevostelua takana lapsesta asti. Osaan ratsastaa puskatasolla ja maastoilu onkin mun juttu. Ajaakin osaan, mutta viime kerrasta on aikaa.
Eniten kokemusta löytyy suomenhevosista ja islanninhevosista, mutta kaikenlaiset hevoset käyvät.
Olen maalaisjärjen omaava ja huolehtisin hevosestasi kuin omastani. En kaipaa luksustalleja, vaan tärkeintä on löytää se oikea.
Asun Suur-Espoonlahden alueella ja toivon kodin ja tallin välimatkan pysyvän kohtuullisena.
Olen avoin erilaisille ehdotuksille. Raha ei valitettavasti voi suurissa määrissä vaihtaa omistajaa joten sellaisiin diileihin en voi vastata.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

14.6.2020
Yksityinen ID: 1I0-WJF-YP0
Hoitohevonen tai poni

Etsinnässä isompi tai pienempi kaviollinen ystävä tosi tarkoituksella. Hoitaisin mielelläni ja vaikka myös ratsastaisin. Omistajan toiveiden mukaan.

Olen 29-vuotias Valkeakoskella asuva nainen. Toistaiseksi autolla kulkeva.

Nyt taukoa hevosista ollut noin kaksi vuotta. Sitä ennen minulla on ollut vuokrahevosia. Pääasiassa ex ravureita toki muunlaisiakin. Isoja, pieniä, ruunia ja tammoja. Yhtenevää kaikille on ollut, että ovat olleet reippaita menijöitä.

Tykkään rennon iloisesta meiningistä hepan kanssa. Liian tosissaan en lähde lajissa kilpailemaan. Minua voidaan kuvailla täti- tai puskaratsastajaksi. Tietynlaista hevosenlukutaitoa minulta tuntuu sopivassa suhteessa löytyvän.

Jos sinulla olisi tarjota minulle sopiva kamu tai talli, missä tarvitaan apua. Olethan yhteydessä minuun sähköpostilla. Jutskataan ihmeessä enemmän asiasta

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Valkeakoski / Pirkanmaa

13.6.2020
Yksityinen ID: 21K-FOD-BKJ
Hevosta tai ponia puuhasteluun

Etsisin kivaa hevosta/ponia, jonka kanssa voisi viettää aikaa ja puuhastella. Käydä kävelyllä, hoitaa ja sellaista. Tallilla voisin käydä 2-3 kertaa viikossa. Olen 29-vuotias ja asun Vantaalla. Liikun pääsääntöisesti vain julkisilla, joten tallin tulisi olla julkisten varrella. Minua ei haittaa vaikka joutuisi vähän kävelemään kulkuneuvolta.

Olen avoin erilaisille diileille, ota yhteyttä niin jutellaan lisää! Laita sähköpostia tai viestiä whatsappissa 0401652885

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Vantaa/Helsinki / Uusimaa

13.6.2020
Yksityinen ID: 1NR-C17-J54
Aikuinen Itä-Helsingistä

Hei,

olen 32v nainen, omiakin hevosia useamman omistanut.
Nyt viimeisen siirryttyä taivaslaitumille olisi elämässä tilaa hoitohevoselle - ihan perinteiselle sellaiselle! Pienen lapsen äitinä oma aika hevosten kanssa on tärkeää, eli haen kerran-pari viikossa tyyppiä, jonka kanssa voisi puuhastella ihan lähtien perushoitojutuista. Lähtökohtaisesti olisin onnellinen ihan jo hevosesta, jonka kanssa saa vain viettää aikaa.

Mitä lähempänä Itä-Helsinkiä, sen parempi, sillä äitinä toimiminen rajaa tuntitolkulla tallilla oloa ihan varmasti. Autolla hurautan kuitenkin paikalle, eli en ole julkisten varassa.

Kerron mielelläni itsestäni lisää!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

12.6.2020
Yksityinen ID: 15A-IR1-F3N
Hoitohevonen iisalmesta/lähialueilta

Hei!
Etsin hoitohevosta Iisalmen läheisyydestä.
Olen 28v, auto löytyy, kokemusta on niin omista kuin hoitohevosista vuosien varrella.
Laita sähköpostia jos tarvitset hoitajaa hevosellesi.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Iisalmi / Pohjois-Savo

12.6.2020
Yksityinen ID: 3I0-TO9-NUD