Hevostenhoitaja

Heippa.

Täällä taitava nuori, jolla kokemusta hevosalalla työskentelystä sekä hevosalan koulutus. Kuljen autolla eli ei tarvitse olla julkisten yhteyksien lähellä.

Etsin hevosta, uutta nuorta, ex-ravuria tms. Jonka kanssa pääsisi kehittymään ja rakentamaan luottamusta. Kokemusta ratsu ja ravipuolelta, myös valjakkoa olen ajanut. Opiskellessa valmensin ratsain suomenhevosravuria sekä opetin varsoja. Myös kisahoitajan hommaa tehty. Mitä vaan diiliä saa ehdottaa, olen avoin kaikelle!

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Uusimaa

15.11.2019
Yksityinen ID: 332-PC5-FYE
Tarjolla kokenut aikuinen hoitaja

Etsin hoitoheppaa jolla ratsastaa hoitohommia vastaan pääasiassa 1-2 kertaa viikossa.

Olen harrastanut hevosia lapsesta asti ja omiakin
kullanmuruja on ollut kotitallissa. Hoituu siis homma kuin homma heppoihin liittyen. Olen tunnollinen ja rakastan heppojen kanssa puuhastelua. Ratsastajana olen heB tasoinen, maastoilen luontevasti ja käyn tunneilla melko säännöllisesti.

Toiveissa olisi rauhallinen talli ainakin monipuolisilla maastoilla ja kiltti, seurallinen heppa!

Jos sinulla on siis yksi tai miksikäs ei useampikin ihana heppaystävä jolle kaipaisit aikuista luotettavaa hoitajaa ja liikuttajaa niin otahan yhteyttä!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Sipoo / Uusimaa

14.11.2019
Yksityinen ID: 23Y-M3S-EKJ
Etsitään hoitohevosta

Hei!
16-vuotias tyttö espoosta etsii hoitohevosta. Nuoresta iästä huolimatta hoitanut paljon erilaisia hevosia ja erilaisilla talleilla. Olen ahkera ja tykkään myös auttaa ihan normaaleissa tallitöissä. Reipas ja avoin oppimaan ja kokeilemaan uusia asioita. Olen tunnollinen ja pidän kiinni sovituista asioista. Ratsastuskokemusta vähän vähemmän. Hevosen kanssa oleminen, puuhaaminen ja hoitaminen olisi se ykkös juttu. Avoimin mielin, kaikenlaisia diilejä saa tarjota!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

11.11.2019
Yksityinen ID: 26J-TKI-V6K
Etsitään hoitohevosta pk-seudulta

Etsin hoitohevosta jota voisi käydä hoitamassa 1-3krt viikossa. Ratsastamaan ei tarvitse päästä, mielelläni touhuan kaikkea muuta.

Olen 22-vuotias ahkera ja tunnollinen nuori nainen. Aloitin ratsastuksen 10 vuotiaana ja 14 vuotiaana aloin hoitamaan kisahevosia. Muutama vuosi sitten olin vuoden Saksassa hevosenhoitajana kilparatsastajalla. Eli sekä tallihommat, hevosten hoito sekä ratsastus onnistuu.
Nyt hevosten hoidossa on ollut parin vuoden tauko työkiireiden takia, mutta niiden helpotuttua palaisin mielelläni rakkaan harrastuksen pariin. Asun ja teen töitä Helsingissä, joten tallille olisi oltava hyvät kulkuyhteydet keskustasta.
Otan vastaan ehdotuksia kaikenlaisista diileistä :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

10.11.2019
Yksityinen ID: 54T-DFE-V4
Hoitohevosta hoitotoimenpiteiden ja tallitöiden opetteluun

Etsin itselleni hoitohevosta Espoosta (n. 1-2krt vko) tallitöiden, hoitotoimenpiteiden ja ruokinnan opetteluun ja rentoon puuhasteluun. Ratsastuskokemusta minulla on kuuden vuoden ajalta ja käyn säännöllisesti viikkotunneilla. Lisäksi haluaisin saada kerrytettyä kokemusta myös kaikesta muusta hevosenpitoon kuuluvasta.

Aiempia hoitohevosia minulla on ollut (ratsastuskoululla sekä tuntihevonen että yksäri) muutama vuosi sitten.

Hevosten kanssa toimimisessa minulle tärkeää on hevosen lajityypillisen käyttäytymisen ymmärtäminen ja hevosen tarpeiden huomiointi.

Olen 25-vuotias, tunnollinen ja rauhallinen. Pääsen tulemaan iltaisin ja viikonloppuisin, joko vakipäivinä tai päivät tarpeen mukaan sopien. Käytössäni ei ole autoa, joten tallin on oltava julkisten kulkuvälineiden päässä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

6.11.2019
Yksityinen ID: 2JY-ASW-WAZ
Aikuinen etsii hoitohevosta

Etsitkö apulaista tallille tai hevoselle /ponille hoitajaa? Täällä olisi aikuinen, säänkestävä ja autolla liikkuva nainen joka haluaisi vuoden tauon jälkeen palata rakkaan harrastuksen pariin. Ratsastamaan ei ole pakko päästä, kaikenlainen muu hevosten kanssa touhuaminen kiinnostaa enemmän. Laita viestiä jos sinulle olisi hevonen /hevosia joita pääsisi hoitamaan. Myös tallivuorot (kokemusta aamu,- ja iltatalleista usean vuoden ajalta) onnistuu pientä korvausta vastaan!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Oulu, Haukipudas, Ii, Yli-Kiiminki, Kiiminki, Jääl / Pohjois-Pohjanmaa

31.10.2019
Yksityinen ID: 1PJ-CHU-1DG
Kaviokaveria etsimässä.

Salolainen 21vuotias auton omaava 162cm pitkä nuori aikuinen etsisi itselleen pitkäaikaista hevosystävää. Säännöllisen epäsäännöllisesti on menty parisen vuotta harrastuksen parissa mutta vuosia kerääntynyt jo pikkutytöstä asti.
On joskus valmentauduttu koulu- kuin estepuolellakin. Maalaisjärkeä löytyy eikä juurikaan haittaa tallityötkään.
Kaikenluonteisista kaviokavereista kokemusta ja pituuden puolesta menee pikkuisemmatkin yksilöt!

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Salo / Varsinais-Suomi

29.10.2019
Yksityinen ID: UTR-HWA-9I
Hoitohevonen aikuiselle

Etsitään heppakaveria/hoitohevosta jonka kanssa pääsisi puuhastelemaan, talutuslenkeille ym. Ratsastus ei ole minulle se pääasia.

Ikää on kertynyt jo hieman yli 30 vuotta, ja hevostelukokemusta toistakymmentä vuotta. Sen suurempia kriteereitä heppakaverille ei ole, kunhan tallilla olisi edes jonkinlaiset hoitotilat.

Lähden kisa/valmennusreissuille mieluusti myös mukaan! Laita viestiä jos hevosesi etsii hoitajaa :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Päijät-häme / Päijät-Häme

29.10.2019
Yksityinen ID: 1FU-6CY-YMK
Aikuinen luotettava hoitaja Vantaalta/lähialueilta

30-vuotias harrastelija etsii hevosystävää Vantaalta/lähiseuduilta. Pitkä kokemus hevosten hoidosta, viimeisen kymmenen vuoden aikana olen hoitanut yksityishevosia, avustanut ratsastuskoulussa ja tehnyt tallitöitä. Ratsastustaso n. HeB, nyt noin vuoden tauon jälkeen taidot tosin ruosteessa.
Hoidan hevosen/tavarat/tallin sopimuksen mukaan ja ilmoitan hyvissä ajoissa esteistä. Olen säänkestävä ja maalaisjärjellä varustettu.
Etsin hoitohevosta julkisten kulkuyhteyksien päästä, ei autoa käytössä. Ratsastusmahdollisuutta (ohjattuna tai luotettavan ratsun kanssa itsenäisesti) voin korvata tallitöillä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Vantaa / Uusimaa

25.10.2019
Yksityinen ID: 1OY-0A4-NRQ