Nuoren hevosen kanssa touhuilusta kiinnostuneelle

Täältä löytyisi yksi ihmisrakas 2-vuotias tamma, joka kaipailisi hoitajaa ja apukättä meidän touhuihin mukaan aina välillä. Kyydilläni on myös mahdollista liikkua tallille jos et omista omaa kulkuneuvoa.

Olisit sopiva meidän mukaan touhuamaan, jos olet itsekin kiinnostunut maastakäsin työskentelystä ja omaat kärsivällisyyttä. Kyseessä tosiaan on varsa, jolla on vielä paljon opittavaa. :)

Paljon ollaan kaikkea touhuttu ja on nopea yksilö oppimaan ja on utelias kaiken suhteen. Itsepäisyyttä löytyy myös, mutta ihmisen pysyessä rauhallisena ja määrätietietoisena kaikki sujuu mallikkaasti.

Olen itse rentoa seuraa ja kuulisin mielelläni myös sinun ideoitasi varsan kouluttamisessa ja siihen littyen mitä kaikkea keksitäänkin puuhailla. Ei haittaa jos sinulla ei ole kokemusta nuorista hevosista. :)

Instagramissa löytyy kuvia ja videoita lapsosestani nimellä annicanur

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää jos kiinnostuit!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Lahti/Orimattila / Päijät-Häme

28.6.2020
Yksityinen ID: 11C-5IQ-HI4
2 ravuria

Kaksi ravuritammaa etsii hoitajaa kotitallille ja kisamatkoille 1-2x viikossa. Tallin sijainnin vuoksi oma auto pakollinen.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Vihti / Uusimaa

22.6.2020
Yksityinen ID: 2N7-PBW-JAN
Hoitajaa hevoselle

Etsitään hoitajaa ratsulle Orimattilaan. Toivoisin jo jonkun verran kokemusta hevosen hoitamisesta. Ratsastusta ei ole säännöllisesti tarjolla, mutta toisinaan on mahdollista päästä myös hevosen selkään, sekä esimerkiksi ajolenkeille mukaan.

Ensisijaisesti kuitenkin etsinnässä ihminen jota kiinnostaa hevosen kanssa puuhailu. Tallitöitä ei ole, sillä hevonen asuu täysihoitotallilla.

Hevonen on kiltti ja helppo, sekä tykkää siitä että sitä harjaillaan.

Tallille ei kulje julkisia ! Lisätietoja sähköpostitse.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Orimattila / Päijät-Häme

20.6.2020
Yksityinen ID: 1FU-6CY-YMK
Hoitaja etsinnässä

Pv ruuna etsii pitkäaikaista hoitajaa Sastamalassa pikkutallille. Hevonen on kiva ja kiltti käsitellä, kuitenkin vähän pilkettä silmäkulmassa :)
Tarve hoitajalle olisi noin 1-2krt viikossa tai sovittaessa. Hoitajan tehtäviin kuuluisi monipuolisesti kaikkea mm. kävelytystä, klippausta, harjausta ja varusteiden puunausta, ruokien laittoa ym. Tallihommia ei tarvitse tehdä. Olen valmis opettamaan jollei jotain osaa!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Sastamala / Pirkanmaa

12.6.2020
Yksityinen ID: G52-I9K-3X