Sympaattiselle ruunalle etsitään luottohoitajaa

Oletko vastuullinen aikuinen tai vähintään 16- vuotias ja etsit perinteistä hoitohevosta?
Emme etsi vuokraajaa, vaan luotettavaa hoitajaa, joka hoitaisi kilttiä, mutta omalaatuista ruunaa vähintään kuin omaansa.
Hoitotoimenpiteisiin kuuluisi kaikki normaalit hevosen hoitoon liittyvät asiat, sekä taitojen mukaan hevosen juoksutus, maasta kävelytys maastossa tms.
Hevonen on oikein kiltti hoitaa ja juoksuttaa, mutta vaatii silti hyvät hevosmiestaidot.
Hyvälle hoitajalle voidaan miettiä pientä korvausta vaivasta.
Hoitajaa kaivataan noin kerran viikossa riippuen tilanteesta, joskus jopa useammin.
Hevonen asuu maneesitallilla kaikkien hyvien puitteiden keskellä.

Ilmoitukseen »


10€
@ Lähetä viesti »
Haukipudas / Pohjois-Pohjanmaa

04:58
Yksityinen ID: 2G3-VYR-UI0
Liikuttaja isolle ponille

Etsimme osaavaa ratsastajaa isolle ponille oman ajanpuutteen vuoksi. Poni on kiltti, mutta vaatii ratsastajalta hieman osaamista. Ota ihmeessä yhteyttä, jos olet kiinnostunut hevostelusta!

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Tuulos / Kanta-Häme

18.11.2019
Yksityinen ID: 31X-4S5-5P4
Hoitaja ponille

Etsitään Nastolaan hoitajaa ponille, jonka kanssa saisi maasta käsin puuhata - harjailua, taluttelua, juoksutusta yms. Julkiset eivät kulje tallille asti. Lisätietoja saa kysymällä :)

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Lahti / Päijät-Häme

16.11.2019
Yksityinen ID: 1IO-RP5-6A8
Poneille hoitajaa

Löytyykö vielä hoitajaa...

Kolme ponia etsii kotitallille luotettavaa hoitajaa esim kerta viikkoon. Ponit ovat kilttejä isoja poneja mutta hoitajan tulee olla silti tottunut toimimaan ponien/hevosien kanssa.

Tallille ei pääse julkisilla vaan oma autokyyti oltava.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Hollola / Päijät-Häme

14.11.2019
Yksityinen ID: 1KA-E43-9NK
Kurikka/Jalasjärvi

Hoitohevosia tarjolla. On vauvasta-vaariin soveltuva puskaruuna jolla saa ratsastaa. Pari sitten vähän vaikeampia ratsastaa ja pari kouluttamatonta, mutta kilttejä hoitaa. Sopii vaikka koko perheelle. Meillä on 4 suomenhevosta ja poni. Kaikenlaista hommaa tarjolla ja vaikka viikonloppuina kokeneemmalle välillä ihan taskurahahommia jos halutaan lomailla :) Muttä pääasiassa ideana, että saa tulla rentoutumaan ja ratsastelemaan, tallihommia ei tarvi väkisin tehdä. Sopii myös aloittelijoille, avustan varustamisessa yms, mutta palvelijaksi en rupea.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0451206102
Jalasjärvi / Etelä-Pohjanmaa

13.11.2019
Yksityinen ID: 12B-DIP-J77
Poneille hoitajaa

Hoitajaa etsii kaksi kivaa Pikkuponia. Kaipaavat seuraa, rapsuttelijaa, lenkkeilyttäjää. Asuvat meillä kotona, ei kulje julkiset joten vaatii oman auton. Pihatossa, jota saa tai saa olla siivoamatta. Kaikenlaista puuhastelua, ei vaatimuksia, muuta kun että poneja kohdellaan asianmukaisesti. Hommaan perehdytetään, mutta en vahdi, saa toimia itsenäisesti. Otathan yhteyttä jos yhtään kuulostaa houkuttelevalta

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Hausjärvi / Kanta-Häme

12.11.2019
Yksityinen ID: LVW-WGV-K3
Hevosenhoitaja Haarajoelle

Etsin apukättä auttelemaan omalle tallille kahden tammani kanssa. Maastakäsittelyä ja hoitamista, taitojen mukaan mahdollisesti liikutusta satunnaisesti, apukädeksi kisoihin yms. Toivomuksena täysi-ikäisyys, tai lähellä sitä. Kokemusta hevosista jo oltava. Meille ei pääse julkisilla kulkuneuvoilla. Kerron mielelläni tammoista ja tallistamme lisää, laita aluksi sähköpostia tai Whatsappia . :) 0504406114/ Susanna

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Haarajoki / Uusimaa

11.11.2019
Yksityinen ID: 1H0-ULW-396
Aamutallin tekijää kahdelle hevoselle.

Etsin kahdelle hevoselle loimittajaa, ruokkijaa sekä ulos laittajaa Harjavaltaan. Kiltit hepat. Asuvat itsehoito tallilla.
Pieni korvaus maksetaan tai voidaan sopia myös ratsastuksesta korvauksena.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Harjavalta / Satakunta

10.11.2019
Yksityinen ID: 3C8-OZL-GKP
Sh ruuna

Kaipaatko rapsuteltavaa karvakaveria esim kerran viikossa. Voisit myös kävelyttää hepan selästä aina käydessäsi. Aikuinen tai kokemusta omaava nuori yli 15 v. Ei julkisia kulkuyhteyksiä. Heppa saikulla/kävely liikunnalla tällä hetkellä. Kerron lisää jos kiinnostaa.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
kausala / Kymenlaakso

30.10.2019
Yksityinen ID: 1EB-N3G-DL1
Ravipuolen ihmistä kaivataan

Vanhempi pariskunta kunta etsii osaavaa käsittelijää nuorillille lupasville lämminvereilleen. Tallissa seisoo 2-3 nuorta n 1-2v. Tammoja ja ori. Apua tarvitaan ihan perus opettamiseen, käsittelyssä ja muihin tallin askareisiin. Jos taitava henkilö niin pääsee mahdollisesti mukaan kärrytelemäänkin. Saa käydä niin usein kun haluaa mutta edes 1 krt viikkoon.
Täytyy olla ehdottomasti kokemusta nuorista hevosista, mielellään myös oreista ja etsitään aikuista.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Järvenpää / Uusimaa

30.10.2019
Yksityinen ID: 1ET-XZ5-T39
Etsitään hoitajaa kahdelle hevoselle

Etsitään hoito-/liikutusapua kahdelle pienikokoiselle (150 ja 155 cm) hevoselle Tuusulan ja Järvenpään rajalle. Haussa ehdottoman luotettava, säänkestävä ja täysi-ikäinen tyyppi, joka pystyisi käymään noin pari kertaa viikossa.

Peruskilttejä ja helppoja käsitellä, toinen rakastaa seurustelua yli kaiken. Toinen ajoittain melkoinen sählä, mutta ei vaikea. Ei kuitenkaan ihan arimmalle tyypille vaikka helppoja ovatkin, välillä pöllöilevät esim. kyyläämällä milloin mitäkin. Maastakäsin saa touhuta ja tyypistä riippuen mahdollista päästä myös välillä selkään. Toinen järjestää ratsastaessa ajoittain ohjelmaa, eli sinkoilee ja kyylää. Vaatii siis rauhallisen ja varman kuskin. Toinen kaikin puolin helppo ja toimiva eikä pelleile turhia. Ihannetilanteessa löytyisi sellainen tyyppi, joka käy sekä itsenäisesti hoitamassa että myös mun kanssa maastossa/radalla liikuttamassa näitä.

Hevoset asuvat puolihoidolla pihatossa, joten päivittäisiin hommiin sisältyy myös pihaton siivous. Kyseessä pieni kahden hevosen pihatto joka siivotaan päivittäin, joten ei ole suuri homma. Tallilla ei ole mitään ylimääräisiä hienouksia, mutta kenttä sekä harjoitusrata löytyy.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Vantaa / Uusimaa

30.10.2019
Yksityinen ID: 8QY-C8I-B8
kolme suomenhevosta vailla hoitajaa

Tallini monivuotisen hoitajan muutettua toiselle paikkakunnalle, on vähitellen mieleen hiipinyt ajatus uudesta hoitajasta.

Hevosilla vuokraajia löytyy, mutta ihan vaan hoitaja, jolla olisi kiinnostusta ja aikaa käydessään rapsutella ja harjailla kunnolla kaikki kolme hevosta (tai vuokraajan paikalle tullessa 1-2) ja mahdollisesti autella jossain pikkujutuissa voisi olla hakusessa.
Tallitöitä ei sinänsä ole tarjolla, pääsääntöisesti tallilla käy sitä varten työntekijät, mutta silloin tällöin apukädet joihinkin projekteihin olisi kiva lisä. Liittyen sitten talliin tai hevosiin.
Ratsastus ei ole poissuljettua, jos sellainen kiinnostaa, ja esim kun ratsastan omia useamman putkeen, olisi iso apu jos olisi joku laittamassa seuraavaa hevosta valmiiksi ja tekemässä alkukäyntejä, työstää hevosia maasta, käydä narusta kävelyllä ym.
Mahdollisesti maastoon mukaan voisii silloin tällöin lähteä myös, mutta ajatuksena se, että ajoittain voi ratsastusta olla enemmänkin ja joskus ei ollenkaan, riippuen täysin tilanteista. Ja tosiaan vuokraajat hevosilta jo löytyy, niin heidän ratsastusten säätämisten kanssa saa olla jo tarpeeksi tekemisissä sen puolen kanssa, joten sellaiselle ihan perinteiselle Hoitajalle olisi nyt "paikka auki".

Tallille ei pääse julkisilla, joten oma auto olisi oltava.

Jos kiinnostuit, laita viestiä, niin katsellaan osuuko ajatukset yksiin :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Tuusula / Uusimaa

30.10.2019
Yksityinen ID: X12-BIL-L
Suomenputteja

5 suomipoikaa kaipailee liikuttajaa ja hoitajaa. Monipuoliseen harrastamiseen ja tekemiseen.

Janakkalan hyvikkälässä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Janakkala / Kanta-Häme

28.10.2019
Yksityinen ID: 25E-M8T-J1Q
Hoitajaa

Etsitään säänkestävää ja tunnollista hoitajaa pv ruunalle. Tallille Poriin ei pääse julkisilla.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Pori / Satakunta

27.10.2019
Yksityinen ID: 1Q1-XAR-OH0
Aikuinen hoitaja nuorelle suomenhevoselle

Etsitään ehdottoman luotettavaa ja rehellistä, nuoren suomenhevosen kanssa pärjäävää, hevosiin ystävällisesti suhtautuvaa aikuista hoitajaa. Noin kerran viikossa ja lisäksi omistajan lomien, työmatkojen yms aikana. Hevonen on suoraviivainen ja kiltti hoitaa ja käsitellä, mutta hieman vilkas ja malttamaton. Tehtäviä esim kävelytys/talutuslenkit, joskus hevosen laittaminen ratsuttajalle valmiiksi, harjaus ym puuhailu. Ei ratsastusta toistaiseksi. Oma auto oltava. Talli Siuntiossa.

Kerro itsestäsi viestillä!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Uusimaa

27.10.2019
Yksityinen ID: 1XU-DYC-9ZD