3lle shetlanninponille hoitajaa

Turun Satavassa bussiyhteyden päästä Turun keskustasta, etsii 3 shetlanninponia (14v ja 2: 28v) hoitajaa 2-3 kertaa viikossa tai sopimuksen mukaan. Nuorimmalla voi ajaa ja ratsastaa (50kg/155cm) vanhemmilla vain talutusta. Saa harjailla ja touhuta maasta käsin kaikkien ponien kanssa. Maksuna riittää karsinoiden siivoaminen ja ruokien ja vesien laitto. Yhteyden otot klo 15 jälkeen puhelinnumerosta 044-0120922 tai sähköpostilla janttila20@gmail.com koska vaan. Ponit ovat kilttejä, eivät pure tai potki.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0440120922
TURKU / Varsinais-Suomi

19.10.2020
Yksityinen ID: 2H9-N4C-67G
Hoitoponeja Teiskossa

Etsin poneilleni hoitajia Terälahteen. Talli sijaitsee 35km Tampereen keskustasta ja linja 90(m,x) tulee alle kilometrin päähän. Ponit ovat kilttejä käsitellä.

Hoitopäivinä hoitajalle kuuluisi ponin hoitotoimet, tarvittaessa varusteiden puhdistus, tarhan siivous sekä ponin liikutus maastakäsin, mahdollisesti selästä tai ajaen mikäli homma sujuu ja taidot riittävät. :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Tampere / Pirkanmaa

18.10.2020
Yksityinen ID: CJ7-LZF-LU
Hoitaja/hoitajia hevosille/poneille

Etsitään luotettavaa hevosmiestaidot omaavaa sään kestävää hoitajaa hevosillemme Lohjalle. Oma auto/kyyti välttämätön.
Laitappa viestiä niin jutellaan lisää.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Lohja / Uusimaa

18.10.2020
Yksityinen ID: 1X4-4MR-PMH
Hoitaja/hoitajia hevosille/poneille

Etsitään luotettavaa hevosmiestaidot omaavaa sään kestävää hoitajaa hevosillemme Lohjalle. Oma auto/kyyti välttämätön.
Laitappa viestiä niin jutellaan lisää.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

18.10.2020
Yksityinen ID: 1X4-4MR-PMH
Etsitään hoitajaa

Etsitään kolmen äärimmäisen kiltin hevosen pienelle kotitallille maanläheistä, positiivista ja säänkestävää hoitajaa vähintään kerran-kaksi viikossa. Hoitajalla tulisi olla jo jonkin verran hevoskokemusta, jotta pärjää tallilla täysin itsenäisesti ongelmitta. Hoitajan tulisi olla vähintään 16-vuotias, mikäli kyseessä on alaikäinen, asiasta keskustellaan huoltajan kanssa.

Hoitajan tehtäviin "hoitopäivinä" kuuluu karsinoiden siivous ja yleisiä tallitoimenpiteitä kuten ruokintaa ja vesien vaihtoa, sekä vähintään yhden hevosen tai ponin liikutus hoitajan taitotasosta riippuen joko ratsastaen, ajaen tai maastakäsin.

Jos olet iloinen ja tunnollinen, etkä kaipaa tallilla luksusta voit olla sopiva jäsen pieneen tiimiimme. Meillä ei välitetä millaisissa vaatteissa tai ratsastustamineissa saavut paikalle, eikä meillä kukaan arvostele toisia ja kaikkia, tuntemattomiakin, moikataan. Toivomme pidempiaikaista tallilaista. Ole yhteydessä ja kerro itsestäsi avoimesti, niin keskustellaan lisää ja saat kuulla myös tallin kolmesta valloittavasta asukista.

Julkisilla tallille pääsee lähinnä arkiaamuisin.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Vihti / Uusimaa

8.10.2020
Yksityinen ID: 4A5-3PU-G2
Etsinnässä hoitaja ratsulle

Etsitään kiltille hevoselle hoitajaa. Hevonen asuu rauhallisella maneesittomalla tallilla, joten oltava säänkestävä. Hevosen hoidon lisäksi hoitajan hommiin kuuluu karsinan ja tarhan siivous, veden laitto tarhaan sekä ruokien laitto (hommiin menee n. 20min). Hevosen kanssa saa touhuilla maastakäsin.
Hoitajan toivoisin käyvän 1-2krt/vko. Talli sijaitsee 10km päässä Turun keskustasta. Bussi jää n.1,5km päähän, joten helpommalla pääsee omalla autolla.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Varsinais-Suomi

3.10.2020
Yksityinen ID: K83-3P3-G3
Nuorelle hevoselle aikuista kakkosihmistä

Etsinnässä aikuinen, luotettava ja hevosenkäsittelytaidot hallitseva ihminen. Pääosin 3v kanssa työskentelyä eritavoin, meillä on monta liikutusmuotoa. Myös ratsastus mahdollinen, jos taitotaso riittää nuorelle. Ei ole ilkeä, mutta osaa hakea paikkaansa, joten ehdottomasti jämäkkä ihminen hakusessa.

Sijainti Lohja, tallille ei pääse julkisilla. Laita viestiä niin jutellaan lisää!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Lohja / Uusimaa

2.10.2020
Yksityinen ID: 2XZ-RRS-4Z2
Suomenhevonen Ylöjärven Karhella

Etsinnässä aikuinen, kokenut, itsenäinen, luotettava, säänkestävä ratsastaja laadukkaalle ja kiltille 10v suomenhevostammalle (heB+) sileän työskentelyyn.
Pieni kolmen hevosen maalaistalli Karhella. Valaistu, hyvä kenttä.

Toivon löytäväni pitkäaikaisen yhteistyökumppanin. Maksu suoritettavissa mieluiten viikonloppuaamutalleina.

Ratsastajan paino max 85kg.

Meille ei pääse julkisilla.

Laita viestiä ja kerro itsestäsi ja ehdota diiliä! :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Karhe / Pirkanmaa

29.9.2020
Yksityinen ID: 1A4-PRE-BPV
Hevonen ihmisystävää vailla

10-vuotiaalle kiltille eestinhevostammalle etsitään aikuista autoilevaa hoitajaa ja ystävää, joka voisi kerran tai pari kertaa viikossa käydä hoitamassa ja puuhailemassa sen kanssa Kellokoskella pienessä yksityispihatossa. Hoitaminen käsittää väkirehun antamisen, harjaamisen, mahdollisen loimituksen ja maastakäsin puuhailun oman maun mukaan. Tai voi tehdä vaikka pienen kävelylenkin taluttaen. Tällä hetkellä hevosella ei ratsasteta. Tallitöitäkin saa tehdä mutta ei ole pakollista. Aikaa saa käyttää hevosen kanssa rauhassa niin paljon kuin haluaa. Hoitotoimepiteet sujuvat moitteettomasti mutta hevonen tarvitsee määrätietoisen ja ehdottomasti ystävällisen käsittelyn. Jos on kiva hevosystävä kiikarissa niin ota yhteyttä :)

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Tuusula / Uusimaa

27.9.2020
Yksityinen ID: 24I-KIV-3MR
Lv nuorelle hoitaja

Haussa nuorelle lv ravurin alulle hoitajaa. Tamma osaa joskus kokeilla onko pakko, mutta oppii nopeasti esim. temppuja ja on ihmisistä kiinnostunut. En etsi treenauksesta huolehtijaa eli jos etsit ensisijaisesti kärryttelyhevosta itsellesi, niin tämä ei ole sellainen diili. Toki jos osaamista ajoon on, niin jossain vaiheessa saa ajaa ohjeiden mukaan, mutta ensisijaisesti etsitään treenipäivien ulkopuolista toimintaa tarjoavaa ihmistä (talutus, juoksutus, harjailu, temppujen opetus, maastakäsittely). Tamma asuu täysihoitotallilla eli ei tarvitse tehdä tallihommia. Tallilla on hyvä rata ilman muuta liikennettä talutukseen ja ajoon, juoksutusympyrä ja pari kenttää.

Hoitajaksi etsitään täysi-ikäistä hevosmiestaitoista ihmistä, joka ei säikähdä pienestä eli arka ei saa olla. Varsakokemus on plussaa, mutta jämäkkyydellä ja aikuisten hevosten koulutustaidoilla pärjää. Tarve on vähintään kerran viikossa, mutta useamminkin saa aina käydä. Arvostan erityisesti sitoutuneisuutta luvattuihin käynteihin ja innostusta luomaan suhde tähän hevoseen.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Nurmijjärvi/Perttula / Uusimaa

25.9.2020
Yksityinen ID: 250-1HL-50A
Hevonen Ruskeasuolla etsii hoitajaa

Etsitään hoitajaa (ei ratsastajaa) kouluruunalle Ruskeasuolle. Hoitajan tulisi olla vähintään 15 v, luotettava ja omata kokemusta hevosten hoitamisesta. Hoitajan tulisi voida käydä väh. kerran viikossa tallilla. Lisätietoja sähköpostitse.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

24.9.2020
Yksityinen ID: 238-MOU-M6X