Heppamummolle hoitaja etsinnässä

Kypsään ikään ehtinyt hevosrouva kaipaa aikuista ihmisystävää itsenäiseen rapsutteluun ja talutteluun yms hoitotoimenpiteisiin sopimuksen mukaan. Hoidettaessa kiltti, liikkuessa reipas. Ratsastus mahdollista satunnaisesti valvotusti, mutta ei ominpäin eikä säännöllisesti.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Kellokoski / Uusimaa

Eilen 11:51
Yksityinen ID: XQS-NH7-YE
4v ruuna etsii hoitajaa ASKOLA

Kiltti, mutta puuhakas 4v ruuna etsii hoitajaa. Itse asun osan viikosta toisella paikkakunnalla, joten sen vuoksi meillä olisi hoitaja etsinnässä. Tykkää todella paljon huomiosta ja kaikenlaisesta puuhastelusta. Vaikka hevonen on kiltti, pitää hoitajalla olla nuoren iän vuoksi jonkin verran kokemusta hevosista. Tallitöitä ei tarvitse tehdä, pääasiallinen homma olisi puuhailla kaikenlaista (harjaus, maastakäsittely, kävelytys, juoksutus, maastoilu maastakäsin ym). Ratsastamaan on mahdollista päästä sisäänratsastuksen edetessä, mikäli ratsastustaito nuorelle hevoselle riittää. Muitakin diilejä saa ehdottaa!

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0451386627
Askola / Uusimaa

16.1.2022
Yksityinen ID: 1MW-78P-POK
Kiltin 2020 tammavarsan käsittelyyn apukäsiä!

Hei kokeilen tätä kautta varovasti, että löytyiskö sopivaa ihmistä, joka haluis tulla auttelemaan mua superkiltin 2v kääntyvän tammavarsan käsittelyyn. Lähinnä nyt aluksi esim taluttelulenkeille avuksi ja seuraksi. Kokemus hevosista ja varsoista plussaa mutta kaikki huomioidaan, voi tulla vaikka vaan portin avaajaksi :D Omalla vastuulla, vakuutuksilla ja alle 18v huoltajan suostumuksella. Sijainti Ypäjän keskusta. Whatsapp 0451267040

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Ypäjä / Kanta-Häme

15.1.2022
Yksityinen ID: 1VP-MWL-JXV
Hoitaja vailla

Etsitään tunnollista ja lempeää hoitajaa ponille ja hevoselle. Maalaistalli, ei kenttää eikä maneesia. Hoitotehtäviin sisältyy kaksikon rapsutus ja harjaus, heinän ja veden laitto sekä tarhan siivous. Liikutus onnistuu maastakäsin kävelyttämällä tai jos teitä on kaksi, yksi ratsailla ja toinen ponia talutellen. Luotettavalle hoitajalle mahdollisuus kehonhuolto tai istuntatunteihin vaikka pääasiallisesti hoitajalle tarve. Pystyttävä käymään omatoimisesti kaikissa sääolosuhteissa, joten hevoskokemusta ja ikää oltava riittävästi.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Riihimäki / Kanta-Häme

15.1.2022
Yksityinen ID: 1F6-J8O-NY
Kiltti hevonen etsii hoitajaa

Hei. Etsin hevoselleni Sipooseen hoitajaa (talli Nikkilän lähellä). Toivon hoitajan olevan täysi-ikäinen, sillä tallille ei kulje julkisia. Hoitajan tulee olla vastuuntuntoinen, sekä pitää hevosen hoidosta ja sen kanssa puuhailusta :) Hoitajan toivon olevan rauhallinen ja ymmärtävän herkkää hevosta. Hevosta saa talutella maastossa ja muutenkin puuhailla sen kanssa maastakäsin.

Käyntipäivät voi sopia joustavasti, eikä ole pakollista käydä edes viikoittain. Apu on tarpeen silloin tällöin ja saa toki käydä useamminkin.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Sipoo / Uusimaa

10.1.2022
Yksityinen ID: 1NI-EV1-NPS
Ponitammalle hoitaja k-nummelle

Etsitään 18-vuotiaalle ponitammalle hoitajaa Kirkkonummelle. Kokemusta hevosten käsittelystä oltava. Pienimuotoinen ratsastus (kävely,maastoilu) tulevaisuudessa mahdollista. Pienimuotoinen tallitöiden tekeminen mahdollista, josta korvaus erikseen. Lisätietoja viestillä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Kirkkonummi / Uusimaa

7.1.2022
Yritys ID: 2PJ-WHA-KWZ
Hoitaja etsinnässä

Etsin kahdelle hevoselleni hoitajaa, joka olisi kiinnostunut maastakäsin touhuamisesta ja hoitamisesta.
Ihmistä joka olisi samalla aaltopituudella sen kanssa, että hevosta ei hallita voimakeinoin.
Hevoset asuvat omalla pihallani Oitissa.
Kerron mielelläni lisää!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Oitti / Kanta-Häme

7.1.2022
Yksityinen ID: 3CW-NGD-EP1
Hoitohevonen Tuusulan Jokelassa

Etsitään vanhemmalle aktiivikäytöstä eläköityneelle kiltille ja ihanalle tammalle hoitajaa Rake-tallille Jokelaan. Tehtäviin kuuluu hevosen huolellinen harjaus sekä liikutus joko maasta kävelyttäen tai kevyesti selästä esim. maastoillen kelien salliessa. Lisäksi silloin tällöin hevosen pesua, varusteiden puhdistusta ja yleistä pientä puuhaa, myös muiden hevosten kanssa auttaminen taitojen mukaan mahdollista jos intoa riittää.

Odotan sitoutumista vähintään 2-3 krt/vko käyntiin, useamminkin saa käydä halutessaan. Olethan tunnollinen, maalaisjärjen omaava ja luotettava eli tulet kun lupaat ja pidät kiinni sovituista säännöistä. Myös alaikäiset vanhempien suostumuksella, tallille ei kulje julkisia kulkuvälineitä.

Kerro itsestäsi ja kokemuksestasi alkuun viestillä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Tuusula / Uusimaa

5.1.2022
Yksityinen ID: SLK-E7H-PA
Hoitaja miniponeille

Etsin hoitajaa kolmelle miniponille Vesilahteen auttamaan etupäässä varsojen liikutuksesta ja opettamisesta maastakäsin sekä tarhan siivoukseen ja päiväsaikaan (=valoisalla). Hevosmiestaitoja pitäisi siis sen verran löytyä, oma-aloitteisuutta, säänkestävyyttä, reippautta ja luotettavuutta.
Meille riittää kerta viikkoonkin mutta voidaan sopia tapauskohtaisesti.
Ikää pitäisi olla vähintään 15 vee - tarkoitus on paikata minua ponien kanssa ja haluan luottaa että homma sujuu.
Ponit ovat kivoja ja kilttejä, reippaita ja ihmisistä pitäviä karvaturreja.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Vesilahti / Pirkanmaa

5.1.2022
Yksityinen ID: 2YR-83C-A8E
Etsitään hoitajaa Nummelaan

Nykyisen hoitajan jäädessä äitiyslomille, kaivattaisiin meidän porukkaan uutta ihanaa ihmistä.

Hevonen on 11v pv ruuna, joka rakastaa huomiota. Tosi kiltti ja varsin puuhakas. Semmonen pikkasen hölmö, mutta rakastettava. Noin 175cm korkea. Ollut mulla 3 vuotiaasta.

Etsittäisiin hoitajaa noin 1-3 krt viikko.
Saisi harjailun yms lisäksi kävelyttää maasta käsin ja juoksuttaa. Tallitöitä ei tarvitse tehdä.

Tallilla on iso lämmitetty maneesi ja hyvät hoitotilat. Tallille ei tietääkseni pääse julkisilla.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Nummela / Uusimaa

4.1.2022
Yksityinen ID: XPS-9N4-46
Hevosen hoitajaa

Etsitään hoitajaa kuntoutujahevoselle Killerille. Haussa hoitaja joka haluaisi puuhailla hevosen kanssa kerran tai kaksi viikossa (hoitaa, kävelyttää maasta tai selästä). Laita rohkeasti viestiä!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0504901192
Jyväskylä / Keski-Suomi

3.1.2022
Yksityinen ID: 31J-3UR-R8A
Hoitajaa Ruskeasuolle

Etsitään täysi-ikäistä ja kokenutta hevosenhoitajaa Helsingin Ruskeasuolle. Hoitajan tehtäviin kuuluisi hevosen liikutus maastakäsin sekä harjailu ym. yhdessä olo. Mahdollisuus osallistua myös kisamatkoille.
Hevonen on kiltti ja mutkaton käsitellä, mutta maastossa taluttaessa saattaa säpsyä, joten käsittelijän on oltava varma otteissaan.
Unelmahoitaja olisi täysi-ikäinen, kokenut sekä tottunut mahdollisesti reaktiivisten kilpahevosten sielunelämään. Lähtökohtaisesti ei ratsastusmahdollisuutta, mutta etenkin kokeneen ja rohkean maastoilijan kohdalla mahdollista tehdä poikkeus tutustumisen jälkeen.
Hoitaa saa vaikka joka päivä, joten ehdota sinulle sopivaa diiliä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

27.12.2021
Yksityinen ID: F4X-9MY-4Z
Shettikselle hoitajaa Tuusula/Kellokoski

Etsitään kiltille shettistammalle hoitajaa Tuusulaan/Kellokoskelle. Kyseessä pian 7 vuotias standardikokoinen poni. Kiltti hoidettava.

Mahdollisesti myös ratsastus ja ajaminen mahdollista myöhemmin.

Kerrothan itsestäsi lisää sähköpostitse milla.hyvarinen@hotmail.fi

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Tuusula / Uusimaa

20.12.2021
Yksityinen ID: 1ZQ-ZYN-TQ1