Lämppäri ruuna vailla ylläpito kotia

Tarjotaan ylläpitoon!

Juuri raspattu ja rokotettu 10v lämppäri ruuna seuralaiseksi tai miksei eteepäin vietäväksi. Vaatii kokeneen käsittelijän. Säkä n.157cm. Ei aralle ihmiselle, eikä lapsille. Ajettu on mutta ei minun aikanani. Ei startattu koskaan. Ollut minulla ainoastaan toisen hevosen seuralaisena kuitenkin käsitelty. Hieman epäluuloinen ja arkaluonne joten vaatii rauhallisen ihmisen itselleen. Ei läheisriippuvainen sopisi pieneenkin laumaan.

Pitkäaikainen ylläpito koti etsinnässä, myöhemmin mahdollista myös ostaa. Uuteen kotiin muutto onnistuisi aikaisintaan marraskuun lopulla. Kodin etsinnällä ei ole kiire joten uusi koti valitaan tarkoin ehdoin. Asunut meillä pihatossa, kuitenkin loimitettu tarkasti.

Kysy lisää ! Soittamalla/ viestittämällä 0458830896/Erika

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0458830896
Härmä / Etelä-Pohjanmaa

14:55
Yksityinen ID: 3NI-KY5-ES
seurahevonen tarjolla 5-6kk ajaksi

Etsin ylläpito paikkaa kiltin ja ihanan hevoseni sairasloman ajaksi. Hevonen on saanut potkun takaseen ja toipuu siitä jonka takia vain käyntiä saa ratsastaa joulukuun loppuun asti jonka jälkeen asteittain kevyesti muita askellajeja.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
HELSINKI / Uusimaa

08:47
Yksityinen ID: ECB-LML-8R
LV-tamma

Tarjoan puhtaasti ajanpuutteen vuoksi ylläpitoon terveen n 169 säkä lv-tamman.Ikä 10v. Kiltti, hyvä käsitellä, ratsastettu, sekä ajettu. Tamma on myös hyväsukuinen, jos haluaa varsottaa. On jo olemassa olevaa jälkeläisnäyttöä.
Vain hyvään kotiin jossa aito kiinnostus hevosiin.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0400427169
Siuro / Pirkanmaa

Eilen 12:10
Yksityinen ID: 26D-NSJ-ANC
Tarjotaan ylläpitoon Tuusulassa puoliveritamma

Tarjotaan ylläpitoon maneesitallilla Tuusulan Jokelassa 15-vuotias puoliveritamma sileäntyöskentelyyn ja maastoiluun. Ei esteille enää. Ylläpito vain nykyisellä tallilla.

Hevonen on kiltti ja helppo kaikessa käsittelyssä, ratsastaessa reipas joten ei sovellu aivan aloittelijalle. Ei kuitenkaan pukittele/säiky tai tee muuta tyhmää.

Ylläpidon aloitus vuodenvaihteessa. Omistaja hoitaa rokotukset ja mahdolliset ell- kulut. Muut kulut ylläpitäjälle. Yhteydenotot sähköpostitse, kerron mielelläni tammasta lisää :)

Ilmoitukseen »


650€
@ Lähetä viesti »
Jokela / Uusimaa

24.10.2021
Yksityinen ID: 2XH-A9B-SSK
Suomenhevonen ja shettis

Uutta kotia etsivät kiltit kaverukset, perheen jäseniksi kevyeen harrasteluun ja muuhunkin mukavaan touhuiluun. Pirkanmaan / etelä-pohjanmaa/kanta-häme alueelle.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Pirkanmaa

23.10.2021
Yksityinen ID: 2VF-ZET-WMI
Tamma seurahevoseksi / siitokseen

Tarjotaan ylläpitoon seurahevoseksi tai siitokseen 11v pv-tamma. Todella kiltti kaikissa hoitotoimenpiteissä. Tamma on herkkä ja reaktivinen, täysiveriprosentti 70%. Tulee toimeen laumassa. Varsonut 2021 ensimmäisen varsansa.


Lisätietoa viestillä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0449702312
Mäntsälä / Uusimaa

21.10.2021
Yksityinen ID: 3J6-E89-Y3N
Puoliylläpito/vuokraus

Useamman kerran vko vuokraus/ puoliylläpito diili tai vastaava. Terve, nuori, alle 150cm suokkitamma kyseessä. Oma aika ei tällä hetkellä riitä ratsastaa tätä tarpeeksi. Kysy lisää! Talli n.12km lahden keskustasta, ei julkisia.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Lahti / Päijät-Häme

19.10.2021
Yksityinen ID: 1DY-KWZ-5AX
Puoliylläpitoon omalla tallilla

Etsin puoliylläpitäjää 16 v kookkaalle pv-ruunalle omalle tallille Lempäälään.

Hevonen on osaava, tallilla on kenttä ja mahdollisuus valmennuksiin sekä mukavia harrastuskavereita.

Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Lempäälä / Pirkanmaa

18.10.2021
Yksityinen ID: 3C4-X7L-1UD
Kaksi ponia

Kaksi nuorta, tervettä ja hyväkäytöksistä welsh nuorukaista olisi vailla ylläpitokotia ainakin talven yli- sovittaessa pidempäänkin.
Molemmat syntyneet -18, selässä käyty (ei ratsastettu) ja välillä ohjasajettu, muttei ihmeempiä vielä tehty. Tamma n. 120cm ja ruuna 140cm. Perus toimenpiteet onnistuu ja ovat tottuneet elämään laumassa, sekä pihatossa että tallissa.
Molemmat laumassa järjestyksessään noin puolivälissä, alistuvat muttei heti juoksemassa karkuun. Ei läheisriippuvaisia, pysyvät langoissa ja kestävät vapaata heinää.
Sopivat seuraponeiksi reilulle kaverille, jos uudessa kodissa viedään oppeja eteenpäin osallistutaan kuluihin sovitusti.
Mielellään Satakunnan tai Varsinais-Suomen alueelle.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Rauma / Satakunta

17.10.2021
Yksityinen ID: 2ZL-KSA-9SK
Sympaattinen iso pv-ruuna

Esim. kahdelle aikuisratsastajalle maailman kiltein n. 170 cm korkea, 13-vuotias, estesukuinen ruuna. Sairaushistoria, eli vain harrasteluun, ei enää estekäyttöön.
Hevonen asuu Vantaalla ja tarjotaan ylläpitoon ainoastaan täällä omalla tallilla.

Ilmoitukseen »


300€
@ Lähetä viesti »
Vantaa / Uusimaa

17.10.2021
Yksityinen ID: 2L2-WM1-0DJ
Seinäjoella

Tarjotaan omalla tallilla puoliyp vuonohevosruuna. HeB, täysin maastovarma, säkä 140cm. Käytössä aina kunnossa oleva rata, iso ratsastuskenttä ja jonkinmoiset maastot. Olethan sään kestävä ja luotettava? Poni on raskasrakenteinen ja kantaa myös pienen aikuisen, painoraja n. 70kg. Hinta 185€/kk, sis 3krt viikossa ratsastuksen. Muita kuluja ei tule, mutta pieniä tallitöitä tämän päälle. Mieluiten aikuisen käsiin, mutta voidaan harkita myös napakan tunnollisen nuoren käsiin tai lapselle vanhemman kanssa. Kysy lisää sähköpostilla.

Ilmoitukseen »


185€
@ Lähetä viesti »
Seinäjoki / Etelä-Pohjanmaa

16.10.2021
Yksityinen ID: 15C-G7M-W
Tarjotaan puoliylläpitoon pv ruuna

Etsitään ylläpitäjää pienelle pv ruunalle. Ollut nyt kevyellä käytöllä omistajan ajanpuutteen vuoksi. Suunnilleen HeB tasoltaan ja potenttiaalia on eteenpäin. Hypätty ja maastoiltu vähän. Ei mikää varmin tätikuljetin, koska vielä nuori, mutta kiltti on käsitellä. Diesel mallia ratsastaessa. Ylläpitäjä saa valmentautua ja mahdollisuuksien mukaan myös kilpailla, jos sellainen kiinnostaa, mutta omaksi iloksi ratsastelukin käy. Tärkeintä olisi nyt löytää joku, jolla olisi aikaa puuhata ruunan kanssa.

Puoliylläpidossa hevosen peruskulut (tallivuokra, kengitys jne.) jaetaan puoliksi. Omistaja huolehtii perusvarusteet ja hevosen vakutuukset. Kirjallinen sopimus tehdään. Myös alaikäiset huomioidaan, jos vanhemmat ovat takaamassa taustalla. Hevonen ei siirry nykyiseltä tallilta pois hevosesta johtuvista syistä. Ota rohkeasti yhteyttä niin kerro mielelläni lisää ja sovitaan koeratsastusta.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Jyväskylä/Korpilahti / Keski-Suomi

11.10.2021
Yksityinen ID: 21K-R94-WFF
Mukava lv ruunan omalla tallilla!

Tarjotaan puoliylläpitoon omalla tallilla kiltti lv ruuna. Rentoon harrasteluun.

Ilmoitukseen »


250€
@ Lähetä viesti »
Kanta-Häme

11.10.2021
Yksityinen ID: 1RC-OWG-SOU
Kiltti eläkeläisruuna ylläpitoon

Ylläpitoon tarjolla kiltti sh ruuna, joka on eläköitynyt ratsuhevosen töistä jalkaongelman vuoksi. Sopii käyntityöhön ja maastohöntsäilyyn. Tykkää seurasta, joten mielellään talliin, jossa väh.1-3 kaveria. Sopinee pihattoon myös. Hoitotoimenpiteissä ja käsittelyssä erittäin helppo ja kiltti kaikin puolin, lapsetkin voivat hoitaa. Lisätietoja whatsupilla.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0405162641
Pohjois-Pohjanmaa / Pohjois-Pohjanmaa

10.10.2021
Yksityinen ID: 182-2XP-B8N
Lämppäri ja shettis tammat

18v. Lämppäri tamma ja 9v.shettis tamma etsivät yhdessä pidempiaikaista ylläpito kotia omistajan elämäntilanteen vuoksi. Lämppäri ex ravuri, kiltti hoitaa ja kaikki toimenpiteet hoituu ongelmitta. Kevyeeseen käyttöön, voi ajaa ja ratsastaa, ei osaa ihmeempiä. Säännöllisesti madotettu, rokotettu, rapattu ja vuoltu. Ei sovellu lasten ratsuksi.
Poni kiltti, seurallinen, mutta vaatii jämäkän hoitajan. Toimii talutuksessa pienemmillä ja kokeneemman kanssa voi ratsastaa, ei osaa ihmeitä. Vetää myös kärryjä. Lievä kesäihottuma,pysyy loimella kurissa. Säännöllisesti madotettu, rokotettu, rapattu ja vuoltu. Ei ole päässyt hoidetulle laitumelle. Molemmat kengättömiä.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
tammijärvi / Keski-Suomi

8.10.2021
Yksityinen ID: 39Q-IIH-4IL
Hevonen pihattoon

Etsitään isolle ruunalle uutta paikkaa. Pihatto tai muuten pitkät tarhausajat. Hevoslähtöistä ja istuntapainotteista paikkaa/henkilöä. Ei tarvitse olla maneesia, kenttä ja maastot riittää. Mielellään vapaa heinä. Yl:llä lisätietoja

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Satakunta

30.9.2021
Yksityinen ID: 2FC-DZ2-WD2
Tarjotaan ylläpitoon ja/tai siitosleasingiin

Tarjotaan ylläpitoon osaaviin käsiin hienosukuinen tamma! Hankosidevamman (lievän) vuoksi ei sovellu enää muuhun kuin käyntityöskentelyyn. Tamma on kiltti ja sosiaalinen, mutta ei kuitenkaan aloittelijan hevonen.

http://www.sukuposti.net/hevoset/quattros-rubina-st/1333189

Lisätietoja puhelimitse;
0503541670

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0503541670
Helsinki / Uusimaa

28.9.2021
Yksityinen ID: 3CO-561-UNP