Irlannincob tamma

Etsinnässä kiltille ja ihanalle mutta kuitenkin hiukan omapäiselle 13vuotiaalle Ic tammalle aktiivisesti ja säännöllisesti käyvä kokenut ja vastuuntuntoinen vuokraaja tai ylläpitäjä.
Tamma on n. 155-160cm korkea ja massakas. Osaava n. Helppo A, mutta nyt vähän päässyt kunto ja taidot ruostumaan. Lasten ratsastuksessa oppinut saamaan oman tahtonsa ja kaipaakin nyt "läpiratsastusta " oman raskauteni ja mammaloman ajaksi.
Terveys kunnossa. Tammalla saa halutessaan alkaa myös valmentautumaan. Tekee hyvällä työmoraalilla töitä. 
Hevonen on tarjolla vuokralle omalla kotitallillaan. Tai mikäli tarjoutuu erittäin hyvä koti suht läheltä, voidaan miettiä myös ylläpitoa.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Hämeenlinna / Kanta-Häme

11:58
Yksityinen ID: 2W0-RRH-FFI
Suokki ja lämppäri

Suomenhevonen ajettu ja ratsastettu, nuori, noin 160cm, kantava, kiltti ja terve. Toimii kaikessa moitteettomasti. Varsoo 5/20, annetaan vain kokeneelle ja varsaystävälliseen talliin. Käy varsottuaan monipuoliseen harrastamiseen, niin raviin kuin ratsuksikin.Ylläpitoon / saat etuosto-oikeudella. Varsa tulee meille.

Lämminveri tamma, 7 v., ei käyttöön, vain seurahevoseksi vanhan vamman vuoksi.
Tiedustelut mielellään vain soittamalla, en etsi kirjeenvaihto kaveria. 0400-616898 / klo 09.00-19.00 välillä.

Ilmoitukseen »


0€

Puh: 0400-616898
Turku / Varsinais-Suomi

19.11.2019
Yksityinen ID: 3HL-1X1-OWH
Kiva suokkiruuna ystäväksi ja seuraksi

Vain sopivan paikan osuessa kohdalle annetaan pitkäaikaiseen ylläpitoon toukokuusta 2020 eteenpäin 14v kiltti suokkiruuna. Luethan ilmoituksen loppuun asti, ennen viestin laittamista.

Ei karsinatalliin, vaan parhain vaihtoehto olisi ns. laihispihatto, jossa puitteet tarjoaisivat paljon omaehtoista liikuntaa vaihtelevapohjaisessa isossa pihattotarhassa mukavien ja tasapainoisten laumakavereiden kanssa. Heinät mieluusti 4h välein myös yöllä sekä omaehtoiseen liikuntaan kannustaen ja ruokintavälien aikana saisi olla jotain oksia tms. hyvän mielen tekemiseksi ja purtavaksi. Vähäsokerinen ja mahdollisimman yksilöity heinäruokinta, jotta paino laskisi nykyisestä ja pysyisi normaalina eli ei vapaata heinää. Sulaa ja tarvittaessa pari kertaa päivässä myös lämmintä vettä tarjolla talvisin. Kura-aikoina hevosen ei tarvitsisi seistä polviaan myöten pelkästään mudassa, vaan pohjien kuntoon toivoisin olevan edes hiukan nähty vaivaa. Tarpeeksi iso pihattorakennus, kahdella kulkuaukolla ja mieluiten lisäksi katoksella tai tuulikaapilla varustettuna, jotta lauman alimmatkin pääsevät varmasti suojaan.

Mieluiten seurahevoseksi ja hyvän mielen maastakäsin kaveriksi positiivista vahvistetta käyttäen. Hevonen on perusterve, mutta sillä on ylipainoa, jota olisi hyvä saada laskemaan. En kuitenkaan anna mielellään ratsastuskäyttöön, vaan lähtökohtaisesti samanhenkiselle aikuiselle, jolle tärkeämpää on hevosen elinolot sekä maastakäsin yhteisen ajan viettäminen esimerkiksi maastossa hevoskaverin kanssa. Ruuna on kengätön ja haluan sen saavan elää niin myös jatkossa. Ei myöskään käytetä kuolaimia. Ei ostomahdollisuutta, mutta loppuelämän ylläpito on mahdollinen juuri sopivan paikan osuessa kohdalle.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Koko Suomi /

19.11.2019
Yksityinen ID: 39T-3AH-YCH
Fwb tamma siitokseen

Ensi kaudeksi tarjotaan siitokseen estesukuinen Fwb tamma.
suku: http://www.sukuposti.net/hevoset/qualitas/1926075
Hyppää hyvin, kolme hyvää askellajia ja kaunis rakenne. Vain osaavaan hyvään kotiin.

Lisätiedot puhelimitse
0401391681/ Virpi

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0401391681
Pirkanmaa

18.11.2019
Yksityinen ID: 1A3-5J3-SOZ
Hevosia ja poneja

Oletko innostunut hevoskauppias, joka kaipaisi lisää töitä? Kauttani voisit saada täydennystä talliisi. Olen myös innokas tukemaan uusia aloittajia. Oli kyse sitten omasta pikku tallista tai isosta toiminnasta niin varmasti sopivia kavereita löytyy valikoimasta.
Laita viestillä vähän tietoa, niin voidaan soitella tarkemmin.

Sopimuksen mukaan kk korvaus tai sitten myynti provikka.
Myös ihan ylläpito voi olla vaihtoehto jos olet vain hevosta vailla, mutta sen verran taitava, että kykenet viemään hevosta eteen päin.

Ilmoitukseen »


100€
@ Lähetä viesti »
Uusimaa

18.11.2019
Yksityinen ID: 2BH-F4L-8EO
Kiltti poniori

Ankka etsii uutta ylläpitää vanhan lopettaessa vuodenvaihteessa.

Ankka on symppis 8v ja 135cm korkea poniori jonka löytää sukupostista nimellä Westland. Sen kanssa pystyy treenaamaan laadukkaasti tai ihan vain rennompaan menoon. Liikettä löytyy kouluun ja esteitäkin hyppää, niistä kylläkin nyt taukoa.

Luonteeltaan Ankka on kiltti, mutta onhan hän poniori joten vaatii napakan käsittelijän, ei kuitenkaan kovinkaan orimainen. Pystyy tarhaamaan tamman kanssa vierekkäin ja ratsastamaan samalla kentällä. Kengitykset, raspaus, lastaus yms. onnistuvat helposti.

Multa saa lisää kysymällä, mieluiten viestillä.Toivottavasti löytyy ponille uusi ylläpitäjä❤️

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 04577303317
Janakkala / Kanta-Häme

18.11.2019
Yksityinen ID: 1Z4-QO7-2T7
Vuonoruuna

Oikeanlaisen kodin löytyessä annetaan pitkäaikaiseen ylläpitoon 11. vuotias vuonohevosruuna. (myöhemmin mahdollisesti ostettavissa).Ruuna ei etsi uutta kotia pakon edessä, vaan tarkoitus on löytää oikeanlainen harrastekoti kohtuullisen matkan päästä, jossa sen touhukas luonne ei mene hukkaan. Ponimaisen luonteensa takia se ei sovi aloittelijan hevoseksi, koska saattaa kuumua ja osaa pukittaa, mutta pukittelu on nykyään saatu hyvin karsituksi. Yhteisen sävelen ja luottamuksen löytyessä, tämä ruuna on luotettava ratsu, joka tekee mielellään pyydetyt asiat ja nauttii ihmisen kanssa tekemisestä. Ruuna on toiminut viimeaikona äidin ja tyttären maastoratsuna, joten koulukiemuroiden hiominen on jäänyt vähemmälle, mutta on kyllä hallussa. Parhaimmillaan tämä poni on yhden/kahden ihmisen monipuolisessa käytössä.
Jos kiinnostus heräsi kerron mielelläni lisää ja kuulen millainen koti olisi tarjolla.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Vihti / Uusimaa

17.11.2019
Yksityinen ID: 30A-9PO-45S
10 vuotias pv ori

Tarjotaan joko turun alueella omalla maneesi tallilla ylläpitoon tai herkiten muuallekin.

10 vuotias pv ori jolla olisi annettavaa joko harraste kaverina tai koulupuolella varsinkin kisoihin.

Herkkä sieluinen joka tulee esille ratsastuksessa. Todella kivat ja pehmeät liikkeet.

Hyppää mutta sitä tehty vain mielenvirkistyksenä. Säännöllisesti valmentauduttu koulupuolella nyt puolen vuoden ajan. Ikäistään jäljessä ja kodin tulisi olla paikka missä häntä kohdellaan yksilönä.

Voi tarhasta tammojen läheisyydessä eikä ota kuumaa tammoista ratsastuatilanteissa. Ei pidä isoa ääntä että on ori. Aika huomaamaton vekkula.

Kengitys täytyy tehdä rauhoituksessa koska elämän alkutaipaleilla hänellä on käynyt pieni trakedia jonka takia jalat ovat hänen heikoin lenkki. Muuten ei kyllä potki tms.

Kaiken kaikkiaan tämä sydänkäpynen on mahtavan luonteen omaava yksilö jota pidetty kurilla ja rakkaudella ja sitä toivon ylläpito kodiltakin jatkossa. Sinuiksi pääseminen voi viedä aikaa ja haluankin löytää ihmisen joka on valmis siihen.

Jos tämä ilmoitus upposi ota rohkeasti yhteyttä
Puh. 0405763000 marianne

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0405763000
Turku / Varsinais-Suomi

17.11.2019
Yksityinen ID: 2L2-HQ6-OZJ
Suomenhevostamma seuraksi, siitokseen tai kevyeen käyttöön

8v. Sh-tamma annetaan ylläpitoon siitokseen, seuraksi tai kevyeen käyttöön.
Ravisukuinen, hyvärakenteinen, kiltti, ratsastettu ja ajettu.
Selässä aktiivikäyttöä haittaava vika.
Varsonut tänä kesänä ja ollut lähinnä äidin tehtävässä.

Hyvään ja asiantuntevaan kotiin, aikuiselle.
Yhteydenotot puhelimitse.
Pia Hakala
0505992367

Ilmoitukseen »


1234€
@ Lähetä viesti »
Nokia / Pirkanmaa

17.11.2019
Yksityinen ID: 1F2-YB3-NP0
Nuori kouluhevonen ylläpitoon

Annetaan ylläpitoon muualle tai kotona 4v kouluhevonen n. 1-1,5kk päästä osaavaan nuorten hevosten kanssa tottuneelle kilparatsastajalle.

N. 160cm, upeat liikkeet omaava huippukoulusukuinen FWB. Riittää jopa kansainväliselle tasolle.

Kiltti, sisäänratsastettu. Ei pukittele tai keuli. Toiminut ratsastuksesta hyvin osaavalla ratsastajalla, ei mitään moitteita.

Tarvitsee kaverin tarhailuun tai jopa Pihattoon. Ei tule toimeen yksinään vaan stressaantuu äärettömästi ja ramppaa ulkona, toisen liikutuksen ajan kyllä pysyy nahoissaan. Ihmisen kanssa toimii hyvin yksinään. Haluaa läheisyyttä ihmiseltä myös.

Kengitetty rauhoituksessa vielä, irtokengät olemme laittaneet ilman rauhoitusta. Rokotukset, raspaukset ja kengitykset ajantasalla. Menee suoraan koppiin ja kulkee moitteettomasti.

Tulee kaikkien kanssa toimeen ei potki tai pure.

Asunut tallissa ja pihatossa.

Meillä ei käyttöä ratsastuskoulussa. Ollut varsasta saakka meillä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0404104800
Askola / Uusimaa

14.11.2019
Yksityinen ID: 2V4-Y5B-NDK
Tamma ylläpitoon

Annetaan pitkäaikaiseen ylläpitoon v.2007 syntynyt eestintamma mieluiten etelä-pohjanmaan alueelle. Mahdollisella ostomahdollisuudella ehdottoman hyvään kotiin hevoskaverin seuraksi. Mukava, persoonallinen tamma. Tätikuljetin, hyvän mielen kaveri. Kiva käsitellä. Kysy rohkeasti lisää!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Ilmajoki / Etelä-Pohjanmaa

13.11.2019
Yksityinen ID: 1GD-7PV-PZQ
Harrastetamma

Kiltti tamma etsii puoli- tai kokoylläpitäjää nykyisessä tallipaikassaan.
Tässä sopiva mahdollisuus kokeilla oman hevosen pitämistä ilman alkupääomaa ja sitoutumatta.
Kiltti kaikki käy-tyyppi, maastovarma, voi ratsastaa ja ajaa kärryillä. Erittäin hienot ja pehmeät askeleet, voi mennä ilman satulaa. Kouluratsastus tai estejututkin mahdollista, jos omistaa kuljetusmahdolisuuden ja käy valmennuksessa.
Myös varsotus mahdollista.

Ilmoitukseen »


150€
@ Lähetä viesti »
Nokia / Pirkanmaa

13.11.2019
Yksityinen ID: FM9-FN2-OL
Upea ic ori

Oman raskauteni ja mammaloman ajaksi ja vuoksi etsinnässä vuokraaja/ratsastaja, sijaiskoti laadukkaalle ja elastisesti liikkuvalle, erittäin kiltille ja isolle(n.160+) ja sporttisemmalle irlannincob orille vuokraaja/ratsastaja/puoliylläpitäjä, tavoitteelliseen ratsastukseen, valmentautumiseen ja kilpailemiseen. Olen valmis itsekin osakustannuksiin hevosesta. 
Joko kotitallillaan tai muualla.
Ori osaa perusasiat ja oppii nopeasti,on herkkä ja yhteistyöhaluinen,kuitenkaan reaktiivisuutensa vuoksi en anna hevosta vähän ratsastaneelle vaan kokeeneeseen kotiin jossa saa hyvää ja hevoslähtöistä käsittelyä. Nyt ollut vähemmällä ratsastuksella viimeisen vuoden oman ajan rajallisuuden vuoksi. Mutta maastakäsittelyä on tehty ja siitä ori pitääkin hyvin paljon. On asunut sekä pihatossa että tallissa. Nyt pihatossa ja seuranaan toinen ori. Perus hoitotoimet sujuvat ongelmitta. 
Etsin orille kotia jossa ollaan valmiit yhteistyöhön myös tuleviin siittolareissuihin.  
Mielellään pidempiaikainen sopimus. 

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Hämeenlinna / Kanta-Häme

13.11.2019
Yksityinen ID: 2W0-RRH-FFI
Sh ruuna

9v sh-ruuna etsii eteenpäin viejää,vuokraaja/ylläpitäjää . Ruuna on kiltti mut touhukas, herkkä ja innokas ajettu, ravisukuinen mut ratsastettu 4v. saakka. Helppo b tasoinen kevyt ratsastaa. Hyvä laukka, vähän hypätty.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Varsinais-Suomi

11.11.2019
Yksityinen ID: 10T-RBC-VUQ
Lv tamma

Pieni, soma lv tamma ylläpitoon, seurahepaksi, ratsastukseen... hyvään kotiin.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0403696259
Harjavalta / Satakunta

10.11.2019
Yksityinen ID: 2DF-I1J-512
seurahevonen

Tarjotaan ylläpitoo 16- vuotias tamma ajalle joulukuusta toukokuuhun 2020.
Tamma on erittäin kiltti ja helppo käsitellä. Voidaan pitää käsihevosen maastossa, ei pelkää mitään. Ei enää ratsuksi historiansa vuoksi.
Vaatii loimittamisen. Annetaan ylläpitoon Varsinais-suomen alueelle.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Salo / Varsinais-Suomi

10.11.2019
Yksityinen ID: 1EQ-CTA-VF5
Pv ruuna

Vanhemmalle ruunalle yp koti etsinnässä Pohjois-Pohjanmaan alueelta. Ei ole virheetön, joten kevyeen käyttöön. Vain aikuiselle. Ei hyppyhommia enää.
Ehdota diiliä, omistaja osallistuu kustannuksiin.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
oulu / Pohjois-Pohjanmaa

10.11.2019
Yksityinen ID: 3HU-ANZ-56P
Kouluhevonen

Etsitään vuokraajaa 2 - 3 x viikossa toisen vuokraajan kanssa jakamaan vuorot tai kokonaan ylläpitoon talilla jossa hevonen asuu.

17 v. kouluhevonen, pv ruuna, säkä n. 168 cm. Osaava ja herkkä mutta kiltti, ei maastoilua. Voidaan myös antaa tunteja.

Ole yhteydessä sähköpostitse.

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Lieto / Varsinais-Suomi

9.11.2019
Yksityinen ID: 1IM-Z75-SXK
Sympaattinen herrasmiesori omalla tallilla

Omaa ylläpitäjää etsii lupsakka ja kiltti ori.
Kylmäverinen ja muhkea mutta hyvin kompakti herrasmies jolla sydän täyttä kultaa.
Säkä noin 155.

Oiva maastomopo,kentällä ei ihmeitä osaa mutta on sielläkin paljon ratsastettu.

Ylläpito kotitallilla itä-vantaalla, bussilla pääsee noin kilometrin päähän tallista.
Talliltamme löytyy valaistu kenttä, lämpimät sosiaalitilat ja sisävessa.

Mahdollisuus kattaa ylläpito kokonaan tallitöillä,
muuten tallivuokra 550 e/kk

Myöhempi osto-optio myös olemassa.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0504618434
VANTAA / Uusimaa

8.11.2019
Yksityinen ID: 14W-OGE-XB3
Ihana Ic tamma

Etsitään hyvää,huolehtivaa ja hevoslähtöistä kotia 2,6 vuotiaalle erittäin kauniille ja kiltille irlannincob tammalle mielellään etelä suomen alueelta. Tamman kanssa on tehty erilaisia maastakäsittelyharjoituksia, opetettu liinassa juoksutus jne. Tulee toimeen toisten hevosten kanssa, sellainen rohkea kaikki käy tyyppi. Asunut sekä tallissa että pihatossa,nyt pihatossa. Kasvaa lähemmäs 150cm.
Pssm1 n/n täysin terve.
Mahdollisesti myöhemmin ostomahdollisuus.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0407484943
Hämeenlinna / Kanta-Häme

7.11.2019
Yksityinen ID: 2W0-RRH-FFI