Ratsukäytössä oleva lv-ori

Etsitään ylläpitopaikkaa kiltille 12v. ratsukäytössä olevalle lämminveriorille. Säkä n. 150-155 cm, mutta tukeva rakenteeltaan.

Ajettu, ei ole startannut. Ratsuttaja käynyt säännöllisesti. Menee lähinnä perusjutut, laukkaa pitää työstää. Ei ole vielä hypätty. Maastossa menty itsekseen ja on varma, ei pelkää autoja tms. Hyvä käsitellä, tarhattu kuitenkin yksin.

Videot:
https://www.instagram.com/p/CAN-fqNHLw8/
https://www.instagram.com/p/CBTckLgnA43/

Mieluiten Hämeen, Kymenlaakson tai Uudenmaan alueelle.

pennieplaysson@gmail.com

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Hämeenkoski / Päijät-Häme

8.7.2020
Yksityinen ID: 1N3-K6L-230
Omalla tallilla puoliylläpitoon

Tarjolla puoliylläpitoon kiltti,iso pv tamma Loimaalla. Haussa hyppäävä ratsastajaa joskaan ei kerrostaloja tarvitse ylittää, mutta jos nyt jonkun puomin pääsee. Puoliylläpitoon ei sinänsä kuulu tallitöitä mutta toki kaikki hevosen hyvinvointiin liittyvät asiat tarkistetaan jne. Sinulle muodostuu kuluiksi puolet tallivuokrasta. Olet luotettava,vastuuntuntoinen ja pidät sovituista asioista kiinni. Olet myös täysi-ikäinen.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Loimaa / Varsinais-Suomi

7.7.2020
Yksityinen ID: 17U-CRJ-0PR
Kaksi islanninhevosta seuraksi/kevyeen käyttöön

Kaksi issikkaa vailla ylläpitokotia. Kumpikin kestää kevyttä, rauhallista maastoilua/kävelyä. Sopivat myös vallan seuraksi, sopuisaan laumaan. Pienikokoisia, joten kevyet kuskit.
Molemmat ovat kilttejä ja sosiaalisia, tulleet tähän mennessä toimeen kaikkien kanssa.
Näillä molemmilla on omanlaisensa tarina, josta kerron mielelläni lisää sähköpostitse

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Pirkanmaa / Pirkanmaa

6.7.2020
Yksityinen ID: 36E-V3F-6VE
3 v. tamma

Annetaan ylläpitoon kokeneelle aikuiselle (tai näppärälle junnulle, jolla kokenut aikuinen mukana) : kevyt, ryhdikäs 3 v. tamma, emä n. 167 säkäinen fwb, joka kisannut 130 asti, isä ratsuponi?. Mieluusti n. 150 km säteeltä Järvenpäästä, kokemusta varsoista+nuorista edellytetään. Mahdollista ottaa ylläpitoon myös nykyiseltä tallilta käsin (Järvenpää, sisäänratsastus/ratsutus/valmennusapua saatavilla). "Sen oikean" ihmisen löytyessä myös myöhemmästä ostomahdollisuudesta on mahdollista neuvotella, ensisijaisesti kuitenkin haussa pitkäaikainen ylläpitokoti, omistaja ei ole myymässä ns. alta pois, joten voit siis rauhassa viedä eteenpäin/halutessasi myöhemmin valmentautua/kilpailla tms. Tulee noin vuoden kasvussa jäljessä, joten kasvaa varmasti vielä joka suuntaan, vasta tänä keväänä alkanut muuttua kropaltaan, tällä hetkellä n. 150 cm ?. Kiltti, "helppo", silti ripauksella kilpahevosluonnetta. Peruskäsittelyä tehty suht monipuolisesti, sisäänratsastusta ei vielä mietitty, koska kasvanut hitaasti.

Ilmoitukseen »Puh: 0405265562
Järvenpää / Uusimaa

5.7.2020
Yksityinen ID: FPX-WKQ-VT
Suomenhevosruuna etsii ylläpitokotia

Etsin omien opiskelujen ajaksi (n.2v) ylläpitokotia kiltille, 9v sh ruunalle. Säkä n.163cm. Herrasmies jonka kanssa arjen normirutiinit sujuu ilman painiotteluita, kengittäessä osaa käyttäytyä ja koppiinkin kävelee kiltisti perässä.
Onnellisimmillaan hän varmaan olisi pienessä (ruuna)laumassa tai kaverin kanssa paikassa jossa on pitkät ulkoiluajat, riittävästi tilaa liikkua ja vapaa heinä heinäverkosta sekä jatkuvasti vettä tarjolla. Yöt hän viettää mieluiten omassa karsinassaan. Koti jossa aikaisempaa hevoskokemusta, mielelään myös suomenhevosista.
Menee maastossa kuin juna eikä turhia kyttäile. Perusratsukoulutettu ja istuntapainotteisilla tunneilla olemme käyneet.
Ei kestä olkea eikä kortista heinää. Eli ruokarajoitteinen. Ei esim pihattoon missä olkikuivitus. Hyvällä lehtevällä heinällä vatsa pysyy kunnossa sekä korvaamalla osan heinästä greenlinella tmv.
Ei kesäihottumaa eikä kaviokuumetaustaa.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Uusimaa

2.7.2020
Yksityinen ID: 1SL-ALZ-EGT
puoliylläpitoon

Omalta tallilta puoliylläpitoon/ylläpitoon tarjolla kiltti 158cm HeC tasoinen ruuna vuodeksi, tai pidemmäksi aikaa.
Sähköpostilla lisätietoja!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Vihti / Uusimaa

30.6.2020
Yksityinen ID: 3D6-CQO-JMT
Puoliylläpitoon Islanninhevosruuna

Etsitään puoliylläpitäjää isolle 6v issikkaruunalle syksystä alkaen. Tallipaikka vielä hakusessa joten siihenkin voi vaikuttaa. Vahva töltti, menee maastossa hienosti porukassa. On kesän ratsastustallilla ylläpidossa, jossa treenataan paljon maastakäsin ja on mukana asiakasmaastoissa. Menee nätisti ja on kiltti, mutta nuoren ikänsä takia vaatii kuitenkin kokeneen ratsastajan.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0413650682
Savonlinna / Etelä-Savo

30.6.2020
Yksityinen ID: 28Y-X2P-BHO
13-vuotias connemaratamma

Etsin 13-vuotiaalle connemaranponille ylläpitäjää / puoli-ylläpitäjää / miksei myös pitkäaikaista vuokraajaa. Ponin tämänhetkinen kotitalli on säilyttävä ennallaan, joten toivottavaa olisi että olisit joko autollinen tai asuisit Mäntsälän lähistöllä.

Kyseessä on kiltti, mutta aika tammamainen poni, jonka kanssa joutuu työskentelemään hetken aikaa, jotta yhteistyö löytyy. Rakenteellisesti hän on aika roteva yksilö ja omaa säkääkin muutaman sentin yli ponikoon, joten sinun ei tarvitse olla ihan lapsen mitoissa. Napakka, rohkea ja määrätietoinen ihminen pärjää tämän kanssa oikein hyvin.

Poni on koulutettu heB tasolle ja se osaa myös hypätä jos on taitoa itsellä esteille. Viimeiset pari vuotta ovat menneet kouluratsastuksen parissa. Maastoilukin onnistuu mikäli itse et pelästy pieniä säpsyilyjä tai jännittymisiä.

Toiveena olisi, että poniin menevät kulut kuukaudessa olisivat joko sinun hartioilla, jolloin saat pitää häntä kuin omaasi tai sitten puolitamme menot ja sovimme tallikäynnit erikseen. Vuokrauksesta voimme erikseen keskustella, mutta 1-2 kertaa viikossa ei nyt ole se mitä haen.

Mikäli kiinnostuit ja koet, että olisit etsimämme AIKUINEN tyyppi arkeemme mukaan niin älä pelkää ottaa yhteyttä! Voimme sähköpostitse vaihtaa yhteystietoja tarkemmin ja jutella myös vaikkapa whatsappin kautta ja sopia tapaaminen :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Mäntsälä / Uusimaa

25.6.2020
Yksityinen ID: S0B-HKU-MO
4-vuotias tamma kilpailu/valmennuskäyttöön

Minulla olisi super fiksu sk 168cm 4-vuotias tamma täydessä kilpailukunnossa tarjolla syksystä alkaen puoli/kokoylläpitoon aktiiviseen kotiin opiskelujen ja ulkomaille muuton takia. Erinlaisia diilejä voi ehdottaa mielellään Uusimaan alueelle tallille jossa on hyvät treeniolosuhteet.Hevonen tällä hetkellä tasokkaassa maneesitallissa Espoossa.Omistaja voi tarvittaessa osallistua kustannuksiin sekä hevosella on lähitapiolan laajaell vakuutus.

Kulkee oikein päin kaikissa askellajeissa,vaihtaa puhtaasti sekä väistää. Hypätty 100cm yksittäisinä, ratana nyt 80-90cm,ei kieltele.Menee kaikki erikoisesteet.Paljon maastoilu. Tamma on erittäin fiksu kaikki käy mulle tyyppiä joten tulee seuraavan kuukausien aikana menemään taas huimasti eteenpäin. Tarkoitus aloittaa kilpaileminen Heinäkuussa. Tänä vuonna ei ehditty 4-vuotis luokkiin korona tilanteen takia mutta ensi vuonna tästä hevonen 5-vuotis luokkiin siihen tähtäävälle!

Vain aikuisten yhteydetotot puhelimitse!
0413643938

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
espoo / Uusimaa

23.6.2020
Yksityinen ID: 149-S0F-0OH
Hieno hevonen puoli- tai kokoylläpitoon omalla tallilla

Rake-tallilla Tuusulassa tarjolla 9-vuotias laadukas ja hieno hevonen puoli- tai kokoylläpitoon kouluratsastuksesta kiinnostuneelle. Erittäin miellyttävä ja pehmeä ratsastettavuus, helppo ja kiva ratsastaa. Vaatii kuitenkin täysikäisen kokeneen ja napakan käsittelijän, ei sovellu aloittelijalle tai aralle.

Valmentautuminen mahdollista ja toivottavaa, kilpaileminen onnistuu yhteistyön sujuessa.

Puoliylläpito 380e/kk
Koko ylläpito 710e/kk

Yhteydenotot mieluiten Whatsappin kautta 0504007491/Mira

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Tuusula / Uusimaa

15.6.2020
Yksityinen ID: SLK-E7H-PA
Tarjotaan puoli ylläpitoon suomenhevosta

Tarjotaan puoli ylläpitoon omalla tallilla, 3 vuotiasta suomenhevos ruunaa. Hevonen on nuori, joten ylläpitäjältä edellytetään hyvää ratsastus taitoa. Etsinnässä enemmän estepuolesta kiinnostunut henkilö. Hevonen on kiltti ja miellyttämis haluinen. Ota rohkeasti yhteyttä!
Hevonen asuu karkkilassa. Säkä n. 155

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0409629771
KARKKILA / Uusimaa

11.6.2020
Yksityinen ID: 2VT-N3A-XCU