Suomenhevostamma ylläpitoon

Annetaan vuodeksi suomenhevostamma harrastekäyttöön hevosmiestaitoiselle aikuiselle.
Mielellään pieneen talliin.
Perus terve, kiltti, hoitotoimenpiteet sujuu moitteitta. Mukava liikutettava, mutta mallia puska ööö.
Tarkemmat tiedot sähköpostilla.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Pohjanmaa

Eilen 11:42
Yksityinen ID: 1OF-DTN-NEM
Puoliylläpitoon Järvenpäässä

Puoliylläpitoon (3 krt) viikossa tarjotaan estepainotteinen pv ruuna. Laadukkaalta tallilta. Kiltti, hyväkäytöksinen ja osaava. Saa valmentautua kummassakin lajissa, mutta pääpaino enemmän kouluratsastuksessa. En anna omalta tallilta pois.

Ilmoitukseen »


350€
@ Lähetä viesti »
JÄRVENPÄÄ / Uusimaa

21.1.2021
Yksityinen ID: 2BZ-G32-GBK
Tarjotaan ylläpitoon raskauden ajaksi

Tarjotaan ylläpitoon kiva 14-vuotias pv-tamma. Taso n.heA ja 80cm. Ylläpitäjältä toivon aktiivista valmentautumista ja mahdollisesti kilpailua.

Omalta tallilla tai lähialueilla (Satakunta).

Hevonen on kiltti ja helppo hoitaa, ratsastaessa joskus reaktiivinen, ei kuitenkaan tee mitään typerää.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Pori / Satakunta

19.1.2021
Yksityinen ID: G4N-MF8-PX
Kouluhevonen ylläpitoon

Koulusukuinen ruuna ylläpitoon.
Kesällä 2020 aloitettu Vaativan radat,vaihdot ovat olleet hyvin korkeita ja niiden maadoitus ollut työn alla, nyt sujuvat ja puhtaat. Harjoiteltu sekä yksittäisiä että sarjoissa,ottaa avut hyvin ja ollut tosi kiva harjoitella.
Puhtaat ja hyvät kaikki kolme askellajia.
Hevosen omistajan muuttaessa toiselle paikkakunnalle työn vuoks,i hevonen etsii osaavaa ylläpito kotia ja on mahdollisesti ostettavissa myöhemmin.
Tarkempia tietoja saatavilla mailitse.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Tampere / Pirkanmaa

18.1.2021
Yksityinen ID: 2AP-DAF-V32
Haluatko itsellesi varsan,mutta oma tamma puuttuu

Tarjoan varsoitukseen mukavaa liettuan pv-tammaa varsonut 2020 ison orivarsan tiineyhtyi heti ja hoiti varsan hyvin.
Asuu nyt pihatossa.
Kirjallinen sopimus varsoituksesta alku tiineyden voi asu omistajan luona. Varsomaan voi siirtyä ylläpitäjälle pihattoon mieluiten jossa pääsee kesällä laitumelle. Uudellemaalle mieluiten.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Espoo / Uusimaa

17.1.2021
Yksityinen ID: 2UI-6OJ-A5O
Lv ruuna seurahevoseksi

Tarjotaan ylläpitoon lv ruuna seurahevoseksi. Hevosen jalkavaivojen vuoksi ei sovellu ratsastuskseen eikä ajoon, mutta elää täysipainoista elämää muutoin. Jalat ei tarvitse jatkuvia hoitoja. Kiltti, seurallinen ja alistuvainen laumassa. Hyvä kengittää, raspaus sujuu ym. Mahdollista myös myydä.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Vantaa / Uusimaa

15.1.2021
Yksityinen ID: 2K2-Y05-B2V
Liisataan 4v lv-tamma

Oman motivaation ja ajan puutteen vuoksi tavoitteellista liisinkikotia etsii 4 v lv-tamma Bubbleberry.
Perusterve ja toimiva ajaa, ei kuitenkaan ihan aloittelijalle sopiva. Asiallinen kengittää, lastautunut & matkustanut hyvin.
Vaatii muutaman kuukauden laittoa ennen kilvanajoa eli ei starttivalmis.

Kohtuullisen matkan päähän Pirkanmaalta.

Lisätiedot a.malkki@yahoo.com

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Siuro / Pirkanmaa

13.1.2021
Yksityinen ID: 1HQ-LR5-1B0
Kiva hevonen

Haluaisitko olla niinkuin omistaisit hevosen, muttet kuitenkaan kantaa siitä ihan täyttä vastuuta? Oletko kuitenkin vastuuntuntoinen ja teet sen mitä lupaat? Tai ehket pysty juuri nyt sijoittamaan ostohintaa, mutta hevosen kuin omana pitäminen olisi mahdollista.

Omalla tallilla Keski-Uudellamaalla etsii ylläpitäjää/vähintään puoliylläpitäjää erittäin kivaluonteinen, herkkä, reipas ja kiltti hevonen. Hevonen on 165 cm korkea ja asuu maneesitallilla, jossa on myös kivat maastot. Hevonen saa säännöllisen lihashuollon. Sillä saa valmentautua ja kilpailla (kilpaileminen ei ole pakollista), Esteitä ei saa hypätä. Tallille ei kulje kovinkaan hyvin julkiset.

Olethan
- täysikäinen
- luotettava (tulet kun sovitaan, hoidat hevosen ja varusteet kuin omasi)
- n. helppoA -tasoa ja herkän tyylin omaava ratsastaja
- halukas valmentautumaan

Ethän laita viestiä, jos et täytä kaikkia kriteerejä ja pääse käymään vähintään 4 kertaa viikossa (16 kertaa /kk, hinta tällöin 460 euroa/kk, mutta voimme sopia myös täysylläpidon tai jotain tuolta väliltä).

En myöskään etsi "diilejä" vaan nimenomaan maksavaa vuokraajaa.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Tuusula / Uusimaa

11.1.2021
Yksityinen ID: 3CS-NEO-5MX
Issikkaruuna

Alustavasti kartoitetaan kysyntää ylläpidolle :)
Tarjolla olisi 10vuotiaaksi kääntyvä issikkaruuna. Hän etsisi paikkaa pääosin seuramiehen tehtäviin, mutta maastakäsittelyä saa harjoittaa ja hän siitä kovin tykkää. Tykkää kaikesta puuhastelusta. Todella ihmisläheinen luonne. Selästä käsin ei ole kovin koulutettu, mutta käyntiä voisi joku pienikokoinen köpsötellä menemään jos tahtoo. :) Kestää siis kevyttä kävely käyttöä vallan. Rakastaa haahuilla ihmisen kanssa metsässä. On kiva käsitellä yksinkin lenkillä, ei ole läheisriippuvainen. Ei ole tullut vastaan mitään, mitä pelkäisi. Tottunut niin pihapiirissä rälläköintiin, ilotulitteisiin, kiljuviin lapsiin, lampaisiin, kissoihin ja jaloissa juokseviin koiriinkin. Kaikki on hänelle fine!
Kesäisin vähän hangannut harjaa ja häntää, ei pahasti. En ole loimittanut. Pessyt ja rasvannut aina välillä (aika harvakseltaan)
Laiduntanut on vain niukalla laitumella, koska tällä hetkellä (ja viimeiset 3 vuotta :D) ollut ylipainoinen. Säännöllinen kävely tekisi siis terää.

Tullut tähän mennessä toimeen kaikkien kanssa. Elellyt niin tammojen kuin orien ja ruunien kanssa sulassa sovussa. Isojen ja pienten. Onnellisimmillaan mitä isompi lauma ympärillä :)

Etsimme;
- ihmistä joka ymmärtää kultaisen luonteen päälle enemmän, kuin käytön.
- ihmistä, joka ymmärtää herran olevan jollekkin äärettömän rakas lemmikki
- pihatto-oloa ja eloa laumassa, luonnonmukaista eloa
- saumatonta yhteistyötä

Näitä kriteereitä vastaan saa mitä helpoimman ja ihanimman ruunapojan elämäänsä ja super kivan ja maalaisjärkisen omistajan (joka joskus huhuilee kuulumisia ja käy ehkä katsomassa) :) En riesaksi asti kuitenkaan.

Ylläpitoaika sovittavissa. Samoin diili sovittavissa. Olen valmis osallistumaan joihinkin kuluihin myös (hevosella mm vakuutus jota maksan koko ajan). Aloitusaika ylläpidolle mieluiten kevät, mutta voimme joustaa suuntaan jos toiseen tilanteen niin vaatiessa. :)

Kerro ajatuksesi, niin katsotaan kohtaako meidän!

Lisää infoa kerron tilanteesta s-postitse ja vastaan mielelläni kysymyksiin! :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Pirkanmaa

8.1.2021
Yksityinen ID: 36E-V3F-6VE
Lv tamma

Kiltti ja paljon ratsastettu lämminverinen tamma etsii ylläpitokotia. Raviura päättynyt hankositeen vaurioon, kestää kevyttä käyttöä. Säkä n. 155cm. Asuu pihatossa nyt.

Pysyy langoissa ja voi tarhata muiden kanssa, haluaa olla pomo.

Vain fiksulle ihmisille joka ei etsi mitään kiitolaukkakaveria tai juoksuta hevosta vapaana metsässä. Maailman paras kaveri hömpöttelyyn ja seurusteluun.

Ei pakko antaa mihinkään, tilaa on kotonakin mutta olisi kiva saada tälle jotain tekemistä. Ei myynnissä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Uusimaa

6.1.2021
Yksityinen ID: W7I-RGJ-P8
Haaveissa melkein oma hevonen?

Oletko haaveilemassa varsasta, jonka koulutukseen ja kasvuun voisit vaikuttaa ja olla mukana opettamassa? Oletko haaveillut melkein omasta hevosesta, jossa kuitenkin päävastuu on itse omistajalla ja sinä vain voit harrastaa kevein mielin ilman pelkoa eläinlääkäri laskuista ym? Jatka lukemista jos vastasit kyllä!

Maailman suloisin ja sympaattisin 2-vuotiaaksi kääntyvä irlannincob tamma etsisi itselleen luotettavaa ja osaavaa mielellään täysi-ikäistä puoliylläpitäjää kotitallilleen Hollolaan. Täytyisi olla jo mielellään jonkinlaista kokemusta varsoista tai nuorista hevosista. Mutta myös muu hevoskokemus riittää jos sitä on jo runsaasti.

Kyseessä on sosiaalinen ja kaikkea puuhastelua rakastava tamma. Ei ilkeä eikä tee tyhmyyksiä, pientä itsepäisyyttä välillä huomattavissa mutta maalaisjärjellä tämän kanssa pärjää kuka tahansa :) Todella helppo varsa! Tästä tyypistä ei oikeasti keksi mitään pahaa sanottavaa. Oppii nopeasti uudet jutut ja on kaunis kuin karkki.

Tarkoitus olisi nyt alkaa opettamaan ajolle ja apukädet olisi tervetulleita. Myöhemmin mahdollista myös ajaa itsenäisesti, mutta tällä hetkellä hoitaja hakusessa kaikenlaiseen maastakäsittelyyn; maastossa kävelemiseen, hoitamiseen, varusteisiin totutteluun, ajo-opetukseen jne. Tallille pääsee myös julkisilla.

Tämä on oiva tilaisuus olla mukana kasvavan hevosen elämässä! Etsimme pitkäaikaista tiimiläistä, joka pääsisi olemaan mukana tulevaisuudessa myös ratsukoulutuksessa.

Kerro hieman itsestäsi ja hevoskokemuksestasi niin jutellaan lisää :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Hollola / Päijät-Häme

3.1.2021
Yksityinen ID: A0A-O97-AU
Eestinhevosruuna

Etsitään ylläpitokotia 20 vuotiaalle eestinhevosruunalle. Tasoltaan HeB/A, maastovarma. Kiltti hoitaa ja ongelmaton käsitellä. Tällä hetkellä aktiivisessa käytössä. Säältään n. 150 cm.

Kesäihottuma, joka vaatii loimituksen sekä hoitoa.

Etsinnällä ei kiire, joten ylläpitoon vain oikean paikan löytyessä.

Lisätietoja sähköpostitse!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Hämeenkyrö / Pirkanmaa

3.1.2021
Yksityinen ID: 2E7-3CA-TP4
Liisataan 4v lv-ruuna

Hyvää liising kotia etsii 4v lv-ruuna
Flash Of Miracle i. Three July ei. Pamir Whitney
Ajolle-opetettu ja ajettu säännöllisesti 3v. kevääseen asti. Nyt ollut valjaissa säännöllisen epäsäännöllisesti ajanpuutteen ja apukäsien puutteen vuoksi. Selässä käyty ja ratsastettu ja toimii siinäkin.
Energinen, kuumahko ja menevä kaveri. Kookas säkä n. 172cm. Kaikki hoitotoimet onnistuu ja kengityskin sujuu. Eläväinen ja hieman sellainen ADHD persoona joka kaipaisi nyt kipeästi säännöllistä treeniä.
Molemmat takajalan kintereet leikattu (irtopalat poistettu) Toisessa krooninen ruma paksuuntuma (potkuvamma ja siitä aiheutunut irtopala) mutta ei vaivaa ja onkin vain kosmeettinen vika.
Tulee toimeen muiden kanssa, pysyy aidassa kun aidassa ja on muutenkin kiva ja persoonallinen tyyppi.
Kuljetettu viimeksi pari vuotta sitten ja matkusti ok, mutta kyytiin menossa saattaa olla haasteita. Perus liikennevarma autoille, lenkkeilty yksin ja yhdessä. Vaatii mielellään ajopaikat joissa ei tarvitse kääntyillä usein koska ottaa siitä kyllä kierroksia.

Ota yhteyttä ja kerro omasta tilanteestasi. Vaihdossa voidaan ottaa myös joku hupulainen joka soveltuu säännöllisen epäsäännölliseen maastoköpöttelyyn/kentällä pyörimiseen.

Hevonen on vakuutettu hyvin ja hoidan ja kustannan itse vakuutuksen pidon. Muuten hevosen kaikista kuluista vastaa liisaaja mutta hevonen kilpauralle pääsee niin tuotto myös liisaajalle tiettyyn rajaan asti.

Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla/viestillä tai jätä soittopyyntö niin soitan kun itselle parhaiten sopii.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0406708694
Hämeenlinna / Kanta-Häme

30.12.2020
Yksityinen ID: 3AU-0N9-TTV
XX-tamma kevyeen käyttöön

Etsitään ylläpitopaikkaa (loppuelämän kotia?) 11v XX-tammalle 160cm, erittäin siro rakenteinen. On hypätty, väännetty kentällä ja maastoiltu mutta ollut joutilaana viimeiset vuodet. Kiltti, mutta hoitaessa tammamainen sille päälle sattuessaan, ratsastaen soveltuu vauvasta vaariin kaikille. Enemmän laiska kuin kuumakalle. Ei pelkää mitään tai ketään. Tarhaa laumassa tai yksin ja pysyy aidoissa, ei läheisriippuvainen.

Karvanlaadun vuoksi tarvitsee asianmukaisen loimituksen. Kaikki varusteet löytyy ja tulevat hevosen mukana.

Etsinnässä paikka jossa saisi toimittaa seuralaisen/maastomopon virkaa, kevyeen käyttöön siis. Ei kerää virtaa vapaapäivistä. Ensisijaisesti ei aktiiviseen treenaamiseen, mutta kunnon kohotessa ja ylläpitäjän tilanteesta riippuen voidaan miettiä asioita uudestaan. Omistajana ajattelen että yp saa pitää hevosta kuin omanaan, minulle tärkeintä on hevosen hyvinvointi ja olen aina tarvittaessa apuna. Muuttuneen elämäntilanteen vuoksi en voi hevosta enää itse pitää.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Raasepori / Uusimaa

29.12.2020
Yksityinen ID: 138-ZM9-8ZR
Puoliylläpito omalla tallilla!

Tarjotaan puoliylläpitoon omalla tallilla mukava 12v kääntyvä lv ruuna. Kysymällä lisätietoja.

Ilmoitukseen »


300€
@ Lähetä viesti »
Oitti / Kanta-Häme

27.12.2020
Yksityinen ID: 1RC-OWG-SOU
Puoli yp

Iso sh tamma kaipailee vuokraaja 1-3 krt tai puoli yp. Tallilla on valaistu kenttä ja hyvät pitkät maastot ja mukavia talli kavereita joista seuraa maastoon.
Vuokraajan tulee olla yli 18 v, autollinen ja luotettava. Hyvän hevosmiestaidon omaava tyyppi joka ei hätkähdä tamman satunnaista jääräpäisyyttä hoidettaessa,ratsastaessa on hyvä. Mahdollista osallistua tunneille, tamman eteenpäin viemiseen ja tulevaisuudessa pieniin kisoihinkin.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
HATTULA / Kanta-Häme

24.12.2020
Yksityinen ID: 1VO-AXZ-V8R