Puoliylläpitoon tai ylläpitoon kiltti iso Suomentamma

Omistajan aikapulan vuoksi, vuokraajaa ylläpito tai puoliylläpito sopimuksella etsii 9-vuotias, n.160cm Suomenhevos tamma. Mallia muhku. Sopisi erinomaisesti "tätiratsuksi", parhaaksi kaveriksi, kouluratsastukseen, maastoiluun ja pienille esteille.
Ratsastaessa reipas, herkkä, kuuntelee istuntaa. Ei jyrä. Pehmeä kätiselle pehmeä hevonen.
Ko taso heB + pienet esteet.
Todella kiltti hoitaa.

En anna heppaa mihinkään hornantuuttiin, vaan ensisijaisesti kotitallille etsinnässä oma ihminen.

Talli sijaitsee Taipalsaarelle vehkataipaleella, noin 20min Lappeenrannansta ja 10 min Saimaanharjulta.
Hyvät maastot, iso kenttä, lämmin valoisa talli hoitamiseen.
Yksityinen pieni kotitalli.
kysy lisää 0505234789 / wu.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Taipalsaari / Etelä-Karjala

21.9.2023
Yksityinen ID: NHW-J4H-FT
Puoliylläpitoon osaava kouluruuna

Psg-tasolle kilpaillut, vanhempi herrasmies ruuna etsii toista omaa ihmistä omistajan kroonisen aikapulan vuoksi.

Säkä noin 170cm. Rotu hannover. s.2003.

Täydessä kunnossa, jos haluaa valmentautua tai käydä vaikka omaksi iloksi pienissä kisoissa joskus. Vakavamieliseen verenmaku suussa reeniin en tätä enää vuokraa.
Maasto ja liikennevarma. Ei pelkää oikeastaan mitään, jos ei lasketa satunnaisina päivinä varjoja, kiviä, kantoja ja vesilätäköitä. Tukkirekat ja linja-autot, tai nenän edesä hyppivät peurat on täysin ok.

Kiltti hoitaa. Ei pure, potki, rynni tms. Kuitenkin, voi olla päivästä ja planeettojen asennosta riippuen toisinaan sählä. Luultavasti jäänteitä edellisestä elämästään kun joutui seisomaan paljon tallissa ja jäänyt jonkinlaiseksi stressi reaktioksi.

Heppa asuu yksityisellä muutaman hepan maalaistallilla Taipalsaaren Vehkataipaleella. n.20 min ajomatka Lappeenrannasta.
Perus mukavuudet kuten lämmin valoisa talli hoitamiseen, valaistu kenttä, lämmin vesi yms löytyy.
Maastot on varmasti maakunnan parhaat.

Vuokrataan ainoastaan kiinteällä sopimuksella jossa heppa on puolet viikosta vuokraajan käytössä / vastuulla.
Hinta 200 € / kk. Ei muita kuluja, pois luettuna esim omat valmentautumiset tai mahdolliset kisareissut.

kysy lisää puh / wu 0505234789

Ilmoitukseen »


200€
@ Lähetä viesti »
Etelä-Karjala

21.9.2023
Yksityinen ID: NHW-J4H-FT
Lv-tamma

Esittelyssä vuonna 2014 syntynyt(9-v.) lv-tamma, säkä 154

♦️Kiltti, mutta ajoittain tammamainen. Tykkää olla rapsutettavana ja touhuissa mukana kun saa luottamuksen.
On nyt kesä kunnossa, joten kunnon kohotus olisi edessä.

♦️Ei osaa ihmeempiä selästä, mutta kulkee käynnissä ja ravissa. Ei osaa laukata selästä käsin eikä ole vielä opetettu. Haettu rentoutta ja oikeinpäin kulkemista. Saattaa pysähdellä ja osoittaa mieltään testatakseen.

♦️ Selkään nousussa on ajoittain hieman malttamaton, mutta sitä pitäisi harjoitella ja totutella.
Ei sovi aralle eikä kovakouraiselle ratsastajalle.

♦️Hoitotoimenpiteet(raspaus jne.) sujuu ongelmitta. Raspaukseen on rauhoitettu kevyesti. Kengityksessä oli pientä vaikeutta takajalkojen osalta, mutta sitä harjoiteltiin ja nyt on huomattavasti parempi. Rauhallisuus mutta päättäväisyys on siinä avainsanat.
Lastaaminen on välillä hieman hankalaa, mutta menee kyllä koppiin, tarvitsee mietintä tauon lastaussillalla ja kulkee nätisti ja hiljaa.

♦️Voi ajaa, on ajettu minulla ollessa ja siinä toimii.

Kuvia ja videoita saa kysymällä, vain viestit.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0449731062
Akaa / Pirkanmaa

21.9.2023
Yksityinen ID: ELU-9S9-4B
18-v ratsuponitamma

Tarjotaan ylläpitoon kiireisen lapsiarjen vuoksi osaavaan ja asialliseen kotiin 18-v ratsuponitamma (145 cm), i. arabi. Pienikokoiselle aikuiselle hyvän mielen ulkoiluun, ei tavoitteelliseen ratsastukseen. Myös seuralaiseksi, kunhan saa ulkoilla ja edes jonkun verran liikutusta. Terve ja kiltti, parhaimmillaan itsevarman ja rauhallisen ratsastajan kanssa. Lapset ovat hoitaneet, mutta ei ole pienten lasten ratsu. Saattaa tuijottaa jännittäviä kohteita, ei silti lähde mihinkään. Ei kesäihottumaa tai kaviokuumehistoriaa, laiduntanut kesät. Hyvät kaviot, ollut välillä ilman kenkiä, jos ei ole ehditty liikuttamaan. Kotiin, jossa ponille on aikaa ja hyvä hoito, karsinaan tai pihattoon. Huonolla säällä loimitettava, ei kasvata paksua talvikarvaa. Tarjolla vain sopivan kodin löytyessä, mieluiten Kanta-Häme / Salon seutu / Pirkanmaa. Ei myynnissä. Kerro hevoskokemuksestasi ja tallipaikastasi, niin keskustellaan lisää!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Kanta-Häme

19.9.2023
Yksityinen ID: SSO-WHS-T6
Ylläpitoon suomenhevonen

Oikean ihmisen ja paikan löydettäessä anna ylläpitoon maailman kilteimmän suokkiruunan. Ikää hevosella on 14 vuotta. Säkä 162cm, jykevä kaula, lyehkö runko niin sanottu työhevosen mallinen.
Etsin paikkaa jossa maastoiltaisi ja välillä mentäisiin kentällä, ei esteille eikä aktiiviseen valmentautumiseen. Pääasiassa maastoiltu, välillä kentällä tehty jumppaa. Esteitä kokeiltu vuosia sitten huvin vuoksi, mutta ruumiin rakenne jo kertoo että ei sovellu sellaiseen toimintaan. Ei ole liikenne varma, voi pelätä autoja jotka eivät ohita hitaasti ja nätisti. Lähtee maastoon yksin, ei tarvitse kaveria. Pysyy langoissa kavereidenkin lähdettyä. On asunut useamman vuoden pihatossa. Kesäisin ottaa stressiä isoista paarmoista, joten silloin on saanut päällensä ötökkäloimen. Ei kesäihottumaa, eikä kaviokuumetta. Käsitellessä maailman kiltein. Tulee toimeen koirien kanssa, eikä pelkää poroja eikä kauniita.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Lappi

18.9.2023
Yksityinen ID: 3EY-6L5-KSX
Ratsu

Ratsu lv
14 vuotias lämminverinen ori annetaan ylläpitoon ruunan kaveriksi tai pieneen ruunaporukkaan. Tarhannut ruunien ( myös isommassa porukassa) kanssa sekä aiemmin tamman.
Perusosaava +he C, miellyttävä ratsastaa ja sopisi kentällä menoon, nyt menty vaan lähinnä (yksin) maastossa. Nostaa Laukan mutta vaatii harjoittelua / tasapainoa vielä. Aktiiviseen käyttöön ,ei pelkäksi seurahevoseksi.
Aralle ei sovi, koska jännittyy helposti joten ainoastaan osaavalle Varmalle ratsastajalle. Sopisi vaikka vielä ratsastuskisoihin. Pesu, lastaus kengitys sujuu.

Ei ole koskaan ajettu / ravikilpailtu.
Tamman kanssa erikseen niin sovittaessa. Vapaalle kuivaheinälle. Talli sekä Pihatto ok, molemmat on tuttuja, nyt tallissa. Vain hyvään kotiin esittele itsesi ja neuvon/ autan mielelläni, yhteistyökyky / keskustelu taito tärkeää, jos haluat tämän . Tätä saa pitää kuin omaansa,kunhan on avoin kertomaan kuulumisia. Ylläpito Aika 6kk - 1 vuosi. Kirjallinen sopimus/ kaikki varusteet satula, loimet harjat jne löytyy.

Helppo käsitellä myös tammojen lähellä. Maastakäsin työskentely on tuttua hevoselle ja voin mm. Neuvoa niin Maastakäsin kuin ratsastusharjoitusten kanssa.

Nyt kengätön mutta voidaan kengittää ennen lähtöä / talvella ollut hokkikengät

Keski-suomi tai lähelle, ei anneta kovin kauas k-suomesta.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Keski-Suomi

18.9.2023
Yksityinen ID: 3H9-DCP-IL1
Eestinhevosori

2-vuotias eestinhevosori tarjolla ylläpitoon jos sopiva paikka löytyy. Poikaporukassa kaikkien kanssa toimeentuleva ja ruunamainen, rauhallinen nuori. Tammojen läheisyydessä löytyy enemmän orimaisia piirteitä mutta silti kiltti käsitellä, huomio karkailee vain enemmän.Todennäköiseti kasvaa hevosen mittoihin nyt jo lähellä. Pysyy sähkölankaaidassa, antaa hyvin vuolla ja kunnioittaa ihmistä.
Ylläpitopaikalta odotetaan asiantuntevaa käsittelyä ja hoitoa sekä valmiutta opettaa nuorelle jotain uusia asioita, pelkäksi pihankoristeeksi ei nyt tässä ikävaiheessa lähde. Jos sinulla on tarjota sopivaa paikkaa pojalle niin ota yhteyttä ja jutellaan tarkemmin lisää. Sähköpostilla tai tekstarilla saa parhaiten kiinni.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0442043686
Ikaalinen / Pirkanmaa

15.9.2023
Yksityinen ID: Y0Y-H61-JQ
Ylläpitoon FWB-tamma

Tarjotaan valmennus- ja kilpailuylläpitoon kouluratsastukseen 4-vuotias FWB tamma. Ratsastettu rauhassa, mutta on ikäistensä tasolla. Ratsastaessa herkkä ja omaa kolme hyvää tahdikasta askellajia. Ratsastuksen lisäksi on ohjasajettu ja irtohypytetty. Maastoiltu porukassa.

Kevytrakenteinen, säkä n.164cm, ei sovi isolle ratsastajalle. Irtopalakuvattu ja ranka kuvattu ilman löydöksiä.

Annetaan mieluiten Varsinais-Suomen tai UUdenmaan alueelle. Myös myynti mahdollinen. Kerrothan viestissä itsestäsi, kokemuksestasi, tavoitteistasi sekä tallipaikasta johon hevonen olisi tulossa.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Varsinais-Suomi

14.9.2023
Yksityinen ID: 24C-YLB-YA7
Lv tamma seuraneidiksi hyvään kotiin

Etelä-Suomeen tarjolla ylläpitoon kookas komea 16v supertamma ihmisten ja heppakavereiden iloksi kasvattajalta.

Ilmoitukseen »Puh: 0500206107
Uusimaa

11.9.2023
Yksityinen ID: 15A-KEK-SD7
3v Fwb ori

Harkinnassa antaa osaavalle ihmiselle pitempiaikaisella diilillä hevonen käyttöön. Nuorista hevosista kokemusta omaavalle ratsastajalle, joka haluaa lähteä tekemään nuorta ns alusta alkaen ja tähtäimenä nuorten luokat estepuolella. Hevonen on n. 165cm korkea, herkkä luontoinen, mutta kuitenkin perus järkevä ja toimiva päivittäisissä toimenpiteissä.
Nakkaa viestiä jos kiinnostus heräsi niin jatketaan juttua siitä.
roopekarda@gmail.com

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0404637618
Lannevesi/ Jyväskylä / Keski-Suomi

6.9.2023
Yksityinen ID: 11B-F24-L98
Kiltti Sh-tamma

Ylläpitoon hyvään kotiin 13v. sh-tamma. Kaunis liinakko. Kiltti, seurallinen ja helppohoitoinen. Ratsastaen noin helppo c/b tasoinen, nyt aika lailla ruosteessa, koska ollut vähäisellä liikutuksella. Herkkä suustaan ja avuille. Kulkee omalla moottorilla, kiva liike. Voi tarhata kaikkien kanssa. Ajettu joskus kilpaa, joten kärryhommiakin voi pienellä uudelleentotuttelulla harrastaa.
Miinuksena vanha etusen jännevamma, joka ei reagoi kevyessä liikutuksessa. Sairastanut kertaalleen hiekkaähkyn. Maastossa toimii parhaiten kaverin seurassa. Mielellään talliin, jossa useampi lajitoveri seurana.
Kysy lisää.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Launoinen / Kanta-Häme

4.9.2023
Yksityinen ID: 2AZ-WD1-2EW
Sh-ruuna

Tarjotaan ylläpitoon sopivan paikan löytyessä 12v sh-ruuna. Ollut nyt oloneuvoksena/kevyellä käytöllä ja omistajan elämäntilanteen takia etsii ylläpitäjää. Mieluusti hyvänmielen ratsastajalle, ei ole kisatykki eikä lähde seurahevoseksi - mutta mukavaksi kaveriksi maastoiluun ja kunnon kasvaessa toki muuhunkin. On tosi sosiaalinen ja nauttii ihmisen seurasta, tullut myös lähes kaikkien hevosten kanssa aina laumassa toimeen. Mieluusti järkevän matkan päähän Seinäjoen alueelta.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Ylistaro / Etelä-Pohjanmaa

30.8.2023
Yksityinen ID: 2SU-LBX-YY9
Lv ori

Tarjolla olisi 9v komea lv Ori, iso (sk n. 165cm). Paljon ratsastettu ja ajettu, ei ex ravuri. Pysyy langoissa ja hyvä kengittää. Nyt kengättä kun ei ole liikuteltu.

Vain Päijät Häme - Kymenlaakso alueelle. Ostomahdollisuus.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Iitti / Kymenlaakso

29.8.2023
Yksityinen ID: 31M-QO6-25Y
Sh tamma

Annetaan ylläpitoon isokokoinen 19 - vuotias sh tamma. Tammalla on kesäihottuma, huolellisella loimituksella oireet ovat lievät. Nuorempana ajettu kärryillä ja viimeiset vuodet pääasiassa maastoiltu. Toivoisin ylläpitopaikan löytyvän mahdollisimman läheltä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
liperi / Pohjois-Karjala

26.8.2023
Yksityinen ID: 2GY-IKC-M1G