Sh tamma

Hei.
Etsitään kotisiitokseen omalle orille mukavaa tammaa, erisukusuus plussaa.
Ei tarvitse osata koulukiemuroita tai muutakaan. Kunhan olisi perusjärkevä ja aidoissa pysyvä.
Tarjolla koti maaseudun rauhassa, tulisi omien viiden hevosen kaveriksi.
Iso ilmava talli, isot tarhat ja hyvät laitumet.
Useiden vuoden kokemus kasvatuksesta.
Kaikki huomiodaan, myös pikkuvikaiset.
Myös mahdollinen osto sopivan löytyessä.
Tarjoa omaasi sähköpostiin.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Pälkäne / Pirkanmaa

Eilen 20:19
Yksityinen ID: 1V0-UNJ-JFH
Ylläpitohevonen hakuses

Olisi hakusessa ylläpitohevonen taivassaloon. Hevonen tulisi rauhalliselle maalaistallille. Isot laitumet löytyy jossa hevonen saa olla sään salliessa koko päivän ulkona. Kenttä löytyy sekä pieni estekalusto. Naapuritallin maneesia sekä isoo kenttää saadaan lainata tarvittaessa. Maastoja löytyy jokasee suuntaa monen kilsan pituisia sekä uittomahollisuus rannalla. Hevonen saisi olla säältään 160 ylöspäin sillä itse olen 175cm pitkä. On kokemusta nuorista, ravureista, vanhoista, laiskoista sekä vähä vauhdikkaammista. Saa olla nii pitkään kun omistajalla tarvetta. Max 4h ajomatka turusta/taivassalosta.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Turku / Varsinais-Suomi

Eilen 15:47
Yksityinen ID: 304-ZCW-JO4
Hyvä koti eläkeläiselle!

Etsitään ylläpitoon kilttiä ja rauhallista, mielellään jo vanhempaa ruunaa tai tammaa. Tarjolla osaava koti hyvien puitteiden kera, meiltä löytyy ison kentän ja maneesin lisäksi hyvin maastoja. Hevosen pitäisi olla maastovarma ja kiltti, tulossa tyttärelleni opetusmestariksi. Mielummin mallia diesel, lapsi taitava käsittelijä mutta arka ratsastaja. Vanhempi kokoajan läsnä ja auttamassa. Myös osto mahdollinen, mutta ei pakollinen!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0452033005 / Meija
Tuusula / Uusimaa

Eilen 07:17
Yksityinen ID: Z5Q-X12-AK
Estehevonen kokeneelle ratsastajalle

Etsinnässä estehevonen kokeneelle amatööriratsastajalle kilpailukäyttöön. Sijoituksia 130 cm tasolle asti usealla hevosella, säännöllinen valmennus ja yksilöllinen tarkka hoito omassa tallissa (laadukas heinä tihein ruokintavälein, hyvät ratsastuspohjat, mahdollisuus laitumeen kesällä).

Diili sovittavissa hevoskohtaisesti. Voin ottaa hevosen myös myytäväksi.

Ota rohkeasti yhteyttä 0504007491/Mira Flinkkilä

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Tuusula / Uusimaa

29.5.2020
Yksityinen ID: SLK-E7H-PA
Terve hevonen, myös osto mahdollinen

Etsin ylläpitoon (ainakin aluksi) omalle tallille vanhan ruunan seuraksi toista ratsua, enimmäkseen maastoiluun. Kesälaidun omalla tontilla, talvella käytössä samalla tontilla sijaitseva metsätarha/pihatto jossa karsinat. Etsinnässä esteillekin sopiva kaveri, (ei tarvitse olla "kilpatasoa", tai koulutettu, kunhan ei ole taustalla hyppäämistä estäviä vammoja) iällä ei väliä, kunhan on terve. Myös varsaa saa tarjota! Koolla/rakenteella ei ole väliä, mutta tulee olla aikuisen ratsastusta kestävä, suuri ponikin/risteytys käy. Tarjoa rohkeasti, etsin pitkäaikaista/loppuelämän kaveria avoimin mielin :) Yhteydenotot mielellään tekstiviestillä, en aina pysty vastaamaan puhelimeen

Ilmoitukseen »


0€

Puh: 0505908492
Hyvinkää / Uusimaa

28.5.2020
Yksityinen ID: 1G5-2N9-OGS
loppuelämän ylläpitoon

etsitään hevosystävää jolla voi ratsastaa kentällä ja maastossa,ei tartte osata hienouksia kunhan muuten on hyvä luontoinen ja tultava toimeen muiden hevosten kanssa.kokemusta hevosista ja ylläpidosta 20 vuotta.myös isot ponit huomioidaan.pikaisesti yhteyttä jos sinulta löytyy ystävä meille

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Pohjois-Savo

25.5.2020
Yksityinen ID: 327-0OL-RP4
Suomenhevonen

Etsinnässä maastovarma tätikuljetin. Hyvä koti tarjolla muiden heppojen seurana. On pieni kenttä, ihanat maastot ja laidun. Koko päivä tarhaus. Analysoitu heinä, aina vettä , säännöllinen kengitys , raspaus ym. Nyt siis tarjolla ihana koti , aluksi ainakin ylläpitoon. Aikuisten yhteydenotot. Laita söpöä ja kerro, jos löytyisi sopiva , mitä tarjota.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Kymenlaakso

25.5.2020
Yksityinen ID: 3IJ-CU9-DAF
Aikuiselle harrastehevonen

Etsitään pientä hevosta tai isoa ponia. Myös varsat ja nuoret hevoset kiinnostaa. Tulisi aikuiselle ihmiselle tulevaisuudessa harrastehevoseksi ratsastukseen ja ajoon. Hevonen pääsisi pihattoon toisen hevosen kaveriksi, isot tarhat ja laitumet. Toiveena olisi että hevonen olisi tai siitä kasvaisi max 145-150 cm korkea ja luonteeltaan olisi suht rauhallinen. Etsin hinnaltaan edullista hevosta, tai vaihtoehtoisesti pidempi ylläpito jolloin ostomahdollisuus ylläpidon päätyttyä.

Ilmoitukseen »


1000€
@ Lähetä viesti »
Pohjois-Savo

25.5.2020
Yksityinen ID: 2EY-EPU-ARU
LOPPUELÄMÄN KOTI TARJOLLA

Etsitään pihatossa pärjäävää tammaa tai ruunaa lv-tamman seuraksi. Ei tarvitse kestää käyttöäkään, eikä tarvitse olla kengitetty tms. Nykyinen kaveri lähtee siitokseen ja tämä jää yksin. Riittää, kun pystyy käsittelemään ja pysyy langoissa. Omistaja on aktiivimetsästäjä ja ammatiltaan teurastaja, joten hevonen ei lähde kiertoon vaan päätyy omille koirille ruuaksi kun sen aika on. Kiire, haku onnistuu tarvittaessa akselilta Varsinais-Suomi - Uusimaa.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0400694481
Pöytyä / Varsinais-Suomi

25.5.2020
Yksityinen ID: DT6-XN3-CH
Opetusmestari tai puskaratsu

Äidille ja tyttärelle sopiva opetusmestari tai muu rauhallinen ratsastettava hevonen. Saa olla reipaskin, mutta ei saa olla reaktiivinen tai kauhean herkkä! Kylmäveriset etusijalla. Saa tarjota myös puskaratsua mutta tulisi olla maastovarma tapaus ja suht ok tai helppo hoidettava. Oma talli maatilalla, jossa Irlannin cob ja shettis seurana. Myös lypsylehmiä pihapiirissä. Perus karsinatalli, jota isot laitumet ympäröi. Mahdollisuus pihattoon. Hevonen voi olla myös iäkkäämpi tapaus. Esteiden hyppy plussaa. Pääasiassa rentoon maastoiluun ja kentällä kiertelyyn. Ajovehkeet löytyy mielenvirkistykseksi. Mahdollista käydä uittamassa. Onnistuu omalla tai lähitallilla tunneilla käynti. Kaikenlaisia tarjouksia kuunnellaan, joten kerro hevosestasi. Hoidamme ja pidämme hyvän huolen hevosista omistajan toiveita kuunnellen. Tilalla voi omistaja myös käydä ja yöpyä pitkänmatkalaisille. Hevonen voi olla myynnissä, mutta se ei ole pakollista. Puolen vuoden tai vuoden sopimus ainakin. Hyvä, jos hevonen vakuutettu, hyvin hoidettu jne. Ota yhteyttä mielellään kirjoittaen hevosesta, soittaakin saa. Kahtakin hevosta saa tarjota, jos löytyy "parivaljakko". Huom! Olemme pitkiä ihmisiä 170 cm ja 180 cm (normaalipainoisia) joten ei kovin pienikokoisia hevosia tai poneja!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0407331190
Siipyy / Pohjanmaa

24.5.2020
Yksityinen ID: MLX-YCL-L7
Mutkaton kaveri, myös ostomahdollisuus

Etsinnässä ylläpitoon pienelle maalaistallille pihatossakin pärjäävää rehtiä maastoilukaveria. Tamma tai ruuna. Rodulla ja koolla ei niinkään ole väliä, kunhan on normaalikokoisen aikuisen ratsastettava.
Meillä on peltoa, metsää, pikkuteitä sekä pieni kenttä. Paljon ulkoilua, sopivasti ruokaa ja hyvä hoito.Hevoskavereita pihassa. Tarhaus yksin tai yhdessä.
Mieluusti varusteineen tai ainakin sopivan satulan kanssa.
Jos oikein sopiva löytyy, on myös ostomahdollisuus.
Tarjoa kattavien tietojen kera. Otan varmasti yhteyttä.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Hauho / Kanta-Häme

23.5.2020
Yksityinen ID: JOO-J2T-KJ
Kouluhevonen ylläpitoon

Etsitään ylläpitoon hevosta valmentautuvaan ja tavoitteelliseen kotiin Tamperelaiselle 19-vuotiaalle koulupainotteiselle ratsastajalle. Hevonen mieluusti vähintään n. heA, sillä tavoitteena päästä treenaamaan vaativia luokkia kohti, kaikenlaisia saa kuitenkin tarjota. Hevosella suorittaisin myös Ypäjän koulunäyttöjä. Valmennusasiat yms. kunnossa.

Kokemusta on omasta hevosesta, ylläpidosta, vuokraamisesta yms. pienestä asti. Tällä hetkellä opiskelen työpaikkapainotteisena Ypäjän remppalinjalla, eli nyt autan myös nuorten hevosten ratsutuksessa. Hevonen tulisi työpaikalleni maneesitallille Pälkäneelle. Ratsastajan taso n. heA ja re 80cm. Haluaisin kilpailla ja valmentautua tavoitteellisesti ja säännöllisesti.
Olen työskennellyt nuorempana kasvattajalla jonkin verran, vuosina 2017-2019 satunnaisia jaksoja Niihama Ridingilla tallityöntekijänä, sekä nyt Sappeen Ratsutilalla opiskellen samalla. Olen huolellinen, motivoitunut, ahkera ja kiinnostunut kehittymään hevosten kanssa. Osaan ajatella maalaisjärjellä, sekä seurata ja noudattaa ohjeita.

Sopimuksen ehdot ja pituus sovittavissa! -saa jakaa

Lisätietoja yv, viestillä tai soittamalla ‪0452665818‬.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0452665818
Pälkäne / Pirkanmaa

22.5.2020
Yksityinen ID: 1U1-T3T-RTV
Hevonen pienelle ratsutallille

Etsitään pienimuotoiseen tuntikäyttöön maalle hevosta.
Toiveissa olisi ruuna tai tamma, jonka sk.n.155-165cm, KoHeC->, re80cm>, kiltti ja suht terve.
Meillä on kahdentoista hevosen pikku talli maalla, rauhallisessa ympäristössä. Koko päivä tarhaus yksin tai yhdessä, kaikki hoitotoimet hoidetaan ajallaan ja pidetään parempaa kuin hyvää huolta. Katsomassa saa tottakai käydä aina kun haluaa.
Tunteja on neljänä päivänä viikossa ja 1-2h/päivä. Opetus pienryhmissä max.5 henkeä.
Osto mahdollisuus ylläpidon jälkeen plussaa. Mutta kaikki huomioidaan!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0407347272
Sastamala / Pirkanmaa

22.5.2020
Yritys ID: E6P-O3F-W7
Pitkäaikainen turpaterapeutti

Kesästä eteenpäin etsinnässä hevonen, jonka kanssa voi rentoutua arjen huolista. Turvallinen maastossa ja kentällä, helppo kengittää ja hoitaa jne.

Oma hevoseni alkaa ikääntyä ja etsin sen rinnalle uutta pitkäaikaista kaveria. Ehdottomasti ostomahdollisuudella. Ylläpidon kautta siksi, että lähivuosina huonoja kokemuksia on ollut todella paljon. Pieneen valmentautumiseen ja ehkä kisaamiseen seuratasolla.

En ole roturasisti, mutta etsinnässä ratsu eli ei lämppäriä. Säkä 160+, eikä haittaa vaikka olisi hiukan rotevampi, koska olen itsekin. Koulututasoksi riittää perus helppo C, mutta mukavaa olisi osaava kaveri.

Tarjolla ammattitaitoinen hoito, laadukas heinä, monipuolista liikuntaa ja paljon ulkoilua heppakavereiden kanssa.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Varsinais-Suomi

18.5.2020
Yksityinen ID: SDX-J3X-PI
Hevonen ylläpitoon tai puoliksi

Maastoiluun, maastakäsittelyyn ja kentällä humputteluun haussa hevonen lähinnä loppukesästä lähtien. Ei tarvitse olla valmispaketti, myös projektit kiinnostavat kovasti.

Olen aikuinen, luonnonmukaisuudesta ja rennosta menosta tykkäävä/siihen pyrkivä tyyppi Sipoosta. Viihdyn pitkillä ja reippaillakin maastolenkeillä, joten tulevalta kaverilta toivotaan tervettä kroppaa ja liikennevarmuutta. Herkkä ja haastavakin saa tosiaan olla, en pienestä säikähdä taikka mene toimettomaksi. Kokemusta niin ratsuista kuin ravureista, nuorista ja erilaisista projekteista.

Etsin pitkäaikaista kaveria, myös osto mahdollista. Kiva talli- ja pihattopaikka tiedossa Sipoosta. Myös puoliylläpito kemioiden kolahtaessa käy minulle paremminkin kuin hyvin! :-)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Sipoo / Uusimaa

18.5.2020
Yksityinen ID: 2P4-YHR-8R3
Vanhempi ratsu

Etsitään vanhempaa noin 15-22 v. koulutettua ratsuhevosta ylläpitoon. Osto myös mahdollista jatkossa. Asiantunteva hoito. Ei tule pikkulasten käyttöön. Kotiin, jossa myös muita ratsuhevosia. Laita viestiä, jos sinulta löytyy tälläinen hevonen :)

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »


17.5.2020
Yksityinen ID: 2CR-HX7-TN6
Ylläpitoon yksilölliseen hoitoon omalle tallille hevosia ja/tai poneja

Etsin ylläpitoon hevosia ja poneja kotipihassani sijaitsevaan talliin tulevasta kesästä alkaen. Toiveeni on tarjota kaiken sujuessa pitkäaikainen koti, mutta myös lyhyemmät sijoitukset ovat mahdollisia. Pitkissä ylläpidoissa ostomahdollisuus on aina plussaa, ei kuitenkaan pakollinen. Olen siis hyvinkin avoin erilaisille tarpeille ja vaihtoehdoille.

Mikäli edessäsi olevan tekstin pituus hirvittää, ei tämä välttämättä ole sinun ilmoituksesi. Itse kun en vastavuoroisesti taas ole tarttunut kahden lauseen ilmoituksiin. :)

Tarjoan rauhallisen ja hevosta kokonaisvaltaisesti kuuntelevan kodin maalaistallillani parille hevoselle sekä parille ponille. Yksi hevosen paikoista on jo varattu loppuelämän kotiin saapuvalle lv-ruunalle, joten tuleva laumamme kaipaakin nyt täydennystä.

Eli olisitko tuleva perheenjäsenemme sinä? Haluat varmasti tietää mitä minulla olisi tarjota sinulle?
Koska asun tallin vieressä, olet luonnollisesti hyvinkin paljon valvovan silmäni alla nauttien suuresti huomiostani. Sen lisäksi minulta löytyy sinulle:
- Kokopäivätarhaus isossa tarhassa. Kavereiden kanssa tai tarvittaessa laudoin ja langoin erotettuna.
- Omat laitumet, joilla saat halutessasi laiduntaa koko kesän.
- Liikutuksesi järjestetään tarpeidesi mukaan. Liikutus tulisi pääasiallisesti tapahtumaan ratsain sekä maasta käsin.
- Rakastava koti kokonaisvaltaisella huolenpidolla täysin sinun ehdoillasi ja sinun tarpeitasi kuunnellen.

Itse olen ratsastajana enemmän nautiskelija, kuin hampaat irvessä vääntäjä. Perustaidot ovat hallussa, niin maasta, kuin selästäkin käsin. Olen aina ajatellut, että hevonen opettaa ratsastajaansa siinä missä ratsastaja hevostaankin. Yhdessä monipuolinen tekeminen ja kokeminen on minulle tärkeintä.

Mitä minä toivoisin sinulta?
En suinkaan tuijota rotuasi, ikääsi enkä osaamistasi. Muutamia toiveita minulta kuitenkin löytyy.
- Perusterveys. Tämä ei pois sulje mahdollisesti sinulle sattuneita haavereita tai lieviä rajoittavia tekijöitä.
- Olethan rauhallinen ja omaat hyvät käytöstavat niin tallissa, tarhassa, hoitotoimenpiteissä kuin liikutuksessakin.
- Olet ihmisrakas ja luonteeltasi ennemmin utelias, kuin säikky.
- Toivon sinulta tottuneisuutta toisiin hevosiin sekä muihin eläimiin. Plussaa olisi, mikäli maatilan äänet sekä koneet eivät saisi sinua aivan tolaltasi.

Etsin siis ystävää/perheenjäsentä hevosen ehdoilla etenevään harrastamiseen ja yhdessä elämän pienistä sekä suurista hienouksista nauttimiseen. Haluan tarjota pysyvyyttä ja vakautta.

Toivon omistajaltasi rehellisyyttä sekä avointa yhteydenpitoa. Enemmän kuin mielelläni tiedotan elämästäsi ja kuulumisistasi ja vastavuoroisesti toivon linjan olevan avoinna, mikäli tarvitsen sinusta myöhemmin jotakin tietoja. Välimatkalla nykyisen ja tulevan kotisi välillä ei minulle ole merkitystä. Tulitpa meille kaukaa tai läheltä, on omistajasi aina tervetullut sinua katsomaan. Siihen asti yhteydenpito puhelimitse sekä sinusta kuvatut videot ja kuvat ajavat varmasti asiansa.

Mikäli ilmoitukseni kolahti, annan mielelläni omistajallesi lisätietoja puitteista, itsestäni tai mistä hyvänsä kysymyksiä herääkään.

Ylläpidon alkaminen olisi toivottavaa kesäkuusta alkaen, sillä silloin jo yhden paikoista napannut ruuna saapuu uuteen kotiin. Tavoitteeni on, ettei hänen tai tulevaisuudessa kenenkään tarvitse asua ilman kavereita.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0440110054
Lieksa / Pohjois-Karjala

17.5.2020
Yksityinen ID: 416-A0L-R6
Etsitään ylläpitoon kilttiä tätiratsua

Tampereen seudulle hyvälle maneesitallille haussa ehdottoman kiltti, helppo ja rauhallinen "tätiratsu" aikuisratsastajalle kevyeeseen käyttöön. Saa olla pientä kremppaakin, ainut ehdoton kriteeri että menee helposti ja kiltisti kaikkia askellajeja ja kestää kevyttä ratsastelua. Tarjoa omaasi, ostokin mahdollinen ylläpidon päätteeksi jos kiva heppa löytyy!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Tampere / Pirkanmaa

16.5.2020
Yksityinen ID: 2WN-T63-FUS
Aikuinen etsii ylläpitoon ratsuhevosta Nurmijärvelle maneesitalliin

Aikuinen koulupainotteinen ratsastaja etsii ylläpitoon ratsuhevosta maneesitallille Nurmijärvelle. Minulla on ollut omia hevosia ollut 13 vuoden ajan ja tavoitteena on toimia hevosen kanssa monipuolisesti. Kuljetuskalusto löytyy, joten mahdollisuus kilpailemiseenkin on. Ratsastaja on 160cm,50kg, joten ponikin tulee hyvin kysymykseen. Myöhemmin ostokin mahdollinen.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Nurmijärvi / Uusimaa

15.5.2020
Yksityinen ID: 2HJ-3ZN-PGR
Iso ruuna

Etsitään isoa ruunaa pitkäaikaiseen ylläpitoon, myöhemmällä ostomahdollisuudella. Tulisi asumaan ensisijaisesti pihattoon, mutta myös karsinapaikka järjestyy. Tallilla laadukkaat puitteet harrastaa, maneesi, kenttä ja monipuoliset maastot. Ruokinta 4xvrk, analysoitu kuivaheinä, kivennäinen, kaura tai muu täysrehu. Puhdasta vettä aina saatavilla, myös talvella. Kesäisin laidun mahdollisuus. Toiveissa yli 160cm ruuna/ruunamainen tamma kouluratsastukseen ja maastoiluun.
Olen itse 25v ja harrastanut ratsastusta lähen koko ikäni. Hevosen omistamisesta kokemusta usean vuoden ajalta.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Pohjois-Savo

14.5.2020
Yksityinen ID: 1HX-82I-AHS