Estehevonen kokeneelle amatööriratsastajalle

Etsitään estehevosta kokeneelle ja luotettavalle amatööriratsastajalle nykyisten hevosten rinnalle. Kokemusta erilaisista hevosista, kilpailukokemusta 130 cm tasolle asti.

Tarjolla tallipaikka hyvällä heinällä, luotettavalla hoidolla ja järkevällä treenillä ja kilpailutuksella. Laadukkaat ratsastuspohjat, käytämme paljon myös laukkarataa ja maastoja monipuolisessa treenissä.

Sopimus/kulupolitiikka räätälöidään hevosen nykytason mukaan. Voin ottaa hevosen myös myyntitoimeksiannolla kilpailutukseen ja/tai myyntiin sopimuksen mukaan.

Videoita ratsastuksesta ja suositukset saatavilla pyydettäessä.

Ota yhteyttä 0504007491 tai mira.flinkkila@gmail.com

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Tuusula / Uusimaa

Eilen 18:27
Yksityinen ID: SLK-E7H-PA
Estehevonen laadukkaaseen treeniin ja kilpailuun

Halutaan antaa hyvä koti hevoselle, jonka kanssa juniori 16-v heB/A re 110 voi valmentautua ja kilpailla alue- ja kansallisella tasolla. Laadukas hoito, valmennussysteemi kunnossa, tuloksia ja suosituksia on!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Etelä-Karjala

17.11.2019
Yksityinen ID: 1KH-3QJ-9DG
Etsitään estehevosta

Etsitään ylläpitoon mahdollisesti myöhemmällä ostomahdollisuudella hevosta, jolla on kapasiteettiä tulevaisuudessa niin este kuin koulupuolella. Hevonen saa olla nuori ja kokematon tai muuten vaan ikäistään jäljessä tai vihreä.

Olen 24-vuotias aikuinen, jolla on aktiivista ratsastustaustaa takana 14 vuotta. Hevoselle löytyy valmiiksi tallipaikka.
Etsitään mieluiten puoliveristä.

Tarjoa rohkeasti omaasi. Olen avoin erilaisille sopimuksille.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Forssa / Kanta-Häme

16.11.2019
Yksityinen ID: 22A-QO2-OT1
kouluratsu

Etsin treenikaveria sileälle mahdollisesti myös pienille esteille. Mielellään kilpailumahdollisuudella, ainakin valmentautumismahdollisuudella. Olen 32-vuotias autollinen BE-kortilla varustettu nainen.
Olen omistanut hevosia ja minulla ollut myös useita ylläpitohevosia ennen opiskelujeni aloitusta. Olen kilpaillut esteillä sekä koulussa 2-tasolla. Tasoltani olen vahva helppo A. Hevosen ja varusteet huolella hoitava. Hevonen saa olla myös projektiluonteinen. Ylläpitodiilit mahdollisia myöskin.

Ilmoitukseen »


10€
@ Lähetä viesti »
Pori / Satakunta

14.11.2019
Yksityinen ID: 3HY-ZIQ-X85
Etsitään seurahevosta

Etsin kiltin vanhemman ruunan kaveriksi hevosta tai ponia. Kriteerinä on että tulee ruunani kanssa juttuun, voi asua pihatossa ja pysyy sähkölangassa. Muu on plussaa. Hevosella ei ole pakko voida ratsastaa mutta mikäli se on mahdollista niin meillä maastoillaan rennosti. Kenttää ei ole.
Hevoskokemusta tulevasta kodista löytyy. Olen omistanut hevoseni 9 vuotta ja mieheni on kengittäjä. Tarjoa omaasi ja kysy lisää :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0400943065
Tervalampi / Uusimaa

14.11.2019
Yksityinen ID: 14I-Z3T-3P5
ESTEHEVONEN TAVOITTEELLISEEN HYVÄÄN KOTIIN

Etsitään ylläpitoon mahdollisesti myöhemmällä ostomahdollisuudella estehevosta tavoitteelliseen ja valmentautuvaan kotiin 24-vuotiaalle esteratsastajalle. Ratsastushistoriaa 18-vuoden ajalta. Kokemusta myös nuorista sekä projekteista joten myös ne kiinnostavat!

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Turku / Varsinais-Suomi

12.11.2019
Yksityinen ID: 193-6WM-NS9
Etsitään ylläpitoon sh ruuna tai tamma

Etsitään ylläpitoon puskaratsua ja reki ajeluun sopivaa hevosta. Mielellään pidempiaikaiseen ylläpitoon mutta kaikki on sovittavissa. Etsinnässä maastoilu kaveri ja reki ajeluun sopiva hevonen.
Meillä on tarjota koti pienestä maalais tallista josta löytyy hevoseuraa. Hevosen tulisi olla maastovarma ja käytökseltään kiltti. Ei mielellään kesäihottumaa. Oltava myös lapsen käsissä esim taluttaessa.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Tohmajärvi / Pohjois-Karjala

12.11.2019
Yksityinen ID: 3I5-IJ1-FVT
Estehevonen valmentautuvaan, hyvään kotiin

Etsitään ylläpitoon vähintään kahdeksi kaudeksi estehevosta tavoitteelliselle 16-vuotiaalle juniorille, joka tällä hetkellä kilpaillut omalla, nyt eläkkeelle jäävällä hevosellaan HeA ja re110.
Säännöllinen este- ja kouluvalmennus sekä hyvä tallipaikka maneesitallilla. Pitkän hevoskokemuksen omaavat vanhemmat mukana harrastuksessa.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0453417771
Porvoo / Uusimaa

11.11.2019
Yksityinen ID: 3J6-99N-UAZ
Etsitään ylläpito hevonen

ETSITÄÄN YLLÄPITO HEVOSTA ENSIVUODEN KESÄSTÄ ETEENPÄIN PÄIJÄT-HÄMEESEEN (voidaan hakea kuempaakin)
Etsimme ylläpito hevosta tavoitteelliseen kisakäyttöön painottuen esteille. Molemmat hallitsevat hevosen hyvin esteillä sekä koulussa ja toivomme hevosen kykenevän viemään meitä eteenpäin.
Toivomme hevoselta:
-kapasiteettia hyppäämään mieluiten yli 80-90cm
-luonteeltaan hevosen pitäisi olla perus kiltti hoitaessa että ratsastaessa, mutta pieni pilke silmäkulmassa ei tuottaisi ongelmaa
-hevosen kuuluisi olla terve ja helposti lastattavissa
-pystyisi tarhata yksin ja kaverinkanssa
-maastoilu yksin olisi ehdotonta plussaa
Olemme 2004/15 ikäisiä nuoria joilla useamman vuoden hevoskokemus. Säännöllisten ratsastustuntien rinnalle kokemusta on kertynyt monenlaisista vuokrahevosista. Hevosen ylläpitoon osallistuisi myös molempien vanhemmat joilla monien vuosien kokemusta omista hevosista. Valmiina olisivat valmentajat este sekä koulupuolelle.
KOERATSASTUS JA KIRJALLINEN SOPIMUS OVAT EHDOTTOMIA!
Tervettuloa kyselemään lisää numerosta:
+358 443424273
Jos kaipaat videoita tai kuva niitä löytyy lisää instagrameistamme @ team_tuura ja
@ team.naranen

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: +358443424273
Päijät-häme / Päijät-Häme

7.11.2019
Yksityinen ID: 2C1-IIA-19K
Loppuelämän koti

Etsinnässä hyvänmielen heppa, tamma tai ruuna, kotitallille rauhallisiin puitteisiin ja osaaviin käsiin. Perheemme kaipaa toista ponia elämäänsä, ehkä jo hieman varttuneempaa ja ehdottomasti rauhallista lastenkin käsiteltävissä olevaa pientä hevosta. Meiltä voisi löytyä se loppuelämän eläkekoti.

Tarjolla on pihatto ja kaverit valmiina, osaava henkilökunta ja laadukas ruokinta. Ja tietysti ne omat rapsuttelevat ihmiset. Liikutus olisi hevosen ehdoilla, mutta toiveissa on yksilö, jolla ratsastuskäyttöä sileällä/maastossa voisi olla ainakin kerran viikkoon. Pikkuvikainen kävisi meille siis vallan mainiosti.

Jos sinulta löytyy kriteereihimme sopiva hevonen, jolle harkitset hyvää pitkäaikaista/loppuelämän kotia ota yhteyttä ja kerro ponistasi.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Turku / Varsinais-Suomi

6.11.2019
Yksityinen ID: 1ZI-Y7P-YC9
Koulupainotteinen hevonen

Etsitään Uudenmaan alueelle ylläpitoon koulupainotteista, rauhallista hevosta. Ei pidä olla pystyyn kuollut mutta turvallinen.

Aikuiselle, vahva HeB tasoiselle ratsastajalle joka tykkää kouluvalmennusten lisäksi maastoilla ja mahdollisesti hypätä pieniä esteitäkin joskus (viimeisin ei pakollinen). Ei siis pelkkää kouluvääntämistä. Hoidan hevoset ja varusteet aina huolella.

Tallilla maneesi ja hyvät valmentajat.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Uusimaa

4.11.2019
Yksityinen ID: 1QG-N0M-6B4
Alkuun ylläpito, jonka jälkeen hepan osto omaksi. Löytyykö tälläistä?

Eli hakusessa hevonen, jonka sais alkuun ylläpitoon ja myöhemmin ostaa omakseen, jos kemiat hepan kans kolahtaa. Kriteerejä hrpan suhteen on mm
- Iältään 4-12 
- Terve (kestettävä koulu ja esteratsastusta)
- Perus kiltti käsitellä
- Pysyttävä aidoissa ja plussaa jos voi tarhata kaverin kanssa.

Tulisi parempaan harrastekäyttöön ja mahdollisesti pikku kisailuun molemmissa lajeissa aikuiselle. Kerron itsestäni mielelläni lisää, jos sinulla tarjota minulle ratsua kyseisellä diilillä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Keski-Suomi

4.11.2019
Yksityinen ID: 160-GHU-ELN
Pienehkö hevonen

Tarjolla joko pitkäaikainen ylläpitokoti tai yp-koti ostomahdollisuudella pienikokoiselle hevoselle tai ponille kahden ruunan porukkaan. Uusi pihattotalli, vapaa heinä. Ei tarvitse olla osaava kunhan käsiteltävä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Ylöjärvi / Pirkanmaa

2.11.2019
Yksityinen ID: I2E-Z70-3H
Ratsastuskoululle tuntiheppa hakuessa

Olemme syyskuussa aloittanut ratsastuskoulu, ja etsimme vielä yhtä hevosta/ponia tuntikäyttöön ylläpitoon, mahd myöhemmällä osto-optiolla jos soveltuu käyttöömme.
Meillä on tunnit ti-la. Isot tarhat, kesällä laidun. Ruokinta 3x päivä. Sijainti 90km tampereelta.

Hevosent tulisi osata ainakin heC asiat ja hypätä 60cm.

Ota yhteys maililla tai puhelimitse 0405152479 :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Mänttä / Pirkanmaa

30.10.2019
Yritys ID: 2DE-4S6-WQ
Puoliylläpito/ylläpito

Olen 32v nainen ja asun pohjois- helsingissä. Ensisijaisesti etsin hevosystävää puoliylläpitoon tai miksei myös kokonaan ylläpitoon. Bonusta ,jos hevonen asuisi ”omalla” Tallillaan mutta ongelma ei ole sitä siirtää (paitsi etten omista autoa -ainakaan vielä -joka rajoittaa sijaintia muutenkin).

Hevosista on kokemusta niin työelämässä 10v ajan sekä ratsastanut 20v , myös ravitallilla olen työskennellyt sekä oriasemalla/siittolalla.
Hevosen ei tarvi olla automaatti Ja voi olla vielä remontti tai miksei varsakin Tai ex ravuri (sh tässä tapauksessa*) sillä saa olla ”huumoria” etten pelästy /jännity pienestä ja usein saanut hyvin säpsymmätkin tyypit rauhoittumaan ,kun niiden hölmöilylle osaa nauraa ....
* haluan lisätä tähän , että lv-ex ravuria voisin kyllä mielelläni ratsastaa , vaikka nousujohteisesti, mutta en maksusta.

Etsin siis kaveria hieman tavoitteellisempaan harrasteluun, ehkä pikku kisailuun (kuski jännittää niin paljon niitä tilanteita et ei tavoitteellisesti kisoja) sekä rentoon maastoiluun. Myös tunneilla /valkuissa olisi kiva käydä . Olen siis omistanut itse lv ex ravurin ja tilasto 1v orin ostin , jotka kummatkin ratsutin . Lisäksi piensuokki oli viimeksi ylläpidossa joka ei olisi heC päässyt läpi niin 6kk päästä mentiin sillä harraste maastoesteet (koulu,este,maasto). Tietty edetään hepan ehdoilla , ja riittää toki ”vaatimattomampikin” tapaus eli maastoilu on tärkeää sekä päästä kentällä selkään pari kertaa viikossa.

Olen 165cm /65kg eli pieni hevonen/iso poni käy myös.

Jos sinulla on ystävä joka kaipaisi lisää liikuntaa niin täällä olisi halukas liikuttaja sekä tallityöt sujuu myös. Kerron mielelläni lisää itsestäni kun varmaan jäi jotain auki .

Tosiaan omaa autoa ei ole, eli jos julkisilla pääsisi esim 3-4km päähän josta pääsee pyörällä niin se riittää minulle .

Ilmoitukseen »


12345€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0465924138
Helsinki / Uusimaa

29.10.2019
Yksityinen ID: 38A-LIM-JLR
Kouluhevonen lapsiratsastajalle

Otetaan ylläpitoon/vuokrataan 14v täyttävälle tavoitteelliselle ratsastajalle kouluhevonen lapsiratsastajaluokkiin ensi kaudeksi, taso HeA/VaB. Hevosperhe, tallipaikka ammattimaisella hoidolla ja säännöllinen valmennus. Mahdollisuus jatkaa sopimusta juniorivuosille. Myös osto voi tulla kysymykseen, mikäli hevosessa potentiaalia.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Tampere / Pirkanmaa

28.10.2019
Yksityinen ID: 2TS-2GV-KY5
Ylläpitoon hevonen tai iso poni

Etsitään ylläpitoon treeni-ja kisakaveria 11v tytölle. Estepuolelle.
Kisannut kansallisellatasolla re100cm. Osaava ja asiantunteva paikka tarjolla. Oma talli. Tarjoa sähköpostiin omaasi.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »


28.10.2019
Yksityinen ID: P5N-083-EN
Harrastus kaveri etsinnässä

Etsitään ylläpitoon myöhemmällä osto mahdollisuudella hevosta 25 vuotiaalle naiselle harrastekaveriksi.

Minulla on tarjota paikka pienellä tallilla, josta löytyy kenttä ja ravirata, myöskin maastoja. Kokopäivä tarhaus isossa tarhassa ja kaverikin löytyy minun nykyisestä hevosesta jos vain toimeentulevat.

Nykyinen hevoseni on sairaslomalla tällä hetkellä ja varmuutta tuleeko enään käyttökuntoon ei ole. Sen vuoksi etsinnässä uusi kaveri jos sopiva löytyy.

Selväpäinen tapaus etsinnässä, jonka kanssa voisi maastoillakkin yksinään. Tarkoituksena olisi jatkaa valmennuksissa käyntiä ainakin 1krt viikko.

Itse olen n. Helppo c/B tasoinen maalaisjärjellä varustettu. Ammattitaitoisia hevosihmisiä ympärillä, joilta tarpeenvaatiessa voi apuja pyydellä.
Jos sinulla on vähänkään näihin sopiva kaveri tarjolla, ota yhteyttä

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Mäntsälä / Uusimaa

24.10.2019
Yksityinen ID: 2C0-ETD-6W8
Pitkäaikaiseen ylläpitoon esim. myöh. ostomahdollisuudella.Tai osamaksulla

Etsinnässä omalle kotitallille 160cm ratsastajalle väh.helppo c hevonen.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Loimaa / Varsinais-Suomi

24.10.2019
Yksityinen ID: 1FV-S8S-UX0