Tehokasta myyntivälitystä täyshoidolla

Oletko aikeissa myydä hevosesi? Hoidamme hevosesi myynnin tehokkaasti alusta loppuun aina ratsastuksesta ja täyshoidosta aina myynti-ilmoitukseen, myyntinäyttöihin ja eläinlääkäritarkastukseen asti. Meillä onnistuu myös kilpailutus rataesteillä sopimuksen mukaan eli tuoreiden myyntituloksien hankkiminen hoituu tarpeen vaatiessa.

Myyntitoimeksiannon ajan tarjoamme hevoselle yksilöllisesti suunnitellun hoito- ja ratsastusohjelman Rake-tallilla Tuusulassa hyvillä ratsastuspohjilla ja laadukkailla rehuilla.

Voit tuoda hevosesi myös ilman myyntisuunnitelmia ratsutukseen ja kilpailutukseen lyhyemmäksi tai pidemmäksi ajaksi. Ota rohkeasti yhteyttä!

+358504007491 Mira Flinkkilä
mira.flinkkila@gmail.com

Ilmoitukseen »


800€
@ Lähetä viesti »
Tuusula / Uusimaa

12.11.2019
Yksityinen ID: SLK-E7H-PA
Ratsutuspaikka vapaana Kirkkonummella

Tarvitseeko nuori hevosesi sisäänratsastusta/ jatkokoulutusta tai jo vanhempi hevosesi apua esim. perusratsastettavuuden parantamisessa?
Ratsastan pienieleisesti mutta tehokkaasti, hevoset ovat jäljiltäni liikkuvia, irtonaisia ja kevyitä ratsastaa. Etenen aina hevoskohtaisesti. Olen luotettava, hoidan hevoset hyvin ja ruokin laadukkailla rehuilla, pidän sovituista asioista kiinni ja kerron säännöllisesti kuulumisia (myös videomuodossa). Katsomassa saa käydä koska vaan!
Tallilla hyväpohjaiset ratsastusalueet (maneesi, iso ulkokenttä), halutessaan kokopäivätarhaus. Kilpailutus onnistuu, myös myyntidiilit kiinnostavat. Myyntidiilit edullisemmalla kuukausihinnalla myyntiprovikkaa vastaan.
Olen pienikokoinen, myös isot ponit. Sovellun hyvin myös herkille hevosille.

Ilmoitukseen »


750€
@ Lähetä viesti »
Kirkkonummi / Uusimaa

12.11.2019
Yksityinen ID: 1Y3-4IC-OCH
Valmennus/Koulutus/Ratsutus/Myynti-Osto

Tarjotaan yli 25 v. kokemuksella apua erilaisiin tarpeisiin;

* valmennus (koulu ja este) joko omalla tallillasi tai muualla sovittavassa paikassa.

* koulutus / ratsutus joko omalla tallillasi tai voit tuoda hevosesi tallille 1 - 3 kk tai sovittava aika.

* myynti joko omalta tallitasi tai tuoda hevosesi tallille.

* osto mikäli haluat apua sinulle oikean hevosen / ponin ostoon.

Ota yhteyttä sähköpostitse ja tai puhelimitse.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0408251955
Varsinais-Suomi

8.11.2019
Yksityinen ID: 1IM-Z75-SXK
Koulupainotteista ratsutusta

Hei!
Olen 28v ratsastuksenohjaaja. Tarjoan ammattitaitoista koulupainotteista ratsutusta itäisen/pohjoisen Uudenmaan alueella. Minulla on kokemusta kaikenlaisista ja -rotuisista hevosista, niin nuorista sisäänratsastettavista kuin herkistä vaativan tason hevosistakin. Valmentaudun kokoajan aktiivisesti ja kehitän taitojani eteenpäin. Ratsastan siististi, hevosta kuunnellen mutta kuitenkin tehokkaasti ja pyrin jokaisella ratsastuskerralla viemään hevosta eteenpäin kannustavalla ja positiivisella otteella. Kokoni puolesta pystyn ratsastamaan myös poneilla.

Veloitan ratsutuksesta 30 e/kerta toiminimen kautta. Hinta sisältää matkakulut 30 km säteellä Keravalta.

Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai viestillä niin katsotaan miten voin olla avuksi! Tulen myös mielelläni esittäytymään ja kokeilemaan miten yhteistyö sujuu. Puh. 040-5109012/Lotta Laukkanen (myös whatsapp)

Ilmoitukseen »


30€
@ Lähetä viesti »
Uusimaa

2.11.2019
Yksityinen ID: 16F-YMU-OS