Muut: Tunnit ja valmennus

Ilmoitukset 1 - 2 / 2

Perus kouluratsastukseen opettajaa

Etsitään aikuiselle helppo B tasoiselle ratsastajalle perusratsastukseen opettajaa kerran vkossa tai joka toinen viikko. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, kunhan omaat kokemusta ja näkemystä ja tapasi opettaa on myös ratsastajaa kuunteleva ja mennään myös ratsastajan ja hevosen ehdoilla, ilman liian tiukkaa pipoa :)

Ilmoitukseen »


20€
@ Lähetä viesti »
Karkkila / Uusimaa

20.10.2020
Yksityinen ID: 3EP-KZR-A8H
Etsin yksityistuntia

Hei,

Helsinki/Espoo/Vantaa

Olen muutaman vuoden tauolta takaisin satulaan palaileva nainen Helsingistä. Paljon on kokemusta ja ratsastusvuosia takana sekä ratsastuskoulussa että vuokrahevosilla. Kaipuu hevosten pariin takaisin on jo kova.

Etsiskelisin mahdollisuutta päästä "yksityistunnille" hevosen ja hänen omistajan kanssa. Voisin maksaa esimerkiksi 20-50 euroa riippuen täysin hevosesta, puitteista ja "opettajan" tasosta. Opettajan/omistajan ei siis tarvitse olla koulutettu, tärkeintä että on ymmärrystä ja kiinnostusta ohjausmielessä olla mukana kun nousen hevosen selkään pitkästä aikaa. Tässä siis hyvä tilaisuus jos ratsastuksen ohjaus kiinnostaa mutta kirjallista pätevyyttä ei ole!

Mahdollisesti "yksityistunnin" perusteella voisin olla kiinnostunut samasta jatkossa tai sitten vuokrauksesta. Ratsastajana olen hellä ja menen hevosen hyvinvointi edellä, mutta kuitenkin määrätietoinen ja pärjään haastavampienkin hevosten kanssa.

Kaikki kiinnostuneet laittakaa mielellään viestiä, niin voidaan jutella lisää, mitään kummempia vaatimuksia minulla ei teiltä ole. Tämän ei tarvitse missään tapauksessa sitoa mihinkään, vaan olisi kiva kuulla jos joku olisi kiinnostunut hevosensa kanssa tästä vaikka vain kertaluonteisesti. :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

9.10.2020
Yksityinen ID: 1PB-W8V-YFW