Muut: Tunnit ja valmennus

Ilmoitukset 1 - 2 / 2

Tunteja ja valmennusta Pirkanmaa/Kanta-Häme

Olen ratsastuksenohjaaja, ratsastuksenopettaja opintojakin tehnyt. Sittemmin työskentelin paljon niin nuorten kuin aikuisten ratsuhevosten kanssa sekä Suomessa että ulkomailla ja kilpailin itse esteissä ja kentässä alue-ja kansallisella tasolla. Olen myös toiminut ratsastuksenopettajana useammassa eri ratsastuskoulussa. Painotan pehmeitä menetelmiä, haluan että hevonen ymmärtää ratsastajaa ja ratsastaja hevosta, ja että heillä on yhdessä kivaa.
Asun Valkeakoskella, liikun Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella, hinta yksityistunnille on 70e/h, kaksi henkilöä samalla tunnilla 40e/tunti/hlö. Ratsutuspalvelut 65e/h. Hintoihin lisätään Valkeakoskelta poistuttaessa matkakorvaus 0,20e/km. Hinnat sisältävät alv 24%

Ilmoitukseen »


40€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0414535412
Valkeakoski / Pirkanmaa

28.12.2021
Yritys ID: 4HE-QIG-BE
Haussa hevonen + opettaja

Moi, etsin tallia, jossa voisin käydä kerran viikossa ohjatulla yksityistunnilla. Olen aikuinen (40 v.), ehkä hec-tasoinen, harrastustaustaa minulla on kymmenisen vuotta. Olen urheilullinen ja minulla on ihan hyvä tasapaino. Ratsastan tasooni nähden siististi. Painan hitusen päälle 60 kg. Nyt olen ollut muutaman kuukauden ratsastustauolla sopivan harrastuspaikan puuttuessa. Minulla on auto käytössä ja pääsen helposti esim. Porvoon motarille. Toivoisin, että talli olisi alle 30 min. ajomatkan päässä itäisestä Helsingistä. Pääsen käymään tallilla myös esim. aamupäivisin.

Laita viestiä, jos sinulla on hevonen, jolla voisit ehkä antaa minulle tunteja! :)

Ilmoitukseen »


60€
@ Lähetä viesti »
Helsinki / Uusimaa

23.12.2021
Yksityinen ID: 2GZ-AN4-KU