Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1382242.html

Vuokralle tarjotaan / Tilat / Tallipaikat
28.8.2024

Varsalle, siitostammalle, kuntoutuvalle, eläkeläiselle

Omien hevosten vähentämisen johdosta olisi tarjolla muutama talli- ja pihattopaikka täyden palvelun täysihoidolla ilman omistajan käyntipakkoa pienellä maalaistallilla.

Edelliset varsat lähtevät opetukseen joten pihatto tyhjenee. Kolmen hevosen pihattoon tamma- tai ori-/ruunalauma.
Vapaa heinä, olkikuivitus, suuri tarha hyvällä pohjalla, kesällä laidun, lämmitetty vesiastia. Väkirehut 2x päivässä, vuokraan kuuluu kivennäinen ja rypsi. Peruskäsittely, eläinlääkärinkäynnit ja kengittäjän avustaminen yms. Hoidetaan varsa täysin kaikilta osin, omistaja voi tulla vain ihailemaan varsaansa. 450e/kk.

Siitostammalle paikka pihatossa tai tallissa toisen tiineen kaverina. Useita kymmeniä tammoja varsottaneena, voidaan valvoa varsominen erillisen hinnaston mukaisesti. Varsomiskarsina käytössä kameroineen varsomisen lähestyessä. Vapaa heinä, olkikuivitus (tallissa puru), suuri tarha hyvällä pohjalla, kesällä laidun, lämmitetty vesiastia. Väkirehut 2x päivässä, vuokraan kuuluu kivennäinen ja rypsi.
Tamma voidaan hoitaa täysimääräisesti ilman että omistajan tarvitsee tulla paikalle.
Karsinapaikka täysihoidolla tiineyskuukaudet 1-8kk 550e/kk
Karsinapaikka täysihoidolla tiineyskuukaudet 9kk-> 610e/kk
Pihattopaikka täysihoidolla tiineyskuukaudet 1-8kk 450e/kk
Pihattopaikka täysihoidolla tiineyskuukaudet 9-10kk 480e/kk

Kuntoutuvalle tai eläkeläiselle /lepohevoselle pihatto/karsinapaikka.
Pihattopaikka vapaalla tai säännöstellyllä heinällä 1-2 hevosen kaverina. Olkikuivitus, tallissa puru, kesällä mahdollisuus laitumeen. Ympäri vuoden vesi lämmitetystä astiasta. Loimitus. Hevonen voidaan hoitaa täysimääräisesti ilman omistajan huolehtimista.
Pihattopaikka 430e/kk
Karsinapaikka 530e/kk
Hevoselle voidaan myös tehdä kuntoutussuunnitelma sekä tehdä suunnitellut asiat hevoselle erillisen hinnaston mukaisesti, myös ratsain sekä kärryiltä. Käytössä mm. Laser. Tallilla käy säännöllisesti kengittäjä ja eläinlääkäri. Omistaja on hevoshieroja.

Omistaja on pitkänlinjan hevosalan ammattilainen niin ravi- kuin ratsumaailmassa. Hevoshierojan ammattitutkinto useamman vuoden kokemuksella.

Voidaan auttaa myös kuljetuksissa. Viikottaiset videoterveiset.

Kerro tarpeistasi ja suunnitellaan yhdessä teille paras ratkaisu.


Kouvola / Etelä-Savo Yksityinen ID: 2V4-Y5B-NDK