Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1378149.html

Vuokralle tarjotaan / Tilat / Tallipaikat
2.5.2024

Tuomarinkylän Talli Oy:llä tallipaikka vapaana

▪️Tuomarinkylä sijaitsee 15min Helsingin keskustasta, myös julkisilla kulkuneuvoilla pääsee paikalle.

▪️Talli Oy:llä on 40-vuoden kokemus niin kilpa- kuin harrastehevosten täysihoidosta. Työntekijämme ovat kokeneita hevosihmisiä ja meillä on vakituinen työntekijä paikalla koko päivän klo 6.00-21.30. Tallimme soveltuu niin kokeneelle kuin aloittelevallekin hevosihmiselle.

▪️Modernit tallirakennuksemme ovat täysin uudistettu lähivuosina. Suurissa bokseissa on avattavat ikkunat niin ulos, kuin käytävällekin. Karsinat ovat omissa pienemmissä ryhmissään tarjoten hevosille oman rauhan. Meiltä löytyy neljä vesiboksia, kaksi hoitokarsinaa, neljä kuivaushuonetta sekä kaksi rehuhuonetta.

▪️Jokaisella hevosella on oma suuri ja lukittava varustekaappi, johon mahtuu useampia satuloita, erillinen pukukaappi ratsastajan varusteille sekä muuta säilytystilaa tavaroille.

▪️Hevoset tarhailevat hiekkatarhoissa 4h päivässä, kaverin kanssa pidempään. Kesäisin meillä on laidunmahdollisuus.
Hevoset ruokitaan 4 kertaa päivässä: kuiva- tai säilöheinä neljästi, väkirehut kolmesti. Ruokinnat suunnitellaan hevoskohtaisesti, heinän määrästä tai laadusta ei veloiteta erikseen. Boksit siivotaan kahdesti päivässä.

▪️Käytössäsi on kaksi ulkokenttää, kaksi maneesia sekä juoksutusympyrä. Kaikkien ratsastusalueiden pohjat on uusittu lähivuosina ja niitä huolletaan päivittäin. Alueella on n. 5km pelkästään ratsastukseen tehtyjä, viikottain hoidettuja maastoteitä niin pellon reunassa kuin metsässä.

▪️Tuomarikylässä käy viikoittain useita eri valmentajia, sekä alueen seurat järjestävät aktiivisesti kilpailuita koulu- ja esteratsastuksessa. Myös omat valmentajat ovat erittäin tervetulleita.

▪️Tallipaikan hinta on 1100€

▪️Otathan yhteyttä Maija Rummukaiseen 050 4621056 tai paikkavuokrausta hoitavaan Aurora Bernardiin 040 864 9264 / aurorabernard@hotmail.com ja varaa tutustumiskäynti.

▪️Muistathan myös, että voit ilmoittautua jonoon vaikka tallipaikkatarpeesi ei olisi juuri nyt. Olemme yhteydessä jonotusjärjestyksessä mikäli tallipaikkoja vapautuu.

Hinta: 1100€

Helsinki / Uusimaa Yksityinen ID: 2DJ-WZO-538