Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1378083.html

Vuokralle haetaan / Hevoset / Hevoset
29.4.2024

Etsinnässä hevosystävä(t) monipuoliseen harrastamiseen

Etsinnässä vuokrahevonen/-poni (tai kaksi) monipuoliseen harrastamiseen ja maastoiluun. Olen 21-vuotias ja hevosten kanssa touhuillut monipuolisesti 11 vuoden ajan lähes päivittäin. Ensimmäiset vuodet vietin ratsastuskoulun toiminnassa, mutta nyt reilun seitsemän vuoden ajan pääasiassa harrastanut yksityisillä hevosilla sekä käynyt ohessa viimeisen vuoden ajan viikottain tunneilla.

Olen 170cm pitkä ja normaali painoinen, joten ratsastukseen soveltuu isompi poni tai hevonen, mutta myös pienemmät ponit sopii jos esim ajamis mahdollisuus. Tasoltani sanoisin olevani melko vahva heb. Kentällä pyörimisen lisäksi tykkään myös maastoilla, maastakäsitellä sekä ajaa ja vain viettää aikaa hevosten kanssa. Koen omaavani terveen maalaisjärjen hevosten kanssa toimiessa, sillä kokemusta on kertynyt erityisesti ylläpitohevosen sekä monenlaisten tallitöiden kautta (olen tehnyt paljon aamu- ja iltatalleja sekä työskennellyt lasten ratsastusleireillä, joissa mm. vetänyt maastoja ja pitänyt tunteja).

Uuden hevosystävän kanssa haluaisin päästä harrastamaan monipuolisesti sekä rennosti ja erityisesti maastoilu mahdollisuudesta plussaa. Toki osaavamman hevosen kanssa voisin mielelläni käydä myös tunneilla ja treenata tavoitteellisemmin. Myös projektit ja esim kuntoutuksessa/eläkkeellä olevat kiinnostavat, sillä ratsastamaan pääseminen ei ole ehdotonta. Myös tallihommia teen mielelläni. Olen säänkestävä ja tottunut monenlaisiin talleihin ja pihattoihin, enkä kaipaa luksusta. Itselleni tärkeintä on hyvä ilmapiiri tallilla!

Huippua jos tallilta löytyisi toinenkin poni tai hevonen, sillä kaverini etsii myös hevosystävää. Tausta ja kokemus suurinpiirtein samaa tasoa kanssani, kooltaan hieman minua pienempi. Ollaan touhuiltu talleilla, ratsastettu ja maastoiltu yhdessä useita vuosia.

Olisin valmis käymään noin 1-3krt viikossa, riippuen hinnasta ja sijainnista. Ajomatkaa saisi mielellään kertyä max 30min Hervantajärveltä. Hyvän paikan löytyessä (erityisesti jos löytyisi molemmille hevosystävät) ollaan valmiita ajamaan myös vähän pidemmällekin. Kerron mielelläni lisää!

Tampere / Pirkanmaa Yksityinen ID: 2G9-7Z2-S98