Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1377936.html

Muut / Toimet / Hoito / Etsitään hoitohevosta
25.4.2024

Hoitohevonen sennulle Vantaa/ Helsinki

etsin pääkaupunkiseudulla hevoskaveria hengailuun ja rentoon harrasteluun.
Etsin siis hoitohevosta mikä kaipaa aikuista hoitajaa 2 x vko
(Ratsastus ei ole pakollista vaikka välillä olisi mukavaakin,ratsastusta olen harrastanut 20vuotta )ja tallityötkin toki onnistuvat

Monipuolista hevoskokemusta löytyy Olen kahdenkymmenenvuodenaikana hoitanut useita erilaisia kilpahevosia ( valjakko, ravuri sekä ratsuja) sekä harrastehevosia ja käynyt mukana kilpailuissa,valmennuksissa ja muissa tapahtumissa hevosten kanssa sekä tehnyt tallitöitäkin .

Ratsastusta olen harrastanut 20vuotta ja tasoltani kouluratsastuksessa olen n. HeB+, esteitä en ole hetkeen ylittänyt.
Hoitajana olen kokenut, rauhallinen sekä luotettava

Erityisen tärkeää itselleni on hevosten kanssa toimiessa hevoslähtöisyys ja yhteinen kumppanuus, ei veren maku suussa suorittaminen. Voit luottaa siihen, että tulen paikalle ja toimin sovitulla tavalla, ja pidän huolta hevosestasi sekä sen varusteista kuin omistani.

Asun Vantaalla ja liikun julkisilla joten tallille olisi oltava hyvät julkiset yhteydet bussilla/ junalla ( Ei: sipoo,Järvenpää paitsi Ainola,tuusula ,itähelsinki, Söderkulla, Espoo,nurmijärvi, karkkila,vihti)

Olethan yhteydessä, mikäli sinulta löytyisi minulle sopiva hoitohevonen. Kerron mielelläni itsestäni lisää joten laita viestiä!!

Puh: 044 0495355 vantaa / Uusimaa Yksityinen ID: 1OD-RXT-R46