Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1377905.html

Vuokralle tarjotaan / Hevoset / Hevoset
24.4.2024

Vuokrahevosia Vihdissä

Tarjotaan vuokralle pienellä maalaistallilla Vihdissä muutamaa eri hevosta säänkestäville ja luotettaville vuokralaisille.

Isokokoinen opetusmestari lusitano ruuna, heA-vaB. Peruskiltti mutta rodulle tyypillisesti persoonallinen ja herkkä. Voi maastoilla yksin ja porukalla, saattaa säikkyä jos tuulee väärästä suunnasta mutta ei sinänsä tee mitään isoja kevätjuhlaliikkeitä. Parhaimmillaan ratsastajalla jolla hyvä keskivartalon tuki ja osaa ratsastaa kevyesti mutta pitäen hevosen koko ajan keskittyneenä työntekoon. Etsii vuokraajaa 1-3 kertaa viikossa, pääasiassa arkena.

Sirorakenteinen FWB-ruuna, luonteeltaan kiltti ja voi myös maastoilla. Tämä kuitenkin vaatii ratsastajalta kykyä säilyttää ylälinja pyöreänä ja pehmeänä, jos liikkuu väärin niin kipeytyy helposti. Osaa myös hypätä mutta tallilla ei ole omaa este kalustoa, halutessaan saa käydä valmennuksissa ja kisoissa muilla talleilla esim talvikaudella (traileri löytyy). Etsii vuokraajaa 2-5 kertaa viikossa, myös ns puoliylläpitomahdollisuus omalla tallilla.

Vanhempi 180+ säkäinen wiekopolski ruuna, kevyempään harrasteluun ja maastoiluun. Kestää kyllä käyttöä mutta on parhaimmillaan pitkillä rennoilla maastolenkeillä tai hyvän mielen kentällä työskentelyssä. Pomminvarma hevonen joka opetettu myös ajolle. Voi maastoilla yksin, pimeällä, ilman satulaa, liikenteen seassa jne, tämä on tottunut kaikkeen. Etsii vuokraajaa 2-5 kertaa viikossa, pääasiassa aamupäivisin.

HeB tasoinen piensuokki ori, ratsastaja siis mielellään alle 165cm/65kg. Kiltti mutta herkkä, tällä ajetaan myös valjakkoa joten herkkä esim ääniavuille. Osaavalle niin aktiiviseen treeniin kuin kisoihinkin, mutta soveltuu myös rentoon harrasteluun ja maastoiluun.

Mieluiten vakkaripäivät mutta voidaan myös sopia viikkokohtaisesti, etsitään kuitenkin vuokraajia jotka sitoutuvat käymään säännöllisesti eikä talven pimeys ja muta yllätä vaikka tallilla ei olekaan maneesia tai moderneja puitteita. Tallitöillä mahdollisuus vaikuttaa hintaan.

Hinta: 20€

Vihti / Uusimaa Yksityinen ID: 1UE-BGG-0JD