Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1377808.html

Vuokralle haetaan / Hevoset / Ponit
22.4.2024

Tukihenkilölle ja tuettavalle nuorelle rentoa harrastamista

Olen useita vuosia hevosten kanssa aktiivisesti harrastanut kolmekymppinen tukihenkilö ja etsin nyt yhdessä 11-vuotiaan innokkaan hevosharrastusta aloittelevan tuettavani kanssa tallia, hevosta tai ponia, jonka kanssa voisimme rennosti harrastaa noin kerran kuukaudessa.

Voisimme aluksi tutustua hevoseen ja hoitaa, tehdä tallitöitä ja tutustua rauhassa myös talliympäristöön. Jossain vaiheessa tuettavani voisi siirtyä myös selkään. Voin hyvin itse toimia taluttajana ja opastaa tuettavaa hevosen kanssa, mutta toki meille käy myös ohjattu ratsastus. Itselläni ei ole tarvetta ratsastaa, vaan on tietysti pääasia, että tuettava nuori pääsee harrastamaan. :)

Minulla on itselläni yhteensä n. 12 vuoden kokemus hevosten kanssa toimimisesta ja olen ratsastanut aktiivisesti helppo-B -tasolla viimeiset 5 vuotta. Tällä hetkellä vuokraan kerran viikossa.
Tuettavani on aloittelija, mutta teorian tasolla hevosiin hyvin perehtynyt, reipas, fiksu ja eläinrakas nuori. Olisi ihanteellista tietysti, että hevonen on aloittelijalle sopiva.

Toiveemme on, että tallille pääsee kätevästi kulkemaan julkisilla liikennevälineillä Helsingin Malmilta. Minulla on auto käytössä vain osan vuodesta.

Kuukausibudjettimme harrastukseen on noin 40€/kk.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla olisi tarjota meille harrastusmahdollisuus!

Hinta: 40€

Puh: 0400366967 Helsinki / Uusimaa Yksityinen ID: PZN-SM4-6E