Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1377807.html

Vuokralle tarjotaan / Tilat / Tallipaikat
22.4.2024

Gumbölen maneesitallilla Espoossa heti vapaa tallipaikka

Tallipaikka samantien vuokrattavana Gumbölen Ratsastuskeskuksessa hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon keskuksen ja Kehä III:n lähellä.

Upeat kartanomaiset maisemat ja erinomaiset maastot ja luonto ovat aivan vieressä. Lisäksi iso, hyväpohjainen maneesi (24x64m) ja suuri ratsastuskenttä.

Talli on ammattimaisesti hoidettu täysihoitotalli, jossa on suurempi isotalli ja rakennuksen toisessa päässä kodikkaampi pikkutalli. Talli ja maneesi on uusittu vuonna 2014.

Yksin tarhattaessa tarha-aika on neljä tuntia. Kokopäivätarhaus on mahdollista pareittain. Tällöin päiväheinät ruokitaan ulos. Lisäksi iltaisin pihatarhoissa on mahdollisuus varata aika omatoimista tarhausta varten. Hoitoon sisältyy heinä 4 krt/pv ja kaura 4 krt/pv.

Tallilla on aktiivinen ratsastusseura, mikä tuo haluttaessa yhdessä tekemisen iloa harkkoineen ja kilpailuineenkin. Tallilla käy myös este- ja kouluvalmentajia. Tallilla ei kuitenkaan ole ratsastuskoulutoimintaa. Valmennusryhmiin on mahdollista liittyä ja omankin valmentajan voi tuoda.

Mahdollisuus pitkäaikaiseen vuokraukseen.

Tallin sivusto:

https://gumbolenratsastuskeskus.com

Tervetuloa tutustumaan talliin! Laitathan viestiä.

Puh: 040 539 9461 Espoo / Uusimaa Yksityinen ID: 1S9-276-SYP