Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1377802.html

Myydään / Hevoset / Ratsut / Hevoset
22.4.2024

8v tamma

Esitellään 8 vuotias tamma, noin 165cm korkea, vankkarakenteisempi rungoltaan kuin perus pv.

Tällä hetkellä suorittaa helppo b, tekee myös a:n asioita. Tarkoitus olisi tällä kaudella kisata helppoja a:n luokkia. Esteitä ei ole hirveästi hypätty omistajan koulupainotteisuuden takia. Varmasti pikkulaitolla pääsee myös kesän estekisoihin. Rataa hypätty silloin tällöin 70-80cm. Enimmäkseen kuitenkin puomeja/kavaletteja.

Hieman pilkettä silmäkulmassa ja sen takia tarvitsee itselleen määrätietoisen käsittelijän ja ratsastajan. Ei kuitenkaan pukittele/keuli. Riittävän tukiverkoston/ratsuttajan avulla voisi sopia myös aloittelijalle. Meillä 11v ratsastanut aikuisen silmän alla.

Maastoiltu yksin ja kaverin kanssa, yksin vielä hitusen epävarma, mutta koko ajan menee eteenpäin siinäkin. Ei pelkää autoja/ravihevosia/työkoneita tms. Varsonut nuorempana ja hoitanut varsan hyvin. Kengitys ja käsittely sujuu hyvin, lastauksessa voi epäröidä/miettiä, mutta reissattu talven aikana paljon ongelmitta. Käyttäytyy vieraissa paikoissa ok. Pientä läheisriippuvaisuutta (hirnuu) jos joutuu yksin talliin.

Videoita on saatavilla ja mielellään niitä otetaan lisää mikäli tarve. Saa tulla katsomaan ja kokeilemaan, ostaja voi teettää ostotarkastuksen haluamassaan laajuudessa. Tiettävästi terve
7000€/tarjous. Mahdollisuus lunastaa satula/varusteita mukaan.

Hinta: 7000€

Puh: 0449851158 Lappi Yksityinen ID: 2KY-PY6-A97