Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1377716.html

Vuokralle haetaan / Hevoset / Hevoset
19.4.2024

Etsitään vuokra-/liikutushevosta

Hei!
Etsiskelen vuokralle tai jonkin tyyppiseen diiliin hevosta! Hevosen tulisi sopia normaaliin ratsastukseen sileällä ja mieluusti myös maastossa. Esteet ei pakollisia mutta esimerkiksi puomien meneminen plussaa. Ei tarvitse olla valmis paketti vaan voin myös tarjota taitojani hevosen eteenpäin viemisessä ratsain. Hevoselta vaaditaan kuitenkin normaalit käytöstavat ja koulutuspohja. Ei täysin projekteja tai satulaanlaitettavia!

Olen 22 vuotias autollinen aikuinen. Hevosen toivon löytyvän Pk-seudulta tai max. 35min ajomatkan päästä Espoosta!
Harrastustaustaa löytyy ~ 15 vuotta, johon on ehtinyt sisältyä paljon erilaisia vuokra-, puolyp-, täysyp- sekä ”ratsutus” juttuja! Kokemusta kaikenlaisista karvaisista vauvasta vaariin ja kouluttamattomasta osaavampaan löytyy. Kuitenkaan en nyt hae uutta täysin ratsutettavaa tai satulaanlaitettavaa!

Mielenkiintoa tällä hetkellä löytyy rentoon yhteiseen tekemiseen hepan kanssa hyvällä fiiliksellä, kuitenki järkevästi treenaten, ja tarvittaessa sovittaessa hevosta eteenpäin vieden.

En ole ammattilainen mutta normaalilla maalaisjärjellä varustettu, luotettava ja säännöllisen monien vuosien harrastustaustan omaava. Hoidan aina hevosen ja sen varusteet kuin omani. Olen aina hevosen kanssa toimiessa hereillä ja toimin hevosen etu aina edellä. Osaan kuitenkin olla jämäkkä ja rajat rakkaudella pitävä. Tallilla olen ystävällinen ja kiva tallikaveri, siivoan jälkeni ja käyttäydyn asiallisesti!

Pääsisin käymään tallilla 1-3krt viikossa. Vakipäiviin en voi sitoutua vaihtelevan vuorotyön vuoksi mutta pystyn sopimaan päivät esimerkiksi 2-3vk eteenpäin. Olen myös päätoiminen opiskelija, joten kovia summia ei ole varaa maksaa mutta kivan hevosen löytyessä olen valmis maksamaan kuitenkin käyvän summan.
Voin myös sitoutua 1x vk ratsastukseen ja 1x vk ”hoitopäivään” tai muuhun! Saa ehdottaa!

Tallilta on toivottavaa löytyä vähintään kenttä ja muutama maastopätkä, maneesi plussaa. Valmennuksissa olen kiinnostunut käymään satunnaisesti joten olisi hyvä jos tallilta löytyisi valmentaja tai oman voi tuoda. Kisaaminen ei tällä hetkellä kiinnosta, joten sellaista hevosta jota halutaan lähteä näyttämään vuokraajan toimesta kisaradoille ei kannata tarjota.

Kerron mielelläni itsestäni lisää, laita viestiä, jos sulla voisi olla mahdollisesti mulle uusi ystävä harrastukseen tarjolla! Aina saa tarjota vaikka ei olisi varma täyttyykö ”kriteerit”!

Espoo / Uusimaa Yksityinen ID: 1XQ-M6B-V91