Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1377659.html

Myydään / Hevoset / Ravurit / Lämminveriset
18.4.2024

Lv- ruuna ratsuksi / ravuriksi

Uutta kotia ja omaa ihmistä hakee meidän Lennu. Raveihin tai ratsuksi.

r Glenfeddich "Lennu"
Synt 2013
Säkä ~155cm

Kiltti ja terve ruuna. Myynnissä vain, koska itsellä aika ei nyt riitä. Lennu on kilpailukunnossa ja sen kanssa pääsee vaikka heti starttiin. Viimeisin startti pitkäperjantailta 29.3.2024. Ollaan vähän kaavoihin kangistuneita ja uskoisin paikanvaihdoksen piristävän ruunaa jonkin verrankin.
Toimii kaikessa. Oiva hevonen vaikka aloittelevalle ohjastajalle ja/tai montekuskille.
Lennulla pääset heti starttiin ja saat mukavan kaverin, jonka kanssa opetella raviaakkosia. Sopii toki myös kokeneemmalle konkarille.

Lennu treenaa mielellään ja lenkeillä on aina pilkettä silmäkulmassa. Tämän kanssa ei kuitenkaan tarvitse jännittää, koska pysyy kyllä käsissä. Lennun selkään voit laittaa aloittelevankin ratsastajan, sillä Lennu kantaa ratsastajan rauhallisella varmuudella. Ratsastajan epävarmuuteen vastaa hidastamalla vauhtia tai jopa pysähtymällä. Osaavalla ratsastajalla löytyy kuitenkin vauhtiakin. Osaa ratsastuksessa perussiirtymiset ja hieman väistöjä. Ei ole kokeiltu hypätä tai nostaa laukkaa. Uskoisin kuitenkin, että nämäkin Lennu oppisi nopeasti.

Lennu on tullut meille Saksasta 2019. Siitä asti ollut meidän valmennuksessa. Hoidettu, huollettu ja treenattu säännöllisesti.

Melko paljon tulikin jo kerrottua, mutta kerron mielelläni vieläkin lisää, joten laita viestiä tai soittele rohkeasti! :)

Kuvia saatavilla sähköpostitse.
Pk.iivonen@gmail.com
044 3269 534 / Piia

Mynämäki / Varsinais-Suomi Yksityinen ID: 1R6-MFJ-YOQ