Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1377617.html

Muut / Toimet / Työpaikat / Vapaat työpaikat
17.4.2024

Hevosenhoitaja/Harrasteohjaaja

Haemme iloiseen tiimiimme vahvistusta tunnollisen ja ahkeran työntekijämme lähtiessä opiskelemaan. Olemme SRL:n hyväksymä laatutalli Kirkkonummella, Lapinkylässä. Islanninhevostallimme sijaitsee järvimaisemissa, joissa meillä on hienot puitteet ratsastuskenttineen ja eristettyine maneeseineen. Toimintaamme kuuluu ratsastuskoulutoimintaa, leirejä, maastoja, ratsastusterapiaa, sosiaalipedagogista hevostoimintaa ja valmennusta. Tallissamme asustaa islanninhevosia pihatoissa ja muutamassa karsinassa. Meillä on myös jalostustoimintaa. Katso lähemmin http://www.ankisstall.fi ja FB Ankis stall.

Toimenkuvaasi kuuluu tallista ja ympäristöstä huolehtiminen, hevosten hyvinvointi ja
mahdollisesti myös maastojen ja ryhmien vetäminen. Asiakaspalveluhenkisyys on tärkeää. Etuna pidämme myös ruotsin ja englannin kielten taitoa sekä islanninhevostuntemusta. Työ on kokopäivätyö. Työt alkaisivat elokuussa. Asunto järjestyy tarvittaessa.

Jos olet ahkera, luotettava, iloinen, reipas, joustava ja huumorintajuinen ja pidät kukkahattutätejä, vammaisia, lapsia ja kilparatsastajia yhtä arvokkaina, lähetä työhakemus, CV suosittelijoineen ja yhteystietosi osoitteeseen anki@ankisstall.fi 5.5.2024. mennessä. Sopivalle henkilölle myös oppisopimus on mahdollinen.

Kyselyt Anki Väyrynen 040-5689935.

Puh: 040-568 9935 Kirkkonummi / Uusimaa Yritys ID: 3GP-N6Q-88J