Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1377604.html

Muut / Toimet / Ponit / Tarjotaan ylläpitoon
16.4.2024

Shetlanninponille puoliylläpitäjä Pornaisiin

Hei sinä hevosihminen, joka et kaipaa ratsastusta mutta säännöllinen "turpaterapia" tulisi tarpeeseen ilman omistajuuden vastuuta!
4-v shetlanninponi etsii puoliylläpitäjää Pornaisten Halkiassa. Ripan mielipuuhaa on olla rapsuteltavana ja se lähtee mielellään tutkimusmatkalle maastoon. On ori, mutta käyttäytyy asiallisesti ja pysyy käsissä. Joskus lenkillä toki melko reipas, mutta aina hallittavissa. Ripan kanssa on käyty tapahtumissa rapsuteltavana, alettu harjoittelemaan poniagilitya ja kierretty rotunäyttelyitä ja onkin varsin kaikki käy-tyyppinen poni. Sen kanssa saa harrastaa oikeastaan mitä vaan, meillä ei nipoteta. Kunhan ponilla ja ihmisillä on kivaa! Ajolle on ollut tarkoitus opettaa, sekin voisi olla tulevaisuudessa mahdollista.

Ripa asuu kolmen ponin laumassa pihatossa. Tallilla on hyvät hoitotilat, harjoitusrata, kenttä ja erilaisia hiekkatie- ja metsämaastoja. Mukavat ihmiset ja muut hevoset, maastokävelyille löytyy halutessa usein seuraakin.

Puoliylläpitäjänä maksat osan ponin asumiskuluista ja vastineeksi saat nauttia symppiksen ponin seurasta juuri niin paljon kuin haluat. Jos itseäsi kiinnostaa, näyttely- ym. reissuille voidaan lähteä/saa lähteä mukaan.

Jos siis olet samanhenkinen "hullu ponitäti" kuin minäkin, laita viestiä ja sovitaan tutustuminen tallille :)

Hinta: 100€

Pornainen / Uusimaa Yksityinen ID: 1LD-R3S-8LC