Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1377572.html

Myydään / Hevoset / Ratsut / Hevoset
15.4.2024

147cm risteytysruuna

Esitellään 2015 syntynyt arabin ja eestinristeytys ruuna. Säkä noin 147cm. Peruskiltti, monipuolinen ja kaikinpuolin toimiva harrastehevonen myös tavoitteelliseen tekemiseen.
Tykkää olla ihmisen lähellä ja yrittää kaikessa parhaansa. Luonnetta löytyy tarvittaessa, tarvitsee napakat ohjeet ja määrätietoisen käsittelijän sekä ratsastajan.
Tasapaksu suorittaja joka lajissa. Tämän kanssa on tehty kaikkea, maastoiltu yksin ja kaverin kanssa, hypätty, ratsastettu ilman satulaa, maastakäsitelty, ohjas-ajettu, ollut käsihevosena kärryjen perässä ja käyty maneesilla.
Toimii niin kuolaimilla kuin kuolaimettomilla. Liikkuu omalla moottorilla, mutta ei jää kierroksille, pystyy ratsastamaan parhaiten tasaisella istunalla. Hyvät liikkeet ja 3- tahtinen laukka. Koulutustaso vahva heB ja ratana mennyt kotona n. 70-80cm. Potentiaalia reilusti pidemmälle!
Erittäin hyvä rehunkäyttäjä, mutta pystyy olemaan laitumellakin. Asunut niin pihatossa kuin tallissa ja ollut tyytyväinen molempiin vaihtoehtoihin. Tarhannut niin porukassa kuin yksinkin.
Ei kesäihottumaa, kaviokuumetta eikä mahavaivoja, hyvä karva ja kaviot.
Hoitotoimenpiteet sujuu ongelmitta, helppo kengittää ja käsitellä.
Nopeilla kaupoilla hieman tinkivaraa.

Hinta: 6700€

Puh: 0443002766 Lahti / Päijät-Häme Yksityinen ID: 33H-8FU-GQA