Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1377463.html

Vuokralle tarjotaan / Tilat / Tallipaikat
12.4.2024

Pihattopaikka Kouvolassa

Hiljaisessa etsinnässä täydennystä meidän pieneen joukkoon Kouvolan Ummeljoelle. Tarjotaan pihattopaikkaa parikymppisen issikkaruunan ja 6 -vuotiaan minihevosen kaveriksi, jotta parivaljakosta voisi tulla hieman enemmän kokonainen lauma. Issikkaruuna Numi on sopuisa, diplomaattinen ja rauhallinen laumanjäsen. Miniheppa Tiitiäinen puolestaan vielä nuori, leikkisä, utelias ja kokeilee rajojaan, mutta oppii isojen hevosten tavoille vanhan herran ohjatessa nuorisoa.

Meille on tärkeää, että hevoset saavat elää mahdollisimman "hevosennäköistä" elämää. Hevosen luonnolliset tarpeet ja niiden huomioon ottaminen ovat arvoja, joita toivomme myös mahdollisten uusien ystävien arvostavan. Toivomme myös sinulta ns. kuolaimetonta ja kengätöntä ajatusmaailmaa.

Täällä ei ole tarjota kovin kummoisia puitteita ihmisille (ei kenttää, ei sosiaalitiloja, hyvin pieni lämmitetty tila varusteille), mutta hevosille sitäkin paremmat oltavat. Hevoset asuvat pihapiirissäni ja heillä on käytössä n. 4 hehtaarin kokoinen metsävaltainen aitaus, jossa myös niittyä, lampi sekä vanhaan navettaan rakennettu pihatto heinäautomaatteineen. Tällä hetkellä käynissä on myös vanhojen peltojen niityttäminen, jotta tulevina kesinä pääsemme toteuttamaan kunnollista laidunkiertoa sekä hevosten, että ympäristön hyvinvointia kunnioittaen.

Hevoset saavat heinää 5x vuorokaudessa tasaisin väliajoin ympäri vuorokauden. Heinäannosten välillä tarjolla on aina olkea ja erinomaiset mahdollisuudet metsästä ja niityiltä naposteltavan etsimiseen. Parivaljakko viettääkin suuren osan päivästä lajityypillisesti ravintoa etsien pitkin suurta aitausta. Diiliin kuuluu myös Gemüse Kräuterin kivennäiset päivittäin.

Toivon, että poppooseemme löytyisi joku, jonka kanssa jakaa sitä iloa, mitä hevosten kanssa oleminen ja puuhastelu voi olla ilman suuria tavoitteita. Itselle tärkeitä arvoja hevosten kanssa on valinnanvapaus, lajityypillisyyden korostaminen ja molemminpuolinen kunnioitus. Olen intohimoinen pinttyneiden tapojen kyseenalaistaja ja mikä olisikaan sen hauskempaa, kuin löytää ihminen, jonka kanssa voisi jakaa näitä kysymyksiä ja pohdintoja!

Pääasiallisesti hoidan itse hevosten hoitamisen päivittäin, mutta toivon vuokralaiselta mahdollisuutta jakaa hevosvastuuta poissaollessani. Hevosten hoito on täällä erittäin helppoa ja nopeaa ja heinäautomaattien ansiosta kerran päivässä käyminen riittää.
Päivittäisen hoidon ja ruokinnan vastuun kannan kuitenkin itse ja sinun ei tarvitse päästä päivittäin paikalle.

Jos tämännäköinen hevoselämä kutkuttaa, laita viestiä ja jutellaan lisää yksityiskohdista :-)

Hinta: 220€

Puh: 0453154127 Kouvola / Kymenlaakso Yksityinen ID: XIP-8ZZ-B2