Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1377400.html

Muut / Toimet / Hevoset / Tarjotaan ylläpitoon
10.4.2024

Tilausvarsa estetammasta

Tarjotaan tilausvarsan tekoon estesukuinen tamma, I’m Special de Muze – Now or Never. Tamma varsoo toukokuun alkupuolella ja siementää voi kesäkuun alussa. Tamma on aiemmilla kerroilla tiinehtynyt heti ensimmäisellä kerralla, kaikkina kertoina käytetty ulkomaan tuoresiementä.
Tamma on hyvä emä, hoitaa varsansa hyvin ja pitää ne tarvittaessa myös nuhteessa. Varsat ovat olleet hyvin luottavaisia, ihmisystävällisiä ja helppoja käsitellä.
Tamma itse on hyvärakenteinen, kantakirjattu 39,5 pisteellä, sillä on kivat liikkeet ja laukassa on riittävästi ulottuvuutta, varsat kasvavat emäänsä suuremmiksi ja tamma päästää myös kivasti oria läpi.
Ei ole kilpaillut loukkaantumisen vuoksi, sillä on erinomainen estepää, aina menossa esteelle eikä halua koskea puomeihin, hyppää hyvällä tekniikalla ja todella varovainen. Tamma sekä 1. varsa irtopalakuvattu puhtain kuvin.

Varsan tekoon liittyvien kulujen lisäksi tilaaja osallistuisi tamman kuluihin pienellä kuukausimaksulla 3. tiineyskuukaudesta eteenpäin, varsomisen lähestyessä tilaajana osuus kuluista hieman kasvaisi.

Tammaa ei anneta pois omalta tallilta, hoidan kaikki käytännön asiat ja autan mielelläni myös orivalinnan kanssa.

Puh: 0400109801 Lohja / Uusimaa Yksityinen ID: 1Y3-4IC-OCH