Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1377385.html

Vuokralle haetaan / Hevoset / Hevoset
10.4.2024

Vuokrahevonen aikuiselle luotettavalle vuokraajalle

Vastuuntuntoinen kokemusta omaava aikuinen etsii tositarkoituksella vuokrahevosta, joko lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa. Kokemusta on hyvin monipuolisesti erilaisista hevosista, enimmäkseen etenkin lähivuosina herkistä, eteenpäinpyrkivistä sekä reaktiivisista. Hevosella saa olla luonnetta, mutta perus järki olisi hyvä löytyä, eli ei sellaista jolla yleisesti taipumusta esimerkiksi lähteä käsistä tai pukitella. Etsin pääsääntöisesti kouluratsastukseen ja toivon hevosta, joka taitaa perusasiat mallikkaasti. Toiveissa hevonen jolla olisi mahdollista myös kehittää omia taitoja. Viimeisin pitkäaikainen vuokrahevonen oli kenttähevonen ja melko kuumuva, iältään nuorempi, mutta hyvä peruskoulutus jo taustalla. En etsi projektia enkä koulutettavaa hevosta.

Hevosen sekä varusteet hoidan huolellisesti ja kaiken muutenkin aina sovitusti. Ratsastan kuunnellen ja aina rauhallisin ottein ja avuin, olen kärsivällinen ja jaksan työstää asioita järkevää tahtia. Teen aina alkuverryttelyt sekä loppukäynnit kunnolla. Annan aikaa yhteistyön kehittymiselle enkä koskaan kiirehdi.

Jos voisin kuulostaa sopivalta vuokralaiselta, niin ole yhteydessä ja kerro heti tarkasti kaikesta, hevosen luonne, ikä, osaamistaso ja missä päin asuu jne. Etsin hevosta vuokralle Espoo, Helsinki tai Kirkkonummi alueilta, ensisijaisesti maneesitallilta. Etsin sopivaa vuokrahevosta ajan kanssa.

Espoo / Uusimaa Yksityinen ID: 2VS-C5S-K4