Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1377370.html

Muut / Palvelut / Tarjotaan / Tunnit ja valmennus
10.4.2024

Tarjotaan ratsutusta ja valmennusta

Ratsutuspaikkoja vapaana Vesilahdella ammattiratsuttajalla

Minulla on monipuolisesti kokemusta niin nuorista satulaan opetettavista ratsuista kuin kokeneempien ratsujen eteenpäin kouluttamisesta, ratsastuskoulutoiminnasta ja -opettamisesta sekä kilpailevien ratsukoiden valmentamisesta. Oma lajini on ensisijaisesti kouluratsastus, mutta hyppään mielelläni, ja minulla on myös estepainotteisia ratsukoita valmennettavina. Kokoni puolesta voin ratsastaa poneilla (noin sk. 130cm ylöspäin). Minulla on ratsastuksenohjaajan perustutkinto sekä ratsuttajan ja ratsastuksenopettajan ammattitutkinnot.

Tarjoan luotettavan ja ammattitaitoisen ratsutuksen. Tarjoan myös kokonaisuutta, jossa asiakkaan tavoitteet huomioiden voin ratsuttaa hevosta ja valmentaa ratsukkoa eteenpäin. Kilpaileminen ja myyntitoimeksiannot onnistuvat. Ratsutus ja valmennus tapahtuvat ensisijaisesti kotitallini hiekkapohjaisilla kentillä ja maneesissa, mutta asiakaskohtaisesti on mahdollista sopia myös muista vaihtoehdoista.

Laita viestiä, soita tai s-postia ja kerro sekä sinun että hevosesi kehittymishaaveista ja tulevaisuuden tavoitteista, niin katsotaan, miten voisimme aloittaa matkan niitä kohti!

anni.rassa2@gmail.com
0407207178

Hinta: 1234€

LEMPÄÄLÄ / Pirkanmaa Yritys ID: 1EH-M9A-H21