Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1377272.html

Myydään / Hevoset / Ravurit / Suomenhevoset
7.4.2024

15-vuotias Ahon Taika (28,7 ake) i. Viesker


Siitos- tai harrastetammaksi. Tehnyt viime kesänä toisen varsansa ja nyt tyhjä. Molemmilla astutuskerroilla tiinehtynyt helposti, varsomiset sujuneet ongelmitta ja hoitanut varsat hyvin. Jalostusarvosteltu II-palkinnolla. Saanut tammapalkkion vuonna 2020 rakennepisteiden perusteella. Satunnaisesti ratsasteltu nyt talven aikana. Ei ole ratsutettu, mutta toimii ratsastaessa. Tässä voisi olla aihio reippaaksi harrasteratsuksi.

Ravitouhuihin Taikalla on ollut sopivat ominaisuudet. Se on kompakti (säkä 150 cm), hyväliikkeinen, varmaravinen, etukorkea ja kilpahevosen luonteinen. Sillä ei ole ollut koskaan vaivoja. Ei ole kuitenkaan aloittelijalle sopiva harrastehevonen, eikä sille luultavasti sovi toinen tamma karsinanaapuriksi tai ainakaan tarhakaveriksi. Helppo kengittää ja kuljettaa.

i. Viesker
e. Törmän Tiuku
ei. Luomus Jr

Taikan emä Törmän Tiuku on ollut ratsastuskouluhevonen. Kolmas emä on Muiston-Piiru (25,9 aly), josta mm. Taikuri (24,8 aly). Taikan emänemä Ingaliina on Taikurin täyssisko. Emälinjan kantatamma on Nätti 2185-V ja se on sama kuin ravikuningas Evartilla.

Yhteydenotot puhelimitse 050 4139121 / Vesa Tenkanen. Hinnasta voi esittää tarjouksia.

Taika asuu Kirkkonummella. Lisää kuvia Taikasta ja jälkeläisistä saatavissa.

Hinta: 2500€

Kirkkonummi / Uusimaa Yksityinen ID: 1N4-CAQ-BLG