Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1377212.html

Vuokralle haetaan / Hevoset / Hevoset
5.4.2024

Vuokrahevonen 1x/vk

Olen noin kolmekymppinen autollinen nainen ja etsin vuokrahevosta rentoon harrastamiseen (koulu/maasto) pääasiassa kerran viikkoon alueelta Jokela/Hyvinkää ja lähikunnat.

Minulla on 20 vuoden hevoskokemus, josta pari viimeistä vuotta ollut epäsäännöllistä vuokrailua. Kokemusta on monenlaisista ja -ikäisistä hevosista ja pärjään yllättävissäkin tilanteissa ja luonteikkaiden hevosten kanssa, mutta ihanteellisinta olisi löytää luotettava hevonen ihan tavalliseen ratsastukseen. Muita vaatimuksia minulla ei ole, mutta oman pituuteni vuoksi hevonen saisi olla yli 150 cm. Plussaa maastovarmuudesta, ja ekstraplussa jos maastoon löytyy tallilta seuraakin.

Laita rohkeasti viestiä ja kerro lisää, jos sinulla on edes hieman kuvaukseen sopiva hevonen vailla liikuttajaa. Olen luotettava ja järkevä tyyppi ja arvostan avoimuutta ja luottamusta puolin ja toisin. Haluan hoitaa hevosen parhaalla mahdollisella tavalla ja kommunikointi hevosen/omistajan vaatimuksista ja toiveista on minulle tosi tärkeää :)

Maksan vuokraa mielelläni, jos olosuhteet on hyvät, hevonen on mutkaton ja sopimukseen ei sisälly hirmuista määrää tallitöitä. Haastavammat tai työläämmät kuviot toivoisin hieman maltillisempaan hintaan.

Tuusula / Uusimaa Yksityinen ID: 12L-UX5-XNF