Etsinnässä pitkäaikainen hevoskaveri

Etsiikö hevosystäväsi pitkäaikaista, mahdollisesti loppuelämän kotia?

Olen 31v nainen Uudeltamaalta, haaveissa olisi löytää uusi hevoskaveri harrastamiseen. Hakusessa olisi ns. tätiratsu / puskapolle, jonka kanssa saisi kentällä humputella ja viettää aikaa muutenkin. Saa olla jo iäkkäämpi, joka ei turhista hötkyile ja olisi luottopeli. Ei haittaa vaikka olisi laiskempikin :)

Tarjolla olisi pienellä tallilla paikka maaseudun rauhassa, jossa on hyvät puitteet kentällä työskentelyyn kuin maastoiluunkin. Minun lisäksi satunnaisesti pari ala-asteikäistä lasta pääsisivät valvotusti heppailemaan.

Myöhemmin ostomahdollisuus?
Otathan yhteyttä ja kerrot, millainen hevoskaveri olisi Sinulla tarjota :)

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Uusimaa

Eilen 09:16
Yksityinen ID: FRX-0PL-AP
Esteratsu

Erinomaiseen kotiin valmennus( ja kisakaveri) haussa. Paljon kokemusta, hyvä tiimi. Rats.heB re100. Valmennus ja puitteet kunnossa. Suosituksia saa.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Etelä-Karjala

2.5.2021
Yksityinen ID: 1KH-3QJ-9DG
Ylläpitohevonen

Olen 32 vuotias kahdenkymmenen vuoden ratsastuskokemuksen omaava nainen Järvenpäästä ja etsin pitkäaikaista ylläpitohevosta. Hyvä tallipaikka Järvenpäässä ja valmennus kunnossa. Ihan perus harraste ratsu haussa. Kerron lisää itsestäni viestillä tai soitella. Laita viestiä jos etsit luotettavaa ylläpitäjää hevosellesi. Voidaan harkita myös hevosen nykyiseltä tallilta mikäli sijaitsee järkevän matkan päässä Järvenpäästä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Järvenpää / Uusimaa

1.5.2021
Yksityinen ID: Q74-1K7-3Y
Ylläpitoon ratsu

Ylläpitoon haetaan hevosta, jolla voi valmentautua sekä käydä kisoja, mielellään esteillä, mutta koulu myös. Ratsastaja on 17v miehen alku. Ratsastanut 11 v kumpiikin lajia, ratsastaa määrätietoisesti, hellästi, päättäväisesti ja hevosta kuunnellen. Talli meillä vihdissä voidaan tulla kauempaakin hakemaan ei ainoastaan pk seudulta.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 04578763871
Espoo / Uusimaa

1.5.2021
Yksityinen ID: 28L-MMJ-8VS
Poniruuna

Hei, onko sinulla poni ruuna, jonka haluaisit ylläpitoon? Minulla 23 v. suomipolle ja 9 vuotias poni, jotka hakevat seuraa pieneen pihattoon. Onko sinulla ponia, joka voisi kaivata seuraa?

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0442423044
Nukari / Uusimaa

30.4.2021
Yksityinen ID: 1Z0-TXK-KA7
Seurahevoseksi ja maastakäsittelyyn

Sympaattinen ja kiltti 9v. puoliveriruuna etsii asiantuntevaa ylläpitokotia, sk.155. Ruunan tulisi päästä elämään hevosen elämää ja mielellään toteuttamaan itseään vaikka maastakäsittelyhommissa. Ei raysastuskäyttöön trauman vuoksi. Herkkyytensä vuoksi tarvitsee kokeneen ja rauhallisen ihmisen. Annetaan vaan hyvään kotiin aikuiselle. Jos sinulla olisi hyvä eläkekoti tälle aarteelle tarjota niin soittele 0400568212.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Sulkava / Etelä-Savo

30.4.2021
Yksityinen ID: KFW-LJK-45
Etsitään ylläpitoon hevosta tai isohkoa ponia

Hei! Olen 42-vuotias nainen ja minulla on 2 tytärtä. Itse olen harrastanut lähes koko ikäni ratsastusta. Olen koulutukseltani pieneläinhoitaja, hevosenhoitaja ja sairaanhoitaja eli hoivaviettiä löytyy. Molemmat tyttöni ratsastaa. Etsimme kilttiä ja luotettavaa hevosta/ponia ylläpitoon. Hevonen saisi olla terve ja sellainen millä voisi sekä hypätä että mennä koulua sekä maastoilukin onnistuisi. Olen miettinyt, että lähtisin kouluttautumaan ratsastusterapeutiksi eli ei olisi haittaa, jos hevonen olisi mahdollisesti myös siihen sopiva tai koulutettavissa siihen. Asumme Hämeenlinnassa ja hevonen tulisi tänne jonnekin tallille asumaan. Puh. 0505446672. Minulla myös Whatsapp. Heidi

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0505446672
Hämeenlinna / Kanta-Häme

30.4.2021
Yksityinen ID: 3EP-MNA-NI1
Sh-tamma siitoskäyttöön

Siitokseen etsitään sh-tammaa r- ja p-suunnan varsojen tekoon, ensisijaisesti ylläpitoon, mutta myös osto mahdollinen.

Toiveissa olisi jo aiemmin varsonut tamma, etenkin jos kyseessä on vanhempi, yli 15v. Nuoremman kohdalla tämä ei välttämätöntä. Jos kyseessä on 3-5-vuotias ikätasollaan oleva tamma, voidaan se myös valmistella ja näyttää laatuarvostelussa tänä vuonna.

Iällä tai säkäkorkeudella ei väliä, suvussa ei saisi olla Vokkeria tai Suikkua. Rakennearvostelu (varsanäyttely tai jalostusarvostelu) plussaa. Osattava kulkea trailerissa ell-käyntien takia ja pysyttävä sähkölangoissa. Ei tarvitse kestää aktiivikäyttöä, mutta jos toimii ratsain/ajaen, niin maastolenkeille pääsee toki.

Tarjolla ammattitaitoinen koti pienellä tallilla (yli 10v kokemus kasvatustyöstä), laidunmahdollisuus 24/7 tai osittain. Voidaan tarhata yksin tai kaverin kanssa, pitkät tarhausajat ympäri vuoden.

Tarjoathan tammaasi nimen ja mielellään myös kuvan kera. Astutuskausi on tarkoitus aloittaa touko-kesäkuussa, mutta myös myöhemmin vapautuvia tammoja saa tarjota.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Päijät-Häme

30.4.2021
Yksityinen ID: A3F-AQG-BE
Urheiluhevonen ylläpitoon

Etsitään osaavalle juniorille tervettä ja fiksua urheiluhevosta ylläpitoon, tavoitteellisen valmentautumiseen ja kilpailuun. Monipuolisuus valttia (koulu, este, kenttä).

Hevonen tulisi omalle kotitallille useamman hevosen porukkaan. Hyvät puitteet ja hoito, valmennusasiat kunnossa ja hevosilla hevosten elämä.

Voi olla myös nuori ja eteenpäin ratsutettava.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Uusimaa

29.4.2021
Yksityinen ID: 371-RDI-WJ9
Estehevonen

Kokenut esteratsastaja etsii estehevonen ylläpitoon(/mahdollinen osto myös jos on oikea hevonen). Erit diilit on mahdollista. Kokemukset re 130 cm, myös koulu- ja kenttäkilpailut. Olen ollut myös Ruotsissa töissä maajoukkueratstajan luona ja oli ykkösratsastaja siellä. Oma talli pihassa, oma kenttä, maneesi lähellä ja mahtavat maastotiet. Valmennus kunnossa. Hyvä koti ja paljon referenssit on mahdollista. Etsin hyvä estehevonen, sa olla vihreä jos vain luonne on oikea. Omat tavoitteet ovat pääsee takaisin lapsen jälkeen 130 cm tasolle. Jos on nuori hevonen tietysti nuoret luokat kansallinen tasolla ensin. Voi lupaa hyvä koti ja hoitaa kaikki itse eli hevoset saa hyvä hoiti, tarhassa paljon ja saa olla hevoset. Teen aina hyvä treeni-sekä kilpailusuunitelma ja mulla on paljon kokemus erilta hevosilta. Täällä hetkellä en ota vastaan orit. Ota yhyteyttä ja tulen mielummin tekee koeratsastus ja keskustella lisää erit diilit. ystv terv Susann Gleisner

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0503833110
Uusikaarlepyy / Pohjanmaa

29.4.2021
Yksityinen ID: PYI-G5W-JI
Poni ylläpitoon pitkään aikaan

Etsin pieni poni ylläpitoon pitkään aikaan (väh. 1v, voin myös ostaa myöhemmin, jos kaikki menee hyvin). Ei mitään vaatimuksia. Seuraponi, vähän temppu koulutus ja muuten vain rakkautta ja huomiota.
Saa olla vikainen, eläkeläinen tms. "Ongelmaponi" otetaan myös huomioon.
Mulla on yli 25v kokemus, oma talli pihassa, 2 hevoset. Ota yhteyttä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Pohjanmaa

27.4.2021
Yksityinen ID: 3IH-5GF-OJR
Ruuna tai tamma

Etsinnässä ylläpitoon aikuiselle kiltti, maasto-ja liikennevarma tamma tai ruuna. Kaikkien hoitotoimenpiteiden tulisi onnistua ilman ongelmia ja laitumellakin pärjätä. Hevosen pitää tulla toimeen kiltin ja sosiaalisen sh-tamman kanssa. Tarjolla hyvä hoito rauhallisessa yksityistallissa, missä ei vieraita ramppaa.
Tarjoa pikaisesti, sillä sh-tamma kaipaa kaveria.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Urjala / Pirkanmaa

27.4.2021
Yksityinen ID: 27Y-JKD-V6Y
Kesäksi etsitään kaveria tyttärelle ja äidille

Etsinnässä Ylöjärven läheisyydestä vuokralle kesän ajaksi ponia tai kahta 10-vuotiaalle tyttärelle.
Pystymme itse tarjoamaan pihattopaikan isolla laitumella ja omalla rannalla koko kesäksi, tai vaihtoehtoisesti tyttö voisi äidin kanssa käydä tallillanne sovitun määrän viikossa.
Tarkoitus saada tehdä muutakin kuin ratsastusta, tallihommia, poninhoitoa, maastakäsittelyä, uittamista, yms.
Tyttö on käynyt muutaman vuoden säännöllisesti ratsastustunneilla, joten jotain taitojakin on jo kertynyt, mutta tosiaan äiti haluaa myös palailla heppahommiin vuosien tauon jälkeen ja olisi näin ollen talli-/hoitohommissa mukana koko ajan.

Ajatuksena on parin vuoden sisään ostaa tytölle oma hevonen ja haluaisin alkaa opettamaan häntä siihen, mitä hevosen omistaminen vaatii.

Soita tai laita viestiä, niin kerron meistä mielelläni lisää.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0458961956
Ylöjärvi / Pirkanmaa

26.4.2021
Yksityinen ID: 1N1-9BS-FUG
Hevonen puoli/ylläpitoon

Etsin ylläpitoon tai puoliylläpitoon hevosta Uudenmaan alueelta. Olen ratsastanut kaksikymmentä vuotta, tasoltani he b-a. Etsin hevosta tai isoa ponia rentoon treenailuun. Kaikenlaisia diilejä ja hevosia voi ehdottaa. Kerron lisää viestillä tai puhelimessa.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Kerava / Uusimaa

25.4.2021
Yksityinen ID: Q74-1K7-3Y
Sydänystäväksi ruuna

Etsitään tervettä ja osaavaa hevosta äidin ja tyttären yhteiseen harrastamiseen. Tarkoitus olisi kokeilla kisaamista, mutta ei verenmaku suussa. Hevonen tulee monipuolisesti koulukäyttöön, maastoon ja vaelluksille. Hevonen tulee ystäväksi, joten pitkiä rapsuttelutuokioita on tiedossa. Tarjotaan rauhallista yksityistallia maalta aikuisen valvonnan alaisuudessa. Mielellään pitkäaikainen ylläpito ja osto yp:stä. Voit tarjota myös ponia. Kaverina on 12-vuotias tamma, jonka kanssa on mahdollisuus laiduntaa kesäaikaan. Mielellään pitkäaikainen ylläpito ja osto yp:stä. Esittelyt alkuun säpo.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Hyvinkää / Uusimaa

23.4.2021
Yksityinen ID: 1F6-J8O-NY
Ylläpitohevonen kesäksi

Etsitään yhdelle äiti-tytär ratsukolle ja nuoresta täysi-ikäiselle kääntyväksi ylläpitohevosta kesäksi (jos yhteistyö sujuu voidaan harkita pidempääkin yp). Hevosen pitäisi olla herkkä mutta ei arvaamaton, eikä tekisi mitään tyhmyyksiä. Lapsiystävällinen ja kaikkien kanssa toimeen tuleva ratsu. Hevosen tulisi tulla toimeen muiden eläinten kanssa. Olisi plussaa jos hevosella voisi myös hypätä (ei välttämätön).

Omistajan ja ylläpitäjien kanssa tehtäisiin kirjallinen sopimus. Jos sinulla hevonen joka kuvastaisi hyvin toiveita ja haluaisit antaa sen kolmelle ratsastajalle jotka huolehtisivat siitä kuin omasta laita viestiä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Puh: 0400850084
Lohja / Uusimaa

20.4.2021
Yksityinen ID: 2YH-R2P-ZME
Pitkäaikainen ylläpito/osto

Etsitään pientä hevosta tai isoa ponia pitkäaikaiseen ylläpitoon aktiiviseen kotiin, tai mahdollisesti myös myöhempi osto.

- iällä ei muuten väliä, mutta tulee olla vähintään 3v
- tamma tai ruuna
- koulutustasolla ei väliä
- ei ilkeitä hevosia, ei saa siis purra tai potkia tahallaan
- säkä max 160cm koska olen itse pienikokoinen
- mieluiten siro, koska olen tosiaan pienikokoinen enkä halua mitään jykevärakenteista

Laitathan viestin yhteydessä hevosen nimen, kuvan ja tärkeämmät tiedot esim;

- ähky tai kaviokuumetaustaa?
- tuleeko toimeen muiden kanssa vai tarhaako yksin?
- pahat tallitavat?
- hinta jos mahdollista ostaa ylläpidon päätyttyä?
- mitä varusteita sisältyy?
- missäpäin suomea?
- milloin kengitetty ja raspattu jne?

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Salo / Varsinais-Suomi

20.4.2021
Yksityinen ID: 21K-XVA-DHN
Ratsu

Halutaan ylläpitoon tai osto omaksi. Ruuna alle 15v, että voi ottaa vakuutuksen, säkä 165cm ->. Vähintään helppo A/100cm. Ratsastuksen näyttöihin, oman hevosen jäätyä pitkälle sairaslomalle. Tarjoan ammattimaisen hoidon omalla 7 hevosen tallilla, laadukkaat rehut, laidunmahdollisuus, hieronnat ja laaserhoidot sekä säännöllinen ell. Tarjoa.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Pohjanmaa

18.4.2021
Yksityinen ID: GY8-HWQ-F
Etsitään ylläpitoon hevosta

Etsinnässä ylläpitoon hevonen tavoitteelliseen harrastamiseen ja kilpailemiseen. Olen toiminut hevosten kanssa lähemmäs 12 vuotta, helppo A tasoinen ja hypännyt treeneissä 110cm. Olen motivoitunut ratsastuksen suhteen ihan valmentautumiseen sekä mahdollisesti jatkaa kilpailua mikäli treenit sujuvat. Olen ollut töissä ulkomailla olympiatason ratsastajilla groomaamassa hevosia, eli omaan erittäin hyvät hevosen käsittelytaidot sekä huolellisuuden hevosen hyvinvoinnista. Kokemusta ylläpito- ja vuokrahevosista.

Hevosen toivoisin olevan 6-13 vuotias tamma taikka ruuna, myös nuoret ja projektit kiinnostaa. Ex-ravuri suomenhevonen ei ole poissuljettu idea, sillä edellinen ylläpitohevoseni oli tälläinen. Säkää uudella ystävälläni saisi olla 145cm-170cm väliltä. Suomenhevoset ovat lähellä sydäntäni joten ne ovat etusijalla, mutta kaiken näköisiä karvakorvia saa tarjota. Ostomahdollisuus myöhemmin myös kiinnostaa. Kesäksi hevonen pääsisi tuttavan tallille, missä on laidunmahdollisuus, 24/7 tarhaus pihatossa, myös karsinat löytyy, valaistu kenttä, upeat maastot sekä muutama heppakaveri pihatossa. Haluan treenata tavoitteellisesti joten talveksi olisi tarkoitus siirtyä hevosen kanssa maneesitallille.

Mikäli sinulla tai tuttavallasi voisi olla minulle sopiva hevonen, laita minulle viestiä.

Ilmoitukseen »


@ Lähetä viesti »
Hämeenlinna / Kanta-Häme

18.4.2021
Yksityinen ID: 1S5-0HY-6N1
4-7 vuotias Tamma

Tarjotaan ylläpito kotia hevoselle. Hevonen tulisi pienelle kotitallille Turkuun. Meillä hevoset saavat elää hebosen elämää. Kesällä viettävät isolla laitumella laumana. Talvella pitkät tarhausajat 13t tarhataan kaverin kanssa. Hevoset vapaalla heinällä. Itse ratsastajana olen 27 vuotias nainen, joka nauttii laadukkaasta harrastamisesta. Käyden viikoittain valmmennuksissa niin kuolu- kuin estepuolella, kisaten tavoitteellisesti. Ratsastanut oman hevoseni lv nollasta 100cm alutason radoille, kisattu myös 80cm kenttää. Haussa hevonen, jolla kapasiteetti riittäisi pitkällä tähtäimellä 120cm. Hevonen saa olla projekti, nuori, opetusmestari. Haetaan myös mielellään myöhemmällä ostomahdollisuudella 5-7 vuotiasta tammaa.

Ilmoitukseen »


0€
@ Lähetä viesti »
Puh: 0504003722
Turku / Varsinais-Suomi

14.4.2021
Yksityinen ID: 3FP-4PS-O55