Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1331953.html

Muut / Toimet / Hevoset / Halutaan ylläpitoon
7.4.2021

Etsitään ylläpitoon hevosta/isoa ponia harrastuskaveriksi

Tällä kirjoittelee turkulainen 23-vuotias mahdollista pitkäaikaista ylläpitohevosta etsiskelevä hevosharrastaja. Opiskelen Turun Yliopistolla luokanopettajaksi (kasvatustieteiden maisteri) ja valmistun parin vuoden päästä. Lisäksi työskentelen osa-aikaisesti kaupan alalla sekä lasten ja nuorten parissa "oman alan" töissä. Perheeseeni kuuluu avomies sekä shetlanninlammaskoira, jonka kanssa harrastan agilityä.

Olen ratsastanut ja ollut hevosten kanssa tekemisissä koko ikäni. Noin 13-vuotiaana sain ensimmäisen oman vuokrahevosen ja parin vuoden päästä vanhempani ottivat minulle ylläpitoon american paint-rotuisen hevosen, joka oli koulutettu lännenratsastukseen. Tämä länkkärihevonen olikin minulla sitten 7 vuotta, kunnes viime syksynä sen omistajat joutuivat luopumaan siitä. Tämä hevonen opetti minulle yhtä sun toista niin hevosmiestaidoista kuin ratsastamisestakin! Nyt olen vuokrannut nuorehkoa ja herkkää suomenhevostammaa, mutta kaipuu "omasta" hevosesta on vain viime aikoina kasvanut ja kasvanut.

Olen enemmän kouluratsastaja ja tasoltani noin Helppo A. Olen valmentautunut viime vuosina epäsäännöllisesti, mutta olen myös kiinnostunut tulevaisuudessa kehittämään itseäni. En treenaa kuitenkaan "hampaat irvessä", vaan mielestäni hevosen liikutuksen tulee olla monipuolista ja vaihtelevaa. Pienissä kisoissakin olisi ehkä kiva käydä pyörähtämässä kun koronatilanne helpottaa! Niin kuin varmasti moni muukin hevosihminen, myös minä nautin pitkistä maastoreissuista ja toivoisin samaa myös tulevalta hevosystävältä. Lännenratsastuksen kautta opin myös arvostaman hevosen kanssa maastakäsin puuhailua sekä pelkällä riimulla ratsastamista. Itselleni täydellinen hevonen olisikin sellainen, jonka kanssa voisi toisena päivänä treenata koulukiemuroita tai pieniä esteitä ja toisena käydä pitkän, rennon maastolenkin. Ensisijaisesti etsin siis ystävää, jonka kanssa kohdata elämän ilot ja surut. :)

Myös Turun seudullla puoliylläpitoon mahdollisuus.

Jos vaikutan sopivalta ehdokkaalta hevosellesi, viestitellään lisää!

Turku / Varsinais-Suomi Yksityinen ID: 2RB-R2U-UG