Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1370108.html

Vuokralle tarjotaan / Hevoset / Ponit
14.9.2023

Irlannincob tamma

Mulla olisi tarjota vuokralle 1-2krt/viikossa irlannincob tamma. Iältään on 4v, mutta erittäin fiksu ja kiltti eli älä anna iän pelästyttää. Kaikki hoitotoimenpiteet onnistuu, ei pahoja tapoja. Hyvin koulutettu maastakäsin, ei jyrää ja kunnioittaa ihmisen omaa tilaa ym.

Ratsastaessa vielä projekti, mutta oppii nopeasti ja on yritteliäs. Meillä käy ratsuttaja viemässä eteenpäin kerran viikossa. Toimii pienin avuin, herkkä. Menee kaikki askellajit, alettu nyt harjoittelemaan avoja. Kuitenkin pilkettä silmäkulmassa, ei ole automaatti. Voi uutta ratsastajaa alkuun testata jumittelemalla tai pukittamalla. Tämän pukit kuitenkin pieniä ja pehmeitä, niinkuin tälläiseltä tynnyri-malliselta hevoselta voi odottaa. Kun yhteistyö alkaa sujumaan on aivan loistava ja yritteliäs kaveri kaikkeen.

Maastoilua rakastaa ylikaiken, menee yksinkin. parhaimmillaan kuitenkin kaverin kanssa, yksin saattaa jotain tuijotella muttei tee tyhmyyksiä. Esteitä ei ole vielä hypätty, mutta tykkää puomeista ja kavaleteista ja niitä saakin mennä. Ratsuttajan tehtyä perustyön esteiden kanssa, voidaan sopia myös hyppäämisestä jatkossa. Saa valmentautua (meidän ratsuttaja pitää myös valkkuja halutessaan), kilpailla ja aina ei tarvitse ratsastaa jos ei halua. Voi myös maastakäsitellä esim juoksuttaa, käydä maastossa taluttaen ym. kaikkea maalaisjärjellä ajateltuna. Tämän kanssa voi tehdä nimittäin mitä vaan, kaikki käy tyyppi!

Hintana olen ajatellut 15e/krt tällä hetkellä. Kun hevosen osaaminen lisääntyy ja taso nousee niin hintakin määräytyy uusiksi. Mutta tämän vuoden loppuun asti ainakin tuon 15e/krt.

Tallille kulkee huonosti julkiset, ehkä kerran päivässä menee bussi ihan tallin vierestä? Eli suotavaa oma auto/kyyti! Ei maneesia, mutta hyvä kenttä löytyy. Kivasti maastoja sekä sänkkärikaudelle hehtaarikaupalla peltoja. Tallilta löytyy lämmitetty varushuone, wc ym perusmukavuudet myös ihmisille.

Ensisijaisesti vuokrataan vain täysi-ikäiselle, mutta alaikäiset voidaan ottaa harkintaan jos vanhemmat ovat mukana harrastuksessa. Painoraja 70kg. Vuokrauksesta tehdään kirjallinen sopimus.

Laita ihmeessä viestiä jos tämä voisi olla sinun harrastekaveri!

Hinta: 15€

Kangasala / Pirkanmaa Yksityinen ID: A0A-O97-AU