Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1361036.html

Vuokralle tarjotaan / Tilat / Asunnot ja maatilat
17.1.2023

Asunto Vihdissä tallin vieressä

Asunto (Niemenkyläntie 73 B) sijaitsee Niemenkylän kartanolla Vihdissä. Tila periytyy 1500-luvulta ja on monipuolinen ja aktiivinen tila suuren Hiidenveden rannalla. Tilalla on mm. viljan- ja heinänviljelyä, isohko hevostalli, ylämaankarjaa ja lampaita. Kauniilla paikalla luonnon keskellä sijaitseva tila on kaukana naapureista ja meluavista autoteistä. Siellä on myös paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia vuoden ympäri.

Asunto (47m2) on 1920-luvun paritalon puolikas, joka sijaitsee päärakennuksen ja hevostallin välissä ja sieltä onkin hyvät näkymät niin kauniille nurmialoille, omenatarhaan kuin hevoslaitumille. Asunto on remontoitu kauttaaltaan v. 2014 ja siihen on asennettu mm. maalämpö. Lisäksi asunnossa on keittiössä puuliesi ja olohuoneessa pönttöuuni. Tila tuottaa myös omia polttopuita, joita voi ostaa Tilakaupastamme edulliseen hintaan. Asunto on palautettu mahdollisimman pitkältä vuosisadan alun asuun, pitäen sisällään tietysti modernit mukavuudet kuten sähköhellan, astianpesukoneen, suihkun, lattialämmitykset jne.

Yleistietoa Niemenkylän kartanosta ja tarkemmat kuvat asunosta löytyvät nettisivuiltamme: http://www.niemenkylankartano.fi/asunnot.htm

Tilalla pari kilometriä rantaviivaa Hiidenvedellä, jossa useampi hiekkaranta ja soutuveneitä, joita vuokralaiset voivat käyttää. Talon vieressä on kasvimaa sekä vanha tunnelmallinen aitokiukaalla varustettu saunarakennus, joita myös vapaasti käyttää. Lisäksi tilalla toimii täydenpalvelun ratsastustalli.

Vaikka tila sijaitsee omassa rauhassaan niemen päässä, niin kuin nimikin kertoo, on se vain 10 km päässä Nummelasta ja 50 km päässä Helsingistä.

Toivoisimme vuokralaiseksi ensisijaisesti hevosihmistä, joka voisi tarpeen tullen auttaa tallissa parina päivänä kuukaudessa.

Näyttö sopimuksen mukaan 21/22.1.

Kirjoita itsestäsi lyhyt esittelyteksti ja motivaatio miksi valitsisimme juuri sinut!
Lähetä teksti s-postilla grahn_rikhard@hotmail.com.

Hinta: 730€

Vihti / Nummela / Uusimaa Yritys ID: 2S7-EYP-UQB