Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1340253.html

Muut / Toimet / Hoito / Etsitään hoitajaa
25.9.2021

Hoitaja nuorelle sh-ruunalle

Etsitään täysi-ikäistä, kokenutta ja vastuuntuntoista hoitajaa nuorelle isokokoiselle sh-ruunalle Pohjois-Sipooseen 1-2 kertaa viikossa sopimuksen mukaan. Hoitajan tehtäviin kuuluisi ihan vain hevosen kanssa hengaileminen, harjailu, ruokien valmiiksi laittaminen, tarhan siivoaminen (päivittäin siivottava hiekkatarha eli ei tarvitse rämpiä missään mutavellissä) ja liikutus toistaiseksi maasta käsin. Hevosta opetetaan parhaillaan ajoon, joten ajotaitoinen voi myös ajaa myöhemmin. Ratsastamaankin voi päästä sitten, kun hevonen on siihen valmis. Jos taidot riittävät, myös ratsutukseen osallistuminen on mahdollista.

Hevonen on perusluonteeltaan kiltti ja todella huomionkipeä, mutta vielä vähän varsamainen rajojaan kokeileva toheltaja ja omalla tavallaan tosi herkkä. Tämän kanssa ei voi hermostua tai olla aggressiivinen, tai muuten mistään ei tule mitään. Jos siis olet kahdessa sekunnissa nollasta sataan kiihtyvää ihmistyyppiä, tämä ei ole sopiva hevonen. Luottamuksen löydyttyä todella lunki tyyppi, jos vain ihminen toimii rauhallisen jämäkästi eikä ala sählätä tai rähjätä.

Talli on pienehkö yksityistalli, jossa on asialliset puitteet harrastamiseen. Löytyy oma kenttä, ja lähiympäristössä on paljon hiekkateitä ja metsäpolkuja hevosen lenkittämiseen. Sijainti melkeinpä vaatii oman auton, ellei satu asumaan ihan lähellä.

Hakusessa on siis itsenäisesti pärjäävä, kokenut, ehdottoman luotettava ja hyvillä hevosmiestaidoilla ja maalaisjärjellä varustettu ihminen. Tarkoituksena on löytää pitkäaikainen ja vuodenajasta, säästä ja taivaankappaleiden asennosta riippumatta säännöllisesti käyvä hoitaja, joten mietithän jo etukäteen, mihin voit ja haluat sitoutua, jotta ei sitten tule luvattua liikoja.

Sipoo / Uusimaa Yksityinen ID: 35I-PWH-TYK