Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1340251.html

Vuokralle haetaan / Hevoset / Hevoset
25.9.2021

Vuokrahevonen tai -poni sileälle/maastoon

Hei!

Olen 22-vuotias autollinen nainen Helsingistä, joka etsii edellisen liikutushevosen poismenon vuoksi uutta hevos- tai poniystävää. Kokemusta hevosista löytyy reilu kymmenen vuoden edestä niin ratsastuskoulusta kuin muutamasta vuokra- ja liikutushevosestakin. Tasoltani olen ainakin hieman ruosteinen HeB, mutta HeA asioita on opeteltu. Mitoiltani olen olen 161cm/50kg eli isommat ponitkin menevät kokoni puolesta.

Ratsastuksesta on ollut hetken taukoa (n. 4kk), mutta hevosten kanssa olen ollut tekemisissä: mm. maastakäsin työskentelyä on tullut tehtyä ja sen osalta olisi kiinnostusta oppia lisääkin. Ratsastuksen puolella tosiaan hieman ruosteessa, mutta olen todella motivoitunut kasvattamaan omaa tasoani. Pääosin olen sileällä ja maastossa ratsastavaa tyyppiä, mutta myös lännenratsastuksesta on kokemusta.

Ihmisenä olen luotettava, rauhallinen ja toimin ennen kaikkea hevosen hyvinvoinnin ehdoilla – en ole siis nuttura kireällä olevaa tyyppiä. Huolehdin hevosesta ja varusteista kuin omistani.

Opiskelen yliopistossa ja teen keikkamuotoisesti yötöitä, joten tallille pääsisin usein päivisin ja suosin aamupäiviä. Toivoisin joustavuutta päivien suhteen, mutta myös tietyt päivät onnistuvat, kunhan niistä sovitaan hyvissä ajoin. Opiskelijana minulla ei ole taloudellisesti paljoa ylimääräistä, mutta rakkaasta harrastuksesta ja elämäntavasta en haluaisi luopua. Esimerkiksi kertamaksu, kuukausidiili tai osin tallitöillä kuitattava maksu olisivat minulle sopivia.

Olethan yhteydessä, jos minusta löytyisi hyvä lisä tiimiin!

Helsinki / Uusimaa Yksityinen ID: 31F-SM5-15I