Ilmoituksen osoite: http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1340223.html

Vuokralle tarjotaan / Hevoset / Hevoset
24.9.2021

Etsitään kokenutta liikuttajaa/vuokraajaa kiltille lv-ruunalle

Etsin kokenutta ja luotettavaa säänkestävää liikuttajaa lv-ruunalleni.

Lv-ruuna on ravuri, jolla ei ole tiedettävästi ratsastettu. Kaipaan oman elämän- ja terveystilanteeni takia liikuttajaa hevoselle 1-4x/vko sopimuksen mukaan.

Ruuna on kiltti ja kiva, mutta tarvitsee määrätietoisen ja osaavan kuskin rattaille, joten odotan, että sinulta löytyy ajokokemusta erilaisista hevosista ja tilanteista hevosen kanssa. Yleensä helppo ja kiva ajettava, mutta osaa painaa ohjalle, juosta vinossa, ryöstää kaarteissa ja myös viedä kuin litran mittaa, jos ohjissa on epävarma henkilö. Toivoisin, että pystyisit ajamaan annettujen ohjeiden mukaan eli lähinnä mitä nopeuksia/aikoja mennään missäkin treenikauden vaiheessa. Yhteistyön sujuessa ja hevosen kehityksen salliessa kortillisen kuskin on mahdollisuus päästä starttaamaan.

Mahdollisuus myös työskennellä maasta käsin esimerkiksi liinassa juoksuttaen, puomeilla jumpaten ja ohjasajaen. Tähänkin määrätietoisuutta ja varmaa otetta kaivataan.

Mitä ratsastukseen tulee niin hevosella on mahdollista ratsastaa kyllä. Selässä on käyty ja on siinä kiltti sekä pysyy nätisti paikoillaan, mutta ratsastajan tulee olla kokenut ja osata opettaa hevoselle taitoja selästä käsin. Mahdollisuus myös siihen, että maksan ratsuttajalle, joka hevosta opettaa.

Ennen liikuttamista hevonen tulee osata itsenäisesti laittaa kuntoon, valjastaa tai satuloida. Treenin jälkeen pestä, harjata ja laittaa kuntoon ohjeiden mukaisesti. Hoitotoimenpiteet sujuu hevosen kanssa ongelmitta ja on niissä erittäin kiltti.

Mielellään täysi-ikäinen luotettava henkilö, jolla on oman auton käyttö mahdollisuus. Talli on kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Vuokrasta voidaan sopia ja sopivan tyypin kohdalle sattuessa voidaan myös harkita, että vuokraa ei tarvitse maksaa, vaan saa käydä ilmaiseksi liikuttamassa tai ratsuttajalle maksan rahaa.

Ensimmäisillä kerroilla olen mukana ja tukena tallilla.

Lisätietoja sähköpostilla. Kerrothan myös itsestäsi ja kokemuksestasi hevosten kanssa viestissä.

Hinta: 0€

Lahti / Päijät-Häme Yksityinen ID: 24W-EO6-U2M